moovie.

tjollahopp!

vikken jävla fredag!

  • stackars alla studenter med detta piss väder! man får ju damp ;@
  • försov mig lite imorse o fick stressa till bussen
  • kom till skolan o tackvare rövvädret så blev det film i mediateket, sen nån jävla utvärdering & sen äcklig korv!
  • dagens första plus kom sen, piercingen hade läkt bra (a)
  • sen va det en jävla massa bilköer tackbvare studenter i stan.
  • hem o käka hos farmor o efter det vidare till karro
  • där kom dagens problem: vafan tar man på sig till studenten när vädret e skit?
  • men jag o karro kom iväg tillslut o kila hem till johannes student
  • sen chilla vi lite där innan vi sen drog o handla choklad o tjocka oss ett tag!
  • o nu sitter man här, puss på denna fredagen elr vad?!


Tjingeling!

/ Ella ♥
 


jag e duktig.


Hellu!

idag va det ju dax för klassens dag så imorse va det ju bara till att yra sig upp o klä på sig lite loffe kläder o sen kila till viskans minigolf. Jag va först på plats men efter hand började folket rulla in (: sen va det bara te o köra igång, jag jonna o karro spela tillsammans. Utan krydd så kan man väl säga att karro saknar talang när det gäller minigolf, o att jag har talang! haha, jag kicka dom två ;D sen kila jag upp till mammas jobb o sen till lilla mormor :D o efter lite tjat hamna jag tillslut på väla, men utan resulat. tror jag får gå naken elr nåt på avslutningen, eller får jag tvinga med pappa till malmö på lördag, höhö! hoppas han blir pepp på det!

jag o jonna ser ju ända rätt duktiga ut, men karro hade problem redan med att få bollen att ligga på plats. illa!


sen kom fassan iaf hem o  då äntlkigen fick jag mat, för jag höll typ på o dö elr nåt. men sen dåjävlar va jag duktig o måla! så nu e pappas rum klart o jag e grymt stolt att jag har lyckas att faktsikt bidra med nåt! (: iaf måste pappa has tyckt det för efter målande va  det på med mössan o ner till 7-eleven o guess what? Nu har jag smakat marabous sommarsmak med jordgubbar i cholkadet. Faktiskt ganska gott! :D fast känns som det ända jag gör nu för tiden e att tjocka mig, men skit i det ! (; godis e gott!

imorron blir det örbyängar med skolan, typ grillning o brännboll höhö. men typ inga av mina ska dit men lukas o jag sviker inte iaf! men vi får väl se hur kul det blir! xD sen måste jag kila till stan o leta klänning, paaanik!

puss på rumpan!
/Ella ♥

sådär ja!


Det va knappt längesen nu, men ändå (a) nu sitter jag med min nya kärlek i handen nämligen min nya data ;) så det e därför jag återigen har fått ett nytt ryck att fixa bloggen o sen intala mig själv att jag ska börja blogga igen :D men asså det e inte så säkert att jag börjar för det, men jag ska göra mitt 100ande försök!

för tillfället sitter jag o kollar på en skit film, typ nån skräckfilm med superkrafter o sånt, riktigt kass!

idag hade vi vår sista riktiga skoldag ever i grundskolan, skönt verkligen. Men fyfan va jag ska sakna min älskade 9B sen, en helt fucking underbar klass o jag älskar er allihop!♥ jag kommer gråta sönder på skolavslutning som faktiskt bara e några dagar bort. 9an har gått hur snabbt som helst o jag kan verkligen intte fatta att vi ska lämna lilla ättekullaskolan efter 10år där. Jag o claudia prata om det på vägen hem att jävlar va fort det har gått (?!) idag har vi övat på en låt som vi tjejer ska sjunga på avslutningen, det blir en tarzan låt faktiskt! :D men bara vi satt o möva den så kände man, shit detta e verkligen det sista vi gör. Ååh, det e både kul o tråkigt att det e slut!

Alla betygen e satta o jag lyckades, även om jag inte trodde det, att få tilll några höjningar! o det bästa av allt jag lyckades klara mig utan sänkningar ;) Likee! :D s¨nu har jag om min yra spansk lärare sa rätt betyg till mig (a) 315p! ;D;D jag klara inte ett mvg i hemkunskap o engelska, men 15 mvg va mer än jag kunde drömma om för ett tag sen när skolan kändes som världens helvete! så det känns riktigt bra att allt slit tillslut lönade sig ;D jag e nästan lite stolt, höhö (; Så om jag inte redan va det så e jag nu garanterad en plats på mitt gymnasie. Det e fortfarande stylist som gäller, o jag längtar jätte mycket tills vi börjar! ;D

imorron har vi klassens dag då vi egentligen skulle till Danmark o cykla o bada i havet, men eftersom vädret e sådär så skulle vi istället till landskronabadet. Men gissa vad? jo, lilla johan hade varit smart o kollat upp badet o det va ju såklart stängt! hahah, alltid så lyckade. men nu ska vi istället till viskans minigolfbana o köra minigolf typ, så hoppas på en sol imorron o vi vill gärna slippa regnjacka! det sköna e att vi nu istället börjar kvart i 11, inte helt fel faktsikt :) det kan bli skit o det kan bli succe men det märker vi imorron så vi säger som 9b säger: puss!


♥♥♥

/ Ellan