Friday im in love

Jag håller mig på hemmaplan ikväll. Och laddar (sover) inför morgonens bravader. Smink, glitter, kalas, födelsedagsfirarande, PARTYYY, rosa klänning!?, mallan, raketer och dans. Vi har Helsingörat idag, strosat omkring och kilar lite. Lite go middag på den. Mina fina vänner. Hur tacksam är man inte för dom!? Så himla bra är ni. Allihopa. Och nu kollar jag på något romantiskt skit, fixar inte riktigt det. Jag saknar honom så himla mycket. Och en kärleksfilm känns som världens påminnare, allt annat också egentligen. Pipig tjej! Jag vill bara börja skolan igen nu, så sista terminen kan börja. Så rutiner kan komma på plats. Så jag kan sluta dega. Så han strax är hemma. Och så vi kan ta studenten någon gång. Spola fram till skolstart. Men först ska vi ha en fantastisk nyår. För fan.


So please, MOTIVATION

Jesus. Finns det något mer nice än Victorias Secret Fashion Show i slutet av året, just den perioden man trycker i sig julmat, godis och allt annat som är okej just för att det är "julveckan" "frossar-veckan". Då driver de kära änglarna upp den enda snyggare än den andra. Långa, vackra och smala. Vandrade skönheter. Får vem som helst att må brutalt jätte dåligt. Det kanske är ett hemligt budskap att alltid visa showen vid juul. "Sluta tryck i dig och se ut som oss". Som oss är krydd, men ens eget möjliga bästa. Några två meter långa spiror lär jag aldrig få även om jag så skulle släppa alla kilon i världen. Men allt kunde man ansträngt sig mer. Med andra ord ansträngt sig mer än ingenting. Det ska bli ett sundare år, inget krydd år. Och inga dumma förbud mot godis, vi är ett starkt team. Punkt. Men lära sig leva med de gröna vännerna och bli bästa vän med joggning dojjorna kanske. Men först har vi en nyår att sätta sprätt på. Sen ska jag fånga upp mitt liv en aning, för allvar. Vad gör jag med mitt liv? Har degar bort 3 dagar. Visserligen med Kajsa idag. Det har lätt till 9filmer. Tragiskt var ordet. Något vettigt på agendan, imorgon blir det jobb 10-19. Ingen risk man blir sängliggande hela dagen åtminstone...Oh yes sir she is; - the best ever


Hej-och-hoooå.

Varför sova? Min hjärna driver stor sprätt med mig och vägrar tagga ner. Det är sovdags, för en dam vars klocka klingar ljudligt om 4h. Men vi verkar vilja dansa zombiewalk all day på jobb. Det vankas jobb ja, som sagt. Brudmakeup, lite modell och lite alldeles vanlig. Och förhoppningsvis en fruktansvärd jul-stress-vi-måste-handla inställning hos samtliga kunder. Imorgon; Tack på förhand. Det är med ett leende jag inser att jag inte hinner inom Weekday imorgon. Behöver hålla i mina pengar. Det som går så bra (ironi) när garderoben ekar av tomhet (känns det som) när man står där och bävar efter en nyhet att glida i. Skulle Gärna hitta en simpel nyårsblåsa också, få en semester-solbränna-look och droppa lite överarm och loverhandels. Sådär i ett kick, kära tomten; nappa på den. Gärna få värsta träningsambitionen och komma på de perfekta julklapparna. Mest av allt knäppa mig 3,5 ensamma veckor framåt för att slippa sakna. Och vara alldeles jättefärdig med skolan, hitta en balklänning, hitta lite allmän inspiration, få en kick att leva nyttigt och sova. Nu. Ni ser, hjärnan har att plöja. Inte fan somnar hon än inte.


So it´s a boost

Jag ska jobba. Idag, och imorgon. Sen ni firar jag jullov. Har precis stridit med den sista företagsekonomi-uppgiften, så nu är det en kurs mindre att tänka på. Hallleluja. Sjunde himlen på tv, en given klassiker för sega morgonar. Vill bara fortsätta dagen exakt såhär, under täcket och nerrullat. Fast inte ensam, pussas lite också. Men upp, en snabb tillfixning och det jävla pågatåget. Och jobb.. Det är nog inte min bästa dag idag tror jag.

2000 och upp över öronen förälskad
Fann den. Webben. Igen.. Heeeeeee. 27 snygga miner senare och hej! Förövrigt såg jag att detta var mitt 2000de inlägg. 2000 ggr har jag suttit här skrivit och poetat till er och mest mig själv. Jag vet inte om det är tragiskt eller bara grymt. Och jag mår bra, som aldrig förr. Trots mina knappa två timmars sömn inatt. Skolan plågar enda in i det sista. Några få arbeten att beta av och sen har vi det, 2011 som historie-kapitel. Men nu ska jag glömma skolan, plugg och allt vad där hör till. Jag är ledig imorgon och ikväll ska jag bara mysa.

Pepparkakor

And so we did. Pepparkakor! Julmys med tjejerna.


STUDEENT

Vi har med några få minuter passerat halvåret, halvåret till STUDENT!!!!!


MY GORGEOUS GIRL

L O V E U.


VARFÖR

Varför, bara varför är jag inte och springer på ett löpband tills jag dör?! Jävla brud va. Så enkelt snygg


SNYYGG!Min dator är tillbaka, med en fläkt som inte levererar brännskador efter 5 minuters användning. Därför får ni en snygg (yeeeaha) ego-bild. Speglar lite hur glad jag för tillfället är. SCHOOOL SUCKS. Så alla vet. Även om det idag schemamässigt bestod av hårtvätt, lite lockning och nageldekoration. Det va nice. Speciellt naglarna, mitt nya tror jag. Glitter. Färg. Bling. Come on!? Vad händer. Och pilligt och jävligt. Love-it. Och inte fan känner jag mig stressad heller över det faktum att det idag är exakt 3 veckor tills jag går på jullov, tills tre kurser avslutas och tills tre betyg ska vara satta. Inte ens av att veta att jag i 2 utav kurserna har massvis kvar, inte ens av det känner jag panik/livsångest/andnöd/LIVSKRIS eller åtminstone kunde jag ju få eld i baken. Nej, lugnt och sansat pladdrar damen vidare till er. Till mig. Till vem än jag skriver. Och försvinner iväg i tankar, i tvn.. I vadän som lockar mer än PM, CV, teckningar, mail, labbrapporter och annat totalt o-sexigt. Student, student, student. Varför känns ett halvår så långt!? Stuuudent. Inga måsten, inget plugg. Frihet. Bra där, nu har jag säkert mer lust att plugga. Tryck in minen på bilden igen, och tänk er 27ggr värre. Så ser jag ut nu.

1 DEC

Sjukaste. Fan, va tiden flyger förbi. December.. Och chokladkalender, aldrig för gammal för den! Plugg till halv 5. Hellre hade jag legat kvar under täcket tills det blir mörkt idag.