En helt vanlig dag

Aktiv kan väl sammanfatta min dag och er dag med ironi. Jag har legat i och hängt i plugget, haft prov och tagit en väldigt seriös plugg-fika. Hann med en sväng på stan med redhead, glassigt klippt av en rutinerad frisör född med platttången i handen. Om det bara vore så väl, klippt och klar blev hon och vi skiljdes åt. Min kära godingar plockade upp mig för en tur ut till väla. Fick i mig lite käk och en alltid så trevlig snackis med farmor. Ner mot stan igen denna gången för träning, drog igång med Zumba idag. Det var faktsikt roligare än väntat, och med min fysik lär ju mina armar och ben vara aningen möra imorgon. Nu är jag igång, nyttig (allting är relativt) och träningen går bra. Nu följer jag Dregen i "Rum för en Stjärna", verkar lovande idag.

Där, damer och herrar har ni fått mitt sämsta och tråkigaste mest vanliga inlägg på länge. En halv dassig dagsuppdatering, det får vi ändra på. Inte ens jag orkar läsa mina tråkiga rader, för egentligen. Vem fan bryr sig om min dag? Helt vanlig/tråkig dag fylld med icke-ovanligheter. Ähh, ni det får bli till att ta i med hård handskarna och låta kreativiteten flöda även här. Trots allt bör jag väl ha en liten gömd talang vad gäller svenska och skrift i allmänhet. Därför dagen har ett elegant avbrott i det annars vanliga livet, jag har fått min betyg i svenska- och engelska A presenterade. MVG tillät mig att dra till på smilet och känna; Fan va bra jag är! Nej, ointressant var ordet. Nu slipper ni mig, för dagen.


24h´s 80års firande


MIN FINA MORMOR.




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥







Gunsan, kära lilla farmor.


Öhhhh

Ähh, fyfaaan va surt vaa??! Ingen vinst för Sverige och ingen vinst för Danmark heller. Förjävligt sammanfattar rätt gott. Hög puls, några få aggrissioner och sjukt spännande matcher. Kvällen chillar ner i tempo nu, soffa och tv. Precis så en söndag ska spenderas, lugnt och fint. Kanske en liten tango med min goda herre Mr. Marabou också..

Final

Det sket sig för Sverige, men fan vilka kämpar! Synd, synd, synd....

Men nu taggar vi igång för final Frankrike-Danmark och alla tummar hålls för Danmark. Ännu en timmes full spänning, final alltså. Mangla nu, vårt kära lilla grannland.

Broons

Fan, ryck hem en medalj nu killar!

Nu är det vår

Att få sitta ute i solen och riktigt känna värmen i ansiktet kan vara det starkaste vår tecknet. Det är vår, eller iallafall på g att bli! Nyligen hemkommen från mormors firande och promenad, jag är lite förälskad i solen. Tänkte spendera några minuter framför den goda energilampan och låtsas att det är sommar en sväng.

Thanks god for giving us the Iphone

Vi har kontakt, mitt ute på landet har jag och stadslivet kontakt. Allt tackvare min älskling, Iphonen. Via den lyckades jag köra in internet i datorn och nu känns livet lite mer komplett här ute bland åkrar och bondgårdar. Vi befinner oss på ett vandrarhem, långt ute i ingenstans och här kommer jag att tillbringa 24h från nu. För att ha ett lååångt firaande för mormor. Känner att agget närmar sig ju längre tid jag spenderar här och inte med dagens huvudperson och co. Det vankas väl käk här ute snart också, kan jag tänka. Fantastiskt säger jag, med tanke på de tidiga frukosten har hunger redan gjort en knock-out. Nästa mål: Mat.

Graanny




Nu packar jag och trixar ihop mina prylar, vi ska fira mormor hela dagen med stora släkten. Rycker nog med mig datorn eftersom vi slaggar över också. Skulle varit hos mamma vid 10 var tanken, det ser bra ut... Skyndar vidare, kikar inom senare!

En omöjlighet

Det går inte, jag kommer inte kunna gå upp imorgon. Benen kommer svika mig och ögonlocken kommer väga bly, tjurig och grinig. Alarmet går 08.30, raka spåret in i duschen för att vakna. Ohh, en gossig frukost. Det längtar jag efter just nu när hungern har börjat slå in, eller ännu bättre Mc frukost. Usch, det vattnas nästan i munnen vid bara tanken. Godnatt sa vi.

Fint besök

Jag fick en mysekväll, slapp sitta själv. Drog några ruggit dåliga filmer och nu är det mindre än 6h tills jag ska upp. Med det sagt, tänkte jag kolla lite mer kass tv och njuta av att vara ledig!

Ähh knappt

Är det underbart att vara själv hemma eller? Laga mat, fixa lite, glo tv utan att NÅGON stör. Låtsas/inbillar mig en aning att jag flyttat  hemifrån och att det från och med nu är min vardag. Ack, så vaknar man upp sekunden efter och kommer ihåg att det varar hela långa vägen tills imorgon... Den sved, vaa?

Nuuu och nu, vill jag flytta hemifrån. Antar era öron ramlar av, eller era ögon trillar ut eftersom ni läser.. Av alls mitt snack om att flytta hemifrån. Men jag är så sugen, så taggad på att lämna fågelboet att jag snart dör. Tick-tack, tick-tack. Rappa på ett extra kol!

Im goood

Handboll och GOD EGENLAGAD middag. Kom igen Sverige!!!

Kockar lite i min ensamhet, creeeed.

img_5028 (MMS)

Kockar lite i min ensamhet, creeeed.


Lifesaver

Min Iphone-laddare har fått fötter och traskat till ett ställe jag inte letar, det eller så har jag helt enkelt förlagt den någonstans. Och farsans laddare följde med till Sälen så här sitter jag och funderar över vart min kan befinna sig. Den skulle kunna vara hos morsan, precis som skoldatorn. Har de rymt tillsammans?

Min räddare i nöden nr 1, min lärare som lånade ut sin laddare under lektionen så vi fixade resterande dag och hemfärd på de 30% den hann ladda upp. Damp ner på en 18% och där finner vi räddare i nöden nr 2, Malin dagens promenadspartner och lifesaver. Gjorde ett litet lån så nu ska helgen vara komplett, aldrig utan min Iphone.

Powerwalkii med HEddo



Är detta livet elllerrrrrr!?!??!?

img_9839 (MMS)

Är detta livet elllerrrrrr!?!??!?


Mmm, ganska ovanligt vaa

Här sitter jag, på morgonen! Kan vara det sjukaste på länge att jag hinner hänga här innan plugget. Har lyxen att börja 09.40 och lyxen att få skjuts med min kära farmor och farfar. Tänkte sminka mig också, ännu mer sällsynt än att jag krafsar ner några rader nästan. Det är dags att sätta i gång om jag ska få på mig kläder idag också.

Välkommen fredag, välkommen!

Min humla



80år min goding! Grattis mormor!!!

Spenderat eftermiddagen hemma hos mormor på kak-kalas, golliga tanter och gubbar. Tryckt i mig en mängd smörgåstårta, kakor toppat med daimtårta. Och en middag med mina nära och kära för att toppa humlans dag. Hoppas du är nöjd med din dag, så fortsätter vi fira dina 80 på lördag. Du är bäst, Looove u.

Summerfeelings







GE MIG SOMMAR, NUUU, NUUUUU, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

Iskallt 2

Att frysa kan vara det värsta som finns, idag har jag inte gjort annat än just det. Det hela började imorse när jag hoppade på tåget som sagt, "Vi har tyvärr ingen värme på tåget...". Fint, lyckat. Halv jogging, som två isbitar kutade jag och Emma på. Kvickt innanför dörrarna för att snart konstatera; Det är fan inte så varmt här inne heller. Inte lyckades vi tina under våra timmar i butiken heller, det var isiga vindar som drog längs benen. Hönspiggarna var uppe hela dagen och att sen komma ut i kyla med (idiotiskt nog) skinnjacka, gjorde inte saken bättre. Huttrade hem på tåget och blev hämtad av min fantastiska farfar, en 25 gradig bil med rump-värme. Dagens första ordentliga värme, halleljua.

Iskallt

Efter att nästan dött när klockan ringde (det är inte normalt att gå upp före klockan sju), blev jag tvungen att sätta fart. Lägga på en schysst makeup och i med lite krubb, snart stod jag vid bussen och var på god väg att bli en isbit. Knutpunkten tinade upp mig en aning innan jag kilade ner på perrongen, iskallt. Riktigt, riktigt iskallt. Man förväntar sig då att tåget blir en timmes härlig bastustund. Grundlurad var ordet, här sitter jag i precis samma kyla och blir sakta allt mer lik en iskub. Tänk att lyckas hamna på tåget utan värme, vi snackar tur. FACE Stockholm hela dagen, Wihoo!

Over and out

Handbollen gick ju sådär halvkasst och min lediga dag tar slut om en kvart. Halleluja för studiedagar, fler såna åt skoltrötta ungdomar. Imorgon bär det av till Malmö, klockan ringer 06.30. Vissa kallar det sovmorgon, jag föredrar namnet tortyr. Godnatt!

Handbooolll



Mmm, har allt blivit lite handbollstokig. Nu är det dags för Sverige - Danmark, kom igeen. Både Kim Andersson och Carlén borta, suug. Vem ska vinna gruppen? Ut och mörda nu Sverige!

Stadsduvan med avklippta vingar





Varför färgar man håret mörkt, eller kanske snarare varför färgar man håret över huvettaget? Hur man än väljer att förmulera svaret slutar det idiotiskt, man ångrar ju sig alltid för eller senare. En gång blond, Alltid blond. Jag vill tillbaka, nuuuuu. Det är mitt lilla projekt jag ligger och pysslar med under alla mina timmar spenderandes under katogorin "Ingenting". Vågar jag leka lite till med mitt redan krassliga och sletna hår? Jag ska bli blond igen, lagom blond. Så att jag till slut kan slippa färga håret och bara låta där bli en schysst, naturlig utväxt som funkar. Åhhhh, varför färgade jag bort det.

Jag vill bo i stan, fortfarande. Dessa bilderna från när vi första gången flyttade in till de som skulle bli mitt kanske mysigaste rum hittills i mitt bo-minne. Jag var lycklig. Mina tidningstäckta väggar jag höll på med i dagar, från morgon till kväll. Åhhh, vilket energipaket. 24h med bara saxen och baaam, tapetklister överallt. Det var goa tider detdär. De kycklinggula väggar blev kolsvarta och jag hade 150 ideér om hur det skulle se ut. Och min walk-in-closet, den hann inte ens bli klar. Där fanns visioner för den också även om de aldrig fick komma till ytan. Jag fick aldrig se det gå ut i blomster, långt innan det hade kunnat hända packade vi ihop och sprang vidare i livet.

I MISS THE CITTYYY, Stadsduve-tiderna.

Jag trivdes på ett, på två, på tre och på fyra. Fem och jag klickar fortfarande inte, det lär aldrig hända. Någonsin. Det känns inte som ett hem, jag har inga 150 ideér liggandes på kö att få sätta tänderna i. Det finns inget ständigt funderande över vad som skulle kunna gör det schysstare, det får duga. 
Inredningsläge = Off. Energy-level, loow.

För varje dag som går, är det en dag närmre dagen med stora D. Jag flyttar hemifrån. Det är där mina tankar redan håller till, i den lägenheten som ännu inte existerar. Det är där jag vill vara. Där finns det 5000 ideér och min energi är påslagen på max. Alltså, jag vill att klockan tickar. Fortare än fan själv. Tills man slipper alla andras skit/idioti/strul/onödigheter, sa jag skit? Jag jobbar på Maxi, ett städ-jobb eller vilket annat totalt urtrist arbete som helst. Bara jag får komma hemifrån, så fort som möjligt. Gärna före student, vilket i mitt fall känns relativt jätte overkligt. Men dyker läget upp, sticker jag fortare än vi människor blinkar utan ens en sekunds tvekan. Ohh, om bara det läget kan dyka upp.

Jag vill bli min egen, jag vill få tillbaka mina vingar.

Just a boost, here to say Hii


bikeey

Min cykel har återuppstått, igår fick den sin första rastning sen jaa.. Långt innan snön kom för att stanna. Mobbing, misshandel och kränkning är bara några av de få sakerna den fått utstå av plogmaskinen. Utomhus, precis utanför huset har den stått planterad hela vintern. Och nästintill varje dag har jag funderat över att ställa in den i garaget. Istället skottade plogarn upp "lilla" snövallen runt om cykeln och snart stod den där, eländigare än någonsin i en snödriva på 1m. Med knappt någon luft i decken eller en eventuell punka, gnisslade läte/iskrapande ljud och icke fungerande växlar tog den både mig och Jonna i knaggligt tempo ner till Malin igår. Att den gnisslar lite och knarrar kan man väl nästan ha överseende med efter den brutala behandlingen. Cykeln är på g, conversen är framme igen. Våren är på ingång!

What a four

Verkar som hela chokladfondue-ligan idag drabbats av lika mycket ångest. Min morgon började med en rejäl sovmorgon och sen raka vägen ut i spåren. Beredde mig på det värsta att jag skulle orka springa 100m, men min förmåga att pressa mig själv tog mig mycket längre än vad jag någonsin trodde. Powerwalk en sväng för att boosta ännu lite mer. Jonna tycks ha kört samma morgonstart med en jogging och en power. Malin och Claudia har begett sig till gymmet för att förbränna sitt där. Är det inte fantastiskt?


Jan. 25, 2011

Umgåts med mina fina tjejer ikväll, ätit snaskigt som ni sett. Lav jo.

Imorgon är vi lediga, alldeles befriade från plugget. Då ska jag fortsätta mitt påbörjade ryck att greppa tag om livet, vi snackar träning och god kost. Jag antar att vi kan kalla dagens lilla snesteg för en team grej, vårt lilla gottis-gäng. Inte hänger jag läpp och lidera av ångest för det, vi tar nya tag imorgon. Tänkte bege mig ut på en joggingtur, 2011 och kanske det gångna halvårets första tur. Någonsin. Att mitt hjärnkontor ens svamlar över dessa chockerande beslut bådar gott för en framtida aningen mer i trim kropp. Det återstår att se, kanske pallar vi inte med ens 2km. Jag känner mig igång, laddad och redo för ett lite mer strukturerat liv med en touch av sunda vanor. Trillar man väl in i ett träningsschema, flyter det lätt på sen.

Chokladfondue med mina fina favoriter på e...

img_0413 (MMS)

Chokladfondue med mina fina favoriter på en helt vanlig måndag, vi lyxlirar!!


Robyyyyn 5 juli!!!!!!!!!

img_0892 (MMS)

Robyyyyn 5 juli!!!!!!!!!


Pluggeeeettt

WEEEEIIIHHOOOO. Plugget är rätt kul ändååå. Jag är rätt mogen nu, knappt trött. Ganska glad över vår håla och att den är 2h, relativt nöjd med att vi går till 16.40. Och inte att glömma, vi fick pyttipanna till lunch. Vet inte riktigt hur man toppar det? Hundmat är väl den svenska beteckningen skulle jag säga. Mina skolmates flippar/garvar/dagisar jaaaa, hakar kanske nu för att fördriva den sista trekvarten.

Ser fram emot det faktum att jag imorgon är LEEEEEEEEEEEDIGG. Halleljua!

Oldie

Usch, känna som livet springer ifrån en, det bara lunkar på. I samma tråkiga takt utan en enda spontan grej som man kan leva på en vecka eller två. Nej, ångesten är ett faktum ikväll. Som ett stort svart moln över hela min tanke-producent, alla tankar går i samma fasliga melodi. Ångest eller deprission, 20 i fem lämnar jag plugget imorgon bar för att krydda den känslan lite grann. Dags för en kraftig uppryckning och nya tag, välkommen måndag. Men med pensionärs-varningslampor blinkande på alla håll; Jag är dödstrött och har varit enda sen klockan 20.30. Ändå, livet är rätt roligt nu.

Ohooooooo

ÅHHHHHHH, VA GOTT DET ÄR!!!!! Viiinst!! Helt svettig, utmattad med en puls på 200. Vilken fruktansvärd match, underbart!!!

Kööör vi

Då kör vi, Sverige-Kroatien. Har en känsla av att de pker på deng idag men heja Sverige!!!!!!!!

Just shut up already

Gamla godingen Fullt hus på tvn, ligger degad i soffan med en gnutta ångest över att det faktiskt är måndagsmorgon nästa gång jag vaknar. Fyyyyy, det hade varit skönt att någongång få slippa deen känsla inför plugget. Några timmar till i soffan sen är det väl nästan dags för en powerwalk vaa?

Ohh friendship

Jag har så fina vänner. Innan ni rusar och tror att jag blivit galen och kallar de få kvarvarande godisbitarna för vänner, stanna upp. Mina riktiga, hjärtliga vänner. Dom som man känner innan och utantill, kan vara sig själv till 100% med. Dom som man klickar med på så många plan. Dom som man kan garva åt ingenting med och bara löjla sig. Dom gnistrande guldkornen i all den övriga sanden. Dom man slår en blick med och vet precis vad man menar, dom fina vännerna tycker jag om.

Åhh, va bra ni är.

Mitt umgänge.

img_3339 (MMS)

Mitt umgänge.


18

Hello lovely ones. Fredagen är kirrad och klar, jag höll mitt speeckade schema. Plugget, möte, solning, shopping, middag med gossisarna, en snabbfixning och paarty. Ohhh, fredagsperfektion.

I MADE IT.

Gaaaaydaaaaay

MEN JAAAAAA, ÄNDÅ GÖTT ATT ALLTING GÅR MIN VÄG IDAG!!1!!!!!! ETT SAMHÄLLESARBETE SPÅRLÖST BORTA OCH BILDEN JAG SKA LÄMNA IN OM 9 JÄVLA MINUTER HAR RUSAT IVÄG. KILLLLLLL MEEE.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Fuck

Jag har skjutit på det, skjutit på det och... Skjutit på det. Nu är det klockmässigt fredag och last day hos modern min, hur ser rummet ut? Följdfrågan lyder, hur snabbt ryker halsen av imorgon? Ni hajar, grejen är jag är kass på att hålla ordning. Sliter av mig kläderna och glömmer allt vad garderob är, kommer hem och slevar in jackan en bit in för att jag fortfarande ska kunna öppna dörren och bäddar upp sängen fredag när jag kommer för att sedan inte bädda den igenom förrens nöästa fredag. Mitt system och lite min grej faktiskt, skippar upprullning av rullgardinerna också. "De ska ju ändå ner på kvällen igen", "Sängen ska ju ändå bäddas va ikväll" och varför inte den gamla fulingen "Jag ska ändå ha de kläderna imorgon". Suure när du inte längre kan urskilja golvet, då ska det nog fan vara kallt innan de plaggen åker på; Allihop. Och för att sprizza en snygg topp moset, jag älskar det. Jag älskar min röra, hemtrevligt och ikke-perfektion. Praktiskt och lättskött, för att inte nämna ordet brilljant. En snabb utgrävning på morgonen och du är ute på ett kick. Kläder, jacka, skor, väska, dator, du finner allt på samma plats. Där delas våra åsikter, mina och mammas. Hon förstår inte mitt sätt att se på hemtrevligt och¨inbjudande, eller det faktum att jag ens orkar leva i röran. Kalla det ett tonårssyndrom eller bara vanlig slapphet, jag diggar det. Framtills just sista kvällen när mitt lilla avtal till mamma lyder.. "Städa upp och gör snyggt innan du kilar till pappa.." Den delen borde slopas, så kunde man känna sig lika hemma när man kom tillbaka och bara gona ner sig i stöket. Mer oordning åt folket säger jag.


SVEEEEEEEERIGEEEEEEEEEE

Kim Ekdal du Ruitzs Sverige tog en viktig seger mot Polen.

Ett hårt dunkande hjärta och en gryyym match senare daskar vi Polen.

GOTTTTTTTEEE.

Sweeeden

Hänger likt en handbolls-fanatiker i soffan och hejar på Sverige, känner att sportmänniskan i mig blommar upp. Jag gillar dethär, iväg med Polen nu förfan. Go stämning där måste vara, avis på just min polska vän som hakar live i Scandinavium. Kluven hon måste vara, Polen eller Sverige. Nästan så jag blir kluven, scizzoo för hennes skull. Det osar avundsjuka här över..

Valet och kvalet

Fastnat i ett mindflow och gräver gamla smör-låtar och gungar bakåt, saknar just detta just nu. Varför, varför nu och därför. En god tillbaka blick eller bara en evig undran, kapitlet som borde blivit färdig skrivet? Borde sluta rota, men inte redan. Jag myser med tillfället och gosar till tonerna av smörsånger, önskar mer. Eller bara tillfällig resa bakåt, endast framåt eller just nu. Mmmm, vi borde. 2, en andra. Vi battlar ikväll, jag och mina funderingar.

Makeup

Någon är lycklig idag!!! Det går bra nu, kompis det går bra nu.

Ny dag på FACE, min mest spännande dag hit...

Ny dag på FACE, min mest spännande dag hittills. Idag har jag 5 modeller att sminka så dagen kommer flyga förbi i rasande tempo. Håller mina tummar korsade, så håller ni era då går säkert detta jättebra!!! Lite spänd och lite nervös, men jobbar bäst under press? Tidigare tåg gånger tusen, ett rent under att jag inte slumrar förbi Malmö C. Åhh, detta ska bli så roligt. Nu kickar vi igång!!


Goodnight

Nu blir min nästa uppgift att sova, gärna innan kvart över om jag hinner. Fimpa tvn, slå på larmet och drömma om morgondagens 7h långa lektion. Heaven, våg-föning halva dagen! Tre minuter, sen befinner jag mig i stadiet "Djupsömn". Sussa sött.

Hur bra

In med krubb, min favvo; Mackor till kvällan. Och raka spåret ut på Väla för ett klagomål för mina kära skor, vips stod man där utan boots igen. Kommer hem två tröjor och ett par brallor rikare, så skippar grinet. Men jakt efter nya får stå på shopp-agendan. Nöjd och glad, med tömda presentkort.

Nu myser jag ner mig i sängen med Handbollen på tv och fejjan på skärmen. GOSSIIIIGT.

The end

Då avslutar vi dagen på samma ställe som den börja, vänt-bänken. Tackvare att vi fick sluta aningen tidigare klaffar inte bilturen hem. Den fruktade gå-till-klockan-fem-dagen har rusat förbi, helt utan jobbiga lektioner faktiskt. Naturkunskapen kickade igåång och jag har nog saknat det får jag erkänna, lite DNA och gener är ganska intressant faktiskt. En svenska B innehåll genomgång och vi stod med en 3h lång håla, lunchade hos mormor och satte mig vuxet nog på möte 13.00, för att snabbt vara ute och inne på religion. Det verkar bli en intressant kurs med start idag, schyssta grubblar-frågor. Och slutligen en matematik lektion - Geometri. En rätt go dag trots att mörkret redan lagt sig på vägen hem!

Moooooonday

Att glo på schemat för att kolla vilken sal vi ska vara i och inse att du landat 35mimuter för tidigt i plugget känns sådär. Därefter inser du att du har en håla på närmre 3h, hoppar man av glädje. Minuten efter slår det dig, du slutar senare än päronen idag. Livet är hårt.

Ohhh, à week

Jag ber inte en om ursäkt, jag suger på detta. Och att säga att jag inte har någon ursäkt för att jag har en iphone, BULLSHIT. Hur jobbigt är det inte att knappa på telefonen långt texter. Nej, någon super bloggare är jag inte. Colan och jag har varit ifrån varandra en vecka på dagen, jag saknar min vän. Livet flyter på och abstinensen består, inte ens på den officiella godis-dagen föll jag för frestelsen. Jag är på g att dumpa den helt och hållet, mitt mål är nu att bli beroende av något trevligt som vatten. Men nu ska jag ångesta mig själv till sömns, imorgon är mitt livs längsta skoldag någonsin, 20 i 5!!!! Ångest.......

En halv dassig syn

Handboll, en kriminalare och snö. Ett tjockt lager vitt på marken, återigen. Vadfan händer med Helsingborg, Skåne, Sverige?? Sluta lava frusna tårar ner över oss, jag är less på allt vad vinter innebär. Ständigt gå på helspänn för att slippa ligga plant sekunden efter med blåslagen kropp. Nej, tack vet jag vår och sommar. Lyckan när man för första gången slipper ta till jackan. Så fastnar blicken ut genom fönstret och man inser; Vi får dras med vinterjacken ett tag till.

Så var denna kvällen till ända, första skolveckan år 2011 når sin slutstation imorgon. Då inleder vi ny kurs, religion. Håller tummar och övriga fingrar korsade för en kickass lärare och en go start på dagen. Hej och välkommen god motivation, nu kör vi.


Coca-cola



Guds gåva till människan eller Guds BÖRDA till människan?

För en vecka sedan skulle jag säga gåva, idag får jag säga börda. Fyra långa och plågsamma dagar helt utan Cola, idag var en tuff dag. Blodsockret dippar, känner sig lite trött och det kliar nästan i kroppen.. Man måste ha en cola. Jag lät mig inte falla för frestelsen, inte än.

Ett beroende. Enkelt att få, taskigt att bli av med. Goodbye my love.

Ohhh, you can call me masterchef.

Sådär ja, min tredje middag med helt eget ansvar. Jag är fruktansvärt bra på att laga mat, enligt min egen mening. Ohhyeees! Nästan, utan att medge för mycket, så att jag är påväg att tycka det är roligt att laga mat. Städat har jag gjort det med, börjar jag bli en ur-kvinna? Städa, laga mat, stryka. Det måste vara en tillfällighet, jag vägrar inse att jag vuxit uppoch inte gillar mina klädhögar på golvet och några odiskade glas i fönsterkarmen. Nej, det är en tillfällighet. Definitivt. Men mat, det är dags att lära sig nu. Med mina framtidsvisioner flyttar jag ju fan hemifrån inom 1,5år. Hurry för det!

Why?

Ett missförstånd blev till två och har suttit 3h i plugget helt i onödan. Mitt humör är över skyarna och jag bara ler, min vanliga tur. Individuella valen ligger nära, utan att jag vet vad som ska väljas. Nu väljer vi för trean, sista året.

Gash min hjärna går på högvarv för ett, och för två.


Well hello there. Okeey, hur död är kaddan...

Well hello there. Okeey, hur död är kaddan när hon ligger i sängen före 12??? Chockad själv, men jag är död. Jag orkar inte ens logga in på bloggen utan drar iväg ett halvtaskigt sms till er. Ähh godnatt.


Svajjar hemåt i ett glashalt Malmö. Hunger...

img_2100 (MMS)

Svajjar hemåt i ett glashalt Malmö. Hungern deckar mig nog på tåget!!


Praktik

Plugget är igång och idag drar också praktiken igång igen, blir skönt att komma in i det igen. Mitt enda önskemål var att det låg i Helsingborg, jag+pendla är ingen långvarig deal. Det är toppen annars, jag trivs as bra. Jag drog ut flätorna imorse, stiliga lockar som höll nästan 2minuter ute i vårt skit väder. Älskar snö, slask och regn. Sveriges klimat, score. Ny struken tröja och snygg frilla alltså, redo för ännu en FACE-dag.

Manlig egoboost





A hole

Heeey, en klubbad säl skriver. Är inte trött av mig vanligen, fixar dagen på 3h sömn utan problem. 7h sömn under gårdagsnatten och ändå slet jag för att hålla ögonen öppna när jag kom hem från plugget, vad hände där? Jag kanske förvandlas till Trötter, det eller så skriker kroppen ifrån. Dags för nattliga rutiner också, samt tandrutiner. Jag hade hål, min instinkt var rätt. En stund senare satt jag med en borr i käften utan bedövning (tuff) och fick en uppläxning. Tandkrok, flux flourskölj OCH en nogrann borstning. Nya rutiner, men det var inte slut där. Då kommer frågan som daskar mig i skallen; Dricker du mycket cola? Njaa, svara jag och ljög kvinnan rakt upp i ansiktet. "Jag ser det på din emalj, cola är det sämsta för tänderna." Gotta love the dentist. Alltså ett ännu striktare kvällsschema med min redan hatade tandbortstning och ett liv utan cola, så nu ska jag bli kanin och leva på vatten och sallad. Träna som ett djur och skippa McDonalds, munskölj dagligen och lägga godiset på hyllan. Suuuuuure, tandläkaren är gratis ett år till. Thank god!!

Just a dude



Colorsplash



Efter en helt vanlig dag med makeup, hand-palett.

Att få sluta tidigare

16.20 hoppade jag på bussen efter att ha slutat 20min tidigare än vad jag borde. Alltså en vanlig tisdag kommer jag vara hemma efter klockan 5, klockan fem!!!!!! Tiden har gått fort då vi hade stylist hela dagen, lucky us. Luvan är uppr och rasta-flätorna där under, Sean-Paul 2. De var för fina för att rycka ut på plats, ni ska få se dem när jag snart landar hemma.

Låter mitt manliga jag lika fram.

img_6230 (MMS)

Låter mitt manliga jag lika fram.


16.30

Jag ligger inne med en tandläkartid nu halv 9, ska få min dom. Hål eller inte hål, jag gissar på alternativ 1. Håller alla tummar korsade för att slippa en borr. Måste slita mig från Sjunde himlen och dra på lite kläder innan jag kilar över till min support hos tandläkaren; mamma!

Hello, gooodnight?

Att en dag på 1,5h med plugggänget kan knocka en till marken. Flackande blick och en oförstådd film, klockan 7 då decka jag i soffan. Jag som knappast sovit alls under lovet kanske får min bakläxa nu, taggar bebis och sover dagarna i enda. Vill säga när jag inte går under mitt slaviska schema, imorgon slutar jag 16.30? Vad är det för sjukt tid och varför skojar den med mig? Usch, vad vi ska hata varandra. Uret och jag, den kommer inte kunna ticka fort nog och känner jag mig själv rätt dör jag av svält innan dagen nått sitt slut. Ett härligt glädjespridande och upplyftande inlägg, godnatt på er.

La perle

Det var första dagen på¨min fjärde termin på gymnaiset, fjärde. Tiden har sprungit iväg och att halva min gymnasietid är över är bara sjukt. Men jag är lycklig, ju fortare då bättre.

Plugget var inget plugg idag, utan studiebesök på La Perle - Maria Nila. Go start när dagen enligt schemat skulle långsamt plågat mig till 16.40 och vi nu kunde bege oss hemåt redan 12.00. Detta är det roliga med min utbildning, ingen matte och ingen svenska utan the real deal. Schampootillverkning, med hårnät på rätt in i produktionen. Fancy det lät, men faktiskt det var ett roligt studiebesök.


Hello, goodbye

Plugget river igång. HAPPYFACE.

Sex and the city



Min älskade julklapp, min box. Jag har plöjt 19 skivor och är alldeles lycklig, lite ledsen att det är slut. 94 älskade avsnitt, 47 välspenderade timmar. Vad ska jag göra nu?? Jag är van vid att avsluta och starta upp dagen med tjejerna, spendera all ledig tid med dem. Ska jag plugga på den tiden nu, där tappa jag redan fokus. Studierna är tillbaka imorgon och jag återgår till livet som "icke-beroende-tv/såpa-galning".

Sex and the city.

1

Mina ögon är som ping-pong-bollar, står rätt ut ur skallen och blinkar endast precis före tårkanalen tänker lätta på trycket. Jag är pigg, super pigg och borde sova. Ingen lovande kombo denna natt. Min kära dator bjäfsar efter luft och fläkten tycks vara trasig, vilket gör mitt skrivande tusen gånger svårare. Upp- och ner, febrilt söker den mer syre. Snurrar över det ständiga hårproblemet och inser att rött är förbi, brunt eller kanske blondt. Kanske ett klipp, kanske bonushår. Vad vill jag med 2011? Min hjärna spinner på 200 och det ger mig ingenting, ingen snilleblixt inget AHA-moment, ingenting. Jag antar att tankar är bra, håller tummarna för att jag ser lite struktur i mitt liv snart. Lite balans och lugn, ett spontant lugn. Träning känns som en vila, cola som en lyxbehandling och en kickass vardagskväll känns som en självklarhet. Jag behöver en kalender och en inspirationskick, ett gäng snygga underkläder och en ekonomi-chef över mina mynt. Tvåtusenelva ska bli bra.

Aj







Mmm, min tankeverkstad har dragit igång här hemma. Det är en stor gryta med alla ingredienser möjliga. Men vill jag röra ner er också? Jag kanske bara ska göra vad jag gör bäst, hålla det för mig själv. Bara ligga och fundera över livet och allt därtill. Jag trillar in där igen, på spåret jag vill sopa igen. Mitt pussel saknar många bitar, jag får inte ens en klar bild över hur det slutligen kommer att se ut. Jag vet inte ens hur jag önskar att det skulle se ut.

Carrie, you´re the one.

Stirrar rakt in i skärmen och hjärnan står absolut stilla, inte en tanke. Det är dags igen, jag inbillade mig att det skulle kännas enkelt nu. Halva skolan gjord, sommar-perioden, enklare schema (trodde jag). Det känns, för att vara ärlig, för jävligt och jag mår nästan illa. Varför gör det det?



Mitt i min djupa och deprimerade fas, som alltid gör entré sista kvällen, dyker Jonathan upp som en ängel. Länkar mig glädje, lycka och ett gäng sommar-minnen. Njut ni med. Mäktigt Jonte, det var ordet.

I cant believe it. Slutet, skiva nummer 19.

img_5457 (MMS)

I cant believe it. Slutet, skiva nummer 19.


Gettin up?

¨Jag har officiellt inte gått upp för idag ännu. Rullgardinerna är fortfarande nere, jogginget är på och jag har inte lämnat huset. Jag tänker inte sitta här heller, som ni märkt. Min blogg, mitt liv och mitt plugg är allt tillbaka som vanligt imorgon igen. Men idag är det siesta-time hela dagen och min enda plan är att hålla mig vågrätt liggande. Lovets sista dag och jag spenderar den på bästa sätt.

För att verken ni, eller jag, ska vakna upp i en djup deprission imorgon är det väl bäst att rycka rötterna ur soffan redan nu. En dusch och ett uppvaknande från min vardag, tätt följt av en middag nere hos farmor och farfar. För att sedan slå mig ner en sista gång innan vi når måndag den 10 Januari, jag ska njuta va mina sista timmar av söndagen.


Me and my saturday

För bra, verkligen. Vilket djuriskt avslut på ett riktigt bra lov, endast min sex and the city box, cola och farsgubben nördande med mobilspel. Sista "uppe" kvällen och jag dissar alla tänkbara idéer för en hemmasittarkväll, jag är fruktansvärt nöjd med mitt val. Jag har just spenderat en grym kväll i soffan och mina tjejer dom är bäst, satc brudarna. Jag är, tragiskt nog, på disk 17 nu.. Känner mig nästan lite skakig, vad ska jag göra sen? Får väl börja om från början, eller skaffa mig ett liv. Jag har inte ens bloggar där jag låg, inte ens haft uppe datorn. Den perfekta lördagskvällen, kvalitetstid. Här med får jag anse mig aningen besegrad och följa order från kroppen min, det är läggdags.

We´re going hard, hard, hard, hard, hard, hard

Ett rödare hår, en usel bloggare och lets dance. Där är vi nu, Malins frilla har fått sig en omgång rött, jag har fått lite dåligt samvete över min återigen kassa update och lets dance rullar på tv. Malin har exakt 25minuter på sig att fixa dusch, smink och kläder. Är det någon som fixar det, är det hon. Nu kör vi, paaaaaarty.

Away to the moon

Kastar in handduken nu medabs jag räknar in mängden sovande timmar. Vi landra bortåt 5h, det är ju inte klokt dethär. Jag vänder tillbaka dygnet så smått, jag tar baby-steps. Klockan väcker mig 07.50 imorgon, det är nyårsalut och imorgon är vi på samma level jag och Malin. En heldag med fotboll och trevligheter, därför lämnar vi hemmakvarteren 09.14. Mina bonustimmar med sömn kommer väl till pass, är väl blå ner på kinderna efter min brutala misshandel av mig själv detta lovet. För många liter cola, för mycket tv-häng, för lite sömn. Godnatt mina kära.

Adios amigos

Nu är jag hemma och har gjort mig hemmastadd, borde redan vara hemmastadd i mitt hem kanske. Men tisslar och tasslar till det vd hemkomst, första gången jag landar här idag. Hemma, ja hemma har jag allt varit. Hos pappa vill säga, jag slumra där igår efter hockeyn. Vi kicka väl igång runt tio och begav oss snart iväg mot Ikea och kaoos. Beslutsångest är något att dumpa i diket påväg till Ikea, kan vara bra att ha som tips till er lite mer orutinerade möbelhandlare. Det rök, pös och det var blackout-moments. Vad skulle vi plocka med oss hem och var skulle bli npgons annan lycka? Vi fick med oss vad vi skulle och lite till, McDonalds. Mest vara för att vi ville men vi kategoriserade det under luckan "Lunch". Skruvade ihop ett skåp idag, övar på alla sätt möjligt nu inför min egen flytt. 1,5h kvar..... Matlagning, skruvning, städning, ähh fan jag kan det här nu. Snart befann jag mig uppe hos min trio där jag spenderat kvällen. Ett ord Karatekid, vilken film. Har ni inte sett den, gör det! Det är en uppmaning jag ber er alla att lyda, precis sådär söt och go ska min son vara någon gång i en suddig framtid. Helt underbar. Jag tycker allt om mina tjejer, alla mina gossisar.

CRAAAAAAAZY

5-3, vad fan hände där???? Ohhh, ryssarna alltså. Jag och mitt vilt bankande hjärta säger godnatt.

Hockey!!

Sitter ensam och kollar på hockey-finalen mellan Canada och Ryssland. 1-1 och till och med mina egentligen ointresserade nerver dansar en sväng med mig. Håller på canada, mest för att jag ogillar Ryssland. Tanken ikväll var en hangout med med ett lite större crew än vad det sluta med, efter klabb och dissar blev det jag och jonte kvar. Vi har njutit av cola, chips och choklad. Garvat åt ett sällskapsspel "vem får sista ordet?", får utse mig själv kung. Trots att jag insåg att jag behöver gå en kurs i geografi.. Vi spana in en kass film och ännu en god kväll har gått till ändå. Sex spännande minuter kvar på hockeyn, håller alla tummar. HELT SICK. Ryssarna gör mål!!!! Tredje perioden har de vänt från 0-3 till 4-3. Ska nog bli sportfåne, satan va gott det är.

Time for dessert.

img_2269 (MMS)

Time for dessert.


Kockar!!!

img_6337 (MMS)

Kockar!!!


Min nya last, ohh så goda.

img_1086 (MMS)

Min nya last, ohh så goda.


Åhhhhhhhhh

Nog bra på att höra av sig vaaavavavavavaa??? Det blir ingen nyårssalut för mig idag, lite sent att ragga någon ny och hinna in nu. Tack Malin!!!!!!

Step twooo

Chokladmoussen är komplett, färdigvispad och står i fina i kylen. Det viktigaste är klart, vad ska jag bjuda på för mat? Hmm, tänkte slå min kloka hjärna ihop med mammas och klura ut något bra.

Tanken för dagen är annars nyårssaluten, inte sitta hemma med min box HELA dagen. Det hänger just nu på Malin, om hon tänkte vakna idag.

Chokladmousse

Kocka, agera köksmästare kallade det vad ni vill. Imorgon är jag överhuvud på mat avdelningen, fråga mig inte hur/varför/vad eller när. Mitt alldeles egna initiativ att inte bara bjuda mina everydays utan också mormor. Snäll som man är får de en andra chans att ta njuta av min smaksensation, jag står än en gång i köket runt trean och trixar ihop chokladmousse. Det går nästan lite fort detta, matlagning och eget initiativ. På tiden att sluta vara stolt över att ha "lagat mat", pommes frites eller Billys. Vi kanske har landat mitt i någonting nytt, mitt nya jag. Den ansvarstagande, välplanerade pedanten med stor intresse för matlagning? Så vaknade vi upp, 17 påväg mot 18 sittandes i djupa funderingar i köket med den nyligen gjorda chokladmousse. Lika trixit recept som en simpel kopp choklad på morgonen med undran; Är den tillräckligt avsvalnad för att stå i kylen än? För att snart möta rummet där "stimmet" ägde rum förut, det som dog någonstans mitt i processen. Vilket lämnar allt upplockat från golvet liggandes i det jag vanligtvis kallar min säng. Men vi kommer dit, när 17 påväg mot 18 räknas till boxen 30-35.


Where the fuck did all the snow come from



Dethär skulle vara över nu, bortsmält. Istället vräcker himlen ner fler flingor som piskar en i ansiktet och inser att halka, det kommer vi få göra ett tag till. Jag vill greppa våren nu och se solen lite oftare, jag vill skippa minusgrader och varma kläder. Vinterns enda höjdpunkter är nyår och julafton, de är förbi och nu får värmen tränga igenom.

Hear me up there? No more white trash.

Blev inte mättad nog på damerna, min man. ...

img_4803 (MMS)

Blev inte mättad nog på damerna, min man. Mcdonald.


She´s got a ring on her finger



Jag påbörjar disc 11, jag har inte lämnat huset idag. Jag är beroende på riktigt.. Hjärtligt och ärligt, detta är min bästa julklapp. NÅGONSIN. Det enda som fattas för att göra min kväll komplett skulle vara ett gäng godis, lite Donalds och riktig cola. Taskigt nog sitter jag med Cola zero, halvgamla chirre och seg glass. Vad hände där? Mitt ha begär kallar, på ett och två håll. Godis och satc, vi låter brudarna fylla upp tomrummet idag.


I'm addicted, its like a drug.



Carrie Bradshaw.

Ekonomisk kris

Jag ska bli pengamedveten, ha koll på mina ut- och in cashningar. För dethär systemet det håller fan inte. Nytt år, ny deg tänkte jag och kollade på kontot. Fick nästan pausa musiken av chock, jag ska sluta köpa julklappar. Nästa år drar jag in på det tror jag, det ser tomt ut. Så jag antar att tanken nu är att jag ska bli ekonomisk eller åtminståne inte låta pengarna rulla på allt och inget. Får väl också det bli ett mål med 2011.

Det känns inte bra att verken skriva Januari eller 2011 fortfarande, varför rusar klockan???? Nu känns plugget alltför nära och mitt schema är ju ingen gossenalle direkt, orkar inte. Tänkte ju glassa/glida/mysa/chilla mig igenom skolan nu, sluta tolv och ha massa goa hålor. Gubben i molnen hatar mig och hånflinar antagligen när jag granskar mitt schema för 18 gången. Går vi verkligen till tjuuuugoooo i feeeeeeeem på måndagar? Det känns främmande och helt nytt, jag kommer dö och bli en skolkis. Skolan kommer vara det enda jag hinner med och orkar, vill de inte man ska ha ett liv?

Mitt städ-flow försvann nyss, nu står jag här med ett halvstädat rum och bjefsar efter klirr i kassan och en utlandsemester för att skingra skoltankarna. Dröm på vaa.

Krydd?



Inne i ett stim, städar KRYDD mycket. Dammar, dammsugar (välbehövligt efter gårdagens chirre och popcorn.), torkar av och allmänt rensar. Det är nog det nya året som släpper fram mina demoner i hjärnan, som får mig att agera helt whackoo. Så länge mitt stim/ryck går jag loss med MR. DAMMSUGARE.

Sova?

Varför ska man sova bort livet och vakna 12? Upp 9 för fan och ta tillvara på dagen, bull. Tillvara i detta fallet skulle kunna vara Sex and the city box hela dagen, kvalitetstid mina vänner. Behöver inte fanca och ha värsta dagsplaneringen, men fan upp ur sängen. Sova kan vi göra efter pension.. Jag ligger och väntar på att Jonna ska kvickna till, hon slumrar lite ibland; "Jag ska följa med dig till en läkare med dina sömnproblem". Jag har väl inga sömnproblem??? Älskar nattetid och hatar att sova bort dagen, enkel matematik. Få timmars sömn, ett vane mönster. En död telefon och en kurrande magen ligger och väntar nu, upp och hoppa. Vi längtar efter frukost och laddsladden bakom sängen.

Sleeping

Golvad, bokstavligt talat. Ligger i mitt rum på min "mjuka" bäddsoffa. Tycker faktiskt om den ändån och kompis som man är drar man väl nitlotten själv? Driver jackpot åt Jonnas håll. Vi var rastlösa ikväll så vi ringde in förstärkning. Två killar och 2 sällskapsspel senare hade vi glömt allt vettigt, djuriska diskussioner bröt fram och vi kunde alla garva ex-antal ggr. Sveper colan och fallaer in mot djupsömn.

Mix-Max eller?

img_6772 (MMS)

Mix-Max eller?


2011

Nytt år, nya löften? Egentligen varför ska vi sätta nyårslöften, bara för att det nya året kommer? Är det då man ska greppa livet och göra dramatiska förändingar? Få prestationsångest, faila och må dåligt? Skit i löften säger jag. Det håller aldrig, inte på denna fronten iallafall.

Men med ett nytt år vid våra fötter bör man väl inför några nyheter, jag kallar dem "Nya vanor". Det är vad jag tänker justera, mina vanor. Nya mål att uppnå för min egenskull, inget tvång eller tävling. Det ska inte vara några löften att träna 5 dagar i veckan annars är du kass, snarare att röra på sig så ofta det går. Ingen ångest över att missa en dagsträningen men dumpa degpotatisen/soffliggarn. Faan, pilla väck sminket före läggdags. Det borde vara en vana redan, men alltför ofta sitter det längre än vad jag har lust att erkänna. Jag vet bättre, jag borde vara nogrann med tanke på min utbildning. Så nu tänker jag låta min ny invigda vana vila i mitt bakhuvud när jag kommer hem trött och sleten, "ta bort sminket!". Och trots mitt nya schema vill jag inte vara Tv-Ellinor, kommer hem deckar framför tvn veckans alla dagar. Inte heller master-plugg-Ellinor, då går jag in i väggen som alla andra nuförtiden. Lagom är bäst och där tänke jag röra mig! Vi har en nyfunnen vana som måste brytas också, min vän cola och jag måste bryta. Tona ner och se varandra som en helg-grej, det kommer vara svårt/plågsamt/ledsamt och jag kommer ha abstinens.

Alltså jag halshugger inte mig själv och ser mig misslyckad, går och ser mig som en förlorare och klankar ner på mig för att jag inte följer mina önske-vanor. Mina mål. Nejtack till nyårslöften, jatack till en ny start!

Two, 2, dos, andra

Eyyyy, 2 månader tills arton på dagen!!!!



Skål på den vaaaaaaa?????!?!

Bara för att, ville mest visa att jag levt...

img_7344 (MMS)

Bara för att, ville mest visa att jag levt farligt den senaste timmen. Jassat på isen och gett mig själv gott samvete inför kvällens stora cal; McDonalds eller pizza? En timmes promenad och jag anser mig själv värd det.


Nyårsdagen

3h städ, 5h sex and the city, 2h mamma mia, resterande tid; soffliggande/slötittande på dumburken. Det har varit en dag i sann Ellinor-anda, hmm städet kanske utgår dock. Lakrits, choklad och cola. Mm, vad bra min dag har varit.

Tur jag älskar att städa och diska!!

img_7977 (MMS)

Tur jag älskar att städa och diska!!


Hello mister

En kvick undanplockning (in med maten i kylen), en McDonalds och några avsnitt satc. Vilken avslutning på kvällen vaa?? Sminket är på, tänderna är oborstade och jag fryser fortfarande, sviterna av en barbent kväll med öppna skor. Filt och täcke, nu sover vi och slipper gärna vakna 8.

2011 01 01 05.47

Nyår. Avklarad och rodd i hamn, fantastisk och hektisk. År 2011, blir ett ett bra år? Det invigdes givande med ett Mc meal påvägen hem, beach 2011 damer och pojkar. Matlagningen landade på 3 timmar aktiv tid i köket, 1500g kött, potatisskalande och förrätt, efterrätt. Och kryss i taket, allt gick bra. Lite charader och uppdrag under kvällen sen var vi redo för la fiesta, det dröjde några minuter innan vi lämna mot nästa fest. För att sedan vända och ge tredje stället en chans. Fullpott! Lagom mys-trött med Sex and the city får det väl bli en liten disktur också nu här!!!! Fyfan som här ser ut.

- 2011 -

Fmgott nytt år?!!!!

img_5826 (MMS)

Fmgott nytt år?!!!!