FREAKING AWESOME!!!


FackteckningNy kursstart idag, en otippad och högst välkommen kurs. Fackteckning alltså, tydligen är det modetecking främst inriktat på kläder. Pluggets roligaste överraskning!! En kurs jag kommer älska att gå till, lycka. Första lektionen till ära, fick vi i uppgift att rita av vår egen outfit för dagen. En och en halv timme slank förbi, kunde stannat några extra timmar. Färgläggning och skuggningen kvarstår, men grunden hann jag klart idag. Är sjukligt taggad på denna kursen, kommer dansa till skolan tisdagmorgon!

Reggaeton

Mmm, så var det bestämt. Varje onsdag klockan 17.30-18.30 garvar vi satan av oss åt varandras förmåga att ta in koreografi. Just precis, vi ska börja dansa. Jonna och jag satt något förrvirrade i telefon nyss för att göra vår anmälan, 3 platser återstod. Tack vare mitt sega arsle var vi ute i "god" tid, sista anmälningsdag imorgon. Ähh, anmälda och redo för start den 7 september. Nu tvingas jag iallafall en dag i veckan att sätta fläsket i rörelse..Kursbeskrivning

"Reggaeton är en klockren dansmusik där rytmen är svängig och dansen sensuell. Det är en solodans med rörelser som går igenom hela kroppen. Reggaeton har sitt ursprung i Puerto Rico och har influenser från en salig blandning dansformer såsom ragga, salsa och afro.
Reggaeton är en hård blandning av jamaicansk dancehall, salsa och hiphop som de senaste åren gått från att vara just gatans musik i Puerto Rico och Panama till att spelas på klubbar över hela världen. Attityden och kläderna är utmärkande. Språket är spanska, eller i vissa fall spanglish – en blandning mellan spanska och engelska. Musikens ursprungsland, Puerto Rico, är i praktiken USA:s 51:a delstat, och många av dagens reggaetonartister är uppväxta i Miami eller New York."


Släktkalas70-års firande!

To freschAtt jag lyckats med det jag nyss gjort, är säkerligen en gåta för vissa av mina classmates. Mitt hår innehåller inte en enda tova, det känns inte strävt eller sönderskavt. Femtio liter balsam och en tuff utredning krävdes, halva peruken befinner dig numera i borsten. Sprikrakt hår, lent och fint. Imorgon är det praktik och då är det fräsch och välvårdad som gäller. Raka spåret från skolan kilade jag och mamma upp på väla för att lokalisera lite arbetskläder. Två par svarta "finbrallor" och ett par stöletter inhandlades. Hur fancy kommer inte jag känna mig kostymbyxor och pumps på jobb? Min stil får jag allt glömma under dessa dagar... Inga smycken, en välgjort makeup, håret i en stram svans, FACE-tisha, stiliga byxor och höga klackar på fötterna. Det ska bli så fantastiskt roligt och det känns mitt i prick, jag ska erkänna att nerverna darrar en aning. Det faller på plats nu, jag är rätt. Livet leker och leendet maxas!

Mitt kära socker.

dsc00178 (MMS)

Mitt kära socker.


30 08 10

Min dag har passerat, en dag med skam. En vecka mina vänner var allt jag kunde klara av vårt godisförbud. Jag får se mig slagen, min partner i vadet har ännu ej slevat in socker. Min kvälls sysselsättning har däremot varit att jobba upp bukfettet. Kina snacks, glass, jordnötsringar, läsk.. Stark insats. En liten aning ångest kryper längs ryggraden, jag är officiellt sockerberoende. Att jag en gång klarat 3 månader i följd är för mig helt otroligt och oförståeligt. Var jag superwoman då? Kan jag nu ej klara mig helt utan den farliga drog får jag väl helt enkelt begränsa mitt intag något, till helgen. Eller det kommer ej heller funka, får bara försöka att inte göra det till en daglig grej. JAG MÅSTE RÖRA MIG, MOTIONERA. Hade jag åtminstone varit duktig på det, hade jag med gott samvete kunnat proppa ner lite extra kalorier. Vart hittar jag det goda samvetet nu??

Usch, skäms nästan. Jag ska träna, måste lova mig själv det.

HELVETES FÖRBUD. Hej godis!! En vecka är ä...

dsc00001 (MMS)

HELVETES FÖRBUD. Hej godis!! En vecka är ändå helt okej...


Sweet dreams.


Tom MunroPerfekt, briljanta bilder. Udda, konstiga; Russian Vouge -09. Dagens läxa får härmed anses avklarad, läskiga mängder fängslande bilder. Tom Munro...Även denna, fängslande!!!

Kaalas

Roligaste tillställningen att föreviga... Ähh, slevar in dessa. Givetvis trevligt när nära och kära svänger förbi på kalas! Över och finito, bones och Bridget Jones dagbok har spanats in sen dess. Tänderna ska få sitt och läxan inför morgondagen ska kirras, deadline 01.00.

4+2=42
Mamma har fyllt år, detta ska vi fira!! Släkten befinner sig här inom halvtimmen.. Kameran ligger laddad och fin, tanken är att den ska användas idag. Ingen efterrätt, ingen tårta. Det är klassikern som vi satsar med ännu ett år, mackor och marängtårta. Blää, jag hatar vårt förbud så innerligt när skåpet är fullt av ätabara underbarningar som får sockersuget att stiga en åt huvudet. "Men vatten är också gott......."

MmmmmmNoooooooooooooooEverything comes to an end.. Det är dags, min älskling ska få möta den fruktade tunnan. Sen han fick mig på fall är det ej många dagar vi varit ifrån varandra, utsliten. Handtagen är borta, märket har trillat av, kedjan är förstörd, fodret är mer ett stort hål.. Bekräftelsen kom för några dagar sen, remmen fastnade i bilstolen och ett kvickt ryck senare var möjligheterna att bära den små. Våra vägar skiljs åt här, han och jag.

L-O-V-EFick frågan förut, vart jag hittat min jacka? Den är inköpt på Zara. Jag är kär, förälskad. Lär bo i den hela vintern, frysa halvt ihjäl på grund av den extremt tunna jackan.

Lets go back

Kalas i eftermiddag för mamma, detta tvingar mig till en lätt städning. Det där med pedant höll ej hela vägen.. Kikar solen fram vet jag dock vad jag skulle prioritera, efter denna sommaren är nunan mer eller mindre skrikande efter lite sol. Återgått till vinterblekheten. Knapra halstabletter för att slippa halsont, ingen ork att bli sjuk när praktiken närmar sig.Mmm, drogar denna en aning idag..

Klyftigt Kadanik

Blää, min hals mår dåligt och jag vill sova. Vad är tandborste och hur tar man bort sminket? Ähh, ingenting jag funderar länge på ikväll. Jag lovade att kameran följde med och det gjorde den, dock låg den bara där helt meningslöst. Glömde fotografera ens lite av kräftkalaset. Rätt begåvat om jag får säga det själv.. Supertrevligt, även om det ej stod kräftor på min meny. Ingen efterrätt eller några få godisbitar slank ner, med tuggummi och vatten når man långt. Sov gott!

Kräftskiva!!!

Det vankas kräftskiva och det är bråttom, skriver mer sen! Kameran följer med ikväll.


Gårdagens utgångThanks Mr. klädombyte
Part eeyyy


Ähh, tvunget att spexa lite för er.

Hur faaaaan kan en garderob full med kläder kännas så toooooom???!?!?!?!!?

Mmmmmmm

Slut på min väntan, MAAAAAT!!!!

What are you doing in my head.Distraherar min hungersnöd med välbehövlig nagelmålning och tintusvarning i öronen, farligt det där med max volym. Helt plötsligt sjunger man bäst i världen och försvinner in någon annanstans, några moves kanske smyger sig in också. Städar lite och hänger in kläder, var sitter felet?? Nogrann och pedantisk de två senaste veckorna, freaks me out. Min kära moder borde nästan gråta av lycka över detta faktum att jag återgått till mitt cleana 10åriga jag vad gäller städning.

The of first weekEn veckas skolgång kan nu strykas från denna termin, endast 50.000.000 kvar. Taggad? Mmm. Ambitiös till max där med cyklingen imorse, billigare och hälsosammare. Lär ju knappast hjälpa som motivation när det hinkar ner mängder vatten eller när morgången känns tung, men någon mer dag ska jag väl lyckas få tummen ur röven och faktiskt cykla. Fotografiskbild A startade upp idag, hej fotosnille. Min första läxa som 2a slevades ut idag alltså, leta reda på en fotograf som du diggar och en bild hon/han tagit. Gött, skolan är åter i rullning då.


Wow jag cyklar till skolan!!

dsc00177 (MMS)

Wow jag cyklar till skolan!!


MoooeÄhh, äcklot sitter någonstans i Spanien nu. Säkert ej brun redan när hon lämnade ett Sverige påväg mot en tidig höst, nämnt att jag hatar dig ett dussin?? Mmm, vad vi ska dejta när du kommer hem. En vit och en svart, sleva med dig några strålar hem i bagaget!!!!

26 Augusti - 22.24

Sofis mode i handen, knappt trogen.. Lazee och Mohombi i öronen, en drogkarusell sen NRJ.

Schema

Mmm, imorgon väntar en föreläsning för ettorna. Äntligen ska få få checka in fejjorna på de "små", i  grupper om 5 ska vi berätta om highlightsen föregående skolår. Fotografiskbild A, mitt individuella val rycker igång imorgon. Inte en alltför jobbig dag, eller schema. Första gången man känner sig riktigt nöjd med ett schema, inga onödiga sovmorgonar eller katastrof långa dagar. Och projektarbetandet kommer med tiden bli en riktigt bra grej förmodligen, trots att det nu verkar främmande och komplicerat. Det går på rätt håll!

Slevar er faktiskt mina dagar framtill julafton:

   Måndag: 08.15-13.50
   Tisdag: 08.15-13.45
   Onsdag: Face 11.30-19.15
   Torsdag: 08.30-15.50
   Fredag: 08.30-13.50

Cutie
Åkt buss ett antal för många gånger tackvare mitt enorma hjärnsläpp att förtränga det faktum att jag efter ksolan skulle nerom stan, gick genom stan ner för att ta bussen och hoppade på. Fyra hållplatser skulle det ta innan jag kom på; Faaaaaan. Över på andra sidan och tillbaka, stan svek och nästa buss tog mig ut mot väla. Med ett lensat kort gick lite halv taskigt i kassan, fick lite påfylling och farsgubben hämtade upp. Målarfärg till rummet kirrat, imponerande färgval. Ljust och kärt, can´t wait. Hungern slår in här och jag behövs i köket..

Pryd mina fingrar
Alltid denna kärlek till dessa små.. Malmö festivalen, massvis med kära små stånd och givetvis ringar. Förälskelsen var ej långt bort, lycklig var ordet. De ska hänga med mig imorgon i plugget. Svajar ner en sväng på stan efter skolan, känns som att degen flyter sin väg. Livet är awesome just i denna stund, plugg imorgon. Där dog det! Sweet dreams.

You rock mamiFina du, grattis! Puss

"Vart har du köpt t-shirten? :)"Tishan finner ni på Zara!


Malmoooee

Ohh min kära Jonna, lovelyness. Shopping, klagande och NRJ! Vårt klagande angick mest vår dumma (briljanta) vad att ej äta onyttiga saker, vi valsade förbi både munkar och remmar. Och när törsten slog in hägrade en cola allt för nära, det är tufft. En rusning mot tåget och voíla vi är på hemmaplan.

Loooong day

Bussen kilar om en halvtimme loch skolan rycker igång 10.00, en kort dag förhoppningsvis. Vi taggar Malmö direkt efter skolan avslutas, det vankas shopping (igen) och NRJ in the park. Hell yeah!! Slevar kanske upp en liten mobilbloggning till er väl nere i Malmö, annars hörs vi ikväll. PUSS

Saknaden som aldrig går ur....Att man kan sakna ett hem så mycket, har fortfarande tak över huvudet. Det är tacksam och glad man borde vara.. Frisk familj osv, men så godhjärtad och positiv tycks jag ej vara. Känslor som sur, ledsen och varför inte lite goa tyck-synd-om-dig-själv feelings popar upp. Dock ska jag göra ett tappert försök att få mitt nya hak lite glassigt för känna en mindre saknad, forever my nr1.


Kära Iphone, kom nu. NU, NUUU.


Heeey Jonna

Mmmm, powerwalk 50min. En fet sallad nu, känns nästan bra dethär. Nyttig is the shit!

Träning!!!!
FACE

  • Svarta byxor
  • Målade ögon och läppar, med deras märke
  • Ständigt målade naglar
  • INGA SMYCKEN, WHAT SO EVER
  • Svarta skor, vi snackar stil ej gympaskor.
  • Face t-shirt
  • Uppsatt hår

Dresscode.. Så faboulus ser ni mig glänsa runt på Malmös gator varje onsdag, från och med nästa vecka till terminens slut. Face tog emot mig, yeaaaah. Från 12.30-19.15 hittar ni mig i Face på Hansa. Pendla och ha mig, en utmaning. Min förälskelse till Malmö lär ju knappast stillas av detta, happy me. Spännande år detta, är det nu det vänder kanske? Åhh, en stor utmaning det här. Stå på egna ben och själv locka modeller, ta emot kunder, lära mig saker och framför allt; Utvecklas!

Call me
om ni planerar en dag i Malmö en onsdag så kan ni komma och bli sminkade av moí, for free. Behöver lite testkaniner!


Mmm, depp.Normalt sätt när jag har en tyck-synd-om-mig-själv period, står tv cola och godis på min meny. Helvetes vad, redan trött på det. Behöver mitt socker för att orka dagen känner jag. Ruttet detta............ Nyttigt, äckligt.

Fyfaan

Förflyttning, negativ? Positiv? Det enda positiva jag lyckas hitta, Nicolai. Petri kommer ej vara saknat, det vill jag lova. Mmm, kära Petra! Roligt att se henne igen, min favvis lärare. Förövrigt inget roligt att ge er, plugget är igång. Fyra månader till julafton, tagga. Halva gymnasietiden avklarad, hoppa av lycka!! Skol-dator och entreprenöriellt lärande, its gonna be goood. När slutar motgången, jag inväntar turen här i livet.. Glida på en räkmacka en sväng. Slippa valsa runt med undran, ångest och tvivel. Är det rätt?


Off to schoolBussen, min bästa vän. Mmm, nästan saknat det................ SKOLAN. Bläääääääääääääääää.

Obeskrivligt

Vilken ångest man ligger inne med, hysteriskt. KILL MEEE.... Alltid denna ångest dagen innan, bläää. Lovet har djurat iväg och jag saknar redan att jobb. Kryper i kroppen på mig, härligt.

Ähh, nu taggar vi. Plugget rycker igång, vi kickstartar (förmodligen) med en cykeltur dit. Kanske lite väl ambitiöst... Ja, bestämt ingen cykel första dagen. Får räcka med kanin-dieten för denna veckan, allt kasst kan ju inte lassas på de första 48h.

Ähh gråta blod nu och hacka tänder, skola imorgon!

Rivstart

Mmm, hela garderoben på golvet. Ny termin, ny ordning. I like the way på max volym och sopsäck, hiva miniplagg från sommaren. Woww, vet ej hur ordningskvinnan flög i mig såhär dagen före plugget åter är igång. Välbehövligt dock..

Lyckades nyss sleva bort bloggen från en ständigt facebook uppdatering, Sveriges störigaste finess.

Brand newKnappt någon kärlek till min första kjol på länge, välkommen till min garderob. 

Random streetIt´s on, sallad till lunch. God version dock.. Jonna, JAG ÄR REDAN DEMPRIMERAD............
"Fint väder"

Vi ryckte Malmö i rätta änden, solsken och värme. Mitt konto har backat förbi nollan, vi ligger minus ex-antal hundra. Tacka gud för morsan ibland! Anledningen att jag egentligen befann min utanför Helsingborg idag var pga en APU-plats. Happy me valsade ut efter kvarten, im in. Drar hela storyn sen, endast för er. Tänkte flasha mina kap idag, black sammanfattar.

MALMÖÖÖÖÖÖ


22 08 2010 22 13Last day of freedom, spenderas på bästa sätt. Slevat ner ordentligt med onödiga kalorier, imorgon gör vi slut. Jag och min pojkvän, cola. Fyra månaders paus i vårt annars så passionerade förhållande... Chips, glass, Bogarts, MCDONALDS wow hur ska jag överleva?? Julafton är det sagt, först då får jag återigen njuta av de som gör livet värt att leva. Detta håller ej, jag och min blonda vän har passerat våra gränser. Sommaren har långsamt smugit ifrån oss, men starka spår kan vi allt se. Smoking hot satar vi på, taggade till tusen. En höst fylld med sallad, workout och plugg. "Är det värt det?" är frågan som ekar i skallen. Daskar man en smäll på låret slutar det dallra någon gång under nästa dag, är det värt det? JAA. Vadet går på 00.00, ångest.

Jeans, väska, armband, MALMÖ. Imorgon gör jag dagen före den dagen jag fruktar mest till en fantastiskt dag, jag spatserar nöjd längs Malmös gator. Ingen morgondag existerar, endast jag och handelsbanken. Vi är allt tighta vi, morsan valsar bredvid. Lunch i form av kaninmat och ett meeting med min kanske framtida APU-plats. Ni förstår jag måste släppa på mitt normalt så slafsiga yttre och släppa fram fräschheten inför ett möte med en smink butik. Nytvättat hår, pigg och fräsch. Taxin hämtar upp mig och min fräscha fejja strax efter klockan slagit 9, en tidig sovmorgon.

Nu slevar vi ett stycke nedräkning inför nästa kalori-bomb och sedan sover vi. PUSS

Nr. 173, DependFancyface

Sliten. Det va fett igår, jag hann ej ge er en dos om mitt liv. Kläderna stal min tid.. Bugar och bockar för gårdagen, kameran glömdes bort till min besvikelse. Gamla Glamourama avsnitt i kombo med nagellacksmålning och läsk sitter som påklistrat, precis som kvarlevorna av den gångna kvällens smink. Orkar man rycka upp sig såhär dan-före-dan-före-SKOLAN? Ähhh, det är ännu oklart.


Heeey

Iklädd en sopsäck ska vi kirra Karros färg, away from black. Det vankas några nyanser ljusare, brunt!

Mmm, köttbullarGun och Jan inbjuder till köttbulle-middag. Om 7minuter ska jag befinna mig där och klädpaniken är i fullgång, för en dejt med släkten... Lyckades fiska med mig något hem från stan iaf, men det får bli ett senare projekt.

Down townKilar ner i stan en sväng, kanske rycker med skolgrejer hem.. Tre dagar, sen är det dags.

There is something about you...


Bläää

Usch, jag vill inte sluta jobba. Gilla träskallarna där uppe, faktiskt. Plugget och brudar, var det spy jag skulle göra...? Kladdkakan gick hem för att stilla den "anonyma" läsarens förfrågan om fakta efter dagens fika.

Gonna miss youuuuu.


Oldies

Epic. Spenderat kvällen med Jp och Salle, "Ähh, vi kan hänga 10min utanför." Jo, jävlar. Halv tre är klockan och det väntar jobb imorgon. Sista dagen, blää. Tillbaka till verkligheten sedan. Dock en helg och en Malmö tur kvar på lovet, ta vara på det sista.

Godnatt!

Köksmästare.


 - Ägg allover.
 - Kladd och smör.
 - Disk!
 - Mjöl....
 - STÄDRYCK NU!!! Dammsugare, skurhandskar och diskborste.

Or else:

 - Styckning och nedgrävning av morsan, dirr.

Mmmm, nasty


Mystery XWow, vem släppte lös mig i köket?!! Och vad gör jag? Mystery X.... Vem förtjänar ett bakverk signerat Ellinor tro?? Going crazy, Erik Hassle och en hemlig ingrediens.

Greenpeace LOVE

Nytt i min garderob, som endast tycks består av grönt och svart.

In my head, you fulfill my fantasy


06.45

Mmmm, uppe och redo för avhämtning kl 7. På med skor och kladda på lite mascara, mitt tappra försök att se lite vaken ut. Dag 19, lets go.

Black cross

 - 22.38
 - Dödlig trött.

Det enda jag egentligen ville dela med mig av, resten lär glida in under nonsens kategorin. Suget efter en randomhändelse med förevigaren i min högra hand är enormt, något måste ske. Fem, 5, cinco, five. Hatisk siffra i mina ögon, det brinner. Sommaen för mig tog som sagt slut idag, den 18 augusti. Lovet skulle dock ej valsa mot sin ända.. 24-24, 4 månader. Skolstart till julafton, med halva gymnasietiden avklarad börjar man åka längst ner försbacken. Mer gjort än vad som återstår, det lockar/hägrar/JAG VILL, VILL!!!!!

Kyla, höst KILL ME

Kofta, skinnjacka och hönspiggar. Hösten gjorde för mig entré idag, en känsla. Fy, gör ett tappert försök att mysa till det i höstmörkret. En random runda på stan med chirre i handen tillsammans med Kevin slopandes rätt snabbt efte en span ut genom rutan. Så ischoklad glass och favoriten lakritsströssel, tända ljus och en tidning. Mamma på plats och en film rullandes, där har ni min kväll.


18 08 10 - 17.45
18 dagar, hur galet? Endast två dagar återstår av mitt sommarjobb, som jag trodde skulle bli ett helvete. Raka motsatsen och ni finner mig med glada miner bära på skruvar. Känslan av smuts, skabb och fulhet lär försvinna efter att man slipper arbetskläderna. En enda positiv sak... Satan, aldrig förr känt mig så ful som på jobb. Lägger dock ej ner någon energi på att se vacker ut heller, ingen mening. Skabbigt hår, mascara som enda makeupen och svarta fingrar där någonstans får ni upp en bild av mig på jobb. Addera arbetsbrallor, stor piketröja, joggingskor och ni har mig på pricken! Mmmm, Bildeve.

Wooooww, trött satan

Mmmm, bloggtorka. Back in the game imorgon... PUSS

One week

En vecka från nu, är dygnet då plugget taggar igång. Noll lust, noll glädje och noll ambition....

2xBraceletGold... Ny bana, kär? Mmmm.

En favorit på intåg

Hänger och pratar skit ikväll, eventuellt får jag väl äran att nopra lite bryn också. Jonna kilar snart över, lär svimma en kortis när hon entrar mitt rum. Satan här är riktigt fräscht, snyggt, städat, rent kan fortsätta i evigheter! OVANLIGT till max. Tvekar på att erkänna detta, men det är nästan så att jag trivs med denna nya trend. Normalt låter mitt talesätt "Stökigt är hemtrevligt!". Gjorde två tappra försök att ge er lite läsning runt middag, dock är min mobil ingen Iphone (Ännnuuu!!!) och därmed delade jag och internet ej samma tanke.. Ohweelll, taggar min tjejiga ådra nu!!! Backtalk, craptalk.

Lets gooof
Vän med icke-svenskbakgrundhelvete: "Fina skor"

Ellinor säger:
Ahh, tänka att jag skulle nämna dig så du fick chansen att glänsa (; SÅÅG DU MINA AWWWEEESSSSOOOOMMMEE SHOES?!?!?!


' claudia, säger:

känner mig ytterst hedrad och det värmer i hjärtat. vilka? dom från weekday eller wannabe converse?


Ellinor säger:
eyy. Inte wannabe coversee mannen


' claudia, säger:

de va min bästa förklaring till dessa skor


Ellinor säger:

Ähh det upplevs bäst live. Så feta att dina ögon lätt poppar när du ser mig valsa förbi


' claudia, säger:
ja jag såg dom, vill du ha ett omdömme?


Ellinor säger:

 Jaa, dirr


' claudia, säger:
1. inte min smak, tyvärr
2. ser ut som om de va strl 45 på bilden


Ellinor säger:
Mmm, bra första utlåtande!!!!!!!!


NailpaintNödvändigheter, nagellacks målning. Tankarna på en show för er, försvann någongång under filmen. Girl next door, awesome. Mina investeringar och nya kärlekar får ni presenterade imorgon, är upp över öronen kär. Materiellt och påtagligt, allt är i sin ordning. Det är början på slutet, första dagen i sista jobbveckan. En skopa sorligt, nästan lite ledsen i ögat. Från okomplicerat roligt till komplicerat tråkigt på endast några få dagar, skolan startar tisdag den 24. Ett tappert försök i att uppnå ett skinande vitt leende ska genomgås nu, polsken får underhålla mig ett tag till. Dock är det snart vila för hjärnan som gäller, vi taggar uppgång 06.30....

ChokladfondueFancy-bild.... Moderns sista semesterdag och vi firar med en klar favorit!

"Oväntat"


Dagens fångst!!!

dsc00175 (MMS)

Lovely, kärlek.


WOOOOOW

Internet is on!!!!!! Tar igen förlorad tid i solen och värmen, vågar man tro att det kommer en solperiod till. Mina tummar hålls hårt, slevar in en genomgång på dagens och gårdagens fångst när solen valsar neråt. Tuff period för kortet denna helg må jag säga, men leendet sitter som en smäck.

Sleep wellOooh

Internet ligger nere och jag freakar. Beroende av en dator eller bara en saknad av Iphonen, med den i handen kan det kvitta. Försökte mig ut på nätet via mobilen, skrev ett inlägg till er och ungefär då crascha det totalt. Malmö var toppen, weekday svek. Skorna jag förälskat mig i befann sig inte på rätt ställe idag. Satsar på en show imorgon med dagens inköp. Lördagsmat intagen direkt efter besöket hod min kära Gun och Jan, tycktes fastna här och har ännu ej rest mig från soffan i uterummet. Regn, åska, blixt och blåst. Augustimånad och det är höst, man kan ju bli deprimerad för mindre.

Haka med oss

Värmeljus som enda ljuskälla, en öppen himmel och nelly - dilemma. Gamla skolkataloger och 9B medlemmar, godis tills matlåan spricker. Hög på cola... Skärmen blir nerstänkt, det regnar. Ruset inåt, slut på mys. Nagelmålning och vidare ätning foolks.

MyyyysSSS

Heddans terass, glass, cola OCCCCCHHHH LAKRITSFLARN heheheeeehhehehee. Jonna dom existerar!!!

Pooose
Mmm, ska glatt cykla bort och möta upp mina nära och kära som häängt under Mallorcas sol den senaste veckan. Hälsningsfrasen "Heej vithuve", dirr. Dejtar förmodligen redhead ikväll och polsken maybee, alltså en plan! Skepp ohooj, hade nästan passerat förbi min hjärna utan att jag upptäckte den. Jag har även en plan imorgon MAAAALMÖÖÖ. Degen skulle ju ugnsbakas skrev jag ju, ohhhhyeeeaaaah.


Augusti 13, 2010

Dag 15 är avklarad och det är fredag, önskar jag låg inne med världens planering denna helg. Men fan vad tomt det är, händelselöst. Maten nerslevad och duschen inom, taggar igång med spotify och desperatar en aning efter en händelse. Fredag den 13, kommer oturen tro?


Wooow, weekday. Give me some looove.


Aug 12, 2010

Lalalllaaallaa för min Cola är slut och jag står inte ut, kill me. Saknar min Iphone som jag ännu inte äger, längtar för att vara korrekt efter den alltså. Slår en span bort på en tom skål, redan spanat in firrarna som ska svepa runt skålen x antal gånger dagligen. Dock krävs ett rum redo för denna slutfinish, vi står än så länge på ruta ett. En doft av tapet och avrivna lister, kartonger och en sliten lampa. Addera en fet säng och voila, your inside my room. Blixtrar satan ute, från det ena till det andra. Ohh, mitt hak i stan flög upp i skallen. Mmmm, saknar det varje dag och mitt perfekta rum. Ofärdigt som färdigt, fantastiskt. En dröm nu, min verklighet för den dryga månaden sen. Deprission och regn ute, min deg ska fan få bli ugnsbakad längs hela Malmös gator på lördag. Plugget endast 12 dagar bort, satsa linjal och kalender. Ordningsmänniskan inom mig (väl dold väldigt djupt nerborrad), ska den få träda fram och till hösten bli en välorganiserad människa med pennor, suddgummi, papper, linjal ja allt "nödvändigt" du kan tänka dig till var lektion. Plugghästen Kadanik... Klär mig, dirr. Ohwell, välkommen in i min tankestuga denna afton. Tolfe augusti 2010.


Normal konversation med hög självmordsbenägen person

Ellinor säger: HEEEEEEEEEEEJ

Malin säger: hejsan hejsan

Ellinor säger: Ändå sinnessjukt hur tråkigt mitt liv är, planer på något oväntat inom en snar framtid?!?!?!!1

Malin säger: vääh?

Ellinor säger: Jäää. jag är utråkad på livet, snart rycker plugget igång och jag orkar inteeeeeeeeeee!!!!!!Hehehehe, psyk out over hereee

Malin säger: du jobbar......... tjänar pengar.......... ditt äckel

Ellinor säger: Mmmmmm, men still jobb hem käk tv sova. FUNNNYYY

Malin säger: Så de ska vara ju!!

Ellinor säger: Shut uuup, erkänn tagget på något oväntat. Typ tomat i huvet eller en bil in genom köksväggen?!??

Malin säger: ah dirr

Ellinor säger: Ähhhh, så normal igen. Läget`?


Batteri helveteWebb-mood en dag som denna, upp med smileet folk. Ett bilbatteri manglade skiten ur mitt finger idag, fint skulle jag ställa det på vagnen dock missar jag de faktum att fingret är placerat under batteriet. Satsar sylvass kant rätt ner i vecket, boom. It´s done, står där med ett bultande finger och blodet kommer. Go känsla, ignorerar svullnaden och fokuserar på siffror. Låter som årets tragik eller ett brutet ben, vill bara ni ska smärta med mig. Ska vi kalla det mitt livs första arbetsskada? Att vi ska.

CocaColaMin drooog.

Sinnessjukt mycket garvande idag, jobbet knallar på. Pojkar, gubbar, män eller vad de själv anser sig vara; I like them.

LOVE, my redhead and me


SAID AND DONEFullständig kaos. Bilder överallt ingen ordning, panik. Nya mappar behöver kirras, ett timlångt projekt. Är i fixartagen, kanske taggar Hassle och rycker garderoben. Annars lockar soffan rätt hårt, fotboll och råchill. En svartvit pälsboll och ett bankbesök.

TODAY´S THE DAY I FEEL IT, ELEVEN.SE JONNNNAAA.

Mc-fanCan´t help it. McChicken, fantastiskt. Pommes och cola, busted... Tolv ynka dagar kvar innan man stretar till, tolv dagar kvar med fetma.

Gratulerar Marcus!!!!
OverMmm, blek genomskilnig you name it! Satan, ingen sol och vips man återgår till vinterfärgen. Är sommaren över, ska det inte blir mer ordentlig sol nu? Valsar nästan mot repet vid bara tanken. Slevar ner gårdagens kvarlevor i godisväg och plöjer tidningar, planer på att komma ur minetsoutfit också.

Broken glassSju års olycka, den sover vi på!

Caaaandy

Never stop, följer rådet och slevar ner lite choklad. Lakrits och Polly finns till hands ifall de skulle knipa, Sofis mode och Sex and the city väntar. Mmmm, fin kväll!


Ven babyyMmmm, två veckors semester eller fan en natt.Livets första tältuppbyggnad, en engångshändelse. Tacka vet jag stuga i fortsättningen.Min pärlaHörde jag nattbad?!?!?
Regn natten igenom, dagen efter och hela hemfärden. En surkärring (HÖGER) över att vi skulle åka så tidigt, mmmm vatten är kul i stora mänger... Aldrig mer tält, någonsin. Ven njaaa kanske. TACK mina badass mates!

On the road again

Börja om från noll, övningskör efter ett tremånaders break. Se upp...

She´s a monster, beautiful monster

Dag 12 av 20 dagar är nu gjorda, tragiskt att faktiskt räkna ner nu med mer än hälften avklarat. Jag trivs bland bilarna, det kanske är meckar-brud man skulle satsa på. Hoppar av skolan dirr för ett lager jobb, "Mmmm". Pest och pina, två år kvar. Träningspass på 7h kan man kalla dagens jobbinsats, papper i skrivaren ständigt. Som en jagad har, ut och in genom dörren. Bokstäver blir till siffror och siffror till bokstäver, efter ett papper med 20 artikelnummer. Arbetsmackor är redan som döden, lovar mig själv innerligt att kirra matlåda den dagen jag på riktigt ger mig ut i arbetslivet!


Sleeping time

Taggar inför inknoppning med ett avsnitt Sex and the city, sugen på boxen. Lär droga den vid inköp, så låter min hunger stilla sig en aning. Tolfe arbetdagen imorgon, ännu en dag närmare skolan. Det är en riktig ångest som sakta börjar sprida sig i kroppen, jag vill verkligen inte. Bara tanken får mig på dåligt humör... Nicolai hägrar dock och datorn. Usch, inget mer skolprat. Ven upplevelsen får ni levererad imorgon efter hemkomst, slafs bilder vill jag lova. Godnatt fina ni.


Mmmm, close ups @ Eskilscupen
Nobelpris och stålar

Mamma är överlycklig, tackvare mig. Det är allt annat än vanligt när det kommer till städområdet. Både mor min och jag är nog förvånade över det som skett ikväll. Rummet som förut var en riktig svinstia, är renad från topp till tå. Två hundra random A4-papper och gamla tidningar, kvitton och påsar. Skräpsamlare läggs på CV:t. En byrå fylld med vad jag ansåg nödvändiga saker stod timmen senare tom... Aningen ångest över ett väl rensat och in i minsta detalj städat rum, dock slipper man städångest.

Efter dagens ranson av skruvar och vindrutor, blev det en tur mot Väla. Välklädd och snygg i arbetarbrallor. Dock inga inköp med hem, endast magen fick sitt i form av bakad potatis. Undra hur mycket stålar man satt i spel till Graffiti, fantastiskt. Därefter är jag nu i soffan hemma, efter närmre 14 timmar spenderade på annan plats.


Iphone 4Den är på ingång, den ska bli min kärlek. Min överraskning och min lycka, obeskrivlig glädje.

Dubbel wooper

Datorkrångel och nattlig förfrysning på Ven har hållit mig ifrån er i helgen. Jag har förevigat helgens händelser och ni ska få ta del av dem, inom det snara. Överraskningen det förut var tal om ligger jag inne med en sväng till, typ en kvart. Den kommer lägligt, sms funktionen är ofungerade. Låter det vara en ledtråd. Slevar in bonuskalorier och önskar en ångest väntade, men icke. Träningsmänniskan i mig är djupt nergrävd. Två veckor återstår innan det som nu är vardag ska bli ett vackert minne, då sötsaker byts ut mot joggingskor. Kebab och cola en kväll som denna, blir till sallad och vatten. Livet blir aningen svårare när plugget åter är i rullning alltså!

SorrrryMmm, taskig uppdatering och en sleten Ellinor. Jag ska tagga gärnet nu och röra mig mot Philip, världens nyhet ligger på vänt vid hemkomst. Dör halvt själv här borta....

Maaaaat

Middag hos mina kära Gun och Jan nu efter en dag i lugnt tempo, tackar för fotbollar och pennor vid rastlöshet.

Sweet dreamsMmm, hjärtliga människor och en schysst kväll precis vad som behövdes i mitt annars så tråkiga jobbschema. Dock lockar sängen nu för att se skillnad på 9 och 6, tack för ikväll!

Ut en sväng

Hakar på min blonda vän en sväng till Jonas, blir tidigt hemgång då jobb väntar imorgon. Liknar en loppmarknad, konstiga matchningar på kläderna och nytvättat hår. Biktar än en gång om mitt intag av kalorier, svängde inom Bogarts innan och gick lös på lite godis... Det går utför, sakta men säkert!

Tänkte sleva er ett garv medans jag får roa mig:

¨

Ohh, how sweet it was...Stuckatur i ett högt tak och stadsliv, ta mig tillbaka. Utsikt över stadparken och en eldstad, those were the best days of my life. Jag var hemma, vart är jag nu?

Dusch nu kanskeSvarta händer och stripigt hår, duschen väntar härnäst. Dagens lunch (för er som räknade med mig i mitt löfte om att bli aningen hälsosam) blev inget bättre än frallor, COLA och CHOKLAD.

07.05

Ny dag på lagret, 07.05 går bilen. Arbetskläderna på och sen kör vi, när jag sitter och krfasar ner några rader efter jag slutat har mer än halva veckan passerat. Mmmm, me like.

00.19

Sleeping-time. Klockan har passerat 12, nytt dygn. Gaddarna ska få sig en omgång, tidningen måste plöjas. Straigt to bed, mmm dirr. Godnatt hjärtan!

Mmmmm, thats just the way it is.


Brown and beautiful
Nytt armband pryder nu min arm, det var under festivalen vi gick loss i ett stånd. Mina kära och jag, får representera årets festival. Lär skänka en tanke åt Hoffmaestro när blicken slår ner på armen, perfekt.

Ohh what a day

Efter närmare tretton timmar spenderade hemifrån är jag åter på hemmaplan. Händelserik dag på lagret idag, djura likt en jojjo fram och tillbaka efter lunch. Tiden flög iväg och jobbdag nr 7 var snart avklarad. Iklädd arbetskläder, halv lökig och grann valsade jag sedan ut mot väla. Jonna och jag dejta lite, du är en på miljonen. Nyligen hemkommen med en plånbok utan hål och en bikt att bekänna. Gårdagens löfte i mitt sista inlägg igår gick sådär, Mc intaget..... Att det gula M:et ska ha så stark dragningskraft.


Hejdå chirrevän!

Slutet på mitt eviga käkande. Kalorier och fett bara slungas ner, dag ut och dag in. Det är över, finito. Chipsen är slut och cola syns inte så långt ögat når. Nya tag, ny månad. Ett avsnitt räckte för min dagliga dos av Carrie, valsar mig in i tankevärlden. Sov gott freaks!

02 08 2010Drogar Hoffmaestro några bloss, lever på ett litet rus med dem sen deras konsert. Löftet om att mina ögonbollar ska fokusera på deras ansikten igen står klart. Samma ögonbollar som idag skulle möta mörkret före 11, Sex and the city lockar för hårt. Fingrarna kliar och vill bränna hål i plånboken, det hägrar och transporten från jobb till Väla tar några få andetag. Hmm, värt en funderare. Lite deg skulle bakas ut här och nu till Sex and the city boxen och Hoffmaestros nya platta... Dagens inkomst dirr.


HIFCyklar över området bort för att engagera mig i Hifs vinst, tagga.

Workingpants and egoframes


02 Augusti

Sju snabba månader från idag är en lyckans dag, 18 bast. Hungrig aset nu efter ännu en dags arbete. Fortfarande inga större missöden gjorda, aningen imponerande. I dagsläget hägrar jobbet mer än skolan. Checka juicepaketet idag, bäst före 26 Augusti... Då har jag sen två dagar tillbaka börjat skolan, inte långt kvar nu. Ångest, ångest, ångest. Hellre hade jag börjat mitt arbetsliv än att slänga mig in bland skitsnack och hårförlängningar. Nej mina vänner, skolan är något man ska ta sig igenom. Om 7 månader ljusnar tillvaron, EN ANING!


Work


6 hours

Tagga 6 timmar kvar före uppgång, working time. Laddar upp med nagelmålning, trots att de ör slöseri med dyrbar tid denna söndagskväll. De ser förjävliga ut runt 13.51 imorgon garanterat. Trycker ner lite fler chips före läggdags, äter sig till sömns. Det går utför, kvickt som satan.

Fiftytwo

Sanningen ska fram, step up har fortfarande inte startat här hemma. Filmen befann sig hos far min och strömsladden till DVDn har flyttat förmodligen. The Cougar har istället blivit min underhållning medans 100tals kalorier flödat ner längs strupen. När fan kommer ångesten? Känner ingen, äter med gott samvete. Längtar ju nästan in i rutiner igen, då godis ej står på menyn dag ut och dag in. Slut på det här lyxliret snart. Lever utan morgondag idag, sängen och chips. Jag är nöjd och påväg mot brottarringen, sumos; Se upp!

Mmm, chirreChipsen är på ingång, chokladet likaså. Step up ska infinna sig i min DVD inom halvtimmen, spenderar dagen i vågrätt position. Laddar upp inför ännu en veckas arbete på bästa sätt.


Aug 1, 2010 - Ohh snap! Festivalweekend.Sara & co, fabulous!
Eddie och Rabih, Rebound.
Magiskt, magnifikt, kungligt HOFFMAESTRO.Bästa någonsin.Feffeman!!Instängd i en badboll, big nono.
LovelynessTIMBUKTU!

Over, laaame.

Ähh, sista festivaldagen för Helsingborgs del. Duktigt överskattat, men totally awsome. Bildmixen tankar jag imorgon. Tänkte sova satan nu, innan solen återigen står och gassar. Skämt och sido, sommaren verkar vara över. Step up, cola, chips och sängen väntar morgondagen. Mm, sover nu och vill bara vakna upp till denna fantastiska dag.