WOORK

Jag ska bege mig mot Malmö nu snart, dags för jobb igen. Både idag och imorgon efter skolan. Jag har två mål med dagen, försöka klura ut mitt projektarbete och det andra har jag redan lyckats förtränga. Det går bra nu. Jag har förövrigt klarat det. En hel helg utan utgång. Verken fredag eller lördag, som jag behövde/behöver en paus från det. Vi spontanade havet igår också, mitt i det "bra" vädret. Fantastiskt skönt i havet dock. Imorgon är det skola igen. Och på riktigt nu, lektionerna drar igång som vanligt. Wää. Jobbigt. Men 8v till höstlov, därefter 6,5v till jul-lov. Det måste gå snabbt.

WÄÄÄÄÄÄ

Utgång, inte utgång!?? Hos Mallan. Rastlös som ett as och förvirrad som en diskoboll. HEj och godmorgon. Det är helg!!!

THINK POSITIVE

Att jag ens leverar en sådan rubrik är lamt. Jag är väl inte den brud som direkt tänker positivt i alla lägen. Men min plan är att försöka jobba upp det. För att vara så negativ som jag är nu är verken gött för mig eller någon annan. Så här ska det sluta gnällas så in i helvete.

Det var rätt kul i plugget idag faktiskt. Har mest garvat dagen i ända. Lärarna anordnade en modevisning och bjöd på sig själva ordentligt, fasen det uppskattar vi!! Sedan har jag spontan-strippat och kutat runt och försökt skyla mig med en sjal över rumpan så att vi skulle kunna ägna oss åt att måla peace-märken, fjädrar och allmäna figurer på benen. Spännande va. Och med monstervåfflat hår fick jag gå hem. Raka spåret ner till stan och sedan en ett år äldre mamma. Födelsedagsfika, en onyttig sådan....Grattis min fina!!! Du är allt bra du mamma. Puuuss

Björn ide? men ja

Ah, kul. Super. Jätteroligt verkligen. Att börja skolan, diskutera, argumentera, hata, må dåligt, garva.... Hej.

Denna dagen vill man bara gräva ner sig och just det, gå i björn-ide till student.

Ohhh 3Kickade igång trean med frukost som bekant. Tur det. PIIIISSS-DAG. Det är inte kul att komma tillbaka. Tjafs, jobbig stämning och iofs goa garv. Det är en hat-kärlek. Världen där är så tjejig och det är så mycket skitsnack, nedklankning och sneningar. Lite grann charmen. Och idag var det nästan kul att grabba in i stämningen, vara snällt elak. Men det var det enda roliga också. Redan trött på det, på brudarna och på plugget som egentligen inte ens dragit igång en. Schemat som jag idag fick presenterat får en att vilja kuta in i väggen 27ggr, visserligen var det ett preliminärt sådant. Hoppas på en BIG CHANGE på den fronten. Jag tänkte glassa/glida/dega mig igenom sista året. Icke då.

Smyg-ångest

Det är den 23 jävla Augusti. Dagen för skolstart. Ett jäkla bölande från min sida igår/idag/ikväll. Vi ska kicka igång trean med frukost på Espresso innan plugget imorgon, kicka igång det på bästa sätt. Med Mallan och med Kajjan. Snacka skit, brutal-deppa och sedan möta skolan. Alla på varsett håll.

WOOP Summer 11´. Kategorin når sin slutdestination här. Det har fan varit en go sommar, utan att det egentligen känts som sommar. Med tanke på vädret, solen som aldrig kom. Stranden om knappt besökts. Den delen har fantamej stor-sugit. Vi har haft en as-go avslutningsfest och världens goaste studentrunda med 4 studentfester. Det känns som år sedan, i själva verket var det i början av lovet. Sen har det fan kantat på. Mängder med goa kvällar i Rydebäck, grillat/degat/hängt/festat. Vi hängde praktiskt taget ihop med ryde-ligan i början av sommaren. Det har deppats, den roligaste depp-kvällen på vår gamla skola. Den vi kan garva hysteriskt åt en dag som tillexempel denna. Det har spontanats till London, hostel och shopping. Brutalt med snabb mat, inte bara där utan även här på hemmaplan. Fyy, ja ni fick ju veckas meny bara. Det har varit en massa smink, både på jobb och utanför. Aldrig haft en så spacklad sommar. Och jobbats har det gjort. Massvis. Och tur var det, för med detta vädret hade jag krypit på väggarna utan sysselsättning. Och pengarna hade jag gråtit utan. Men det som fan kommer samanfatta sommaren 2011 är brutala mängderna utgångar. Barkvällar, spontankvällar och danskvällar. Dåliga kvällar, kvällar i världsklass och borttappade kvällar. Vi har dem alla. Och det har varit fantastiskt. Även om utelivet nu står mig upp i halsen. Det har flödat procenthaltiga drycker, fix-innan-utgång-tillfällen, svettigt dansande, shots med randoms, sletna dagen-efters... Herregud ni. Utgångarna har gjort sommaren. På alla sätt möjliga, de vi minns och inte minns. Så är det sommaren. Bara att med en diskokula till skalle dagen efter sitta med cola i handen och älta gårdagens utgång. För att sen vara på det igen, ahh. Så bra det har varit. Så mycket människor och leenden, garv och flirtande. Veckodagar som helgdagar. Aiiij Caramba. Och i slutändan kan man bara blicka tillbaka och le.

Det har varit Malin, rätt igenom. Så mycket skratt, garv, depp... Wäää. Så mycket allt!! Ding, ding, ding nu ler vi brett bara. Åt sommaren, åt ödet, åt varandra, åt alla kvällar vi har 60% koll på, åt kvällen på skolan, åt hur löjliga vi är, åt hur vi bara hänger ihop, åt pussar&hångel, åt "våra" ägodelar, åt våra kommentarer vi lägger exakt samtidigt... Malllan. Hahaaha

Där har vi rott i hamn vårt sista sommarlov. Och imorgon börjar sista året. Hej

Heyeyyyeyeyee
Jag har såhär mörkt. Inne, inomhus, nu, just här. Och har haft i snart 3h. Jag har rullat ner, krypit ner, placerat datorn nära till hands och är inne på sista avsnittet SATC på första skivan. Fan, allt för tragisk. En kväll man borde spenderat så mycket roligare. Till exempel tagit vara på sommarvädret. På något vänster försökt tränga bort den fuktansvärda ångesten över imorgon. Om 12h är jag påväg. Mot skolan och mitt 3dje år. WÄÄÄÄÄ. Ett ord med innebörd för tagg och just detta, monsteriös ångest. Wäää......... Homo. Jag är fan inte redo ännu. Tror jag. Fyra månader till jullov och en vecka att dra av som höstlov, ett lov jag förhoppningsvis ska spendera långt här ifrån. Det är inte så hårt, eller? Det pallar man. Och en vår termin med endast student planering och allmänt "Vi slutar nu babbel". Och jag har upplevt min lyckligaste dag inom 10månader. Studenten. Men idag och just nu, är det ångest. Och inte ens mina 4 damer får tankarna på annat håll. Hej, jag tycker synd om mig idag.

Det är en sån kväll ikväll

Ni vet, mina favvo kvällar. När man bara degar framför datorn, klickar sig runt på FB och hänger här. Det har blivit för lite sånt nu med min dator på vift. Men det är så fint att bara låta timmarna gå åt ingenting. Min vecka har varit relativt kass. Jag har varit rastlös som ett as, sen i söndagskväll. Trots det har jag fantamej haft att göra nästan varenda dag. Mestadels Malin, iofs. Men den ni är bättre än mycket. Det har blivit både Mc x5 (garanterad underdrift) och Kebab, pizza och BurgerKing. Chokladfondue, godis och chokladmousse + Glass. Några liter Cola, vuxendricka och lättdryck. Toasts och fish n´chips. En kalorivecka man endast vill glömma. Det har degats, hängt, bara varit mer än någonsin. Det har shoppats så pass att det riktigt sved att kolla kontot, bara se pengarna som inte gått till något vettigare än utgångar och kläder. Jag är så tacksam för mitt jobb och att det imorgon är löning. I det stora hela en egentligen go vecka, men det har enda varit en katastorf vecka. Om inget annat så var det en jävlig helg. Fredagen som varit så efterlängtad, så överskattad och som skulle bli så bra blev något annat. Och vad som ur spillrorna kan komma är vårt brutala garvande 5 på morgonen, det som jag vill minnas. Det var det goaste, sjukaste gavet på länge. Åt vad, har vi fan ingen aning om. Men att det kramape i både käken och magen, att det var svårt med andningen och att ögonen tårades det vet vi. Att jag var mestadels medvetslös hela lördagen och åt Billys till frukost klockan 2 när jag förövrigt lämnade sängen, kan vi fet-fimpa. 18-årsmiddag hos Polski. Massa mat och en till fantastiskt torr utgång igår. 27 miljoner människor på Tivoli och ett par ganska jätteotaggade donnor. Och idag kom så sol, men först en fantastiskt Cheeezig frukost...

Och ikväll ni har vi allt haft en go blandning av summering av sommaren, ångest inför det mesta, diskuterat skolstart och konstaterat att detta var sista riktiga sommarlovskvällen. Det gjorde vi med havet för våra fötter och åtminstone jag med Marabou i handen. Dettar emot att säga att det imorgon(tisdag) är skolstart, samtidigt som jag aldrig varit så glad för att få rutin på livet igen. Lägga ner skitmat och godis, börja träna och sluta dega bort livet. Få schemat och påbörja sista året, så det kan bli klart någon gång.

Vi för er som inte hakar, är jag och malin. Vi har fan nästan suttit ihop i sommar. Så vänj er vid det.

Planen är glasklar, jätte färdig inför morgondagen. Jag ska upp 08.00 för att väcka Dagge som redan skolar igen, ut för att kicka igång kroppen (och fläsket) med en powerwalk. Sen ska jag kolla SATC:a hela dagen, bara dega bort sista sommarlovsdagen i mitt liv. Vara alldeles själv och bara vara. Med världens bästa box, en dator och en fantastisk säng. Lär få ett ryck med upprensning för att känna mig på det klara med att börja 3:an. Vilken dag det blir. Alldeles, alldeles underbar. Sen drar det igång plugg mån-fre och jobb inte mindre än 7 helger i rad.

14 dagar genom Mr Iphone


Köpte ett knall röd/oranget linne. Malin undra om jag slått skallen, jag med. Ni vet Ellan+färg!?Det finns bara en - Och det är hon!!!


Vi drack äppelkake-shots och hade (ännu) en fantastisk utgång, tror jag.


Randoms.


Plåtade, skickade och skrev: "Har jag blivit en mjukis? Rosa skjorta. Virkade VITA shorts. Blir rätt för mig själv"


Spegel-posade i vanlig ordning


Fick en till vän med svart bälte..... Ah nog.


Fick ett monster-ryck och badade helt spontant i sopväder.


Plåtade, skickade och skrev: "Vänta. Tar en röd tröja!!?"


Köpte nya stövlar, också den otippad.


Klickade hem en naturalleeeeeeeeee bild


Är så glad för dig min finaste, allra bästaste vän. Och vi ska upp på väggen och in i en ram, min kalas-pingla.


HEj.


Polak-satan fyllde 18 och vi fira. Chokladmoussee, förfest hos Frasse 18 #2 (!!!) och hade en förjävlig utgång.


Vi tog groteska bilder hela bussresan.


Och vi fick en värd att slabba upp på FB.


Det bara borde få bli en permanent tatuering.


Och idag kom solen. Pool, sol och trädgårdsgoss.

Sticker in med min finaste och käkar. Det ...

img_8994 (MMS)

Sticker in med min finaste och käkar. Det blev en bra utgång, som in i helvete faktiskt. Igår. Och färdigjobbad är jag detta lovet. Det är så bra nu!!!!!


Thatgirl!!

En icke fungerande dator, en förlorad sladd och en dator på vift i Göteborg. Det ger oss en gammal bild, en MR. DEPP bild. Pirat-depp som vi helst känner honom. Jag kan inte påstå att det var en fantastisk utgång igår, jag var hemma redan 01.15. Första gången i mitt 18-åriga liv. Och ändå ska vi ut idag igen. En något mer taggad Kadanik tror jag. Ingen kläd/smink/hår -ångest. Det får duga. Vi påbörjar kvällen 19.30 och ikväll blir det bra, det ska den bli.
När jag slog upp ögonen imorse vid åtta var det klarblå himmel, nästan så att man vågade önska en stranden-dag. Icke, grått och jävligt är det. Och på dagen 10 dagar till skolstart. Fast med detta vädret kan man lika bra hänga i plugget nästan. Märk väl, nästan. Imorgon jobbar jag 12-17, min absolut sista arbetsdag på mitt absolut sista sommarlov. SKÖÖNT.

Svävar lite bara

Hej ni. Oj, va bra livet är förtillfället. Jag svävar lite, jag hoppas ni också svävar. Det behövs för att orka med "sommarens" väder. Strax skoldags igen och allt som distraherar tankarna är okej. Mer än okej faktiskt. Ni vet ingenting längre, har ingen koll. Inte jag heller så det går på ett ut. Jag bara hänger, glider runt och gör mest egentligen ingenting. Och det är jag trött på. Så vad gör vi? Vi konstaterar att sommarlovet suger utan bra väder i allmänt. Bara degar bort livet. Det finns glimtar i detta negativa lovet, bra glimtar. Som får en att le lite extra och vara lite extra löjlig. Och sen har vi Mallan, min partner in crime. På riktigt. Och kajjan självfallet. Ni, vi. Ah, ville mest ge er också en funderare. Ni får alltid lite kryptiska inlägg, lite svårtolkade eller kanske snarare inlägg att tolka hur ni vill. Men där någonstans landar vi, i tankeverkstaden. Ingen vet upp eller ner, ut eller in. Men att le är bra. Inombors och utanpå.

S.K.M...Hey -08. Oj, vad lätt vi hade det.

18, och snart 18. För ung, för gammal. Hej ni. Vi ångestar och grubblar. Om två veckor är jag i skolan nu och inleder mitt tredje år. Sista jävla året på gymnasiet. Men inte lockar det, inte någonstans. Det är så ångest-toppat.. Och framförallt känns det som det är alldeles för långt kvar. Två veckor kvar och jag börjar sista året. Sjukaste någonsin. Det var ju precis jag stod med ångest över vilket program jag skulle börja på. Precis som jag stod där med farmor och kände "Här har vi det" på Petri. Precis som jag stod där första dagen iklädd höga klackar, både nervös och förväntansfull för att se vad som skulle bli min klass. Det var precis som jag kände mig tveksam på programval, klass och engagemang och ville hoppa av efter första året. Precis som jag upplevde skolan som tortyr och var något så skoltrött att jag hade 32 arbeten kvar fyra veckor före sommarlov. Det var precis. Nu ska jag tillbaka till dem jag knappt sett på 10 veckor, till rutin och plugg, till det som inte lockar alls. Mitt sista sommarlov är strax punkt-satt. Vilket lov det är och har varit. Det skulle bara varit just det, sommar-lov. Inte höst. Det ösregnar ute. Två veckor att ta vara på och det börjar nu.

Datorlös

Får inte in bilder. Min dator är fortfarande utan fungerande laddare. Kaos. Min plan för dagen är ingenting, men jag hoppas på mer. Framförallt på mitt charmtroll Kajjan. Vi ser hur den går. Först; Frukost.

Vi ska ut ikv

Jag är såhär (o)taggad. Ungefär. Spännande.

HEY

Jag har det så mycket bättre utan datorn ständigt i knäet. Men det har hänt massvis, och endast roligheter. Sådant ni borde fått ta del av. Och en kass resumé känns sådär.. Ännu en gång. Jobbat som ett svin har jag gjort, och nu är det slut. Finito. Iallafall för i sommar. Och lyckan är gjord. Pengar och ledigheter. Det har varit den årliga HBG:Festivalen. Totalt värdelös. Inte en enda bra artist, vi konstatera att öltältet var höjdpunkten. En dos dåligt väder gjorde väl inte saken ett dugg bättre heller. Fan ni, vilken helg det var. Jobbade tors, fre, lör till 19-19-17. Vilken timing. Tog med mig kläder till jobb på morgonen och åke direkt in till stan, goa utgångar (!!!) och hem för att sova några knappa timmar innan jag skulle stå på jobb igen. Fantastiskt, det där när det går i ett hela tiden. Lördagen påbörjade vi hos min finaste vän som ni mest känner som Redhead, sol-klädd balkong, musik, till fixning, cider och klädångest. Förfest på två pers! Båda iförda klackar av någon skum anledning, den är fan inte vanlig numera. Och såhär i efterhand kommer det inte bli mycket mer av det vanliga helg utgångar heller. Converse och boots är det, punkt.

Men efter en go, hård helg blev det så söndag. En dag för vila och sovmorgon. Icke. Släktträff i skärgården, och uppgång 09.00. Packningen som både borde varit påbörjad och avslutad, var inte ens påtänkt. I en plastkass slafsade jag ner det nödvändiga. Jogging, t-shirt och en tjocktröja samt joggingskor att knata runt i. Andra nörvändigheter som tex tandborste lyckades jag förtränga, eller bikini underdel för den delen. Det är inte lätt att vara tankspridd och oplanerad. Men upp kom vi, till världens mysigaste lilla stuga. Bara vi släkten. Och vi skulle tälta, jag och lill-brossan. En för oss helt ny upplevelse. De var spännande, det var det. Vi åt gott (kanske lite för gott), vi hade soolguden helt på vår sida, vi badade, spela kort, hade vår årliga tipsrunda.. Vi åkte båt för att handla frallor till frukost, bara den är ju så mysig! Vi gick på kohage-promenader och fick fästingar. Inget smink, ingen som bryr sig och bara glida runt i ett lugnt tempo utan att bry sig om någonting alls. Fan, vad jag behövde komma ifrån ett tag. Bara släppa allt. Det har varit lite för mycket nu här ett tag. Att bara få varva ner, var herregud. Fantastiskt. Och i tisdags em kom jag åter hem till verkligheten. Raka spåret ut och försöka jobba bort de senaste dagarnas brutala intag mat. Men ändå hamnade vi på Mc efteråt...

Solen har lyst över oss, jag känner mig lite mer hemma igen. Brunare och ser en ds friskare ut genast. Men framför allt att man kunde få en heldag på stranden. Vad är det? Den 3dje i sommar? Men jobb-möte och sen stranden. 11-17, att inte Malin är död är fantastiskt. Röd må hon va, men hon lever. Hon lär sig. Det brutala rycket ni nu ska få ta del av r skadat. Jag och mamma har gjort ett rumsbyte, ett sjukt byte. Jag har alltså lämnat ifrån mig min lya med egen ingång för ett mindre rum mitt i lägenheten. Varför? Eftersom att jag snart lämnar Ättekulla frhoppningsvis för att aldrig komma tillbaka permanent och lever åter stadsliv om en månad. Malin, mamma och jag slet för att få detta i verket. Snabbt gick det och nu sitter jag här, lite ovan men på mitt nya rum. 3h ägnade jag och mor min åt solen idag, för att jobba in brännan ordentligt. Sen har vi allt slitigt, och nu har vi ordning på båda rummen. Bara att reda ut min ständiga kläd-situation med kläder överallt tar sin lilla tid. Och ikväll har mina finaste Gun och Jan varit över. Min fina farmor och farfar.

Det ni, var en resumé som heter duga. Längre än jag hade tänkt mig. Verkligen.