Bild och form

Är i fullgång med studierna nu och jobbar i denna stund med terminens bild arbete. Modeller, scrapbooking, smycken, kreativiteten flödar.


Söndag 30 Maj

Natten var lång, att ljuset börjar entra himlen före läggdags bådar ej gott utan persienner. Lyckades efter ett tags prövande knoppa in. Resterande delar av kvällen spenderades på Friabad Gabbe, Jimmy och Anton/Lloyd (?) Rummet har en touch av doft från en brasa och mina få stå på skallen har en aning skum doft. Charmig natt dock, som i vanlig takt anslutades med en riktigt kass film. Min hungersgräns är passerad och jag påbörjar strax min krälning ut i köket efter mat..

Wazzzzzzup

Bye

Med nötter och vatten laddat i en bag, valsar jag mig sakta men säkert mot rådhuset. Möter upp Jonna och Kevin, resten av kvällen finner ni oss hängandes på Gröningen. Yeah, jag satsar 70-kilosklassen lagom till beachen.


Bilringar sommaren 2010, i´m here


Right


Det där med cykelkorgar ledde mig rakt in i ett träsk av uttråkning. Det finns fan inte en enda att få tag på. Dock ger jag mig inte förrens det sitter en alldeles fantastisk flätad korg där framme. Ska lägga ner sökandet för ikväll nu iallafall och fokusera på en handling för kvällen. Det hade dock ej suttit fel med en hemma kväll fylld med roligheter såsom plugg, tv och dator. Ähh, pensionärs varning här. Känn er fria att rycka med mig på alla möjliga händelser ikväll. Raggningen börjar nu, någon som singlar ikväll och behöver sällskap? Det ska undersökas.

Uppdrag; Cykelkorg

Största delen av dagen är avdaskad. Stadstrippen resulterade i undanlaga plagg, då kortet är spärrat efter bestulningen. Otippad färgval på min bikini som föll mig i smaken idag.. Black is the shit. Vi kände båda att en bikini satt fint såhär i sluttampen på vårt stora förbud. Så jävla trimmade vi blivit under denna period! Så hostar vi i kör allesammans. Jag tycker om min vän, hon är fin. Våra båda plånböcker strejkar förtillfället men vi njuter av stadslivet. De där jordgubbarna i solskenet fick vänta. Satan, det rycker att packa en korg med godssaker och bege sig ner på Grönan. De omtalade vuxenpoängen får återigen påökning.

Jag behöver just det, en cykelkorg i trä. En charmig helt orginell träkorg. Men det tycks ej finnas på Sveriges marknad.. Suck och tvi, därför ger jag mig ut i desperat sökning på webben nu.


Hittin' townNoll koll..

Det måste vara någon specialare helg, nu valsar ännu ett tåg av människor förbi. Weird det här. Solen jobbar sig sakta igenom molnen, bryt dig loss nu! Min kära lilla Kajsa jobbar sig neråt i tempo endast få klarar av, hon och snigeln. Avslutningsklänning måste införskaffats, dock är det väl inget speciellt som händer om 11 dagar men lite energi kan man ju lägga ner. Så vi gör stan i väntan på Moa som rycker ett gäng svenska skönheter med sig hem. Sen njuter under energilampan.

Whats going on?

Random trummande oldies valsade sig nyss ner för gatan. Firar Helsingborg något eller ett litet tåg med trummande gubbar ska bara liva upp tillvaron? Tror mitt hår skulle uppskatta en tvätt, så får väl motvilligt dra mig in i duschen. För att återkomma till ämnet, det händer skumma saker i staden idag.. Hopptorn, tält och utklädda galningar rusar vilt genom stadsparken. Någonting måste jag allt ha missat..

Sleepless

Att vakna upp och klockan visar 06.03 är som att springa rakt in i en vägg. Att sedan ligga och titta på klockan när den sakta tickar sig framåt är nog det värsta. Det går ju ej att tvinga kroppen att slockna, men får väl vara nöjd med de få timmarna. Hungern har slagit in, hårt! Dock har jag inte orken att spatsera ut i köket för att möta en tom brödskål. Väntar säker in tio slaget, då far min med största säkerhet inhandlat dagens frukost.Någonstans såhär lack är jag på det faktum att jag mer än ofta vaknar upp långt före rimlig tid. Min dagsplanering innefattade en storenergilampa som resulterade in solning denna lördag, endast få dagar före vi entrar Juni månad. Är det får mycket begärt? Bör det ej vara sol när sommarlovet väntar 11 dagar bort. Äh, väderlekpojken lek ej ball nu för att du styr och ställler.. Fram med ljuset!

Eyy, photosHyfsat ball och uttråkad. Jag ville nattbada i havet, mina fruar delade inte mina tankar. Jag som gått och trott att i ett äktenskap delar man allt, tydligen ej tankar.. Vår lilla trio tog det sansat ikväll. För sansat dock, att anlända till mig med tankar på djupsömn och film är inte att acceptera. Skärpning flickor. Ingen trivsel i min lya, utan ett ständigt tvång på aktivering. Jordgubbsflickan och träningstofflen, ni är goa ni..


Hey dudes


12 Dagar

Jag var säker på att jag funnit min klänning.. Men jag tror jag uppfunnit den i mitt kreativa sinne och att den därmed ej existerar på marknaden. Det suger, för i min hjärna är den perfekt. Där ser jag rosa elefanter också iofs. Om 12 ynka dagar har jag avklarat en tredje del av min gymnasietid. Sinnessjukt med tanke på att det känns som igår jag satt med ansökan och kuta på öppethus. Låt det fortsätta i samma takt så är det snart vår tur att valsa runt i balklänning. Tolv dagar till sommar, tolv dagar till godis. Jag behöver en tandborste, ska spana in min klänning också innan jag somnar. Satan va snygg jag är i den, drömmar.

Lovely

Mit glada nyhet jag hållit utanför er vänskap hela eftermiddagen; Jag lyckades prestera över min vetskap på Nationella Matte A. Kände stressen när de delades ut och blundade när jag sakta slog en blick på resultatet. Leendet slutade någnstans vid öronen kan jag tänka, efter att ha läst "MVG" på pappret. Lyckan i det ögonblicket var vackert vill jag lova. Ett under måste ha skett, jag lämnade in provet med svår ångest och förtvivlan om att det gått dåligt. Dock måste det ha varit inbillning. För att göra min dag lite bättre fick jag mitt slutresultat presenterat, med svår ånger och ett bultande hjärta entra jag rummet. "Grattis, ett välförtjänt MVG" Och där tog förmågan att sluta le slut, jag satt och log likt ett fån. Lycklig precis som ett barn, nu välkomnar vi Matte B och önskar att få sitta med samma glädje efter avslutad kurs.

Inlämningen är nära

Kan ju meddela att min dator ikväll har lekt med mig.. Slår på fejjan och sen står det "(svarar inte)" i UTAN KRYDD 40minuter. Lacka så jävla hårt där ett tag. Jag ska rycka tag i mina studier och därefter har jag super mycket att dela med mig av. Natten är lång idag och det tackar vi för. Thumbs up.


Fuuuuuuuck
Såhär fet känner jag mig. Arghet, avundsjuka, sinnesförring är bara några av det känslor som härjar vilt inom mig. Imorgon rycker en massa dudes till Siesta och jag får inte följa med.. Istället sysselsätter jag mig med redovisningar, inlämningar och matematik. Älskar att studera, det bästa jag vet. Genomgår morgonens första lektion med ångest i en klump. Emma vår kära lärare har sin sista lektion med oss, det är nästan så att tårkanalen fylls. Vetskapen om att inte se hennes nuva när man svajar mot modersmålen svider.. She rocks.

En verkande hals

Drar mig för varje klunk jag tvingas göra, kvider aningen varje gång. Både get choklad och halstabletter har intagits för en läkande effekt, helt utan framsteg. Min stora förhoppning vore om jag får vakna med ett leende, morgnens vaknande var allt annat än trevligt. Likt ett sand papper i munnen, med läppar så torra att öknen känns fuktig. Smärta under den desperata påfyllningen av vatten.. Låt mig vakna utvilad, frisk och redo för dagens upptåg. Badar och simmar gör jag efter lunch, helst iklädd bikini. Den är hos farsgubben vilket lämnar mit i en otrevlig sits. Två bussar för tideigt fpör att hämta bikini, skamligt. Sover satan.

Sex and the city

Nu väntar highlighten. Tror jag gått och blivit aningen förälskad i de fyra fruntimmerna, eller kanske i deras liv. Helig tid och jag sitter här och kacklar..

3h 22 min

Fuck, sitter i klistert. Släpps ej loss förrens midnatt. Hur ska det gå för studierna? Tjejkväll idag.. Ugly Betty, Desperate housewifes, Cougar town, Christine, Sex and the city x2. Ack, valsar jag mig sakta tillbaka mot en tjejperiod? Den ska ej lockas fram, vill ej veta av den. Hoppas en inblick i 12-talet brudar en gång i veckan ska stoppa det som är på väg att ske. Svajar mig in bland olycklig kärlek, mode, dramatik och vardagsproblem utan dess like.

Myter

Antar min hårgärg i vintras matchar mitt inre. Använde stekjärnet igår och gafflen gled ner. Första reaktionen blev att ej låta den ligga och grillas.. Så då sätter jag vackert i fingret och gräver upp den, utan en enda tanke på att fingret ej är ostekbart. Måltiden intogs med fingret på en isbit och jag ätandes med vänsterhand. "Kyl en kvart och slipp blåsor", yeah right.


Åhléns

Jag som lackat naglarna blank och kolsvarta för att se lite snygg ut. (Skyltar aningen med fingrarna nu sen där finns naglar att visa upp) Det tog dryga timmen sen var 3 naglar knäckta och endast 4 hade perfekt lack. Aggade lite.. Det är ett ständigt kartong uppdragande och händer tar stryk. Blåsan på finger toppen kved aningen för varje kartong, ska berätta om mitt blonda misslyckande.. Hungern slår in, nu.


7h

Uppgång sker om 7 timmar och här ligger jag, lycklig efter min tv-kväll. Imorgon bär det återigen av till Åhléns, har längtat ska jag erkänna. Det där med att packa upp varor och få hjälpa människor, men framför allt att lämna skolmiljön och se något annat är fantastiskt. Imorgon är planen att se aningen fixad ut. Jag har ideér stora nog att jag själv ramlar av stolen, om jag suttit ner vill säga. Kraftansträningen för morgonen innebär både dusch, föning och plattning av håret. Otroligt och extremt ovanligt. Sen jag gick ifrån min fjörre färg, har alla typer av styling järn ledat på is. Mina kära nya ögonstenar, ghd tängerna var de första att få entra mitt hår och de leder en rakt in i en förälskelse. Avslutar garanterat min extremt ovanliga styling med min nya favorit; Spray wax. Rätt finish, halvt sliten med stadga utan den riktiga känslan av wax. Lät gay det där. Tror jag börjar färgas av min inriktning här i livet.


Melon
Snacks i form av nyttigheter, njuter av norska blondiner.. "Jag lever på min ex-mans pengar, åker privat limo överallt, har en olydig chihuahua som är mitt liv och har rosetter i håret som en tolvåring" Gay.. Och så mycket värre än svenskarna. Gött Norge, hoppas ni är stolta.

It´s onTv............

Four hours

Insåg just att detta inte håller, ikväll kidnappar tvn mig hela 4 timmar.. Top model 13, det går inte att ge dissen. Norska hollywood fruar, en kass kopia förmodligen. Lär ej toppa verken miss Anka eller Montazami, men ögonbollarna går i taket redan vid tanken på en svart skärm. Nästkommande timmar spenderas på Carrie, Samantha och de andra brudarna. Behind the scens med Sofi Fahrman på uppföljaren. Därefter fortsätter rutan i New York då Sex and the city har säsongspremiär ikväll kl 23, lyckan är gjord. Måndag till torsdag, dubbeldos från början. Två timmar, sen är klistret mellan soffan och mig starkt.

2 timmar och 29 minuter sedan

Mitt mål var att vid denna tidpunkt avklarat två arbeten, men precis som väntat är jag ansluten till facebook. Dock var det inte tillräckligt för att locka mig från studierna, därför är tvn påslagen och 10 talet bloggar har lästs igenom. Även dagens metro lyckades underhålla mig dryga 5 minuter. Det är nästan så illa att den rena disken halvt får mitt inre att lägga en rapport till hjärnan om en god gärning.

Omvärlden känns extra långt borta, yrsel och fokusfail. Instängdkänslor och panikångest. En tjocknande hals.. Sjukhetstecken? Åhléns imorgon och jag befinner mig det oavsett tillstånd. Sockersuget spelar in och apelsin/choklad glassen står bara där vacker och kall. Inspirerande sms från motståndaren och idag är frossan 16 dagar bort.

Har moralen växt bort?

Jag gav er liten hunt till idag i gårdagens inlägg "Ledtråd inför morgondagens bikt; Det saknas en kamera och 250 riksdaler". Lördagens påhitt skulle inte bli som planerat. Vi anlände runt tio iklädda shorts, då solen sken över Ättekulla. Övriga Helsingborg tycktes dock ej haft turen att se solen kika fram.. Vi socialicerade oss med folket och hade det trevligt. Väskan är ett städigt problem på fester, men den hängde fint på armen. Jag gjorde en förflyttning in mot sofforna och placerade väskan bredvid. Två sekunders obetänksamhet och jag valsar ut i köket för en snabb konverastion. Är inom 2 minuter åter på plats igen för att finna ingenting, min väska är borta. Tankarna på stöld fanns ej i hjärnan men efter en stunds letande började det mala sig fast med och mer. Ångesten över plånbok, nycklar, kamera och andra personligheter kokade inom mig och en desperation satte in. Rände runt i hela huset och argheten måste lyst igenom på de folk jag stötte på under min desperata rundvandring i bostaden. Mamma fick rycka in som taxi mitt i natten, då jag förtvivlat ringde och fick fram att min väska försvunnit. Vårt tappra försök att finna väskan med hjälp av en ficklampa i buskarna fick vi snart ge upp. en snabb polisanmälan och två spärrade kort senare blev det sängen denna då tidiga söndagsmorgon. Den under händelseförloppet okontaktbara fader, åker ut med hoppet att hitta min väska slängde i närheten av festen. Efter dryga timmen kommer samtalet, plånboken numera utan kontanter tillsammans med nesecären upphittas på en tomt. Vi slänger oss i bilen och kör ut och lagom tills vi är ute saknas endast kameran och nycklarna. Efter travande i blött högt gräs och krattande i stor buskparti började vi nästan tro de siktade på att få nycklarna.. Men då mitt i vår sökande ser mamma dem blänka till på en gren.

Efter vårt trauma har jag nu återigen hela väskans innehåll, nagellack, hårspray, plånbok etc. Och det enda som saknas är 250 riksdaler och min kamera. Det är världsligt, nycklar och plånbok var prio 1 och vi hittade det. Lycklig över att ha fått mestadelen tillbaka och för att ha så fina föräldrar.

Det jag inte kan förstå är hur man med gott samvete kan ta en hel väska? Det var helt vanliga människor och det kan ha varit vem som helst. Har moralen helt växt bort ur dagens ungdomar? Var och varannan fest försvinner det alltid något. Att det ska vara så svårt att låta bli andras saker.. Det är sinnessjukt vad det måste klia i fingrarna på folk så fort ett tillfälle ges. Det skulle aldrig någonsin falla mig in att ta någons väska för att den står obevakat. Snarare ta vara på den för att någon annan ska slippa bli utsatt. Kan vi inte bättre än såhär, ska man behöva gå och bära med sig jacka, väska och skor för att vara säker på att få det med sig hem.. Börjar bli less på att det alltid måste vara något.

Gårdagen

Galen gårdag, för lite sömn lämna mig i en svår sits.. Måste prioritera de rullande ögonen och sova. Ledtråd inför morgondagens bikt; Det saknas en kamera och 250 riksdaler.The end of our love, last frame.


Orken strejkar

Dagens 4 "S"

- Stadsvandrat med farsgubben
- Storstädat
- Shoppingrunda
- Solat i trädgården

Tillbringat dagen med min favorit-Jonna och fortsätter i den andan.

Dagens "att kirra"

- Raka benen, då shortsen ryker på ikväll.
- Dra årets första havsbad (Förhoppningsvis!)
- Dans moodet på.

Partjet sker i Domsten, vi går ut hårt. Sweet dudes hålls det tummarna för..


Morgon 2010-05-22 09.33

Ljuset strömmar in genom persiennen, men jag drar mig för att springa fram med falska förhoppningar om sol.. När man rycker upp den och möts av endast ljus, tragiken är fulländad. Min hunger är som vanligt såhär på morgonkvisten totalt svår och jag ligger kvidande desperat efter att höra mamma säga orden; Nu är det fukost. Besvikelsen om det inte är fint väder är obeskrivligt, sommaren ska vara här nu. Mitt första dopp måste komma innan Juni. De magiska orden är uttalade.. YEAH.


Random info 22 Maj

Ryck närmsta block och penna, rusa ut och låt dig översköljas av intresseregnet och anteckna följande till klubbmötet; Det börjar ljusna ute och fåglarna kvittrar vilt.. Sleeptime.

Lovande väderprognosSka man få dra den slitna tränings tshaan, hatten och bootsen ännu en dag? Håller alla möljliga tummar och tår korsade. Blir nog en sväng i stan med min blonda fantast och min tomma konto. En 8-9 dagar kvar tills nya cash nu bara. Klockan har passerat fyra helt utom min vetskap, tror datorn spelar mig ett spratt. Diverse bloggar i kombination med facebook har en tendens att få klockan att go bananas.. Mitt ur måste sluta ticka här och nu, borstar gaddarna och crashar sedan inom 1h.. Kickar monster och andra faror i drömmarnas värld.

Släkt

Glömde ge er en uppdatering angående släktkalas.. Var flitig och slängde med min goda fotografiska vän. Vi umgicks dock inte så mycket under förkvällen, men klicka iväg några bilder iallafall. Bjuder på detta folket och jag rådiggar min släkt. Spenderar mer än gärna en kväll i deras sällskap, underbart. Grillen var framme, varm grillad ananas.. Jordgubbar och melon, dags att vakna? Känner inte igen mig själv i den senaste meningen. Melon, nyttigheter.. Come on Kadanik, snart är du back in buisness med godis som största vitamin intagskälla.

Chillin Mc´dillin

Allmänt misslyckad utsiktsbild över vårt grannland Däääämark..........
Gröningen is the place to be. Hakade med Kevin efter midnatt, då fann man oss sittandes på bryffan filosoferande kring livets stora frågor. Valsade genom staden cribba på Sundstorget.. Spatserade Kullagatan fram för att sedan konstatera att vi diggar det nattetid. Aningen för mycket charad-liknande moves från min sida under kvällen. "Waaaazzzzzup" tycktes regera ikväll. Jag gillar min sweetkiwi guy och gissar på fler chill kvällar a lá Kevin och Elli.. Sommaren rusar och jag älskar. Rusa likt en desperat hingst runt i shorts med inställningen nu måste sommaren vara här. Antingen stämmer påståendet eller lider jag av 3liter underhudsfett? Fullt möjligt båda två.. Moa och Clara hänge och slängdes det med på norrahamnens brygga före dagsbytet, får säga att stadstrippen ikväll gillas. Förutom vår desperata cykling förbi ett smockat Mezo.. Sweeet.

Nationella

Nationella Matte del 2, SKJUT MIG I HUVUDET! Yra, virrig, lost, borta, galen, ledsen sur.. Gaah, bambi på hal is! Lycka tiill med den mvg chansen.. Planer på hängning, överkörning från en bil på 5 ton eller dränkning i bdkaret. Låter ödet bestämma utgången. LACKAR

22.52, 20 Maj

Time för sängen, ögonen stänger sig själv trots min hundra timmar sovande de två senaste dygnen. Imorgon väntar nationella matte, TAGGA. Ehum.. Lokaliserar miniräknare, linjal och ca 5 pennor före läggdags för att slippa morgonpanik med nödvändigheter. Koppla halvt det något röriga smset om schema förändringar imorgon, men enligt mina tydningar resulterade dem i en tidigare hemkomst. Tackar hjärtligt. Strax efter skolans avslut pinnar jag hemåt, droppar kläder och befinner mig på balkongen inom kvarten. Må den bländande favoriten även imorgon locka ut folket ur sina kryp-in.

Lär köra på min turistliknande look även imorgon om vädret tillåter. Ohwell, John Blund eller Peter Pan vad han en må heta lär dimpa ner inom några sekunder.. Vi pussas och kramas, godnatt.


Granny

Efter att mer eller mindre, spenderat 36 timmar liggandes beslutade jag mig att faktiskt spatsera upp till mormor. Dammsugaren rök fram och i ett avslappat tempo var det snart avklarat, då återstog svabbning.. Är det rätt? Det där med städ-termer är inte min starkaste sida. Kök, badrum och hallen kirrad på kvarten. En kanna isvatten satt inte helt fel på den soliga balkongen med ett malande huvud. Mysig lite pratstund med min kära mormor och en påökning till min kassa. Nu visar månadens kvarlevor alltså 155,50kr.. Feels good. Valsade mig långsamt ner mot stan och drog på leendet när man möts av stadsparken full av människor på filtar i solen. Den där energilampan kan väl se till att cribba här nu några månader.

Ryckte shortsen idag och flashade vilt min bleka ben för allmänheten. Att det skulle dröja till den 20 Maj för detta, skamligt 2010.


No school

Spenderar ännu en dag sängliggande pga migrän. Känslan av en tryckande huvudvärk och illamående på det gjorde att jag helt enkelt bestämde mig för att sova vidare imorse. Trixa med några arbeten och hänga på mailen en stund är ett måste framåt eftermiddagen.. Jag lackar aning på detta, att tvingas sova bort en dag; Värdelöst.


Ren och skär glädje
Bangbang it shot med down

Vaknade i frid och fröjd och valsade därför i vanlig ordning ut i köket. Började ana svarta prickar här och där, då insåg jag.. Ännu en attack av migrän, dagen då jag hade två viktiga saker på studeringstationen. En elevhållen badmintonlektion i den riktiga hallen var ett engångstillfälle och var därför tvunget att prioriteras. Knarka i mig piller och gick in i djupsömn.. När larmet slog var det med illemående och en malande huvudvärk jag tvingade mig upp. Drog på en tjocktröja och kände mig redo.

En lycka som någonstans fick mig att må lite bättre var att mina efterlängtade stylers nu befinner sig i min ägo. Dessutom gick lektionen överlag väldigt bra, dock borde jag ha sovit mera för mitt dags läge är inte bra. Blir nog till att sova bort dagen som borde gått till studering.

Crasch

Hårda bud och inga visor. Morgonen startar med muntligt föredrag och forsätter efter lunch med en idrottslektion ledd av mig och en kompanjon. Har efter dessa två uppdrag avverkat ännu en skoldag. Det är en helig dag imorgon dessutom. Mitt dream-kit har anlänt, efter en alldeles för lång väntetid ligger det nu där och väntar. Väntar på att jag ska få sätta tänderna i det och le så alla tänderna syns. Imorgon bränner jag stålar som aldrig förr.. Motigt med 3 laxar sådär en onsdagsmorgon. Ska guarda det med mitt liv och närmsta petning svaras med en talande blick och akut bortryckning.

Kvinnligheten ligger lite i naglarna, lyckades under min dag knäcka 3 st. Var tog känslan av vackra händer vägen? Välmålade långa naglar.. Efter dagens misslyckande återstår nu 2 långa naglar, i ren protest vägrar jag saxa dem. Hur gay det än må vara, kutar jag runt med 2 långa naglar. Det var inte nog, dessutom har jag 3 målande naglar och jag kommer inte ta bort det i nuläget. Ellinor för några månader skulle hanterat situationen genom avbitning och gnagning. Men jag är fri från lasten, vågar inte tänka på konsekvenserna av att än en gång tugga i sig bakterier lika en toalettsits. Sveper mig allt närmare tanke centrum, låter mig sväva där en stund.

700 inlägg, 700 gånger jag biktat mig här för er.. Sweet.


Tv-night

Mamma mia, ännu en film.. Måste ur det här nu. Ugly Betty inspelat och Desperate housewifes nu, om 60 minuter Cougartown tätt följt av Christine. Det gör min tisdagskväll, verkligen. Fantastiskt brilljant kanal 5.

Dag 3, Åhlens 2010-05-18

Hemma efter en dags arbete. Otroligt vad det tar emot att veta att jag inte ska dit imorgon igen.. Jag trivs så bra och mina små arbetskollegor är så söta. Att bara få möta kunder och hjälpa dem hitta eller få rätt färg på foundation är en bra lärdom för mitt kommande yrkesliv. Nu har jag dessutom lite större kunskap och produkters placering och använding så det går lättare att kunna hjälpa kunden helt själv. Glädjen varje gång man kan hjälpa någon, det känns bra. Stötte på ett problem idag dock två dansktalande kunder, i mina öron låter det något i stil med kinesiska. Alltså obegripligt, så där står man som ett fån ler och förklarar att man är elev medans de vackert pratar på. Anstränger öronen något och med turen i på rätt sida lyckas man tyda "Fenjal" och kan guida dem rätt för att sen vidare använda pekteknik och engelska. Utmaning mina vänner, det gillar vi. Farmor och farfar svängde inom för att sig mig i arbete och för att stötta företaget en aning. Lunchade även med dem, mysigt. Ni ligger mig varmt om hjärtat ska ni veta.Pathology

Världens sjukaste film. Creepy och total sick. Sevärd, men kass. Äh, knappt sevärd heller endast sinnessjuk.

Har kommit i en film period, alltför många timmar spenderas i påhittade livshistorier. Imorgon är det praktik ännu en dag, börjar trivas och leva mig in i rollen som en arbetande tjej. Ångesten slår dock sin rötter nu framåt kvällen, vad ska man ha på sig för att se trevlig och fräsch ut? Drabbas alltid av sista minuten ångest på morgonen.. Ni börjar nog ana min passion till frukost, undansätter halvtimmen åt det för en god start. Blåa påsar under ögonen i en skönhetsbutik? Ej att rekommendera, craschar med 5 män nu.. Dirty, eller 2x two and a half men.

Wake me up...

Jag älskar att bo här, mitt i stan. Knallar ner på gröningen på endast några få minuter. Kila ner och shoppar på 5 minuter eller stt gå upp till skolan. Ha stadsparken precis utanför fönstret, att vara på plats för att ta sig var som helst och stadslivet pulsen. Mitt stora och helt underbara rum som gör mig lycklig bara av att entra det.. Det går inte att beskriva hur jag trivs här. Jag vill vara här, leva här. I love this.

Så snälla, låt mig få vakna upp ur min mardröm..


Promenad

Solen har spanat fram över Helsingborg, därför ska jag med familjen promenera en sväng mot gröningen. Det känns bra att återigen se min energilampa och nu hoppas jag verkligen att den är här för att stanna.


Go get a life

Fuck dudes, insåg att jag har bloggat i 2 år den 15 Maj.. Två jävla år. Vart tar tiden vägen? Maj 2008.. Befinner mig i ett chock tillstånd för tillfället.

Sitter med garvet i halsen när jag betar av Maj månad 2008. Knappt gay inlägg jag posta. Smile-gubbar, <3-hjärta, beskrev allt in i minsta detalj, avslutar inläggg med "kramizar".. Att någon läste den är för mig svårt att förstå.Äh dör lite inombord efter att ha backat i bild arkivet!

Happy
Nerbäddad, shear genius på dumburken. Drömmer mig iväg.. En dag är det min tur. Då har jag en modell, fixar och trixar vid fotografering. Det rockar och livet leker, någon dag är det jag.

Sex and the city 224 Maj - 22.00
 - Bakom kulisserna tv3
24 Maj - 23.00
 - Seriestart tv3
27 Maj
 - Världspremiär för Sex and the city 2


FishJag ska återigen bli med fisk! Avundsjukan när jag såg Carros små fiskar fick mig att inse att jag ska ha en ny. Därför får det bli en sväng upp och köpa lite middag och medel att kasta i vattnet. Min lilla fisk får sedan plumsa i efter 3 dagar för att slippa chocken av rent och friskt vatten.

Ger mig ut på äventyr

Önskar det hade varit ett riktigt stor äventyr, bada med valar eller något. Men min lilla tripp är egentligen bara en mjölkrunda. Alltså jag drar ihop pynt i alla dess slag och kilar ner mot Seven eleven för att underlätta för familje skaran. Vuxenpoäng.. Dessa jävla poängen blir allt fler och fler, men jag gillar det. Bara kaffet kvar nu.

Enligt mina uträkningar är det 13 skoldagar kvar före lov. Dock saknar vi lokaler efter den 28 Maj, alltså det är förmodligen under tiotalet. Jag borde hoppa och rusa av glädje, istället tycks jag blivit förstenad av direktångest. Någonstans mellan 6-8 arbeten kvar före sommaren, men jag är inte bitter! Ett tiotal dagar innebär ett tiotal nätter, med andra ord; Minst två facebook nätter över efter plugg. Den glädjen man fick en aning om där, låt er ej luras. Det känns hemskt.

Helt slut

Ironi mina raringar. Undertiden som ni sitter och sliter av er håret på matte lektionerna, så sitter jag hemma med måndagen avklarad. Ni läste rätt, klockan tio alltså fortfarande morgon och jag har gjort mitt i skolan. Ett arbete liknande en planering av ett styling jobb var vad som krävdes före avgång. Jag delar nu ut ett paus tillfälle på en sisådär 2 timmar innan jag sätter igång med studierna. Utnyttjar tiden på bästa sätt; Rensing av rummet, lunch, uppdatera mig med alla viktigheter på facebook..

Jag har en stor fet nyhet att dela med mig av!

The third

Halvtimmen utvecklades till 45 minuter.. Jag är inne på min tredje dag med detta sminket, fräsch. Kladdar bara på mite extra mascara. Jag bör vara hemma i närheten av 11 igen, känns bra med korta dagar. Då ska jag dock börja studera direkt och leka lite duktig. Detta betyder att jag sitter på facebook och skriver meningslösa inlägg på bloggen en alltför lång tid. Där av har ni mig ännu en gång sittandes långt efter midnatt med studier upp till halsen. Planera bättre!


Hektisk morgon

Befinner mig i en bubbla, liknande en glaskula i julgranen. Jag hör det jag vill höra och vinner fighter i boxning med mina egna tankar. Sjunger, myser och funderar över morgondagens hektiska morgon. Den bör, helst på en halvtimme innehålla en dusch, frukost, borttagning av 2 dagar gammalt smink, klädval, en datorvistelse och en påbörjan av vandringen upp för backen. Tror jag får utöka mitt tidsschema med en timme för att hinna. Aj det skulle resultera i en uppgång på 06.15. Det mina vänner, existerar inte i min värld. Alltså har jag en hektisk morgon, men en otrolig stress. Djurtempo i backen med en macka i handen, blött hår och ingen make.. Så ser jag resulatet efter den alldeles för korta halvtimmen.


Utländsktalande brud

Gårdagens språk skiftade någon gång under kvällen till engelska för min del. Ett dåligt byta för omgivningens öron.. Väljer att låta era små ansikten ryckas upp av tillfällig glädje!

I´m with - Jag är med

Six klunks - Sex klunkar

Bland some more - Blanda lite mer

Mina utländsktalande talanger, bör hållas inlåsta långt inne.

Ticka

I denna stund skulle jag befun nit mig hos Gabriel.. Men tiden tycktes rinna mig ur händerna och här sitter jag med uret snabbt tickande mot tio.

Mini-lovet är över och det slog mig nyss.. Tungt det ska bli att ställa klocka och återigen vandra långa milen. På nedräkningen visas det 24 dagar kvar, ska slå ihop min klokhet med min ork sen och få ut ett antal dagar jag befinner mig i skolan före avgång. Vad kan hägra mer en ett lov? Det skulle vara cash på kontot. Men med sommar följer pengar, ångesten inför halv 8 till 5 pass en 30graders perfekt stekade dag är fullkommlig.

FestligheterKärlek

Man må vara aningen sinnesförvirrad när en förälskelse till en materiell sak gör en glad djup in i själen. Lär bo i mina shorts ett tag framöver. Boyfriend fit, sweet. Min nationaldräkt i vår; Shorts & halsband. Dödlig kombo.

korpens if

ojoj, gästinlägg dagen till ära. om exakt 15 minuter bör vi infinna oss vid olympiafältet. enligt mina fina beräkningar borde vi då knallat från lägenheten för.... 5 minter sen? eftersom ingen av oss nog inte har så bra kondis att vi kan ta och jogga upp och se lagom oberörda ut blir det till att knalla upp i högsta växel. CIAOGood morning

Sovande pinglor. Eller bara fallna änglar. Vackra är vi iallafall såhär på morgonen. Suktar knappt efter mat, skulle nog kunna sleva in en häst om det var enda alternativet. Dock hoppas jag på fler alternativt, då far min just nu sprungit iväg för att inhandla min absoluta favorit måltid på dagen. Vi ska kolla fancy sport senare, om två timmar pallrar vi oss i sakta tempo upp för att för att spana in 22 manligheter och en boll. Tjusigt, verkligen. Jag skulle vilja säga att vi ska ägna de 2 timmarna åt frukost ätning. Men jag satsar på att vi snarare behöver spendera tiden, eller iallafall jag åt att få ansiktet att se humant ut. Gårdagens smink långt ner på kinderna och tre hårstrån kvar i flätan. Makeover teamet, ni välkommnas med öppna armar vid uttryckning. Här sitter jag och pladdrar, frukost varre.

PUSS
Bajstolle

Vi taggar. Fest väntar om trekvart, det gillas. Vi lämnar knutpunktens allmänt trevliga busshållplats 21.45 tillsammans med 2 brudar. Rydebäck är anhalten! Lovar att ge pinglorna en rolig bussfärd, nämnt att jag hatar de folkfyllda farkosterna..? Tar mig med största sannolikhet hem med dem också, sweeeeeet. Festligheter kräver en upp pimpning.. Kladdar på det sista och beger oss därefter. Pussarna flödar folket.

Necklace


Anledningen till min lycka. Anledningen till mitt tomma konto. Anledningen till min förälskelse.

LOVE

Heaven

Tillbringat förmiddagen strosandes med gammelgubben på staden gator. Lyckades bli kär, ruinerad och lycklig inom loppet av 2 timmar! Great. Just nu innehåller kontot 5,50.. Men leendet sitter som klister. Känner mig allmänt hög av min förälskelse till min nya ägodel, men när det värsta ruset lagt sig posar jag hejvilt.


Surfer dudeSchysst innesittar film, perfekt.  

Walking beauty
Entrade just staden iklädd rosa sweatpants, hoody, gårdagens makeup, skinnjacka och trasiga boots. Sunkigt och jag gillar det. Med aning blött hår ska jag spatsera ut och inte fångsten av min och min kära fars regniga vandring såhär på morgonkvisten.

Oh happy day

Det finns ju bara en sak man känner för då regnet hinkar ner och det är inte att lämna sovplatsen iaf. Dock har magen en annan uppfattning och går mer en gärna ut i regnet om det skulle krävas för att få lite käk. Eventuellt skulle även en rullning i lera gå att få igenom. Sweet.

Gårdagen beskrivs bäst med ett ord; Chill. Gott som fan att bara hänga med lite dudes, bättre än att spendera kvällen med ögonbollarna riktade mot en tv-ruta iaf. Tackar Karl och övrigt folk för myspyset. Måste upplysa er, kvällens fotografering resulterade i fyra bilder på fötter. De stal uppmärksamheten ex antal minuter.. Stl 48, jesus christ! Endast 13 sizes större än mig, snart ikapp. Jaaadå. Bigsize shoestore, awesome Måns.I wanna be a billionaire so fucking bad

Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
For when I’m a billionaire


Well, yeah get prepared.

Laaaaater
Dansar mig neråt kullagatan iklädd gladiatorskor, kikar solen ut genom molnen? Antagligen inte.. Dock vägras det boots, för helvete nu är det snart juni!

Stadsvandring

Ursäktar enormt för mig ego-boost förut.. Men det kändes bra i ögonblicket.

Dagens kraftansträngning blir.. Ja, det blir faktiskt till att ryckaa sig ur rötterna och ge sig iväg! Jag ska träffa Jonna och vi ska pallra runt i staden lite. Därför fick jag helt plötsligt oehört brottom med finliret innan jag valsar iväg med mina kråksparkar. LOVE

Webshot
Dudes

Äh, era dumma små hjärnor har väl vikt sig dubbla i förundran om Ghana-frågan. "Friskvärdsnämndes stöd auktion i ghana". Vad betyder det ens? Ärthjärnor, den 1 juni befinner jag mig i vanlig ordning på Åhlens. Det lilla garvet som kryper fram i mig av att ni köpte det så enkelt bubblar upp till ytan. Auktion i Ghana.. Haha. Sweet, antar Gabriel är nöjd med detta epic inlägg.

Ska spendera nästkommande timme åt mitt huvud, min känsla av alien drag sitter i. Problemet ska snart vara kirrat med en djup grävning i min tillfälliga makeup bag, en graffitti påse. Min krackelerade skönhet, lever vidare i en burk för att undvika söndersmulad svart skugga bland mina stuffs. Min lilla förälskelse i webben skulle kunna väckas till liv idag tror jag.. Drar på en låt på högsta, satsar sångmässigt och anser mig i stunden totalt bäst. Därmed ber jag grannar eller övrigt folk om ursäkt i förebyggande syfte.

Give me sunshineTomorrow and the next day.

Snälla rara gubben i ovan, ge mig sol och värme. Möjligheten att showa i underkläder på balkongen lockar något så massivt. En ynka dag med rent och klart solsken ska det väl gå att kirra över Helsingborg..

Dock var det sova jag skulle göra, inte fundera i 200km/h. Goodnight.

ThirdWell random det där med Ghana.. Dock ballt att jag tydligen ska dit. Epic post.

Triss i bra filmer, avslutade med 8 mile. De anlände fint besök under slutskeedet på step up 2an. Så en movie-night helt i min ensamhet blev det allt inte. Slaggar inom 7minuter utan att lova för mycket.

Kung

Fick veta idag att jag har blivit antagen till friskvärdsnämndes stöd auktion i ghana. Åker dit 1 juni. Hoppas alla mina vänner här hemma har det så bra!


Ella (v

ContinueLOVE

Hoooooooly timeMovie night, favoriterna ska rulla på löpande band. Step up, min älskade nr 1.

Oh, a first

Konsten att blogga via den kära mobiltelefonen var mer komplicerat än jag förmår idag. Dock lyckades jag trixa in ett. Ska undersöka saken närmare en dag då jag känner att det är överskott tålamod. Min dag hittills har helt spenderats åt absolut ingenting. Underbart. En ledig dag ska utnyttjas just så, en ledig dag fri från aktiviter. Rycker tag i livet imorgon igen för att slippa vara helt insnöad, hur den kraftansträningen ser ut vet jag först imorgon.

En ego-boost vore drömmen, om ansiktet såg någorlunda mänskligt ut. Dessvärre ser jag snarare drag av aliens, och tagget på en ego-shot slocknar genast..


13 maj 2010 ...

13 maj 2010 Sweet. Mobilbloggning, enklare att underhålla er från skolbänken och slippa uttråkningen.. Angående min "Road-split" förut, jag ansträngde inte hjärna och därmed brände upp mina hårstrån. Istället krälar jag runt iklädd rosa topp till tå.. Den girly känslan gör mig aningen äcklad, funderingar som en rejäl svartsminkning eller iaf ett klädbyte för att bli av med den alldeles för tjejiga feelingen går inom kort i uppfyllelse.


You got that sense


KESHA

Knappt drogat albumet, neej.. Mordet för peruken, nära till hands.

16.00

Tragik, har ännu ej kommit ur det jag crasha i gårdagsnatten. Klockan har hunnit slå fyra.. Under de sex timmarna i vaket tillstånd har jag.. Hmm.. Intagit frukost, plockat undan gårdagens röra och låtit mig uppdateras via dator. Tappert under sex timmar att hinna med allt det där. Nej, tragiskt var ordet.

Stötte precis på dagens "split-road", att befinna sig eller att inte befinna sig i stadsllivet.. Räcker orken både till att pudra upp huvudet för omgivningens välmående och till att anstänga den lilla bakom pannbenet för att ej drabbas av tillfällig senilitet. Innebörden av förekommande rader rörde mina elektroniska prylar, vid tillfälligt senilitet finns risken att få tillbringa kvällen slitandes i håret och krypandes längs väggarna. Utan min ögonsten slår det lätt snett i huvudet.. No music, no facebook, no blogs, no life. Beroende vill jag inte kalla det, mer en sinnesförrvirring då vi ej kan umgås. Dra sig igenom en ansiktsfixning och bränna ex antal hårstrån vid rykande hjärna pga att funktionen "tänka" är i full gång.. Eller fortsätta den redan fullkomligt misslyckade morgonen och helt enkelt sova bort torsdagskvällen? Det är frågan. 

Just danceLyckades ej väldigt bra med uppdraget att leka fotograf igår, hann i all hast trycka iväg ett kort före utgång. Två timmar bör räcka för en sminkning, sprayning av hår OCH klädval. Ändå står två töser i full panik långt efter deadline utan en aning om vad kvällens utstyrsel ska bli. Drar i slutändan säkra kort, skinnbrallor och oversize green. Det skulle komma att kosta mig, skinn har en tendens att klibba fast.. Lyckades pinna iväg några minuter före 22, får säga att det var jävligt bra kämpat med tanke på våra komplikationer sådär mot slutet. Kön rullade på med tempo och snart gjorde vi alla tjejers prio 1 vid anländande. Sökte upp toaletter, snabb spaning i spegeln och sen ut. Dance.. Med heels, slimmat skinn och pumpande musik lyckdes vi "get looow". Många sweet dudes förhöjde kvällen, då vi annars fått köra en tvåmans show. Det finns en viss risk att vi lyckats hamna på bild, vilket skulle kunna vara hur hemskt som helst. Vi väntar alltså med spänning tills de entrar nätet. Crasha snabbt efter hemgång tillsammans med min kära. Morgonens konstaterande var att vi kunde känna av gårdagens dansande i låren, creepy med träningsverk efter 4 timmars movement. Alexandra lämna för en stund sen, därfår går min funderingar kring en ev. städning efter paniken igår..

Bugar och bockar, damer och herrar.


God maybe pissed

Matematik. Intensiv räkning under 90 minuter. Lagget i huvudet efteråt.. Stalkar fråga nr 1, "Vilket tal är 0,1 större än 3,96?" Enligt mig felformulerad och ej förståelig. Skakar det snabbt av mig för att slippa ångesten vid insedda fel, lägger ner diskussionen som bildas efteråt. Hungern frodas i takt med formel1.. Kalkonbaguette tycktes verka 5 andetag. Min figur borde vara mer åt en 300kgs dude med allmänt feta vader med tanke på mitt kostintag. Tankarna på mat valsar i ständig dans dagen i enda.

Låt mig nå mitt slut mål, dagens väderprognos. Onsdag 12 Maj, 2010. Himlen är öppen och töms i snabbt tempo på vatten ner över Helsingborg. Paraply ansågs imorse onödigt här hos Kadanik, ett anseende jag skulle komma att ångra. Dyngsur, genomblöt, kall och med droppande hår entrar jag den gröna farkosten och skakar fram en drypande blöt, halvt trasig 20-lapp. Slår mig ner på min vanliga stol och går in i mig själv ynka 22 minuter.. Rusar och känner stänket efter mig, slängade blött hår fastnar längs ansiktet. Slowmotion på den normalt 2minuter långa vägen och sen möts av en värmande kopp för själen.

Du är så fin min vän
Sjutton år.. 11 Maj. LOVE

Day two, Tuesday 11 Åhléns

Att få stöta ut orden: "Nu går jag till jobbet.." betyder vuxenpoäng. Att dricka kaffe vid födelsedags fika resulterar i fler points. Genomgick nyligen en fullt planerad helg utan avvikelser.. Ack. Kompenserar detta med ungomliga beteenden som nattlig studering samt njuter av min levnadsyta i full kaos.

Önskar förmågan att skriva ut min dag låg i mina händer. dock känns novellen så långt borta från prio listan för kvällen. Utslovas härmed en lång vacker pikt angåengde livet de senaste dygnen inom de nästkommande 48 timmarna.


Monday 05; Egoboost a lá hat

8 Maj 2010, Raw winning


7 Maj, 2010; At night, KevinHollywood fruar

Viger den närmsta timmen rika blondiner kombinerat med leverpastej. Lovely.


7 Maj 2010, Lektion: 60-tal


Hektisk dag

Dagen är över och mina smidda planer gick helt enligt schemat. Detta är inget jag orkar upplysa er om nu dock, här ska det sovas. Med musik som får en att befinna sig i ett mys-mood och vackra tankar. Önskar att allt stod rätt till med blogg.se som i denna stund har aningen svårt med att tillåta mig visa er dagens visning. Utlovas under morgondagen. Craschar så sjukt nu och räknar antal timmar till meningen med livet morgontid; Frukost. Underskaffat.

Buzy women

Skolans portar slås ut 14.50 då springer jag likt ett barn till godisaffären, upp till mormor och städar. Tränar upp min skillz med damsugaren och satsar på att inte välta hinken med skurvatten. Första dagen på städjobbet idag, här odlas det talanger. Efter att mina ansträngande uppgifter är avklarade springer jag nu, likt då ferdinand sticks av en geting, ner längs med backen. Slänger jackan innanför dörren och börjar genast spackla. Målar och har mig en sväng innan det kallas till mat. Checkar du spegeln, ser fejja hyfsat okej ut? Vid ett svar om att snövit är vackrast i världen från "Spegel, spegel på väggen där", spacklar jag ytterliggare. Drar sedan skolstaden tröja över huvet och rusar upp emot olympia för att närvara vid ett informationsmöte för de blivande 1:orna. Frivilligt mina vänner tåls att tilläggas.  De närmst kommande 120minuterna av mitt liv härefter, är jag ruggit trevlig och svarar på frågor angående min nuvarande utbildning. Återigen sker en rusning, denna gången likt en häst i full galopp. Går mina planer i kors, kastar jag av mig skorna och gör dagens sista språng till tvn. Precis när jag landar börjar Vampire diaries. Go eftermiddag.Det är med ångest jag snart lämnar mina vrålsexiga kläder för att hoppa i ett något mer skolanpassat klädval. Tänkte få tiden att räcka till några stryckningar lack också, fan med jobb det är att ha långa naglar.. Ska även förbereda mig rent psykiskt för min hektiska eftermiddag. Bör tillägas att studerar matematik och engelskainnan eftermiddagen drar igång på allvar.


Powerpoint; Check!

Mitt nattliga slit lönade sig, med någon skallranderöst och aningen slafsigt intryck är den nu avklarad. Dagen till ära försov jag mig, dock ej så hårt att jag kom försent. Det där med försovning långt in på dagen är inte min grej. Med endast halvtimmen före avgång, proriterade jag frukost och en extra genomgång inför morgonens happening. Duschen fick med andra ord vänta, så med skabbigt hår spatserade jag uppför Bergaliden. Anlände gjorde jag iförd converse och tjocktröja med huvan uppe. Lika bra att får det överstökat gick tankegången, när jag av egen vilja anmälde mig att börja. Bockar av ännu en uppgift och inser att det inte är orimligt många att bocka av före sommaren.

Den estetiska verksamheten blir idag dusch, tätt följd av mat. Nej, dudes jag skiter ej i skolan. Jag jobbar hemifrån.. Skoldagen fortsätter 12.40 enligt mina beräkningar, i feel good.
Okej hyfsat gay med långa naglar..

Färdigt var det

Nu mina damer och herrar är arbetet kirrat. Klockan har ännu inte slagit 4, som va min deadline. Känlsan är god angående arbete, dock ej angående mitt otroligt pigga humör. Plugget kallar om en halvtimme och frukosttarmen skriker. Efter tanken inser jag att klockan är fyra.. Ellinor du har inte sovit ännu. Bli normal, behöv sömn. God luck min kära.. Känner en inre monolog entrar bloggen nästan. Gay, riktigt gay. Äh, nu sover vi dudes.


Studera på nattetid

Fenomenet att studera under de timmar då de flesta folk sover, kommer för mig som en naturlig del. Tror det har att göra med min förmåga att jobba bra under stress. Att skjuta fram arbete till sista sekund ingår medvetet i min plan redan från skratch. Därför har jag nu paus till kl 23.00, då ryker msn. Sen är jag som hamstern i hjulet, helt uppe i min sak och fast besluten om att nå målet. Dum liknelse... Finns där något mål i ett hamsterhjul? Det är ett muntligt föredrag som kopplats samman med ett powerpoint arbete som blir natten prio 1. Tänkte njuta fullt ut min kvart som en fri brud genom att sjunga högt och ljudligt till gamla godingar. Tur huset är i dvala vill jag lova..

Ursäktar

Jag ursäktar för alla bilder och skit här idag. Känner mig knappt hemma med all färg.. Lovar att skärpa mig. Plottrigt. Dock fortsätter dagen som den börja. Meningslöst inlägg kan tyckas, tror dock det är ett bloggberoende som börjar växa fram. Endast några rader poesi kvar nu dudes.

Anna Anka, checkar in henne i denna stund. Förstår ej hur det kan vara paus såhär efter 7minuter in i programmet. Come on! Garvar hysteriskt åt Magnus och funderar på livet som Annas assistent. Självförtroendet måste sjuka som en sten i vatten, att inget ska duga åt denna präktiga kvinna. Dock jag inte annat än stalka hennes program och anse henne som en smart kvinna. Dessutom är hon ägare av en kropp jag mer än gärna tackar jag till vid hennes uppnådda ålder.

  

My heart is melting

35 dagar och jag viger mitt hjärta till er

Inte helt okej att finna detta underbara fotografi bland bortglömda bilder.LET´S KEEP ON ROCKING OLSSON...!

Ego boost

Well, webbisen på min kära fars dator tycks ha en squeesande effekt. Alltså mitt fejs är aningen bredare. Min coola vän har nu lämnat mitt crib med ännu ett lyckat resultat av hemma färgning. Började smida planer angående de närmsta dagarna, kan bli en god weekend.

Angående mitt trollerufs ovan. Jag  sov helt enkelt med en hästsvans hyfsat högt upp för att undvika 1. Hår i ansiktet och 2. Slippa känne tottebanden på kudden. Morgondagen kom och jag släppte lös de ynka stråna, slog en snabb span i spegeln och konstaterade "Äh, det får duga." Fan skulle jag ryckt ut plattången och slitit allt mer på mitt redan så skadade hår. Att håret har en tydligen kant efter var gummisnodden klämt åt under min timmar som medvetslös rör mig inte i ryggen.

Venedig

Låt vattnet forsa längs gatorna i denna stan. Regn, det forsar. Vem punkterade molnen högt där uppe? Vatten. Tillåt mig vakna upp av att en utländsk man med randig tröja, med italienska drag sakta leder fram ett romantiskt ungt par i en vattenfarkost. Nonsens, må det ösa och göra det vemodigt att ens öppna vänsteröga. Riktigt ruskigt och deprimerande väder, matcha väderleken med mitt nuvarande inre.

Imorgon leker jag frisör med min coola vän med utväxt.

Toe ringPremiär för öppna skor dagen till ära. Det står 36 dagar till skolledigheten, sommaren är inte långt borta. Mina planer för dagens inköp är att låta den sitta kvar tills det återigen är dags att gömma fötterna i boots. From open to close. Pure silver för att slippa en rödaktig ring när den stöter på saltvatten som ska ske inom en månad.

Summer. Summer. Summer. Summer. Summer. Summer. Summer. Summer. Summer.


Uppdatering; FUCK

Tv.nu

- 20.00 Ugly Betty
- 21.00 Desperate housewifes
- 22.00 Cougar town
- 22.30 Christine
- 23.00 Navy CSI
- 00.00 2 and a half men
- 00.30 2 and a half men
- 01.00 Jims värld
- 01.25 Jims värld

Dygna kanske?

Uret luras

Det var meningen att den ynka tiden innan tv kvällen drog igång, skulle gå åt till att studerat i högt tempo. Timmen har gått och jag förstår det inte själv. En viktig rimme har sipprat ut helt utan mening. Lockas nu till min andra leksak, fan. Att de satans elektronikprylarna ska ha så stor inverkan i ens liv.

Hjärnlig fördröjning

Insåg just att ett muntligt föredrag imorgon präglar min förmiddag. I nästan tanke inser jag att det är två muntliga föredrag som präglar min förmiddag. Sekunderna därefter slår det mig att det ena fördraget är det avgörande power point arbetet före avslutad kurs. Känslan är god, om det hade varit för två veckor sen jag hade popcornkokning i skallen. Dock är dagen D imorgon, natten blir lång. Att min tv-kväll skulle rubbas kommer inte på frågan, i vanlig ordning är jag insugen i dumburken efter klockan slagit 20.00. Ser ingen omöjliget att kirra detta, bara en ork som ständigt tjatar nej. Ska bli utsedd vinnare i battlen och stå med guldmedalj i munnen på prispallen. Månens sken kanske bär med sig styrka.

Maj 4, 2010 Åhléns; Am I in heaven?

Viktig jag känner mig när man går runt med larmbricka dagen lång. Första dagen på Åhlens har varit super, önskar nästan jag jobbade längre. Som handen i handsken trivs jag. Arbetsuppgifterna var att packa upp oändligt med skönhetsprodukter larma. Slavarbete kan tänkas, men jag njuter. Bara av atmosvären i butiken. Mitt felaktiga val av inriktning i livet, börjar vända. Hemma var ordet, jag ska stanna inom branschen. Lika solklart som den brännan vi får av energikällan själv. Skolan får större värde, man ser ett mål. Mitt livsmål är dock inte att hamna i en kosmetikbutik i slutändan, men att få starta här vore en dröm. Min socialitet känner sig ganska frustrerad när man inte kan vara till lags alla kunder, pågrund av min ovetskap på stora område. Fast diggar feelingen av att ställa fråga: "Finns det något jag kan hjälpa till med?" Därefter kunna genom min lilla baskunskap jag har med mig kunna arbeta fram vad de söker. Kicken är fin. Och alla hjärtliga medmänniskor som gärna låter sig ta hjälp av en för att lilla jag som "bara" är elev, ska ha en chans att lära mig något. Jag gillar verkligen dem, hjärtliga människor. Jag ska bli lika kär en dag.

Idag är själen glad.


Holy shitImorgon är dagen då jag entrar Åhlens för första gången. Om sanningen ska fram flyger det förbi en och annat fjäril i magen faktiskt.. Skönhetsbutik. What to where? Morgonen kan bli lång tänker jag, satsar därför på ett 2timmars pass endast för fixning imorgon. Vilket innebär uppgång sker 07.30, ska befinna mig utanför portarna vid öppningstid. Ångesten flödar hej vilt inför klädval, makeup för att inte nämna håret. Rådiggar mina ständiga problem.. Gäspningar är inget som uppskattas, alltså jag craschar före det nya dygnet inleds. Fler vuxenpoints.. Ball känsla att sätta klockan inför att gå till jobbet. Utan tvivel vill jag vänja mig vid tanken. Godnatt vänner små!


HIF

Lets go guys.

ghd - dream kitPå onsdag är dessa skönheterna i min ägo. Även med ett tomt konto och en ångest lika stor som solen, är jag lycklig. Dreamkit bestående av en mini styler, orginal styler och salon styler. Addera 2 värmeskydd och 1 creation spray och ni har min beställning. Det lär leda till en månad helt utan nya inköp för att jobba upp en existens av cash på kontot igen.. Men satan jag är nöjd ändå!


Allvarligt talat

Förhoppningarna om en eftermiddag spenderad på balkongen med slutna ögon, börjar känns omöjlig. Skulle inte gubben däruppe bland molnen lyssna på mina önskningar.. Känner mig aningen sviken och shoppningsugen. Blondisen bör inom en halvtimme befinna sig här för att hämta hennes prylar, ska även dela ut en cykel under dagen. Riktigt generöst. Frågan är om man inte ska glida med denna grönafarkosten ut till det lilla centrat och bränna lite cash. Dock har jag ett meeting att infinna mig på först.. Vuxenpoäng. Eller ja, det är ju självvalt så kanske inte. Informationsmöte om vad ghd har att erbjuda, finns risk att stålarna redan här sviker mig..

LunchingSkoldagen är avklarad.. Och det gick förjävla nice! (Skämt och sido) Kilar iväg och lunchar med mami en sväng.

Starkt team

Jagb känner att jag boundar alltmer med min webcam. Snart går vi kanske hand i hand och jag förgyller era dag med min ego-boost. Precis som vanligt nuförtiden ser jag allmänt skabbig ut, trots mitt löfte om att börja snygga till fejja lite. Allmänt deppig pose-bild för ni ska känna er in i min ångest.

 

Jag jag snackar ångest för en skoldag edast bestående av 1 lektion. Dock 3timmar lång. Det inne bär att inom loppet av fyra timmar är skoldagen avklarad och jag har vackert traskat hem för att möta den underbara solen som spruckit upp lagom till min vandring. Hoppas den högre makten ser min önskningar. Lite energilampa och dagen skulle genast kännas lättare. Hivar nu i min prylar i en enda röra, drar på mig nåt otroligt bekvämt och kilar sen redo för en ny dag ut i den förorenade luften. Jag gillar det.

Nattliga frestelser..

'
Dude i´m confused...

Kvällen har numera nått sin ända.. För kidsen anyway. Min dags timglas har ännu lite sand kvar att släppa på. Söndagen sägs vara vilodagen, jag följde rådet. Dock leder till allt annat än välmående. Har i princip inte gjort något och uttråkningen är total. Middag hos farmor, städning och zombie walk. Hmm.. En ultimat söndag? Nej, sista söndagen jag spenderar såhär. Ljusare tider kommer och då ska jag befinna mig med glass i handen vandrandes med mina dudes längs stranden. Får väl lägga selleri i struten istället. Kan bli fett, riktigt fett. Tagga, endast 38 dagar från godis. I mitt förvar ska jag inhandla Marabou polka och passionsfrukt, checka datum och det ska hålla förbi det påbörjade året.

Måndag, måndag, måndag. Vill helst bli som en psyko-dude och bara gunga farm och tillbaka, helt inne i min alldeles egna värld.. Ångesten, för en dag som breakar redan 11 bör ej existera. Utan snarare en ångest över att det är 5 dagar, 120 timmar.. (Allt min matematiska hjärna pallar idag) kvar tills det återigen är helg. Längtan sägs vara en underbar känsla. Men den är ju plågsam? Ska sova på saken tror jag.

Storstädning av rummet, kul? Nääää

Okeeeeeeeeej

Random typ när ett helt tåg valsar förbi en sådär halv 9 på morgonen tutandes i trumpeter.