Godmorgon på er! Djurcyklar mot stan, nuuu...

img_0368 (MMS)

Godmorgon på er! Djurcyklar mot stan, nuuuuuu.


Idag var en bra dag, punkt.


Lunch, ingen sallad eller kanin-mat. Jordgubbar, drickis och frukost bullar i solen!!

De där röda goheterna i hörnet skriker sommar, Sommar. förstår ni? Det är fortfarande April och vi lunchar på gräsmattan i den vackra solen. Happy heeey. Jag drog igång mitt nya liv för att slippa taxi-mamma och gröna farkoster, vara en god medborgare med miljötänk (Mr. Krydd)och framför allt pumpa upp mina cyklar ben/kondis. Jag trampar från och med nu glatt till plugget. Och hem från plugget som idag blev 18.50, det är också Mr.krydd-varning. Utdragen dag till max, utvecklingsamtal - 1h håla - 2h Natur - 3h håla - Makeup och visning. Inte allt för jobbigt för att vara en heldag vaa. Och inte nog med det hade världens avslut på dagen också, min goda redhead och jag vandrade långa stycket närmre 1,5h i halvsolen längs havet. Det ni, var fint. Gotte-väder och min kära vän. Och BB som sista avslut. Fan finare än uppfinningen av hjulet.

Aweeei

Utvecklingssamtalet över, som jag redan visste har jag sysselsättning fram till lovet. Och vet ni, jag ska greppa tag i det. Ska göra en lista över vad jag har kvar direkt så kan jag bara bocka av efterhand. Måste kicka upp min skolinställning på något sätt.

Men att iallafall kunna cykla till skolan är ju en kick bara det, fint väder och en morgoncykling som faktiskt gör att jag kan lämna senare hemifrån än om jag bussar in. Fantastiskt skönt. Och lite nyttigt för mina högst ovana ben vid uppförsbackar, hej god kondis. Vi får en gigant håla senare, och den ska uttnyttjas på bästa sätt; Hitta en gräsmatta och sola! Vi ska sminka inför en hårvisning som går av stapeln 18.00 och i normla fall slutar vi 12. Så vi klämmer in ett par, tre timmars håla där innan vi börjar sminka. Men först lite naturkunskap om en timme, dankar av tiden med facebook och lite ev lite bb om de vaknat.

Cykla till plugget; Next utvecklingssamtal.

img_9827 (MMS)

Cykla till plugget; Next utvecklingssamtal.


#106 FACE Stockholm

img_6932 (MMS)

#106 FACE Stockholm


Kyckling-lov-aweeei

Haka på mitt påsklov genom min Iphone:


Plöjde redheads garderob innan utgång tills jag kände mig fab.


Hade (Ännu en) LAM utgång. Med groteska bildresultat


Hade grillemys med mitt fyra-gäng. Återigen, monsterbra bild


Jag ville skänka er lite bild-kärlek och hade mycket röda läppar.


Jag satte efter 3 veckor äntligen upp mina egan målade verk.


Blev nyttigare än djur i hage och kaniner på fält.


Premiärade shorts, och bodde i dem.


Garvade monster-mycket åt dethär. Upplevde min sjukaste bussresa någonsin, igen kombat med LAM utgång.


Rullade ägg med drösen mor- och farföräldrar och ett gäng pensionärer. Hur gossigt som helst!!


Hade en trio reunion med just det, min trio.


Grillade potatis; GÖR ALDRIG DET.


Lyckades jobba upp en bränna i April, rejält nöjd kompis.


Avslutar med att ge er garvet intill sömnen. PEACE.

Walla heey

im going studing, like 12weeeks. Hajar ni som min måste-rygga väger?? Det återstår totalt fyra hela veckor skola och jag har en milj.. vänta, TRILJON saker att göra. Men efter idag känner jag mig på något sätt redo att bita tänderna i alla sura äpplen jag plockat på mig under terminen. Ikväll börjar vi att gå mot något kallat fritid och pluggar av oss. En hel drös med roliga arbeten att beta av, jihaa. Min skolanda har långsamt dansat sig i botten och nu går det fan knappt att klättra upp, men satan. Jag ska göra det. Boostar upp mig i takt med vädret ute och med min monster-bra musiksmak, mina numera salladsmåltider och mina gossiga vänner. För djävulen, nu gasar vi mot sommarlov.

Måste kirra er en ny design också, kanske en aktiv bloggerska också. Det ska jag bli det med förresten. Nu genast. Så vi ser fram emot en Maj-månad full proppad med plugg, blogg och sol-häng.

Självmord

Skolstart efter lov. FYFAN SÄGER JAG BARA, FYFAN.

Äggmålning och snart äggrullning, sen häls...

img_0332 (MMS)

Äggmålning och snart äggrullning, sen hälsar vi hem med äggpickning. Glad påsk vaa!


500 grader ute. Gymmet gjort, räksallad ex...

img_9072 (MMS)

500 grader ute. Gymmet gjort, räksallad extraordinär och musik. Kickass långfredag!


Wazzzzzaa

I vanlig ordning, LAM UTGÅNG. Kan det bli sommar och goa ute kvällar, n-uu. Värdelös musik, fattigt på folk och allmänt jävla segt. Jag fyllde som ni vet 18 för mindre än två månader sen och redan känns det som samma gamla skit varenda helg, sådär lagom halv kul. Gröningen och sommar, nattbadande och strandhäng. Aiipapí vad jag längtar. Och någon kan väl offra sig och dumpa en hög snygga manligheter där nån gång, inga sugpropps-dansare/dregg på dansgolvet, inga 14+ liknande taniga killar, Mr. Självförtroende med icke-existerande kaktusar under armarna eller stekare med solbrillor i nattvimlet. Då vet vi vad som behöver jobbas på, och vi går vidare. Jag har en Iphone med fin kamera, den är tom. Det kunde jag iallafall ha ägnat några minuter åt, att kunna leverera er några plågsamma party bilder.

Och min Redhead är uppe i Göteborg. Det vill jag också vara, eller kanske är det bara vårt osynliga rep mellan oss som är lite väl uttänjt nu när hon befinnar sig där. Kanske det mest tragiska av allt ändå är att hon har inte ens varit borta ett dygn än. Kadanik, KryddarN. Kom hem på hemmaplan, genast ditt slafs.

Och till min önskefarbror; Ett monster påskägg toppat med deg skulle sitta jätte fint, faktiskt. Nu när vi ändå är inne på det spåret. Frulle och igång dragning av dagen, ja man.


MeenI´m up. Jag trixar för att göra mig redo för en dag med fjärilsminkningar och barn. Jag ska ner till FACE och förhoppningsvis göra lite schyssta ansiktsmålningar. Tänkte ta mig en timme extra Malmö, så att checka banken före avgång kan vara klokt. Eller inte så klokt, jag måste hålla i min deg. På riktigt.

Twelve (?), up and jump!

Nu jävlar ska jag dra igång här hemma. Alla kläder och övrigt som jag sovit tsm nu ett tag ligger nedanför, redo att vikas, hivas eller hängas. Vi har hittils en powerwalk i bagaget och en ägga-frukost. Ett gammalt avsnitt topmodel och nu Snoop Dogg på max så kör vi.Ville mest bara ge er ett ansikte också. Hoppas ni ler åt Mr. Seriös. hee-heee.


Eld i röven.... Nog

Jag har haft en bra dag, mycket bra. Precis som förutspått spenderat några timmar i solen, blivit sådär nysolat röd/brun. Ätit nyttigt har jag också gjort! Tagit en monsteriös cykeltur in till stan för lite vandring på Grönan och en kaffe på Mezo för att sedan dra cyklarna hemåt igen. Ingen hög standard på våra cyklar, klickande/dragande ljud, hoppande växlar, halv punkterade däck, saknande lampor. Det är katastrof. Jag vill bara ha en flätad, stor korg och en perfekt lagom sleten cykel. Det hade suttit som handen i handsken. Jag har redan bestämt att morgondagen ska bli en fixar dag, lite plugg, lite rensning, ni vet en sån dag som man alltid tar när man är ledig. Överbra ordning på rummet och få chansen att slänga lite gamla trasor man finner i den snart kommande organiserade garderoben. Tänkte även att hänga lite med er, det har varit så dåligt med de på senare tid. Kanske skulle vi lyda polskis råd och gör en vårrensning här, ny design=ny energi? Det vet i fasen. Vi ser undermorgondagen och jag vill beblanda mig med koder och konstiga siffer kombinationer ännu en gång. Godnatt på er nu vaa.

Ah walla hoi

Klarblå himmel, strålande sol och en baksida i lä. Vi har sol-myst hela dagen, vad bra man mår. Nu känns det som sommaren är nära, på riktigt. Jag är så kär i solen. Önskar det blir exakt samma väder under morgondagen, för då ska jag inte göra annat än att lapa sol. Jobba upp en början till lite bränna. Min goding har tagit Redhead ett steg längre och matchar hudton med hår efter dagens schteek. Och BB på det, vad bra det är. Gjorde donuts och vi tre dog i soffan, ett helt godis rum. Rinnande choklad och hela rör med godis. Usch. Later jao, mer BB nu.

Tjena kompis

Magiskt lite inlägg. Jag drev igång dagen med lite övningskörning, kokta ägg och en powerwalk. Så jävla fit vi ska bli nu, med en träningsdiet. Jag ska bli salladsälskare och ägg lover. Träna två pass om dagen Maj ut iallafall. Och fortfarande inga gotter självklart, kan ju bli hur bra som helst. Tidiga morgonar och kick-starta med en power, inte fel. Kanske när klovkan plingar 06.00 en icke-lov dag.

Utgången som är mitt senaste tecken på att jag faktiskt är livs levande sög dase kan jag berätta. Och gårdagen var finare än snus, finare än kungen tror jag. Jag var endast hemma, samt ute på en liten shoppar-runda. Och kvällen med relativt tidig sänggång och endast hemma-häng var det bästa på länge. Vi har lov och jag spenderar det på bästa sätt och precis som planerat med rå-chill-attityd. Denna kvällen ser fantastiskt bta ut faktiskt, ska säsongspremiära med grillen. En taskig kyckling, en dos kanin-mat och mina 3 favorit damer. L-O-V-E-L-Y.

Auuussgaaaang. Redhead!!

img_9778 (MMS)

Auuussgaaaang. Redhead!!


Migrän + GULA-VECKAN

Lyckan är migrän? Ser ni felet, men ändå det klockrena? KYCKLINGLOV, PÅSKALOV. Dock inleder jag med en migrän och icke-skoldag. Känner mig lite avdankad, men nu ska jag råå-glida 10 dagar förstår ni. Jag må vara sängliggande atm men inombords studsar jag runt som hackspetten på julafton. Gula veckan börjar med sol-kickar in genom persiennen och jag bara ler. Sakta med säkert ska jag lyckas plöja här hemma lite, efter min dunderdos piller och sömn. Lite coconut tree och jag dämpar mitt bultande huvud, aij papi.


Ä*r man ledsen n u elleler`?SLUTSÅLT... :(:((:(:(:(. Rusade ner under vår första rast i ilfart för att snappa upp mina efter längtade shorts. Fick i svar; Vi fick inte in de här. En beklagning och min gode far ringer land och rike runt utan resultat. Jag som ville bo i dom i sommar. Tycker synd om mig själv-

Jaaooo

Det är återigen en bra bloggvecka. Mr Ironi.Vi däremot har en bra vecka. 1 000 000 onödiga/bögiga sms och inga onyttigheter. Märk väl, INGA onyttigheter. Ni vet väl att jag håller upp med godis, kaaaaagor, cola, glass, popcorn, allt framtills vi dansar ut för sommarlov. Det ni. Mindre än två månader är det kvar. Och det går bra, jag är flitig med tränandet på köpet. Godnatt.

MÅNDAGSÅNGEST

Måndag. Måndag, måndag, måndag.  Faan. Det är måndag igen. Åter i plugget, ännu en vecka. Dock kan vi räkna ner dagarna fram till... bambarram... PÅSKLOV. Det ska bli helt obeskrivligt skönt. Och måndagen efter påsken är också den röd. Alltså endast 4 dagar vecka efter och sen återstår ynka 6 veckor innan vi går på mitt livs sista riktiga sommarlov.

Jag ska fortsätta deppa över att det är måndag nu igen.

DeathMin nya kärlek. Vill ha sommar nu. Nu. Jätte-nuuu.


17grader och sol. Fint, riktigt fint.

img_3517 (MMS)

17grader och sol. Fint, riktigt fint.


Befinner mig på Elmia, en stor frisör/styl...

img_4160 (MMS)

Befinner mig på Elmia, en stor frisör/stylist mässa i jönköping. Åter på hemmaplan 21.00..


Misshandlad av skoldörren. Det är storm ut...

img_7618 (MMS)

Misshandlad av skoldörren. Det är storm ute, dörren flög upp och drog min arm med sig. Bjöd väl på ett garv åt de tack gode gud FÅ människorna på insidan. Skönt var det, en sväng lam i armen nu. Jävla blåsväder. Ett stort plus att det ser ut som jag gått och blivit albino.


Fattig-lus

Usch. Jag är fattigare än lusen. Lyckades ikväll på en löjlig öppetkväll, där jag inte skulle handla något dra med mig två äckliga klänningar hem. Varför? Det var blixtkärlek, traditionell "kärlek vid första ögonkastet". Bestämmer jag mig för att de är här för att stanna ska ni få se mina läckerheter. Mina jag-vill-bo-i-er-HELA-SOMMAREN klänningar. Pengarna ska rulla, det får hela min ångestfyllda ekonomiska del av hjärnan att mjukna lite över min brutala misshandel av mina stålar ikväll.

Detta är inte mitt enda huvudbry ikväll. Jag ska ju som ni vet, som jag också vet, till frisören imorgon. De flesta längtar efter ett sånt besök, efter frisk och fräscht hår. Jag mår psykiskt dåligt av det. I förväg! Det kommer bli en hemskt dag med hallucinationer om diverse utgångar för min kalufs. Nervigare än en nervsjuk man på 80 bast. Hoppas ni kan sussa djupt ikväll, jag drömmer mest troligt mardrömmar inför morgondagen.

Coconut treeVADÅ BRA!?

är det ångestfyllt!?

Jag ringde idag, jag har bokat. Har det spikat och klart. Jag genomgår redan en livskris för det som komma skall. Går det ens? Blir det bra? Ramlar det av? Blir det grönt? Ni börjar väl ana vad jag ska göra. Jag ska återigen börja exprimentera med mina spröda strån på skallen. Och det värsta av allt jag fick tid redan på fredag eftermiddag. fy satan. Så tänkte ligga och ångesta lite nu, gå igenom skräcksenario. Så att jag förhoppningsvis kan ha en schysst inställning till det hela imorgon. Iväg med röd/orange/brunt. Till, vad blir det för färg!?? Jag blir tokig.

Bruten tå

Hej, jag bröt nyss tån. På riktigt, tror jag än så länge. Kicka, på något otroligt magiskt sätt in i en 1cm hög tröskel. Kved väl en 5minuter kanske, liggandes på golvet. Halta mig in till BB i hopp om att glömma min mindre smärta. 2x brytning på samma tå. Klant-arsle.

Long day

Det ahr varit malmö idag, veckans ikke-goda-uppdaterings-dag. Det har varit en bra dag, riktigt bra. Samt en ovanlig dag. Nog för att jag bukar ha modeller att sminka, men modeller utan hjärta och hjärna är relativt sällsynt. Jag talar givetvis om dockor, för er som tror jag hoppar på blondiner. Fyra stycken prima tysta donnor, det var tixigt. De ska upp och tävla på Elmia i SM för frisörer i helgen, precis där jag också kommer befinna mig på lördag. Förutom dockorna hade jag 4 personer med både hjärta och hjärna. 20-tal och 90-tal gick jag loss på idag. Svarta sträck till ögonbryn och liten plutig mun, rosa skugga och rosa läppar. Hemkomst och matansamling med hela klanen, stora bordet och släkten samlad för en traditionell spagetti&köttfärssås. Kvällen blir magiskt kort är man tillbringa fler än de 12 borta från hemmet. Låt oss göra sista delen av 6/4 bra via BB och fotboll.

Fina kompisar

''

NU VILL JAG BLI BLOND IGEN, NU NUU NUUUUUUU.

Jag är tillbaka

Mina fina, vilken otroligt dålig vecka det har varit. Fruktansvärd. Och jag har velat, men helt enkelt varit för lat. Den ska ni få, det har jag. Dessutom har min dator tillfälligt penisonerat sig och utan den känner jag mig vilse. Min goding har drabbats av överhettning till kokpunkten och nu är det dags för inlämning.

Det är så mycket BB i mitt liv nu. Alla tankar går dit, samtal och fritid. Ni förstår, jag är koppiöst beroende. Helt fast och jag kallar dem mina vänner.

Vi börjar bakifrån, fredag vet ni var en riktig höjdare med spa och fina vänner. Vilken start på den dagen. En chill, relativt fin utgång satte spinken över i:et. Helgen var igång. Och en helg utan många timmars sömn, knappt några. En hemkomst runt fyra snåret och en monsteriöst tidigt uppgång, 07.00 lördagsmorgon. Ett makeup och hårstyling jobb inför en visning på Familia. Med trötta ögon och en tumme utan existerande fingeravstyck, satans locktång, var jag snart på plats hemma igen. För att givetvis mysa med mina fina deltagare i Bigbrother huset. Lite BB, fotboll, cola och en vän. Sen var lördagskvällen också den slut.

Jag är ju som ni säkert vet motsatsen till barnälskare. Ändå skulle min söndag bli mer barnslig än flera barnälskares, jag var barnkalas-lekledare. Och ni, om jag säger badhus är det lindrigt. 11 små 9åringa grodyngel och jag som enda badande äldre. Jag blev dränkt, nertrampad, fick agera haj, ha klängade småglin på mig samt låta tålamodet flyta. Jag fick en beundrare, fungerar alla icke-dubbelsiffriga barn så? Får snabbt en ädre beundrare och därefter är allt man ser den personen, ska vara där den är och vill ha samma saker? Jag antar det, till och med samma glass skulle lillgrabben ha. Jag ska erkänna som den fisk jag är, jag hade roligt. Vattenlekar och bad. Detta innebär inte att jag gått och blivit frälst på barnområdet, inbilla inte er något sånt. Lite HIF och en dunder-dos BB långt in på natten med farsgubben. Och en bultande måndagsångest låg vid våra fötter.

Den gick förbi, fortare än fan. Lunch-slutade och begav mig hemåt mot farmor, tonfisksallad i solen. Finns det något bättre en vårsolen!? Lyckan går rakt in i själen. En kvick väla-tur och viola, jag gjorde entré på motorvägen. Med hela klanen i bilen. Och två turer med bilen idag, jag är i gasen nu. Dagen har även bjudit på en färg- och stilanalys samt makeup och hårstyling av modern min i plugget. En lunch och en djurisk powernap, och en powerwalk. En väla och nu världens tv-kväll.

Nu jobbar vi på i nutid istället, det här med uppraddning av flera dagar med groteskt långa inlägg är verken kul för dig eller mig. Vi har en storskillnad sen vi senast diskuterade mat. Sen igår har jag lagt cola, godis, glass, kakor etc. på hyllan tills den 10 juni. Det är sommar formen som alldeles för sent blivitintressant. Jag drog igång med träningen idag också, detta fixar jag. Inget gottis mer för min del förrens sommarlov. På tal om sommarlov, det är som tur är inte långt borta nu. Inte långt alls. Jag längtar så mycket att jag glömmer att påsklovet är 1,5v bort. Det knatar på nu här. Och det ska vi med göra, fanimej.

Kompis

Ja ni, det där med söndagsbloggning gick ju som det gick. Käpp-rätt-åt-helvete. Jag ville mest berätta att jag haft en fullspäckad agenda och att jag kommer imorgon. På riktigt denna gången, jag lovar att skriva. Mer än tradiga "jag måste skriva nåt" inlägg. Skärpning. Godnatt och sovgott så ska jag skriva av mig imorgon.

BB i mitt <3

Det kan vara min löjligaste, mest patetiska rubrik någonsin. Men den är så klockren, så korrekt att jag mår dåligt.

Vi ska faktiskt göra somsåhär att vi tar en resumé av helgen imorgon när jag landat frn morgondagens bravader också. Ett monster-inlägg. Jag har så mycket bra, så mycket fint att förmedla. Men inte inatt, inte nu. Nu viger jag min sista vakna tid åt Bigbrother. Just det kompis. Godnatt, vi hörs imorgon. Det är ett heligt löfte. Jag ska vara lekledare/barnkalasansvarig, sanningsenligt och metaforiskt talat ute på djupt vatten.

Spaa treatmentJag blev kidnappad idag. Med förfäran, på riktigt. Jag hatar, observera HATAR, överraskningar. Men min 18års present kickade i gasen 14.30 i em. En busstur med skakningar i benen, monster-ångest, livskris och självmordstankar. Inte ett ord petade de ur sig, inte en glimt. Jag gissade vilt och febrilt, paintboll, militär-övningar, u name it. Mina chansningar var många men inte i närheten. Jag fick i min present en packlista, oömma kläder, gummistövlar/rejäla skor, vantar, mössa och annat skogsmaterial. Damer och bananer, jag blev grundlurad. Åt det bra hållet. Gosse-goo på spa med Jacuzzi och massage. Det valsar ju genast upp topp 3 på presenter. Mina fina vänner vaa?

Me likeee uuu comprendee?!!!