Tisdagsunderhållning, älskar förkylning oc...

img_9487 (MMS)

Tisdagsunderhållning, älskar förkylning och 10 minus.


Spenderat halva dagen sängliggande, gottmo...

Spenderat halva dagen sängliggande, gottmos med den kära vinter förkylningen. Vågar man skylla på gårdagen då vi placerades i dörrhålet? Mmm, det säger vi. En halv dag idag och en halv imorgon, där är utgångsläget just nu. Med ett nationellt prov får allt vad nysningar och feber heter kasta sig ur vägen. Kunglig klass på Barca just, el clasico och 5-0 seger. Dags för ytterliggare timmar sovandes för att palla med engelska timmarna under morgondagen. Puss finisar


Fancy..... Ivan Selemba mellan 5 och 7, pa...

img_0109 (MMS)

Fancy..... Ivan Selemba mellan 5 och 7, pallra er ner på julskyltningen!


Hata skånetrafiken, ge mig körkort.

Hata skånetrafiken, ge mig körkort.


Nov. 28, 2010


Rätt svårt........ Hedoowish


Oanade kreativitetstalanger, waste of chocholate sooous.

USAs huvudstad? Italiens? Frankrikes? Tyskland...?`Låt mig börja här, min geografi är under all kritik. Med andra ord, spelet som gav Jonna bästa förklaringstalang-titeln. När Heddan drar till med vimmerby på "Pippi bor här" börjar man undra. Hur underbar är dom? Min finiisar. Två val ligger jag inne med, antingen myttar jag er långt bakom ljuset eller erkänner jag. Monopol är ett skitspel och jag är värdelös eller har Malin "hor-tur" så vi snackar samma språk, hon och jag.

Matlagning kan komma att bli min deal, grabba kycklingen som det vore en påse godis. Likt best homies rycktes senor och fett bort för att inom kort tillägga fettet genom 5 liter smör. Tänka sig, trashat kyckling OCCCCH stekt. Inom loppet av en kväll.. Visserligen färdig potatisgratäng, burk-bearnaise och vitlökssmör. Damer och herrar, vi gjorde det. En orutinerad sammansvetsad grupp med noll kökserfarenhet, vi gjorde det! Middag bestående av både kött och kyckling för att behaga skaran. Efterrätt, svårslagen även av mästerkockar; Marängsviss! Sura bilar och en chipspåse, kvällen är i hamn.

Herregud vad vi klickar fint vi. Me love uu.

Mysmiddag, mina favoriter!!!! Potatisgratä...

img_0101 (MMS)

Mysmiddag, mina favoriter!!!! Potatisgratäng och kyckling/lövbiff.


Qihoo

Hänger hos Lissan och blir förhoppningsvis snygg i håret, en fix inför morgondagens julskyltning! En kortis med kondition imorse med min kära och ikväll är händelsen ännu oklar. Färgen har väl en 10 kvar nu och alla tummar i världen hålls korsade, så vi slipper ett akut håravfall.

Mmmm, family guuuuuy

img_3757 (MMS)

Mmmm, family guuuuuy


Varm choklad jaaaa

img_0098 (MMS)

Varm choklad jaaaa


Friiiday

Veckans sista dag består av en ynka lektion, att behöva springa till bussen när första lektionen börjar halv ett är jag rätt nöjd med. Min plan igår var att träna och sola före skolstart idag, hur blev det med det? Jo, sömn och smink fick rädda dagen. Sovmorgonen var bara till att ta tillvara på. Fotografisk bild väntar och därefter mina pinglor och sockerkalas. Lite godis, fika och en mysigt snackis. Vår lilla trio samlad, weee. Mitt klädval ångrar jag redan, vintern är här och en taskig skinnjacka duger inte längre. Två timmar hade jag på mig imorse och tiden kändes knapp, varför blir man alltid stressad?! Plånbok och nallen är med, dagens två viktigaste. Att batteriet sinar väljer jag att igga totalt. Sista dagen, sista lektionen för v.47. Juleeeen är hääär. Snart, väldigt snart....

Jaa

Ville bara säga att jag lever och att jag ska träna (Jag är sjukt stolt över min senaste insats på den fronten).

TraveeelJag vill resa, vart som helst. NUUUUUUUUUUUUUUUU. Det är min dröm inatt, spenderar de sovande timmarna i brun och snygg på en vit strand med turkosa vatten. Sovgott.

24

TJUGOOOOOOFYRA. JULAFTON VÄNTAR EN TINY, TINY MÅNAD BORT. 

Okeey homies, där släppte jag just dagens nyhet och det mest skräckinjagande faktumet på länge. 3 kursavslut, 3 avslutande betyg. En ångest kallar vissa det, självmordsframkallande är mitt namn på det. Några arbeten kvar för inslevning och dryga månaden på mig att slutföra. Det tightas åt, snaran täpper tätt.

Min FACE-dag flöt på i snabb takt, en makeup av min nya kompanjon och ett tråkigt avslut. Bea slutar, fyy tråkigt. Laughing and learning, kommer sakna dig på min onsdagar!!

Tänkte strukturera upp mitt liv, en planering. Eventuellt checka den pågående ekonomiska krisen på kontot och skriva upp viktiga datum, samla vuxenpoäng helt enkel för att köra det simpelt. Min punkt på utvecklingssamtalet, måste jobba på det. Inköp av kalender och en mer strukturerad Kadanik? Ett nytt jag vilar kanske där någonstans. Hoppfull är allt något.


Daaaaance

Nytt makeup-projekt, en modevisning efter årsskiftet. GÖTTTTTT! Datorn dör och mina ögon sitter bänkade på Ankan. Desperate House wifes sooooon.

Some people should just shut up.


Ett satans djur

Den hära telefonen, gå och häng dig. Aldrig ramlar man i säng i tid. Finlirat, checkat Fruarna och en aning filosofering. Borde adderat plugg, en annan dag. HAVE TO. Tvingar mig själv imorgon kanske... "Mmm". Flabbedamen lägger ner nonsens snacket, önskar vi vaknar pigga. Som vi sovit 36h.

Kissie, ny seriefigur
Sailer moon, Power-Puff pinglorna, Barbie, Johnny Bravo, you name it. En serie har damen i fråga snart strävat färdigt efter. Ingen tecknare behövs, levande seriefigur.

Tragiskt.

Amitiös

Målarmästare? Träningsfreak? Inredare? Kreativitetsmonster? Dratt en dos av varje idag, vill vara ha en släng av arbetsnarkoman också (plugget...). Ett uppmuntrande utvecklingssamtal och amitionen steg genast ynka 0,5%. Ack, vad några vackra ord och en verklighetsupplysing kan ge en lite nytt perspektiv på det inrutade skollivet. Min kreativitet har rusat vilt och gett resultat i ett allför bra rum, hejdå morsan! Lär hänga här och skippa vardagsrummet, allt som fattas är ett kör och jag blir min egen. Diggar de gamla päronen, i måttlig dos. Julklappssnacket dras upp och helt plötsligt får man inte nog av dem, med en extra plockad diskmaskin och ett städat rum kommer ligger man en skugga plus. Ähh, vem lurar jag? Mig själv kanske, diskmaskiner och städning.. Jag har dom på charmen och farsgubben ska väl kunna falla för ett par hundögon. Julen ser ljus ut.

Lekt inredare och total kaosat lyan. Vi bö...

img_0087 (MMS)

Lekt inredare och total kaosat lyan. Vi börjar hitta tillbaka och mysfaktorn är påslagen.


Hej och välkommen

img_0084 (MMS)

Hej och välkommen


And it´s goodnight

Oldiee

3000 kalorier senare och sängen lockar, vi närmar oss 5. Min plan jag lurat på hela kvällen drabbar min goda moder imorgon, vi ska ut på inredningstur och hon vet inget. Aningen sugen på mitt gamla sminkbord, kanske dags att driva fram det. Höja mysfaktorn och skippa kalheten, morsan lär jubla. Icke ironi, kanske hoppa utav gjädje. Önskar jag låg inne med en gammal släkting med en vind med massa gamla schyssta prylar, åhhh.

Packar ner mig och livet, gör mig redo för en vecka hos morsan. Gör det nu eller lunka dig fram, så det slutar oftast.. Deadline på 5, annars en alltför mör Kadanik som valsar upp imorgonbitti.

Paradise

Mmm, checkar ifatt 4 dagars tappad underhållning. Paradise Hotel... Kränger onödiga kalorier, myser och drömmer att jag bor själv. Gjort upp en liten plan för rummet, dratt några streck. Fest, sol och dramatik. Lite Paradise-touch på livet hade inte gjort ont.

10p åt Fanta wildberries som gjort comeback, välkommen.

Min kväll är HEMMANew taste FANTA
Old BFFs OLW
The best original MARABOU
And #1 liquorice KICK

Vem delar hon med? E1 och E2, eventuellt E3. Moí! Kombo mellan extas och sockerkick, jag från 20.00 och in på småtimmarna. Kickassssssss.


Weelll

Middag väntar förhoppningsvis 20 minuter bort, köttbullemiddag hos farmor. Kan det bli bättre?? En helg fri från päron, längtan till en egen lägenhet maxas. Tänk tanken att komma hem och bara ta hänsyn till sig själv. "Tänk så mycket ansvar och städning!!" Dock min egen röra, min egen lägenhet och mitt eget ansvar? Jag längtar............ Kan inte en rik liten gubbe skänka mig 2 millar, flytten hade stått klar. Istället sitter jag här på mina knappa 12km² drömmer mig bort om en liten men alldeles perfekt halv traschig lägenhet. Är det hungern som gjort mig knepig? Åhhh, en flyttt. Mmmmmmmmmmm, vad det hägrar.

Sleep

Random samtal, en deckad Kadanik. Det är förbi läggdags och på morgondagens schema står solning högt på listan, eventuellt en stadstur om det orkas i snökaoset. Vill bränna lite stålar, även fast jag inte borde. Sova, sova och sova. Nu!!

ZZzzzzzzzzzzzZZzzzzzzzZzzz.

OHHHHHHHHHH

WEISE ÄR UTE!!!!!!!!!! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Äntligen, ut ur min bildruta.

WIHOOOO!!!!!!!!! Lycka defineras såhär ikväll.


Goodbye hoomo. Tihihihhihi

No letters, no names


JahaWhaaaat? Vart är min prins som levererar chips och choklad??!?! Checka lite i chatten efter min polska vään, ingen vän funnen där allt. Blev det bio för damen kanske... Min plan var att kidnappa eller locka ut henne till närmsta chipsställe. Fint föresten att du inte fanns, slipper jag 1500 kalorier. Tack Polen!

Gaga, hello goodbye

"Heeeeey! Ligger här, avis som satan. Fruktansvärt fett det kommer bli, du kan väl ringa och äckla mig med hur bra och sjukt galen miss Gagas konsert var imorgon???! Ikväll är du inte på min topplista, blääää för dig!!!!! Puss"

Det är en bitter själ som klickar iväg ovanstående sms, djuriskt bitter. Och en glad HOOOOMO som svarar "Väntar på att hon ska komma in nu, ringer och äcklar dig sen :D:D:D:D:D Pusss" Hata??? Jaaa, fan va svartlistad hon är från mitt hus. Vill inte höra vad jag gick miste om, hur bra det var och hur länge hon ska vara hög på denna konserten. Vilka kickasss klädbyten och mäktiga kreationer hon bar. Lady Gaga alltså, en pinsam miss härifrån och en lyckost/homo/äckel MOOOOE. Ähhh, bittert attt checka Idol nu.

Snöööööö. Yes! No...

img_5835 (MMS)

Snöööööö. Yes! No...


Tomorrow, tomorrow.

Imorgon är dagen, dagen för nationellt prov. Engelska, uppsats och 80 plågsamma minuter. "Längtar mer än någonsin till plugget." Ett riktig aula prov, första gången. Vässad penna och suddgummi skulle legat famme inför morgondagen, men så vaknade vi och hette Ellinor. Lär ffå sudda med tuggummit och vässa pennan med munnen, rå riktigt rå. En uppsats alltså, alla mina satsningar och må´l kan brännas här. Min VG+ på min kickasssss redovisning kan komma att betyda lika mycket som ett reklam blad i posten. Låt ämnet bli enkelt och uppgiften glasklar, låt mig skriva ett stort MVG. Förväxlar nog dröm med verklighet, verklighet med dröm. En färsk hjärna och ett sinnes på topp utan gäspningar, nu sover huset.

GymmetHeey, gymmet avklarat. Mini-man, Lukas och Krille. Mina grabbar från 9B, söta hjärtan. Chillar, kollar och maxar såja då har vi "tränat" 1,5h. Åhhh, va jag saknar er!!

Ett stryptag

Dagens; Två Brinnande papperskorgar och pannkakor. Höjdpunkterna en dag som denna, fullkommligt bra. En guidetur avslutades på bästa sätt, med en evakuering. Lika bra, så fattar dom poängen redan från start. Minusgrader och förfrysning, vinterjacka kanske?? Det vankas fin besök, potatisgratäng och kanske ännu bättre; Marabou. Utsvulten, pannkakor är inte alltför mättande. Ett stryptag skänker jag idag till en viss dam.

Counting

Mina fingrar räcker för att räkna upp dagens kunder, sinnessjukt. Nöjd och glad med att befinna mig i soffan, mindre glad för att Marabou inte är min soffliggar-vän. Känns som ett svek, vill bara mysa med dig idag. Maraboou.. Rött läppstift och tantvarning, dagens makeup. 50 bast och fin i kanten? Ähh, inget jag hakar på heltid. Dresscoden följer vi på "jobb" och där passar det med all möjlig färg. Bygga på och bygga på, mer och mer. En spackelkärring vid hemgång, jag älskar det!!


Aningen Simpsons-varning, aningen 90+ varning.

Pink world

Tänkte skriva, men om vad? Herren nedan, dagens lektion. Herrföning, klassisk frisyr. Även mer modern och välfungerande nu. Troode aldrig jag skulle printa ner följande; Gött att ha fönen i handen igen. Till och med kul!! Önskar man slapp kärnämnen, klassen man slevats in i och läxor. När världen hade bestått av smink och hår, dag ut och dag in. Drömmen förblir en dröm och nu lever vi oss in i en ny; Desperate housewifes.

SMS-inlägg

img_0062 (MMS)


Yes

Back on base, grön/röd/svart färg i håret. Duschen kallar, NU!!! Om 20 väntar Anka och ett nytt fetto..

Red&Green

HUR FRÄCKT?!?!?

Ohyeeah, Lisette och jag lekte lite idag. ...

img_0065 (MMS)

Ohyeeah, Lisette och jag lekte lite idag. Kilat hem från skolan med denna looken, folk glor säkert knappt!!!


Sådär ja

Då har damen vid tangentbordet överträffat sig själv, igen. Befann mig åter hemma efter 12h iväg från hemmet, mestadels av tiden spenderad i skolan. Hur tragiskt?? Och va jag gjorde sen är sjukt, jag gymmade. på min världskarata finns det knappt att det skulle inträffa efter en såpass sinnessjuk dag. Stolt, motiverad och laddad. På det imorgon igen, reggaeton står på dagsschemat. Fotbollsgalan fick mig lite mer nerkärad i Zlatan, "Jag har fått 5 guldbollar och två där hemma som förhoppningsvis sover." Käääärt. Gernt slog till på två priser, det gillar vi. Helsingborg och våra sletna hemtrakter, så säger vi godnatt.


Strax hemma, känna ju bra. 6 timmar efter ...

Strax hemma, känna ju bra. 6 timmar efter vi sluta, humöret på topp!!!!!!!


Sällan sett en så tom cafeteria, creepy oc...

img_0058 (MMS)

Sällan sett en så tom cafeteria, creepy och hänga på skolan ensam..


WEI

Hakar fortfarande på skolan, vi inväntar en leverans. Helt ensam, bara jag och Ballerina pepparkaka (bidrag från Hedin). Lär ta självmord eller dö av uttråkning inom en snart framtid. Med största sannolikhet kommer prylarna efter 6, alltså över en timme kvar. Sällan eller aldrig varit så lycklig som nu......................

English

Jag må erkänna mig själv klen, men jag känner gårdagens träning. Överallt. En sjuk lärare lämnar mig sittandes och lyssna på engelska fördrag om AIDS, i förberedande syfte inför fredag. Det vankas nationellt prov, taggad? Kan jag inte påstå. Woow, AIDS förvandlades just till opera.

I eftermiddag stor framkallning av min plåtade bilder i helgen på schemat, i kolsvart mörker. Lär gå som det låter, kasst. Tänkte drömma mig bort i tonerna med tonerna från operan nu.


Vad sa

Heeey homies! Dagen D, jag entrade gymmet. Mina biceps svek och vikten var alltför stor för mina knappt existerande armmuskler. Garvet låg nära till hands när jag insåg läget... Kadanik, min kära kompanjon; träna är vad du ska syssla med i framtiden. Farsgubben gav dock de små en rejäl omgång och en träningsvärk smyger sig sakta men så säkert på. Och ja anser mig själv otroligt duktigt, jag har gjort det. Totalt 5 träningstillfällen den gångna veckan, det ska fortsätta. Det är ett löfte till inte bara er, utan mig själv. Dags att spika igen söndagen och välkomna en ny vecka, min vilja är med mig denna skol kvartetten. 4 skoldagar och ett stycke praktik, det är allt och sen är det åter helg. Motiverad, taggad och redo för plugg. Vad hände och när? Frågan jag tänker grubbla över innan John Blund gör sitt här över.

Nov. 14, 2010

Tragiskt det faktum att en lördagskväll spenderades degandes i en soffan, ett otaggat gäng och en maxad komedi. Släktmiddag med gås på menyn, dog jag och kom till himlen? Sängliggande, knappast i vaket tillstånd. En helg till, klockan djurar ilskt på mina lediga dagar. Inte helt okej. Mina trötthets-dipper är värre än någonsin, min säng likt ett rovdjur utan mat, kallar ständigt på mig. Faller för kallelsen och hoppas på en alert morgon, plugget måndagmorgon. Ångesten sköljer redan över mig som en våg, godnatt.

Familjemiddag, åhh nu myser vi!

img_0041 (MMS)

Familjemiddag, åhh nu myser vi!


HIF, lets take it

Guldkamp, vi ska ha det!!! Inget mer silver nu. Det väntas gåsmiddag endast timmen bort, min mage längtarrrr. Farmor och farfar bjuder in till kalas för farsan och farsdagsfirande. Wiiiho, mysigt! Spänning och hjärtklappning, kom igen nu!

PapiiGrattis gamla man!!! Puss

x2

Andra powerwalken för idag (om min och Jonnas insats räknas..), yeaah. Morsan och jag ge oss ut en sväng, Två rundor innan klockan 12, lovat mig själv detta. Gottmos..

Follow through

Usch, har nog en blödig kväll.. Ni är nog dom enda som kan få mig till tårar, våra minnen. Spanat gamla bilder, såna bilder som får en att vilja rusa bakåt i tiden. 1,5 år och jag saknar er fortfarande, kanske nu mer än någonsin. Jag vill inget hellre än att börja nian igen, vår bästa tid tillsammans. Hela högstadiet.. Vår fina klass, fyfan. Den gamla dengan "Det finns inga ord..", ni var för bra för att vara sanna. Skolan är inte rolig längre, nu är det ett måste. Man såg fram emot skolan innan, efter ett lov var man glad att se alla igen. Nu drar jag mig från att ens gå upp på morgonen en vanlig dag.

Komma till skolan på damp humör och klassen hakar på, skitsur eller allmänt otaggad. Vi kände varandra, vi förstod varandra. Skolan var rolig med er, en tråkig lektion då var bättre än den bästa lektionen nu. Alla visste allt om varandra, vi litade på varandra. De tio bästa åren av mitt liv, någonsin. Vår polen resa, lägerskolor, fester, vår gråtavslutning, våra parmiddagar i 2an, våra catfights i kapprummen, vår lektion vi skolkade och stack till maxi, powerpuff pingletiden, "du missa bordet"-perioden, ordet puss och alla andra 10000 minnen med er. Varje dag önskar jag att jag kunde gå med samma glädje och trygghet till skolan, men aldrig. Det är inte vi längre, jag hatar det. Jag kan fortsätta skriva om oss, göra en bok. Svårt att skriva ner hur mycket ni verkligen betydde, ni betydde s mycket. Gymnasiet skulle bli bra, trodde jag. Det skulle gå över, saknaden från er. Den gjorde inte det och det går inte ens att jämföra klasserna, jämför ett taskigt korpen lag med Champions leauge. Det går inte, ni är så fruktansvärt bra.

Jag älskar er och kommer nog alltid att sakna vår klass, vår tid vi hade.


Finiisar.

Tror mitt hjärta blöder lite när jag skriver om oss.

Jag kan inte ens titta på vår film, det går inte. Inte utan att förmodligen drunkna i tårar.


VAD SKULLE JAG GJORT UTAN ER?!??!?! Vår fantastic four. Allt, ni betyder allt. Och lite till..

Att ha kraften att va stark
att ha vishet att va klok
Allt det där, det lär du dej till slut
Och på resan som du gör nu
dina frågor vill ha svar
Det är du som väljer vägen
det är du som ger och tar

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Var det livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Du får lära själv att leva
ingen finns att ta din hand
Med förtröstan, tro och tillit
Ska du växa från barn till man

Människa - se himlen nu
öppna hjärtat känn dej fri
Se vad livet lät dej bli
En dag är du glad att du är du

Så lär du dej till slut
utav det du själv lär ut
Du tar din plats
bland dem du håller av
Och sånt som du har drömt om
den längtan som du haft
Se, du närmar dig ditt mål nu
tog dej dit av egen kraft

Pelle Ankarberg – Människa

Puss

Nagelbitar´n

Heeeey, Jay är vidare. NÖÖÖÖJD!! Och nu, Olle. Sådär ja, min soffliggarkväll är komplett. Lite mer choklad nu och en go film kanske, eller ett städryck. Hakar med Idol ett tag till nu iallafall, inga taggar utåt. Hejdå Elin, finne. Möjliga Agg mot Laila efter sitt uttalande: "Jag kan bara komma på en sak som är sämre och det är Alex Schulman som programledare, sade Laila Bagge Wahlgren". Paradise-fan som jag är, veckans kanin; Briljant! Bagge alltså... Påhoppet.


Snö....

Snö är inget man vill ha. Citerar min polska vän: "Jävla trista väder. Ge mig snö som dom har i stockholm, hihi" MEN HALLÅ???! Snö? Vem längtar efter snön.. Julafton och thats it! Det må vara storm, ja det suger.. Hårt. Dock efterkallar man inte mer kyla, det gör man bara inte Claudia. Be till solgudarna för helvete, att man ska få lära dig allt man kan. Vinterjacka, vantar, hundra liter plagg, förfrusna tår, rinnande smink och kröningar. Är det något du längtar efter goding? Varm choklad-mys och innesittarväder, två positiva punkter. Gottmos.. Ähh du polski, tänk om.

SJUUUUKT ELLER??!?!?!?!!??!?!!?!?!??!?!!?!?!?!?!


Äckligt.. Sjukt... Vidrigt.. Läskigt... JÄVLA BRAAAAAAAAAAAAAAA

Idooool

Choklad, fredag och en död Kadanik. Fantastiskt!! Tänkte kidnappa lite tid åt er sen, great?


Fyyy, sjukt detta. Slocknar FÖRE ELVA!!!!!

Fyyy, sjukt detta. Slocknar FÖRE ELVA!!!!!


VAMPIRE DIARES

HÖG, KNARK, WHATEVER. SATAN VA BRA VAMPIRE ÄR!!!!!!!!!!


Mr englishguy?

Hello bank-guys!

Med de orden började jag min muntliga prestentation jag slitit röven av mig inatt för. Nervig och en aning skakig, min tur. Engelska som kanske är mitt hat-ämne (trodde jag), visade sig idag för första gången i mitt liv vara roligt. Just det, en redovisning på ett främmande språk och jag älskade det. Awesome!! Fem svensk talade rader någonstans i mitten;

Jag: "Åhh, vad skulle jag säga? Fan, nej jag får ju inte prata svenska.. Förlåt."
Läraren: "Try to figur that out in english.."
Jag: "What should I say, what should I say??"

Dock kom jag in i det igen och jag är för första gången riktigt nöjd med en muntlig prestentation i engelska. Några eehh..ehh.. wait, det får man räkna med!! Om det var bankmän hade det köpt min idé med hull och hår.

I´m back

Äntligen, lite nattlig motivation till plugg!!!! Längesen pluggviljan ryckte in, sjuukt välkommen.

Deadline 03.30


                                    
Ähh, bara min päron som visar hur mycket det älskar det faktum att jag är en nattmänniska.


Tortyrkammaren

Krubb i magen, Grey´s på tvn. Timmen mellan 21.00 och 22.00 ser lovande ut. Mer tveksam om timmen därefter blir lika trevlig, plugget anropar. Näst kommande timmar vet vi resultatet på; Otrevliga. Plugg, plugg och plugg. Låter som tortyr, inte sant? Konstigt Grey´s avsnitt.. Plöjer bloggar samtidigt, facebook och hänger med er. Fräscht, en amputerad. Måste sätta mig in i detta tror jag...

Sådär, damer och herrar, var ännu en dag p...

img_0014 (MMS)

Sådär, damer och herrar, var ännu en dag på praktiken struken. Knappt spacklat mig idag.... "nej!!" Bara till att gå och bygga på mer och mer hela dagen, and guess what?? Jag älskar det. Vill rycka med hela sortimentet hem och leka lite, hade tagit lov en vecka. Borde kanske göra det ändå, mmmmmmm. Ähh, skolkoo-ellan ska ej bli mitt nya. Lovar! Puss på er, dyker in i egoboost nu.


Tåget ligger inne med 25minuters försening...

Tåget ligger inne med 25minuters försening. Tack sj, tack! En mobil som dör om sekunden, morgonen som började så bra......


Ny tidsfördrivning på tåget, cred; jag läs...

img_7064 (MMS)

Ny tidsfördrivning på tåget, cred; jag läser! Malmö och praktik idag, inget plugg.. Brett leende.


Highhhh score, lycka till eveeeee. Sleeep ...

img_0003 (MMS)

Highhhh score, lycka till eveeeee. Sleeep mode.


WOHOOOOO

Djuriskt svettigt, äckligt, pressande, döadande, FANTASTISKT. Det bästa någonsin, styrka och stretch. Dance your ass off and lets go. Taggad på poledance nästa termin kanske?? En fortsättning? Zumba kanske... Dans blir det!
Min vecka har fått sin officiella kick-out och jag ska träna. Ta tag i livet, det är dags. Från och med idag, inga tramsiga förbud mot godis; Det klarar damen i fråga ändå inte. Tvinga mig att träna, inspirera mig och motivera mig. Laddad

Hem och vändStäd hos mormor, plugget i vanlg ordning och nu; DANS.

Vadå mat??!!??

img_0001 (MMS)

Vadå mat??!!??


En piggare morgon

Färdig duschad och redo för en dag med tångteknik, gött!!! Frukost, lite make och ut härifrån. Ville mest säga att jag mår bättre och tar mig till skolan. Tisdagsmorgon och ikväll är det Desperate housewifes, vi blickar framåt.

Deckar HÅRTLika död som Mr. "oidentifierad" ovan, sov gottfolk. Nu.... Så håller vi oss friska och fräscha i fortsättningen.

Dagens skörd

Plöjt 4 Paradise avsnitt, 3 Alex shulman efter grej, tonvis med bonusmaterial och vampire diaries senaste. Jag är nu åter i fas med alla mina serier, kändes viktigt. Huvet bankar lite fortfarande och jag är slö, slänger mig framför soffan och reser mig när tiden för sängen är slagen. Knappt käkat idag heller.. Fyy, nu ska jag mysa med tvn.

Goda föraningar

Tycker aningen synd om mig själv, ligger hemma ochg kvider. Tortyr inne i skallen, halvt illamående, en aning förkyld, febrig, en släng av allt och ni finner mig klubbad i sängen. Fyyy, ingen bra dag att missa. Svenska redovisning, film på samhälle, matte och foto.. Gött!! Slocknar nog ett tag till.


??????????

Hon pendlar mellan varm och kall, mellan påträngande huvudvärk och nysningar. Insjuknar jag eller är jag inbillningssjuk? Jag håller tummar och annat som korsas kan för ett friskt nyvaknande imorgon. Nog för att det tar emot att skolan rycker igång, men redovisning och ev provresultat ska köras igenom. Mitt shift som städgumma ligger också på morgondagens schema. Ett slagsmål i kroppen, ett krig, det orkar jag inte. Driv inte igång något, håll lugnet. Plugget kallar imorgon och jag måste dit, capishhh? Min inre monolog med vita mina blodkroppar (?).. Det är i allra högsta grad dags att slockna och med tanke på min nuvarande krassliga känsla är min tanke att dyka in i djupsömn direkt. Vill inte, vill visst. Min klump i magen ska jag långsamt hinna motarbetas före slutligt drömland är nått, du har pluggat bra och är redo. Skolan når snart punkten när uppförsbacke blir till sluttande nerförsbacke, vips så står vi där en dag. Sjungades på ett flak; "Vi har tagit studenten!!".

Godnatt finisar, vi vaknar pigga och krya imorgon! Korsa tår och fingrar.

Tjejmiddag homooe

Fullt normal tjejmiddag hos min goda Moa i helgen, papptallrikar till öron och diverse brillor i kombo med sockerbitar i flabben och en trevlig sångstund. Mycket käk (Sjuuuukt stark jordnötssås.....), skum efterrätt och chirre/godis/cola. Fridas kommentar: "Det smakar vanlig gräddsås" Njää, det bränner i munnen juuuu utbrast jag kvickt.. Halv taggade på stripp/drick spel och vips så hade vi vilt strippande brudar ibland oss. Chickenfaaaarm.

Puuss hjärtat.

Kvällen bravader slutade inte här, jag och Kajsa gav oss ut på äventyr. Bussar och skumma telefonsamtal, förfrysta fingrar och en 94a. Jaaa, korta drag vårt slut på dagen. Ny regel i vårt dejtingsystem, en fika miiiiinst varannan vecka. Måste catchaaa-up lite oftare, tragiskt när man på annat håll hör grejer angående sina blodare. Ähh, skärpning!!

Mitt looooov

Fyyy, sista dagen och min ångest är svår att sätta fingret på. Mår nästan illa så hemsk morgondagen ska bli. Aldrig älskat skolan, men aldrig hatat den som nu. Har fallit offer för skoltröttheten, ser ingen mening längre. Tänker erkänna min avundsjuka gentemot de lyxlirarna som tycker gymnasiet är topp, svin. Första dagen på gymnasiet och rektorn säger: "Nu börjar ni gymnasiet och i era klasser är kommer ni finna vänner för livet." Garvar lite och skakar på huvudet, så blev det inte. Skulle nog planterat mig på Samhälle och fått en mix med manligheter och tjej-tjafs.. Ähh, plugget rusar man inte till imorgon.

Ajdå

Det gick inte enligt planen, HIF förlorade. Och vi får väl klämma fram ett grattis till Malmö, hellre ett skåne-lag än inget.

Ogillar starkt mina elaka papper som ständigt får ben och rusar, är just nu av med en rad viktiga papper. Fancy det där, dock är det halshuggning på g av mig själv. Min icke organisationsådra och jag måste sluta fred, SNABBT. Ska gotta mig med Ensam mamma söker snart också, men lite Paradise får det bli först. Och lite letning efter de pressade träden, har mest troligt slängt dem i mina tappra försök att städa upp.. Bra Kaddan.

Lets gooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

img_3639 (MMS)

Lets gooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!


En klapp på axeln.

Jag pluggar, jag är skoltrött. Det går super, verkligen.... Delar med mig av gårdagen efter mitt tappra försök att vara lite duktig. Creeeeeed dirr!

711100326

Officiellt lovets sista dag, ska man somna med tårfyllda ögon?? Rusat iväg i ilfart, jullovet närmar sig. Thanks!!!!

Tropii

Spindlar, förmodligen jordklotets vidrigaste varelse. Fyyy, kom inte ihåg Tropikariet som något läskigt. Stackars barn!!!! 40 spindelarter, FYRTIO!!!! Sinnessjukt, vi höll på att spy lite halvt. Dels på kön in (packat med folk) och på ormar/SPINDLAR/fladdermöss/ småkryp. Gulliga små apor lättade upp stämningen lite och ja, jag diggar Tropikariet faktiskt. De är rätt fräcka dom där djuren! Spikade igen besöket med ett kärt beskök hos det gyllene M:et, fatttyyy. Glömde älsklingen hemma, taskigt läge faktiskt, naken, rädd, exposed... Ni kan det. Exakt sådär känner man sig utan telefon. Kniper några bilder hos Heddan senare, det väntar mer hämtmat mina vänner. Vart ska detta sluta??!

Tropikariet kanskeSpindelutställning med 40 olika arter, varför inte? Heddan och jag rycker till Tropikariet för att checka djur. Nördigt? Ja, men fortfarande kul! Känna sig som 10 bast och spana på djur, ska pigga upp fejjan lite före avgång.

// Aminal-fan.

NeeeeewsGottsnack!!! Nyheter och uppfräschning. Kvickt kirrat, sleep tight.

Lets get high on depression-thoughts and drown ourselfs in tears

Lets go back. Mitt fina rum, vår fina lägenhet. Det perfekta läget, tillbaka då livet kändes liiite lättare. När det va mysigt och fint väder, när man gick till plugget. Lagom solbränd och fräsch. Sommarlov people!! Stadparken som tavla och pissande gubbar som största underhållning. Poetiskt flow, medgång och ett palats.

20 juni:
"Hakar på min uppblåsbara madrass och blickar utöver ett i övrigt tomt rum. Redo att lämnas, rent materiellt. Rent psykist blir jag aldrig redo för en flytt... Inte från det här, aldrig. Den fjärde april skrev jag ner några rader enligt följande; "Jag stormtrivs, kan man vara kär i en materiell sak? För jag blandar ihop mina känslor för rummet med att vara kär." Om valet legat i mina händer, skulle jag aldrig lämnat."

När ska vi sluta sakna varandra?? ALDRIG. När bussen, hat-bussen, kilar förbi tänker jag; "Ohhh, min lya!!". Sekunden efter; "Min gamla lya...............". Usch vad jag hatar det, vad jag saknar det. Det är ju min lägenhet, miiiin!!!! Still hurts, fyyyy.


Last frame in my FAVORTIE room eveeer.

Jaaaa

Jag andas fan Stockholm, varför denna ruttna hålan? Varför spräcka bubblan?? Rusa som aldrig förr, ticka så in i helvete. Studenten och sen avfärd, iväg från skit HBG och ut på vift. Om så Maxi/McDonalds/Servitris eller fan strippa, jag ska iväg. Jag vill tillbaka, shoppa och käka. Livskvalitet??? Våra kära huvudstad, bud på en flytt. Plugget äcklar likaså staden vi lever i, jag vill flyyy. NUUU. Slå till nu, kidnappa. Hej vilt, jag är på.


Kanske mobbing

Sitter ensam i köket med min kära dator, hör garv och mina tre vänner (?) i vardagsrummet. Utfryst, nekad och bannad. De kollar på Paradise hotel och vägrar skippa det en dag för min skull...... SCHYSST. Ligger 4 avsnitt back pga min Stockholms vistelse. Spanade in en av deltagarna live dock, vacker syn. Iklädd pälsmössa, vinterjacka, djurisk kort VIT kjol och lårhöga stövlar. Checka kombon? Emelie, valsandes på shoppingtur en iskall, blåsig dag. Snyggt, b-kändis; Here I gooo.


The holy 4

Lila målade naglar och ett löst mysterium, de täcker rätt bra den senaste timmen. Vi gör ingenting, gött! Jag älskar det, min absoluta favorit sysselsättning. Lyxfällan rullar och jag förundras över hur man kan låta pengar man inte har flyta iväg på bilar, kläder, grejer i allmänt. Och sen inte ha pengar till mat till sina kids?? Kom igen, väx upp?

Jonna och Clådde är på g hit också, sen är kvartetten fulländad. Cola på bordet, knappt bra den där bruden brevid mig är ibland... Ja, nu myser vi.

Does it fooool yaa´??Funkar leendet? Blir ni manipulerade och tror än en gång att hon blir en aktiv bloggerska?? Värt ett försök iallafall.
För att uttrycka mig milt; Stockholm fetrockar och jag vill flytta. Ni ska få mer, mycket mer. Men inte nu, låter ni mig inte äta fåår ni aldrig veta. Hakar nog med min numera redhead kumpan senare, min mys Malin. Min cukel har muntrat upp deras uppfart nu åtminstonne 3 veckor fick jag reda på förut, dags för hemfärd kanske?

Ni får mig sen, jag lovar......... (Igen.) Puss

Hejdå Stockholm!!!!!!!! Bläää

Hejdå Stockholm!!!!!!!! Bläää


En kopp varmt!

img_6572 (MMS)

En kopp varmt!


Fotografiska, utställning; Fashion! Dog fö...

img_0477 (MMS)

Fotografiska, utställning; Fashion! Dog för ex antal böcker och bilder jaaa


Så ja, efter en aning irrande är vi på plats!

img_5075 (MMS)

Så ja, efter en aning irrande är vi på plats!


Stockholm babyyy

Taggad, redo. Vi är påväg, Sthlm väntar 4h bort. X2000 tar oss sakta närmre meningen med lovet. Godis såhär morgonen sitter mer än rätt, uppgången 05.30 börjar kännas av. Inte lipar vi för det, slipper ju hemstaden flera dagar. Lyssna på Gynning här precis, gäst i vakna med the voice. Hur ball är inte den kvinnan?! Till och med över radion. Ev programledare över nya big brother, då blir iaf hg trogen följare av serien. Bubbles rekordet inom räckhåll, jaga jaga.