Facebook, go fuck yourself

Ähh, lacket jag just nu tar ut över min kära vän och arbetskollega. Datorn har fått ex antal vackra adjektiv utspydda över sig.. Facebook gav mig dessutom lusten att döda, likt vampyrer känner jag en blodsmak. Come on, låt mig befinna mig i min typiska kvällsrytm. Kvällarna måste bestå av dumburks tittande, telefoni eller min högt älskade ägodel; Datorn. Utan dem känner jag mig.. Död. Yeah antar ni trodde det skulle bli lite Montazami comments där, men ack.

Finner inte ordet inför morgondagens sminkning.. 50-tal, det kanske räcker för att få er in på min bana. Hur ska jag se ut imorgon? Katastof förmodligen. Knäpper nästan händerna och bönar att slippa jobba med vissa brudar. Äh, kontakten med min elaka sida tycks er vara helt urblåst. Trots allmänt fjantiga och flickiga naglar, spottar jag fortfarande som män gör. Får ta ut min grabbiga sida ordentligt, snart kanske jag helt motvillgt skuttar omkring med med rosa kjol och prinsesskrona..

Cred till mig för en ihågkommen födelsedagsgris Jesper! 17 bast min vän.. Lider med dig.


Fina flickorEspresso House, vänner, scones och typiskt tjejiga samtalsämne. Kan en eftermiddag bli mycket bättre? Kan dock inte förstå varför jag helt plötsligt har fått kontakt med min "super girly" sida.. Skumt när det enda jag tycks vara riktigt trött på just nu är brudar. En klass med manligheter hade varit värt ett dråp.

Life´s a bitch

Ångest har präglat min dag, verkligen. Många faktorer bidrar till denna beklämda känsla, då hjärtat befunnit sig i halsgropen. Komiskt till viss del, men idag var ångesten allt annat än rolig. Dock kan tyckas att min lilla ångest i jämförelse med en självmordsbenägen tös, vara en bagatel. Tendensen att förstora upp en världslig sak till ett gigantiskt problem mitt framför ögonen har alltid funnits där. Spenderade min eftermiddag i Mrs. Hedins lya. Tur det inte blev någon bangning på skamförslaget att kila ex antal timmar tidigare, då mitt busskort bestämt sig för att kila ut och roa sig. Bland rostiga mackor bredda med skinka och jordgubbssylt, har jag nu uppfunnit en nya påläggsfavorit. Weird kombo, men digget finns där. Konsten att ta ansvar för mina egna studier har aldrig förr varit en svårighet, nu känns böckerna långt iväg och andra saker lockar. Malins arbete hade jag dock inga problem att kirra. Att polaken sen dök upp fick återigen mitt leende att rycka lite lätt. Därefter en filosoferande vandring uppmot hemmet.

Min intelligens tycks inte vara nog ikväll, jag borde spenderat kvällen studerande med tanke på de få dagar de faktiskt är kvar innan jag lämnar hjärnan 2 måndader. Istället spenderades den med mina främsta fällor, datorn har en förmåga att suga in en och tvn verkar ha en extrem dragningskraft. Telefonen skulle kunnat ligga på samma nivå om den varit något charmigare och lockande för ögat..What to do?!

Imorron är jag lycklig, jag pratar skit och tömmer ut och in på mig själv för att ge dem all min onödiga livsnonsens. Jag umgås med mina fina tjejer som jag har saknat. Hönsgården lär vara en lugn plats med lite kackel i jämförelse.

TV beroende..

Att tv ska hägra så mycket precis när man ska sätta igång att studera. Håller tv bolagen detta tempot kan inte skolstaden förvänta sig att jag får något gjort. Önskar jag kunde säga att jag var ledsen över detta, men förälskelsen till dumburken får mig att se förbi alla dess fel och brister.


No worries

Jag har inga planer på att lägga av. Funderingarna och tankar ligger på annat plan. Jag ska inte bygga bo på detta trappsteg, det är en fas precis som allting annat. Jag ska steppa på stället ett tag till, innan det sedan är dags att rycka tag i livet och hasa sig upp till nästa nivå.Gåtfullt och vackert. Äh, återgår nu till skönhet. Top model står på min lista, tätt följt av Montazami.

Vart finner jag orken?Dejtar min pärla imorgon efter veckans sista dag i plugget, känns fantastiskt. Men just nu ska jag försvinna in i tankarnas värld och go wild.

..

Migrän ogillas, verkligen. Ingen bra idag.

Happy neeeews

                        

APU-platsen är kirrad. På måndag ska jag vackert sträcka fram handen, presentera mig Ellinor Kadanik och med mitt betoningsfel berätta att jag kommer från Petri skolan; Hår- och makeup sylist. Ett gott intryck ska göras den dagen, alltså får den sltena fasaden vackers spacklas upp.

Det ljusnar i skolmörkret mina vänner. 
                            

 


Jag? Tävlingsinriktad?

Evelina och Matilda får faktiskt lite cred för dagens idrottlektion. Mycket duktigt tjejer! :):) De lockade fram min mest taggade sida trots min totalt lama inställning för idrotten drog igång. Jag börjar ana att Gabriel vinnarskalle påverkat mig, för jävlar vad jag va taggad idag idag. Halsen fick sig också ett träningspass av allt mitt galande: "KOOM IGEEEN TJEJER!", "JOBBBBBA!" Äh, halvt pinsamt att gå in till 500% för en boll tävling i skolan. Surheten vid den fölorade spökbollen sved, riktigt hårt. Den dåliga förloraren smög sig på mig och vid en total förlust hade jag utan tvekan gått därifrån och raka spåret hem. Känslan av att sen se på det förlorande laget få sitta straff och fälla lite retliga kommentarer.. Ja ni, den tröttnar man inte på.


Tisdagsunderhållning

Första parkett till matchens efter händelser. Ex antal pikébussar, ridande poliser och ett gäng vandrande cops med hjälmar dundrande genom stan. Underhållningen är fulländad. Toppen hade dock varit en liten fight, men något sådant fick vi inte se. Stadsparken är nu återigen tillbaka i sitt gamla jag och jag kan återvända till pluggandets värld ett slag. Halv 10 ska jag befinna mig i skolan imorgon och det känns som att en promenad där innan skulle sitta helt perfekt. Finner jag bara orken och om vädret inte piskar mig i ansiktet ska det nog gå fint faktsikt.

Andas ut

Efter derbyt HIF - MFF kan man nu återigen ta ett djupt andetag. Domaren var ju det sämsta på länge, hoppas han är nöjd såhär i efterhand. Men en god seger åt helsingborg! Desperate housewifes nu.


Var bara tvungenJa, jag är lite stolt. Första gången under mina 17år vandrandes på denna planeten som jag har långa naglar. Får nog säga att det är rekord i att lyckas hålla dem såhär fina. Dock penslar numera 6gånger dagligen med nagellack för att de ska få lite styrka. Äh, det där med att bita på naglarna har jag lagt på hyllan. Både ofräscht och ger ett riktigt skabbigt intryck. Jag vill mest bara skryta lite och ta en paus i mitt studerande.


Back on track

Det blev verken skogsrensing eller färgning idag, utan istället teater. Estetarna hade satt ihop något, fint att komma ifrån allt vad borstar och sprayer heter ett tag. Hann ju dock kasta ihop en svinrygg också, hemskt slut resultat. Angående dagens fråga; Hiss eller diss på nya läraren, får jag nog säga att det ännu inte bildats en klar uppfattninge fetr dagens något flummiga lektion. Har dock förhoppningar om ett fränt samarbete, kan bli hur gött som helst dethär.

Tar tag i studierna nu på en gång!

20 April; Svinrygg


Jaqlines något udda kreation:

Soon it´ll be forgotten

50 dagar kvar i plugget, sen är fantamej 1/3 av gymnasiet avklarat. Ber till jordens alla gudar att det ska fortsätta i samma takt. enkelheten i att säga "Bit ihop, det är bara 50dagar kvar" är inte så jävla enkel att förverkliga. Varje liten skolapryl tar emot.. Tröttsamt, jag brukar funka som ambitiös och målinriktad. Nu är det mest en dimmig lat bild jag får upp av mig själv. Inte till att bli en vana. Måste hitta ett sätt att löpa teorin det är bara lite kvar. Kan dock känna en viss sporrning av resultat på föregående prov, då endast om den gått fina fisken. Annars tycks det ha en motsatt effekt.

Frukosten lär hunta mina drömmar, en hel skum längtan till frukost. Checka in livsnödvändigheter såsom bloggar, facebook och läget med tvn ska bockas av före ögonen släpper ännu ett dygn till dåtid. Skogsrensning och färgning står på schemat imorgon, även en ny lärare. Spännande, hiss eller diss? Det blir morgondagens fråga.

Godnatt gullisar


Walk, walk

Ger mig iväg på en kvick promenad. Siktar på att befinna mig i sängen 8, nerbankad framför top model. Hollywood fruarna sen och allt mitt plugg. Vad ska man säga? Kvällen är räddad. Det jävla referatet som hängt över mig är dock redan avklarat, ett jobb mindre kvar... Ciaaao


Studierna

Mina studier går framåt denna fina eftermiddag, så även sollinjerna. Största krutet har nog dock lagt på solen får jag väl ta att erkänna. Men endast för att det blev svårigheter med att tyda bokstäver och liknande i datorn på balkongen, mötte endast min egen spegelbild. Inte lätt att få något gjort då.. Får ju bara inte låta en sånhär dag gå till spillo genom att spendera den inomhus. Därför tackar jag speciellt för att vi har det nattliga timmarna.

Doften av käkar osar förbi och jag kan inte annat göra än att längta. Slarvat med lunchen, fy på mig. Dålig vana.. Äh ska ta och sköta min värsta dåliga vana nämligen städningen. Hur fan kan saker som låg på rätt plats för två dagar sen, nu ligaa spridda hej vilt på massa random ställe. Lackar! Borde anlita en robot..JAG VILL FLEXA NU OCH FÅ EN ORDENTLIG BRÄNNA.

I digg life right now!En timme hemma

Stadparken fylls av sportfånar borde rubriken vara. En halv sunkig 50åring springer runt och viftar med en golfklubb..? Halv random, en yngre dude typ 23 år och 2månader åker förbi på en sparkcykel.. Parken fylls även av både fotboll och longboards. Feelingen av att skolan är över är ganska fin.. Äh, ska closa ögonglobsen nu och njuta av solen!

Change of plans

Blev inget med brynsfärger och pincetter.. Hoppas på att se dig imorgon igen Petra! Pågrund av insjuknad lärare fick vi då föna volym med trerads borste. Lagom otaggad grupp brudar som klicka igång varmluftarna. Ligger ännu inte på latsida med fotograferandet, låt det fortsätta.

19 April Måndag 2010

Så hade dagsbytet skett och måndag innebär att veckan slevar igång. Om inte mindre än 7,5 timme ska jag befinna mig i sal A16 på Petri skolan. Känns just nu stabilt, imorgonbtti kan jag ångra att min poetiska sida återigen fick styra. Har ett par måsten kvar före min heta dejt med kudden. Nr 1, informera er om att jag typ har slått nagelrekord. Äh, ni får ta era carefaces och lägga undan för det är viktiga saker. Ett nyårslöfte kirrat!  "Nagelbitar Elli" existerar inte mer. Nr 2, jag vill att min energilampa ska lysa starkt imorgon. Min fria eftermiddag imorgon som jag mer än gärna spenderar på balkongen.. Ser mig själv liggandes som en pepparkaka, sen återvänder jag snabbt till verkligheten och får synen av en albino kanin med röda ögon.. Random? På allra högsta nivån. Dags att crascha nu.

16 April, 1930-tals makeup


Hopplöst ful look, men jävligt kul. Utlovar bilder från varje tidsepok vi kör. En ny varje fredag fram tills sommarlovet, ohh. Fick lite sommarfeeling bara av ordet sommarlov.


Ähh

Lackar lite halvt på alla "Messi ringer "vem är du?" "Det är Zlatan", så är det Bert Karlsson ;PPppPpPpp". Jag menar come on, de två första gjorde möjligtvis så att munmusklerna motionera lite. Loggar in på facebook, spanar senaste och möter 500 ;PPppPpPpp. Orken? Äh jag hittar fan inte den.

Blir till att rensa skogen imorgon, nog sällan gjort. Tackar dock för den enorma äran att bli utsedd att ge mig på brudens eyebrows. Vid akutlipning har jag en sak att säga, careface. Dock finns möjlighet för payback time då mina egna bryn ska byta nyans. Skulle kunna resultera i svarta clown bryn som plåster på såren.. Säkerligen finemang ska det gå, mina förhoppningar är enorma. Skämt och sido, jag gillar morgondagens utmaning. Även hyfsad taggad på att slippa kladda med pensel en kvart för att uppnå en helt okej färg på mina egna. Plussen haglar just nu över datorn. Slutar när tankarna snabb förflyktas till askans värld.. För en gång skull glad ingen resa finns inplanerad eller påbörjad..


Så kan det gå när old classmates dejtar!Fina fisken

Mitt tappra försök att få in lite bränna, blev ett svek i nyllet. Äh, min kära energilampa.

Förjävla go helg. Festen hos Dino i fredags var så jävla skön. Tummen upp mina vänner!

Fem getingar till Malin och en puss.

Chocken 7 imorse, datan on the top, mobilen i handen, jeansen på, sminket all over och tänderna allmänt fräscha.

Classmates reunion typ asnice. Sweet lördag.

Lacka lite på livet och gitta runt dagsbytet.

Passar på att tacka alla dudes för helgens bravader.

Utser Aprils fail redan nu och finner fort en värdig vinnare; En sunkig mobil från Samsung

Mössor av alla de slag är fina partyhöjare!

Long time ago

Senaste inlägg; 1 dag, 12 timmar sedan. Fint!

Lackar ur

Äh, störda jävel. Lackar så totalt. När fan kommer den riktiga snetändingen? Inte långt borta, inte långt alls.. Hyfsat taskigt läge det skulle kunna reslutera i. Min ork räcker dock ej till för att sympatisera med den typen utav vandrande varelser.

Rådigget

Ellinor Kadanik
Ta bort

Ellinor Kadanik Typ grattis...!!!!!!!!! Du är nu officiellt ett år äldre. Hacka inte tänder nu, det löser sig. Gamla kärring helvete!

för 24 minuter sedan · · · Visa konversation

Anette Gustafsson, 17år.

Stressen infaller

Går med en stress över mig nu och innan var den helt utan anledning. Nu har den däremot fått en grund att stå på. Muntlig redovisning, en trasig mail, engelska arbete, matteprov, powerpoint presentation, listan kan göras lång.. Mitt ork är nere på botten och jag önskar mig vara en svamp av annat än solljus, men inspirationen tycks inte komma. Men jag satsar stenhårt på att bli pluggis så imorgon och fram till lovet blir jag nörd. Hoppas min teori håller för jag behöver det.

Jag är redan väldigt nöjd med valet att fimpa piercingen, oavsett ärret. Det är fult och ljuga, jag är livrädd för att det blir ett hemskt ärr. Menmen life goes on.

Är förövrigt inne på ett nytt spår angående solen. Vår kära energikälla och allmäna ljusspridare måste sända ut ett välbefinnade. För det är som såhär att jag känner mig pigg, fräsch och allmänt lycklig! Dessutom är det gött att kunna steka lite i trädgården, så jag spenderar mina eftermiddagar.. Och det ger faktsikt en klen nyans brunare hud. Min största längtan är att spendera årets första dag på playan. Dock är det några dagar kvar innan det blir aktuell, men sålänge ska jag ta tillvara på alla sol tillfällen.

Powerwalksrunda, hårinpackning, min kära jordgubbs body butter, endast 6 lager nagellack, solning och lite peeling fick bli dagens egenvård. Antar att era carefaces är slut nu, så hej.

Rena tänder, cleant face

Tiden att passa imorgon är 9.00. Känns hyfsat bra med tanke på att jag tänkte springa en runda innan jag pyser hemifrån imorgonbitti. Klockan får väl motvilligt ringa 50 minuter tidigare än normalt. Fast detta ska inte längre kallas normalt. För att uppnå mitt mål som helt okej tränad och i beach form bör jag nu träna, träna, träna.. Chansen är väl inte gigantisk att det går som mitt huvud vackert planerat, men att det måste åtgärdas en del före sommaren är här det är ett faktum. Nyttig mat är det som gäller, dock inte världens lättaste uppgift med en värdelöst matlagningstalang och en inte så nyttig familj.

Måste bara dela med mig av min beslutsångest. Jag vackar fram och tillbaka.. Ska jag låta navelpieringen sitta i eller inte? Exakt alla har en sån, kryddet.. Men många! Jag känner att jag lackar lite på det, inte lika kul. Även fast jag tod den sent när alla redan hade, hehe. Nu har jag lessnat, trött på att se den jävla ploppen i naveln. Usch jag har svåra problem att bestämma mig. Rädd för fult ärr också öfr den delen. Förtillfället är den (för er nödvändiga information) bortplockad. Så min fråga; Att ha eller att inte ha navelpiering? Jag ska slå mig en funderare och krypa ner. Pussis


Nattens lista: 10 saker att lära

1. Kanske sova liiite tidigare??

2. Kasta sig ut i solen när tillfälle ges

3. Ta med lunch till skolan, god idé.. Men fan va svårt det ska vara

4. Bära med sig first aid kittet, nagellack och nagelfil vid olycka

5. Mobilbloggning, fast först en lite hippare mobil kanske?!

6. "Kanske" betyder sällan Ja.

7. Låt kameran förfölja dig, piggar väl alltid upp med fräscha skolbilder

8. Sätta fläsket i rullning minst 4 gånger i veckan... (Good luck)

9. Borsta tänderna varje kväll och varje morgon. Ja, jävel det är skabbigt Ellinor...

10. Satsa i plugget, ett nytt motto odlades nyss.. "Ska jag likaväl sitta där, kan jag ju lika gärna jobba"


Ooops

Mår lite dåligt och känner mig nästan sjuk när jag insåg att jag inte vidrört min dator på hela dagen. Får kompensera den inatt och slita på den någon extra timme.

Innan jag senilar iväg alldeles måste jag berätta att jag är otroligt stolt och nöjd med mig själv i denna stund. Jag presterande MVG på datorkunskaps provet i excel idag, inte ett ynka fel. Hyfast bra det känns såhär i efterhand att verkligen gjort vad som skulle göras under lektionstid. Det känns underbart.

Äh, inget lust att bikta mig i övrigt.

Life is good.

Kompensationen är igång hoppas jag, ja för den hemskt långa och kalla vintern. Finns nog knappt ord som kan beskriva glädjen om vi får möta våren hand i hand med solen. Nog för att skolan var underhållande idag med ansiktsmätning och studering av faces, men nog fan längtar man bara till närmsta solstol. Jag gjorde snabbt längtan till verklighet efter portarna från mitt fängelse slogs upp. Med snabba steg ner mot stan och upp till mitt crib, inom 2 ynka minuter var jag ur skorna och redo att andas avgas. Årets första riktiga solning var igång, trots mitt och Jonnas tappra försök med filtar i en blåsig trädgård för ett par dagar sen. Värme, vindstilla och en brännande feeling. Passade samtidigt på att njuta av livet som definitiv stadsbo, trafikljud. Andra hatar det, men jag tycks på något sätt älska det. Det går inte en minut ut annat en buss passerat, blir det långtråkigt finns det en mängd människor att spana på. Under denna delen av året tycks folk vara schizofrena, medans vissa traskar förbi endast iklädda shorts och sandaler passar andra på att slita på dunjackan ett tag till.

Jag rörde mig inte ur fläcken på drygt 2 timmar. Svampen hade lyckats suga åt sig i alla fall lite färg, lovande. Bönar och ber att våren fortsätter i denna takt.

Dagen

Tillbringat större delen av dagen precis som jag förutspått. En stor skillnad dock, solen tittade fram. Så senare eftermiddagen fick spenderas på altanen. Kameran har hunnits med en del också faktiskt. Var precis och inhandlade lite vindruvor att förgylla kvällen med. Ska ta med mig datorn in och landa i soffan, därefter inte röra mig en meter.Makeup: 1920-tal, 9 April


April 11, 2010Sunday

Förhoppningarna på strålande solsken och 16grader är ur mitt system. När ska det äntligen få bli en självklarhet? Längtan till sommaren är enorm. Två stora anledningar, sol och no chicks. Dagen är söndag, vilodagen. Tar det som det låter och stannar i sängen. Funderingar över att städa rummet tycks inte gå över, dagens stora kraftansträngning kanske. Eventuellt satsa lite mästerfotograf också. Ännu en möjlighet öppnade sig nyss, frisk luft i kombination med mer vila. Alltså en vandring mot närmsta storsäljare av diverse magasin och uppdaterande underhållare. För att sedan i lugn och ro spendera dagen liggandes läsande i ett gäng halvtaskiga nyheter. Ja hurvida dagen ska utformas står skrivet i sand.


Birthday picture


Nanna kudden

Funderar på livet i väntan på att slängas in i drömmarnas värld.

Grattis min blodvän

På grund av en tankspridd syster får min gode bror vänta medans jag ligger inne med bilden som skulle postas dagen till ära. Min lilla bror är inte så liten längre, 14 bast. Kan inte förstå när detta inträffade? Tonåring, Str 41 i skor, 10 cm längre än mig... Det sägs skilja 3år, men det måste ju innebära att jag precis fyllt elva? Äh, den lilla grabben börjar bli stor.

Grattis än en gång numera stora broder.

Dagens

Dagens hår: Grönt, platt och prytt med keps.

Dagens klädsel: Förjävlig med oversize, lite kedjor & jeans.

Dagens favorit: Jonna!

Dagens to do: Sminka Jonnas brudar, sen party att Karro.

Dagens mat: Kaninmat! Hehe, Grönsaker pasta & grönsaker.

Dagens födelsegris: Bror min :):):):)

Perfect day.

Dagen har allt i allo rullat i en högt tempo. Skolan var riktigt god idag, knappt gjort nåt bara degar. Fick sluta tidigare och ha hemstudier, med andra ord lediga. Så jag och kära Sophia kila hem om mitt crib och sen vidare ner mot stan. Påvägen uppstod en god diskussion:

- Vi är på väg till stan.
- Fast ni är ju typ i stan nu.
- Ehum ja, men typ man är där när man liksom är vid affärerna..

Äh, ni fattar inte ändå kom jag på så jag ler och ni blir frågetecken. Fett.

Espresso house, dagens fail inträffade. Orkar typ ej dra storyn.. Släktkalas därefter, och strax innan dess var jag en gullig syster och joina bror min och klippas. Kvällstid blev det sedan väla för de hade någon öppetkväll. Problemet var ju bara det att hela övriga hälsingborg var där. Sjukt va folk är shoppinggalna kläckte jag ur mig påvägen upp när jag insåg mitt uttalande. Jag var ju fan likadan som satt där i bilkön på väg ut mot ett kvällsäventyr. Fick med mig nödvändigheter hem sminkpenslar, necesär & makeupsvampar.

Jag är nöjd med min dag.

I got plans

Tror detta är början på en trend jag lär stalka. Jag ska börja planera, det är sjukt gött. Känslan av att veta vad som komma skall dagen efter i detalj är så himla bra, jag måste fortsätta på detta fina spår. Jag skrev en lista på lite stuff jag behöver i denna stund. Mycket onödiga nödvändigheter. Jag ska ska införskaffa ett mini block för att kunna göra lite listor och planer helt enkelt. Känner att våren är här och lite uppdasking bör ske. 

Imorgon hoppas jag på att bli väckt av att soler bländar mitt face och att värmen ska halv koka mig levande. Normalt sätt beskrev jag nyss min mardröms morgon, men imorgon känner jag att det är precis så jag vill vakna upp. Gå ur sängen med ett leende, kasta på lite smink, vandra med brillsen på och käönna vår värmen påväg till skolan. Och sedan sitta på en liten uteservering med något varmt att dricka. Fy va mysigt. Fint väder är livet, man känner sig så mycket piggare och mer taggad på livet. Jag ska fundera och filosofera lite här lite nu på min nya livsstil. Pusspuss gullisar.


Mobilförbud?

Jag undrar ofta varför folk har en mobiltelefon? Man skriver en söt liten novell till dem, skickar och väntar sig svar i alla fall inom en timme. När timme gått känner man frustrationen. Man räknar till 10 och andas och tänker att hon gör nog något super viktigt.. Ack, med sextimmar gångna och ännu ett sänt sms kan man inte annat än undra. Har hon blivit kidnappad och bortförd eller har hon bara ingen koll på sin mobil? Mobil för mig personligen är till för att kunna nå människor när de inte är vid sin hemtelefon, helt enkelt för att nå personen snabbt. Detta tycks vara min goda vän helt förglömt. Ska slå henne en pingla nu och skälla lite..

Vår

Har inte ens funderat på att sätta mig vid datorn i detta fina vädret. Som den soldyrkaren jag är var det snabbt ut på balkongen så fort jag anlände hem. Jag satt sen där och bara njöt av solen och våren i nån timme. Hur härligt är det inte? Jag blir glad långt in i själen, det är helt underbart. jag älskar när det börjar bli varmt och man kan sitta lite och börja smyg sola på balkongen, när det är solglasögondags, uteserveringar, när man föredrar att gå i stan varje dag bara för att det är fint väder, när man kan gömma undan vantar och halsdukar, det bästa av allt grillkvällarna på vårkanten med en filt osv. Ihh, det är så man ler konstant nästan. Tanken slog mig idag att "Jaha, vad fan ska man nu sätta på fötterna?" Såg några galningar med bara ben och ballerinaskor, tycker det känns lite väl tidigt. Fast bootsen och vinterjackan känns ju nästan ännu mer fel. Så dagens i-lands problem; Vad ska man satsa på nu?


Hamstersmile

Träningskläder all day long. Hörs vid 2 tror jag..Needs

Jag har många needs just nu faktiskt.

1. Påskynda min egen död genom att besöka UV-strålarna.

2. Träna & ta tag i mitt liv.

3. Måla mina tragiska naglar, som numera faktiskt är imponerande långa.

4. Lägga ner min soffpotatis-energi.

5. Addera kameran bland mina tightare homies.

6. Hitta orken att ägna lite mer tid åt att inte se så sleten ut i plugget.

7. Finna den där efterlängtade energikällan för att kunna studera.

8. Sova, så att frukosten snart är i mina händer.

9. Köpa lite intressanta tidningar att fördriva normal tv tid med.

10. Leva sundare, med mer kanin mat. Sallad är inte farligt, för det mesta..


Rådiggar dig min kära

Jag har spenderat min kväll tillsammans med min trogna vän Mr. Tv.. Vi är tighta han och jag, speciellt tisdag då desperate housewifes låter oss ta del av deras händelsefulla liv. Jag utbringade en liten lögn här på två skrivna rader. Vi är inte speciellt tighta endast tisdagar utan vi har en fin connection veckans alla dagar. Han är den första jag tänker på vid akut uttråkning. Han är första jag tänker på vid min tillfälliga depression. Jag är alltför beroende av detta tv tittande att det borde finnas något slags förbud. Äh, framtills den dagen spanar jag så fort jag får chansen.

Nedräkning

Nedräkningen är officiell, det är idag den 6 April inte mer än 64 dagar kvar till sommaren och bikini time. Om vi nu slutar den 10 Juni vill säga? Hehe. Jag kände att både ni och jag behöver se den där siffran för att hålla oss spårrade. Min nedräkning inkluderar helger och ev lovdagar så det är ännu färre dagar ni ska se era kära/förjävliga skolkamrater. Siffran står för ännu en sak jag mer än gärna räknar ner till, stoppet på mitt förbud. Då breakar jag och min goding oavsett om någon av oss har fallit för frestelsen. Vem vill genomlida sommaren utan glass, godis och pommes på beachen? Det tackar vi starkt nej till. Igår firade vi föresten 1 månad, jag och mitt godisförbud.

Du finner allt i stadsparken

Precis i detta nu ser jag ett gäng intressanta saker, stadsparken är gratis underhållning:

- En joggare med handväska
- En cyklist med någon form av afro hjälm, en gigantisk golfboll kanske?
- Ett ungt fjortispar, förmodligen älskar de varandra djupt och har snart varit tillsammans hela 32timmar..
- En klunga bebisar och dess mammor ute på promenad
- En riktig snygg brud, äh fan det va min spegelbild i rutan
- En vinglande  gubbe lider garanterat av ett beroende till flaskan
- En helt ordinär och vanlig tant
- En snubbe med byxorna alldeles för långt ner för VÅRT bästa.
- Samt ett tiotal mobilberoende människor, vilket samhälle. Fantastiskt!

Äh, det är sjukt vad som får en att le nuförtiden, lättroad?

Dagens lektion: Vågor (steg för steg)


Lycka

Kan man annat än älska en lärare som släpper oss elver en halvtimme tidigare? Lyckan är gjord. Jag mår fantastiskt bra och har nyss intagit min något sena lunch. Lekte nyss duktig flicka och diskade upp från morgonen då diskmaskinen är vacker och oinkopplad. Har även hunnit njuta av det faktum att jag har nära hem från skolan. När jag satt i mitt fönster med mitt käk åker anettes buss förbi, guess what? Hon är fortfarande inte hemma. Stadsduva med avklippta vingar sägs jag vara, men ja hellre det än bonde.

Ingen saknad

Usch, tvi och blä. Sur, patetisk och allmänt grön hårig. Dagen känns lång, tråkig och hemskt seg. Saknar ork och vilja. Många beskrivande ord idag så ni får ett till, hunger.


Plugget

7 timmar nu, sen är det dags att stiga upp.. Ångest. Panik. Frustration.

Uppdatering

Ingen step up för min del, snyft och snor. Dvdn saknade sladd och jag kände för att stänga in mig med den filmen helt själv i ett mörkt rum, inte sitta med big family. DEn filmen är värd bättre än att vanhedras med massa kackel och skojande i bakgrunden. Johan Falk fick hoppa in, men jag klagar inte. Spanar mer än gärna in joel en extra gång, eller två.
Fint avslut


Ready, set & go

Im done. Perfekt timing dessutom! För nu ska vi iväg och käka hos Arabellas föräldrar, trevligt. Blev det första ögat såg i garderoben och håret kan jag ju ändå inte förändra så första mötet får väl bli såhär. Kameran hade ingen energi att ta ett litet klick på mig så ni kanske kan få en liten egokick ikväll.

STEP UP - om några timmar är jag din. Bara din.

Att studera

Konsten att studera på ett lov är för mig en jävligt svår sak att behärska. Högen som mest liknar innehållet av en normal papperskorg, är i själva verket alla mina viktiga papper. Då jag får ett papper tar jag emot det fint för att i nästa sekund knyckla ihop det till en boll tillsammans med resten av min samling. När dagen då kommer när jag blir tvungen att ha ett utav dessa papper, blir det kritiskt. Ungefär 500 knöliga vita papper i min "skolväska", host en papperspåse. Varför kunde bara inte snubbe ovanför molnen gjort mig till en ordningsmänniska, vad hade krävts? Ett knäpp med fingrarna förmodligen. Men nej, jag får dras med förmågan att dumpa saker lite här och var och aldrig ha någon ordning. Jag vill bara sitta här och prata nonsens, inte göra skolarbete. Jag vill njuta av det få sista timmarna innan de 10 låååååååååååånga veckorna drar igång. Antar att jag måste ta tag i mitt liv, ingen annan lär ju göra det åt mig. Så nästa gång jag skriver ska jag vara klar, det är ett löfte.

Im good

Jag höll mig till min plan, hyfsat tidig nattgång. Sleep tight

Tidig kväll

Just i detta ögonblick lova jag mig själv att titta på Step up imorron. Det poppa upp en låt från filmen på spotify nämligen, så äh nu är jag sugen att kolla. Om jag så ska leta igenom alla kartonger vi har så ska jag se den.

Jag tänkte gå och sussa lite tidigt för en gångs skull ikväll. Får vara lite duktig nu när det snart är slut på att gå och lägga sig tidig morgon. Funderar på att kickstarta bodyn igen med lite träning och en solning. Fast det innebär ju en tidig uppgång, vet inte om jag taggar på det direkt. Min plan inför morgondagen var att bara ligga i sängen typ utan att gå upp och deppa. Men äh, det kanske är lite väl. Ska ju faktiskt plugga lite också, det däremot tar emot något enormt på ett lov. Riktigt deprimerande.. Med detta sagt säger jag nu godnatt och utlovar en rapport innan datan släcks.


Fuckface

Om ett dygn är dagen. Dagen då skolan börjar igen. Det är med en stor suck jag skriver detta. Längtar man? Nej inte ens lite. Ångesten kommer och imorron vill jag bara ligga i min säng med mina tre bästa vänner. Mobilen, datorn och tvn. Det är med deppiga steg jag släpar mig till sängen, det kan jag lova. Sista natten innan det är tillbaka till verkligheten. Jag hade börjat gilla min drömvärld utan schema. Att se allas nunor igen lockar inte heller. Ähh, kan inte jag bara få en sån där mössa och ha totalt mindre än 50 dagar kvar på mitt gymnasie?


Smakprov


Som handen i handsken
Yeahyeah, bildkvaliteten suger. Men jag ville bara få er att känna in känslan i mitt rum. Detta är redan min favoritplats i rummet. Sitta och titta ut över stan. Folk som kissar i parken, polisbilar, pinsamma turister som förevigar stunden då de står framför ett påskris, 500 gröna farkoster och en del alkisar är bara några av dygnets höjdpunkter i min levande tavla. Jag älskar det. Det varma elementet att satta tassarna på är inte helt del det heller faktiskt. Jag stormtrivs, kan man vara kär i en materiell sak? För jag blandar ihop mina känslor för rummet med att vara kär.

Min kamera kultur är återfunnen och därför ska min kamera kultur bli bättre. Ni har ju önskat att få se bilder på mitt nya rum (Oj vad bra det kändes att ni har önskat något min få läsare) Så kirra det till er, nu när maniken är på hemmaplan.

Förrvirrande frukost

Äh, tänk att man kan bli så extremt lat att man inte ens beger sig ut i köket för att spana om det finns bröd hemma. Men mitt minne sa till mig att det tog slut igår och därför skulle de vuxna i huset handla påvägen hem. Dock var inte fallet så. När de dimper in innanför dörren dimper frågan ner; Har ni ätit frukost? Varpå jag svarar "Nä brödet tog ju slut igår..?" Så vi har alltså inte kollat i köket blir deras svar. De har valsat upp lite tidigare endast för att vi skulle ha bröd på bordet. Så fem lata kids bara antar att där inte är nåt bröd, allt för att slippa gå det 10metrarna ut köket. Dagens ungdom.

Kepsen, min nyfunna vän

Antar att ni redan förstått min frustration över min hår situation. Lösningen på det problemet blev idag keps. Yes, hela påskmiddagen som var fint uppdukad med kyckling och ägg satt jag med keps. Inte helt okej från min sida egentligen. Men kunde jag spendera julafton i mössa, kan jag väl gömma håret i en keps på påskafton. Som alltid väntar ett påskägg varje år, dock var det ett väldigt lätt ägg som ikväll damp ner till mig. Det bästa ägget på länge faktiskt, cash. Aldrig fel. Far min köpte dock det storsta ägget ni kan tänka er fullt med gottsaker, inkluderat mina absoluta favoriter till oss. Inte helt okej för en som har 10veckor kvar på sin nyttighetskamp.

Jag funderar på en stadstur, för att få mitt godkända onyttighet. Nötter! Frågan är bara; Är där öppet såhär en påskafton?

Glad påsk!

Påskmiddag väntar, lagom lack. På mitt grönt hår.. Keps dagen till ära kanske?


Flytt, flytt

Finally. Alla kläder och nödvändigheter är på plats i lägenheten. Med ett total trappstegs siffra på 134 steg upp och ner, blir det snabbt tröttsamt att springa med lådor. Så 7.000.000 trappsteg senare är allt skit nu på rätt ställe. Tycker jag är värd och bara sitta här och klicka hem lite stuff. Kameran var det jag skulle leta efter också!

Solstrålar

Att vakna upp med solens strålar fällandes rakt över min säng kan tänkas jobbigt men jag väljer att njuta. Solen är framme. Fatta hur gött det är?! Jag blir glad långt in i själen av att se den gröna parken, påskrisen, lite blommor, folk utan stora jackor och solglasögon. Poeten i mig kommer fram här känner jag men hur underbart är det inte, våren är här. På riktigt, och jag rådiggar det. Steka lite med mina brillor och spana in folk solskenet får bli min morgonunderhållning.

Det går bra nu

Kvällen slutade bättre än väntat. Helt oväntat ringer Emelie, när jag tagit det tunga beslutet att sitta hemma en fredag.. Mitt beslut skulle snabbt komma att ändras. Det blev lite partyparty och det tackar vi får. Lovet har ju verkligen varit allt annat än festfullt.. Men många trevliga snubbar ikväll, jag bugar och bockar. Frukost lockar så jävla hårt nu. En natts sömn sitter därför inte fel.. En nice kväll, schyssta dudes och en Emelie. Låter för mig som en god kombo. Så nu tackar jag för ikväll och önskar er en god natt.

Står i tjänst till er

Jag har en hemlighet jag vill avslöja. En som jag har hållt inne ett tag.. Min kamera är försvunnen. Finns det nåt medium eller en spåkvinna som kan lokalisera den skulle jag vara evigt tacksam. Därför är min blogg väldigt beroende av mina rader nu. Ni förstår kanske säkert att jag precis som er lider av detta. Men jag ska leta igenom rummet en sväng till och om jag så ska vända upp och ner på hela rummet, så är det väl det jag ska göra. 

En tjänst till jag är skyldig är, gårdagen. Den var helt underbar. Jag hade en dagsplanering!! God damn, jag är nöjd med den alltså. Både jag och Alex tycks vara velepottor. Men till vår stora förvåning skulle vi få ihop en planering över vår dag. Det började med en sen frukost, en snabb fixning och till min andra chock för dagen: Jag lämnar huset osminkad! Ganska nöjd med den också måste jag tillägga. Vi begav oss på min plånboks svar på taxi; Bussen. den skulle komma att bli vår vän och ovän denna dagen. Vi gick ett par timmar på väla och shoppa och luncha lite, innan vi hoppade på den gröna skönheten åter en gång. Raka spåret från bussen upp inom kära fader och plocka på mig lite prylar och pinaler som kunde komma bra till pass under kvällen. På den helvetes farkosten åter igen och upp till mor min. Kasta i oss lite krubb, kleta in huvet med diverse sminkprodukter och hinna drabbas av minst 10 outfit-problem under loppet av en timme. De var nu vår hittills gröna våg vände oss ryggen. Bussen körde utan sina trogna vänner och vi fick känna av vårens mindre milda vindar under 20minuter i väntan på nästa. Men tillslut kom den och förde oss in mot Max hamburgarplace, men där skulle vi få sitta då vår vän skulle svika oss. Ja, bussen alltså och köra ifrån Cato när han kom springandes i hopp om att få se våra små nyllen på Max en halvtimme tidigare. Men nej.. Efter en stunds småprat kommer slutligen vår väntade homie in genom dörren.

Det är nu det riktigt roliga börjar! Höjdpunkten i min hittills så väl skrivda novell.

Det var biljard som stod på vår agenda. Tidigare i mitt liv var detta ett oerövrat område, alltså jag skulle ha hållit det så. Alex var även hon en ny spelare så jag kände mig ganska lugn tills spelet började. Jag försvarade mina tabbar med att det går ganska bra för oss ändå. Då jag snabbt fick svar; Nej det går bra för er spelare, inte för er maskot.. ( Med en syftning till mig.. ) Alex spelade för bra för MITT bästa. För Cato också för den delen, trots att han var en "erfaren" spelare.. Jag gjorde miss efter miss, och några fler tabbar. Vid stängningsdags hade vi då avfärdat 4 spelomgångar och vi fick nöja oss med 2-2, dock med ett plus i kanten för vår del. Då de två vinsterna för Catos del var tack vare Alexandras missar.

Sen kommer bussen att bli ett problem återigen. Vi väntar vackert på att bussen ska plocka upp oss, men när den inte dykt under våra 20mintuer sittandes i kylan, slår tanken oss att läsa på tabellen. Vi har missat den lilla ikonen, "F" med betydelsen endast fredag. Bussarna har alltså slutat gå och där sitter vi, båda med stendöda mobiler och ingen koll på nattbussar. Vår panik var kommen. Vi fick i hopp om att hitta en vänlig själ att låna mobilen av bege oss mot knutan. Till vår stora förvåning står Julia där som en ängel och lyser upp iaf min tillvaro. Så en kvart senare dyker min mamma uupp och vår hämfärd var fastställd.

Sjukt bra dag! Måste säga ett tack till Alex som förgyllde mitt dygn. Och tack till er grabz.

Mitt i fighten

Skulle vilja säga att jag är mitt uppe i ett bloggbråk, mitts livs första och garanterat mitt löjligaste. Men jag hakar. Claudia Katowicz min gode vän och motståndare. För att avsluta vårt såkallade "statusfråga" så är det bara ett faktum att min blogg är totalt överlägsen din bleka lilla blogg. Min må inte vara en färgstark, väluppdaterad eller ha en högt underhållande faktor. Nej, men vad den är det är fan så mycket bättre än din!

Puss på dig snäckan.

Tummen upp

Rådiggar dagen den 1 April 2010 .

Vad den innehöll sitter jag dock inne på tills imorron.

Ska sova i jeans inatt..

..Och kvällens smink.

Sömntuta

Alex ligger fortfarande och sover, men som vanligt är jag vaken och pigg.. Irriterande det där. Ska nog satsa på en karriär som sjusovare, eller inte. Min dag igår bestod mer eller mindre av beslutsångest och ett hel del velande. Jag var nämligen och checka in lite new stuff i Malmö. Morgonen börja skit kasst, vakna ungefär 10minuter innan mamma skulle hämta mig. Sussa nämligen helt spontant över hos lilla Kajsa. Så det blev till att kasta på sig gårdagenskläder, spackla på lite av gårdagens smink och få lite färdkost. Därefter rusa ut i bilen och böna och be efter ett tuggummi, då jag inte haft någon tandborste med mig! Fräscht.. Entré måste jag säga var en stor besvikelse! I och med att vi valde typ världens regndag så valde vi att starta inomhus. Men där fanns ju inte så mycket att se, faktiskt. Men det var ju trevligt iaf! Men något mindre cash gav vi oss ut på shoppinggatan för att bränna ytterliggare några hundralappar.

Hemfärd sedan och väl hemma hade jag 40minuter på mig att bli klar. Fyfan jag hann mycket under den tiden. Duscha, sminka mig, fläta håret, måla naglarna, hitta kläder (I min röra), handla nötter och sen rusa ut tillsammans med min taxi. Hos Alexandra börja vi som vanligt med vårt velande, "Hmm, vad ska vi gör idag?" "Vem ska vi ringa?" Osv.. Det tog oss kanske 3 timmar innan vi finally kom på vad vi skulle göra. Så vi fixa ihop huvena lite snabbt och sen hoppa vi på bussen för en mysig fika på mezo. Vi satt där och hade det trevligt med Jenny och Adina. Me like.

Hoppas ni står ut med några rader till. Idag har vi faktiskt en plan! Helt sjukt och vi är otroligt nöjda med att verkligen ha en plan färdig. Det ska då bli en väla tur, ett besök bland UV-strålarna, lite mat på nåt ställe, förhoppningsvis laserdome och sen typ film mys. Ska faktiskt försöka ta med kameran....Fullt normal min kära, fullt normal......

Livet leker

Med Alexandra i min närvaro sitter jag här och funderar på att fräscha upp flabben med en tandborstning. Dagen har vatt kanon med shopping i Malmö och fika med trevliga töser. Jag är inte pepp på att utlämna mitt liv ikväll.

Min blogg är föresten jävligt mycket bättre än "Splasch14" (Claudias) Ville bara göra er uppmärksamma på detta fakta.