Nattlig humor2003-micken och Skype med redhead. go nattlig humor i BB-house, ingen alkohol och de är mest troligt uttråkade till max,,.

Ohh a man, a women. Quee??Jag behöver inte be om ursäkt. Jag tänker inte be om ursäkt. Skriva nåt löjligt i anda med "Ursäkta ett RÅÅ-nördigt inlägg", eller "BB-nörd". Ni vet jag är beroende eller kanske besatt. Jag älskar det, helt underbart. Det är perukfest ikväll, damer blir herrar och vice versa. Le och köp 24/7, det är min rekommendation. Det är mitt bästa inköp på flera år. Utan att ens tveka. KÖP. NUU.

MVH BB-Kadanik.

Ops i did it again

Go start på det som skulle bli min nyttiga vecka, starten på något riktigt bra. McDonalds till lunch................................

Mooonday

En klick natur, en 2a svenska,  en gossig håla och religion. Det är så mina nästkommande timmar av denna måndagsmorgon spenderas. HAde jag fått bestämma hade jag gonat mig med BB i min kära säng hela dagen. Åhh, jag mår dåligt. Mina inlägg är så jävla lama nuförtiden. Bara en jävla dagsuppradning var dag, en vad-jag-har-gjort-idag-blogg. JAG blir fan uttråkad av att läsa om mitt eget liv, hur är det då att leva det? JAg kan ju säga så mycket som att tragiskt nog har mitt liv fått tusen ggr mer mening sen vi investerade i 24/7. Jag antar att mina godingar ligger och sover nu, borde jag också göra. Jag deckar nog på denna parkbänken. På plats i plugget 35minuter för tidigt finner ni mig gäspandes, med relativt tovigt hår på en bänk. Och nu ska ni slippa mitt värdelösa/tomma/meningslösa svamlande om ingenting, tills jag finner något vettigt att skriva. Godmorgon måndag!

BBMin blogg är så alldaglig och tradig just nu. Mitt liv är inte mitt längre, det är BBs. Stackars er, stackars mig. Lyssna på detta, jag ska spendera min kväll åt att titta på när andra människor festar. Bara där är det någon fel. Jag ska hänga med mina låtsas-polare till dem deckar ikväll och glömma plugg, Helsingborg och framförallt det verkliga livet.

Nej ni, jag mår illa över hur lam jag blivit. Patetiskt tragisk med en släng av lycka.


Kalaa-asMin gosse gubbbeee.


Jag är så nörd

Jag borde inte fått köpa BB, jag är fast. Den sista jag gjorde innan jag slockna, det första jag såg när jag öppna ögonen. Det känns som man känner dom. Det är sjukt. Men jag älskar det, och dom.


Aweeei

Earth hour, tända ljus och en tjej-klan på ingång. Mys, kafferep och gotte. Myse lördag och bög inlägg. Imorgon är vi back on track! En BB tur också på det. Annars njuter jag av ensam livet och mitt cp-humör. mitt jag själv humör, dubbar mig som idiot och korkad. Allt på samma gång. 3h telefon prat och en hjärna utan hjärnsubstans. En utbildningsdag nere i Malmö med anda negativOOO. Solsken, solbrillor och sol. Jag älskar sol, vår och värme. Pizza-kalas och fördelsedagsfirande samt en hälsosam frukost (sockerkick/godis/whatever). Ett en-dags-verk. Godmorgon och godkväll. Hej och hå, vi vrider uret inatt.

body buttter


Fräshing

Jag är en riktig färsking. En stor sunk-unge. Jag ligger i gårdagen jogging (som jag även gått i skolan i), håret är på nivå; Vidrigt/snuskigt och inget smink existerar. Är inne på fjärde timmen i soffan, 4h med BB. Jag älskar det, detta är årets bäst investerade cash. Bogarts påse i perfekt höjd för att handen ska nå ner och plocka godbitar. Fyfan, jag mår dåligt av min beskrivning av mig själv. Därför ska jag greppa tag i livet, kirra frillan och måla på ett ansikte. Nuuu. Innan min inneboende pallar sig tillbaka efter hennes jävla badande.

Tjugofyra-sjuVI HAR BLIVIT ÄGARE AV BIG BROTHER 24/7. YEEEEEEES½!!1!

Home alone

Jag är redan hemma från plugget. Och mina vänner, det är fredag. Officiellt helg och ledighet ev. lite festlighet. Jag fick precis ett lovande sms: Godis för 76spänn är ok? Just den tjejen, med monster-påsen är på g till mig. Just det, Redhead är på väg. Min inneboende för helgen. Jag lever ju lyxliv, har ensam hand om hushållet. Därför ryckte jag nyss upp disken ur vasken och slog på diskmaskinen. Jag bara njuter av att få vara utan la familia, inte för att jag hatar dem. Men för att jag vill flytta, bo ensam. Ikväll har vi hand om matlagning igen alltså, frågan är; Vad hittar vi på ikväll?

FREDAG.

Fish and chips


Slabbe-slafs-gosse-goss.

Min redhead nerbäddad brevid, plastikoperationer på dumboxen och fish and chips i magen. Vi skippa kycklingen. Jag vill få detta livet, på rutin. Flytta hemifrån, laga middag och sköta sig själv. Jag trivs så bra så fort jag får flyga in i min låtsas värld som nu när morsan är i Sälen, att vi bor själva. Jag vill, nu nu nu.

SCOOOOORE

jag succeda. Satte Mvg på Naturen och det känns förjävla bra. Ville bara börja med den boosten. Tänkte fortsätta boosta åt Helsingborg, vi har haft äckligt bra väder. Jag har gått i kofta UTOMHUS, hajar ni? Våren är här. En stadstur med Redhead och nu, på hemmaplan och vi gör oss redo för ett matölagnings-race. Komplikationer vid val av mat så nu får jag väl coacha lite istället för att sitta här och leka viktig. Pommes och kyckling, nu kör vi.

Mars 23

Jag får tidspanik. Jag hinner inte med er, mig själv eller någonting alls. Ingenting. Ångestfylld är jag, och stressad.

Men för att återgå till något trevligt. Mina bistra tankar imorse växlade snabbt och idag klickade hjärnan med penslen, goa makeup:er idag. Och Sabina var ju där, då blir det ju ingen pest-dag som jag så fint uttryckte det på det dystra tåget imorse. Det fortsatte bättre än bra med plugg på tåget hem, endast för att agera duktig i en timme man endå sitter mer stilla än i soffan. Och Big Brother ikväll, kära ni. Visserligen utan Redhead (någon klenar och kan inte ens stanna uppe och se BB....) MEN FAN VAD SJUKT DET VAR. Ser ni inte det, så börja se det. Nuu. Och nu ligger jag här med en plugg-h kvar skulle jag tippa och prov väntandes imorgon, i natur. Det känns sådär och min motivation gentemot teori.plugget är på botten, som sista avslagna cola-slatten i botten. Fruktansvärd, men det måste ner. Det är bara att strida. 4v till kyckling-gult-lov, tätt följt av 5v plugg och sen är vi där. Vid sommarlov, förstår ni? Sommarlov om mindra än nio plugg-veckor. Det borde ju få motivationen att pipa rätt upp i skyn. Trodde ni ja, det hjälper inte. Men nog fan ska det bli bra med lov. Ville bara berätta om min omvända dag, nu ska jag in på genteknik och DNA områden. 

Fan

Jävla piss-dag. Insåg nyss att jag glömt min lunch hemma, pest. Jag vill bra ta tåget hem igen och sova vidare.

Godnatt

Jag tänkte skriva något vettigt, men jag lider av blogg/idé/whatever-torka. Så vi säger godnat, kärt återseende imorgon.


Desperate

34 minuter till dagens höjdpunkt. Antar att vi får köpa det där jävla 24/7 snart eller. Och jag vill inte ens skriva här just nu. 29 minuter kvar!!


Happy meeeeLedighet är det bästa jag vet.

Jag ska nu rycka in i garderoben och försöka få lite struktur på röran. Rejäl rensa mitt lilla hak på sama gång. CV:t står halvklart under vilopaus en sväng.

fREEE

Känns det bra att vara ledig, att få ha en dag helt utan planer mitt i veckan eller? Den ni, den vet vi svaret på. Klarblå himmel, sol som strömmar in i rummet och jag är ledig. Det kunde inte varit en bättre tisdag. Jag har två prios, två mål att utföra nu före tolv.

1. Städa upp, det ligger pennor, papper, cola flarror, smink och kläder allover.
2. Simpelt och enkelt, skriva ett CV. För sent ute, men jag jobbar under den sletna frasen; bättre sent än aldrig.

Freakin' early

Stolthet. Jag hälsar hej och godnatt 23.33 med ledig dag imorgon.


Jag vill se ut så när jag vaknar, tack.

Holy BB-.time

Aldrig för har jag utnyttjat fb-chatten så maxat som nu, aldrig har jag måtyt så bra att ett simpelt B-program. Jag mår så bra, just nu mitt i BB. Jag vill flytta in och hänga lite med gänget. Nita Roza lite, kanske agga med Katta. Och nu driver det igång igen. På med tv11, genast.

STYLEBY #1
Ett chockerat ansikte och en glad dotter. Farsgubben slår rätt ibland, mitt i prick faktiskt. Elin Klings nya modemagasin, det stog redan på prio ett att inhandla. Han är för bra för att vara sann ibland. Nu slungar jag mig in och lus-läser, efter min kvicka överblick. En cola och vi hade varit i himlen, soffan får duga ikväll. Inga monster-mängder socker nerför min strupe denna mångdagskväll. Fantastiska måndagskväll, med vetskap om att det står ledigt MED STORA BOKSTÄVER i kalendern imorgon.

Mondaymorning

Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.
Jag hatar måndagar.

Hej.

3x Charmiga nyheter
The ring"always by your side ♥"

Och mina tre finastes initialer på insidan. Min bästa present, ni är så bra mina godingar. 4-ever vi.

ÅPhhhh aweiii

Jag önskar verkligen ni fick vara med, ni förstår inte. Vi är så insatta, så taggade och det gör så ont i hela min själ när den timmen som går absolut snabbast på dygnet tar slut. Nu börjar huset freka loss ordentligt. Och nu måste vi vänta tills på söndag??½ Jag är nästan redo att teleportera mig framtills söndag. Jag längtar innerligt. Det ärnästan pinsamt, nstan komiskt hur nerkärad jag gått och blivit i ett sådant "skitprogram". Jag är fast, brutalt fast. Jag älskar det. Och min Heddo är lika djuriskt insatt som jag. Vi har det så bra nu, men vad gör vi när BB är över? Det frågar vi oss redan. Må det aldrig ta slut. Man flippar över andras SJUKA snesteg. Patrik, har du droppat ögonen/hjärnan eller drabbats av sinnesrubbning?!?? Jag funderar mer över intriger och sjuka episoder, än mina egna händelser i livet. Jag diskuterar hellre BB än något annat. Har jag ett BB-monster som käkar upp mig innefrån? I vilket fall, vi är bästa vänner.

älskar peter fan
Anmäl · 22:54
riktigt kung
Anmäl · 22:54
hahahha
rodde alltså
Anmäl · 22:55
jag med11
nöjd han är!!!
VAD HÖNDER I HUSET?!?!!?
Åhh nej
jag dör
Anmäl · 22:56
PAAAAATRIIIIIIKKKK
Anmäl · 22:56
detta är helt sjukt
Anmäl · 22:56
herregud
Anmäl · 22:56
jag håler på att kaosa
Anmäl · 22:56
omg
trekant? nej
driv inte med mig nu
Anmäl · 22:56
jag får panik
dom är på rdde nu
Anmäl · 22:57
hahahhaha
Anmäl · 22:57
jajaaaaa
Anmäl · 22:57
vilka är de?????
Anmäl · 22:57
!!
Anmäl · 22:57
vannessa och chrille???
OMG
jag fucking dör
så kcäkigt
Anmäl · 22:57
DETTA ÄR SJUKT?!?!?!!?
Anmäl · 22:57
HAHHA
herreguuud
Anmäl · 22:57
DETTA ÄR SÅP SJUKT?!?!!?!?=!!=??!=!?!?!
Anmäl · 22:57
ahahahhaha
jaaaa'
OMG
Anmäl · 22:58
DETTA ÄR SÅ SJUKY!?!?!?!?!?!?!!
Anmäl · 22:58
SONIE OCH RODDE?+??????
SKOJJAR DU??????
VAD I VHLETE????
Anmäl · 23:00
är det slut??!?!?!?½?½=!??!?`??!`!`!
jag får panik
mitt liv är nöstan slut
mitt liv är nöstan slut
faaaan
faaan
fannn
jag vills e mer jauuuua?!?1+3
4
ö
wjefkw
e
f
åhhhhh
åhh nej. det sluta för snabt
och akka andra somfreakqar'?!!??!
det är crazyy
nu ska jag gå och skaffa ett liv
detta va fanimej det sjukaste jävla avsnittet
Anmäl · 23:02
hahahahha
håller med!!!!
Anmäl · 23:02
jag är så ledsen att det är slut
Anmäl · 23:03
jag också!!

Feeeling high

SLASKIGT, SLABBIG OCH ALLDELES PERFEKT. BIG BROTHER!!!!!!!!!


Teater "allt som är ditt". Gunsan bjuder o...

img_0282 (MMS)

Teater "allt som är ditt". Gunsan bjuder och Malin haka på. Jag har en 5åring eller karro, en sur-tant är hon iallafall. Hon vill inte sitta längst ut, just nu står hon för underhållningen. Jag lutar, för er som inte kan tyda bilden, på scenen. Vi kommer ha deras fejs en meter från mitt. Detta mina damer och herrar kan bli en upplevelse!!


Snö?1

C´mooonn. Det snörar. Har vi inte konstaterat att det är vår och att snön ska vara ett minne blott? Jag ligger just nu, med täcket i soffan framför ett värdelöst program. Drömmer lite om sommar, suger på lite ev shopping och halv sover. Jag har fuskat lite idag faktiskt, när jag tyckte synd om mig själv förut åt jag Toblerone. Åtminstone ärlig. Om vi kan hitta något positivt i det. Kunde ju inte pallra mig till Zumban idag heller. Tjena paddan, du kommer se snygg ut i din bikini. När skakighetsnivån åter stabiliserat sig ska jag ge mig ut i "vår-vädret".

Gurkan

Låt klockan slå 22.00 nu då, jag är beroende. BB!!!

Jag mår sjukt.

Jag tycker synd om mig själv, jag är inte på topp. Jag mår illa varvat med yrsel, huvudet väger ton och har frossa. Jag har inte tid att vara sjuk, nu skulle jag gjort prov och lämnat in mina teckningar. Istället ligger jag med en djurisk självömkan och kurar under täcket. Faan.

Jag ska försöka smyga ut till mina inspelade heligheter och sova ikapp med "Superstylisten Jonas".

Jag lever

Heey mina gossiga små människor. Jag hakar på tåget på g från Malmö, satt i tankar och kom på att gårdagen var bloggfri. Det hade en anledning, en monster anledning. Jag hann knappast andas själv utan pumpa på dagen i 249km/h. Det värsta jag vet, är att ha strikta planer att följa samt att inte ha en ledig stund ttt göra ingenting på. Det jag just beskrev var min tisdag, för all del ingen tråkig tisdag men en som inte ingår i mitt flow. I plugget, med hjärnan på absolut helspänn arbetades det under gårdagen med färgskalor och smink. Bestämma årstider och vilka färger vi klär i. Med en trackad hjärna rusade jag vidare mot hemmet och 7 minuter rusade jag ut ur huset. Jag hann byta om, ta lite läppsyl och dra på mina kickass-boots. Iväg med makeup-bagen och ner för en styling med djuriskt tidspress, sminkade i ett svettigt tempo med goa ställningar för ryggen. In på dunkers för att se visningen modellerna skulle gå. Hör och häpna, jag stod på scen. Al naturale. Ingen make, håret i en slabb-knut och mina slitna men fortfarande snygga långklänning. Lite cred för arbetet vi lagt ner. Jag älskar sånt, en miljon ögon på en. Jo, det gör jag vaa. En rallytur senare drog säsongspremiären av desperate housewifes igång. Tätt följt av mitt älskade BB. Den kommer jag knappt ihåg mer. Jag gick på zombie-fart därefter och har svårt sytt tyda dröm och verklighet, jag deckare någongång efter reprisen av bb om jag har alldeles riktigt för mig. Jag ljuger säkert, min kokosnöt gick på halvfart. Jag vaknade inte alls pigg och utvilad, inte alls glad och nöjd. Men upp kom jag och med bussen hann jag. Och till Malmö kom jag, så lever det gör hon än er Ellinor.

Sweet pink.

img_7382 (MMS)

Sweet pink.


Nattligt plugg.

img_0725 (MMS)

Nattligt plugg.


BBVidrigt. Patrik och Annie?!?!?! 

MäktigtNu kan jag säga att jag har kört, på riktigt. Långt iväg på riktiga vägar i 90hm/h i mörkret dessutom. Jag är fruktansvärt nöjd. Helt stel och råfokuserad i 1,5h. Ett gott motorstopp och lite rondell-körning. Fantastiskt gott att faktsikt kunna köra liiite. Det var dagens(välförtjänta) skryt-inlägg.

ÅHHHHHHHHHHE
Vågar jag verkligen? Ett nytt experiment. Jag vill tillbaka till just den där hårfärgen. Dock inte med tre slitna hår på huvudet, eller ett återigen grönt intryck. Varför går det inte att peka också få exakt just den där kulören. En garanti på att det blev bra skulle lugna mina uppsirrad celler och satt mig i frisörstolen. Jag vågar inte.

Onormal

Jag trasha mina byxor när jag intog en vig yoga position för att stänga datorn. Glömde i all hast självklart bort att stänga datorn för sista installationen och fick pria nål och tråd. Drev armbågen rätt i en kant och rusade ut mot bilen.

Nej, ni hör själva. Satt och sydde katastrof-ful lagning i bilen, nu har vi test inför komamnde prov på torsdag. Jag sitter här. Är jag studiemotiverad?

Konstigt nog är jag dock piggare än vad jag kan komma ihåg på veckor, trots 2 knapra timmars sömn inatt. Det är konstaterat, jag mår bättre med mindre sömn. Rusktigt pigg, men inte alls på skolan. Inte på att sitta här och skriva om DNA, kromosomer och celler. Jag skiter blankt i det. Monster tråkigt inlägg. Men för mig tusen gånger roligare än Natur. Jag lirar mest och leker buzy med mail och framförallt se väldigt aktiv ut. Det går bra, tror jag.


Måndag

Jag är pigg, otroligt pigg för att vara måndagsmorgon. Men tanken på att jag om 30minuter befinner mig i skolan för mig in på tankar om att dra täcket över huvet igen. Jag hatar det. Skit skola, hatar plugg. Vill gosa ner mig i sängen, lebva som klockan inte fanns och haka med teven tills det åter blir mörkt ute. Men det håller inte, naturkunskap och 2h svenska. "Mjuukstart"

Television

Så har vi avancerat från liten till stor, gått från ok till bättre än bra. Mitt livs intresse har blivit roligare och jag får ut mer av livet. Jag har bytat upp mig, några tum. Min tv i datorskärms storlek som krävde extravagant syn eller glasögonorms-crowd, den är pasé. Nu lirar jag med de störr grabbarna och kan urtyda enkelt att Pretty women är det jag vilar ögonbollarna på.


Halleeee

TACK FÖR BIG BROTHER. Amen

Wtf

Jag hade ett golv, faktiskt. Där under all röra. Fritt blås, kläderna på plats, nybäddad och en dammsugning. Nu står det mig upp i halsen. Jag måste härifrån och det kvickt. Rev bort fredagens make och insåg att jag är skabbigare än gubbarna på gatan. Varför skriker man greppa livet var måndag och inser söndag att det snarare stegat på i fel riktning? Jag blir ett psykfall här hemma, okryddat. Jag ska tvinga iväg mamma mot okänd destination, med storrisk för inredning eller shopping. Ut med er, man blir galen på hemmaplan. Och imorgon är det plugg. Jag ska springa ifrån verkligheten ett par timamr och leva i en lycklig bubbla där, där jag har körkort egen lya och INGET PLUGG.

Mess

img_4833 (MMS)

Det råder en smärre kris i min lya, mitt tillhåll, mitt hak. Jag ska grabba tag i det nu. Jag måste, punkt.


Ähhh knappt gott..

img_1054 (MMS)

Ähhh knappt gott..


Meloduttfestivalle

En Heddo, ett marabou. En melodifestival och en nörd-stämpel. En kvadrats facerape, en monster fundersamhet. Vad blir det av kvällen? Osar det utgång?


He-He HAHAHA

2006. Daaaamn, coola brudar.

Ohh hell no

Det blev festligheter igår. Lugna sådana. Eller kanske lama. Dock ett bättre tidsfördriv än ett hemmasittande en fredag. Det bästa med min kväll, tragiskt nog, när jag fick landa i min säng efter 3-snåret och se ifatt mitt missat BB-avsnitt. Det satte min kväll. Jag är helt uppslukad av det, Malin med. Antar att vi båda lider lite en dag som denna när vi inget BB får se, lördagen är en fri-zon. Faan, vad är det för skit? En fri-zon, man är ju ledig ändå. Ohman, i´m addicted.

Någonting måste hända idag. Till att börja med, bör jag städa min lya. Det svajjar på kanten till vidrigt.

Summer shoppinI detta nu är obvvanstående godbit på g till min brevlåda från Sydafrika. Handgjord virkad sommarplåga är min förhoppning, en otippad favorit. Till min bikt-del, jag har aldrig förr nät-shoppat. På riktigt, har varit nära/sugen men aldrig fallit. Blir detta ett nytt beroende nu? Hoppar jag live-shopping och latar och adderar kilon i soffan och klickar hem diverse kläder över nät. Förhoppningsvis blir det en kombo av två, ett extra forum att lokalisera kläder på och ännu en nattlig syssla. Jag ligger inne med en stor klick ångest över detta, det är även det faktum att jag aldrig hakat på nätshoppingen förr. Passar den, för stor eller för liten? Må den sitta som en smäck.

Kompis

Aj vad vi har missat. Vilken taskig/dassig/katastrofal/vidrig/kass och dålig vecka, på bloggen. I det verkliga livet, mitt liv har den senare tiden varit fantastisk. Det är ett gott swing just nu. Önskar att ni hade fått följa med, nu i efterhand. Jag hatar sammanfattningar av den gångna veckan. Men lite flash-backs orkar även jag med. Just när det speglar något så bra som ett 18årsfirande, mitt 18års firande. Det var stort, det är stort. Arton jävla bast ni.

Jag måste börja någonstans, vi kör och gasar. Känslotugg och iloveu-crap tillhör inte mina vanligheter. Men ni, tillochmed jag utbrister i skrift visserligen.. Hereegud vad jag har fina människor omkring mig. Jag har, utan att tveka de bästa fårsklallar tll päron man kan ha. Trots en del goa episoder om städningar ibland, ett icke-matlagande-barn-tugg eller allmäna kassahumörsvängningar. Och mitt ständiga tjat om en egen lya. Jag älskar er, det vet ni. Även om jag aldrig skulle säga det, ljudigt. Så funkar inte jag, men det är självklart jag gör. I nästa steg har jag världens, om inte universums bästa farmor och farfar. Min egna taxi och min egna pratkvarn. Utan er hade jag haltat fram i vardagen. På riktigt, ni är fantastiska. Mormor, min lilla lilla mormor. Jag älskar henne och alla historier från hur det var förr jag får höra när vi fikar. Jag har världsnivå på både mor- och farföräldra hållet, det ni. Och min alldeles egna lilla klan, mina fina vänner. De som vet allt, de som man spontant dejtar vid en ledig kväll. Mina favoriter. Ni skulle ha medalj så fina ni är och så bra ni är. Ni är placerade så nära mitt hjärta ni. Och alla övriga människor i min närhet. Jag har det bra, riktigt bra som får vara omgiven av såna människor.

Mitt kalas var så bra. Just dom, hjärte-människorna samlade. För att fira mig och ha det trevligt. Det blev hur bra som helst, kalaset som engagerat oss länge. Som varit ett orosmoment och en tanke-spendrerare. Jag har blåst ut de arton ljusmen och känt mig som 10 och upplevt momentet när man generat blickar upp på alla som sjunger "Vi gratulerar". Jag fick så mycket presenter och fina/bra sådana. Jag är lycklig. Och ni ska få dem med, för min ring får ni inte missa. Vi hade kanske den bästa flashbacken på mitt liv rullandes på en skärm, gamla foton. Ha och en stolt påskkärring i 5års ålder som välkomst plakat. Såhär 13år i efterhand rankar vi väl inte det på snyggast outfit. Djurisk daimtårta och ett hav av godis. Det var så bra, ni förstår inte. Vilken kombo, alla jag tycker om och prima krubb. Laalala, jag har det för bra.

Ohh fuck

Jag ligger inne med en djurisk ångest. För er, för oss och för mitt liv. Flyter in i min mys-värld med Malin och BB. HON ÄR PÅ HEMMAPLAN!!!!  Och det känns fantastiskt bra att ha henne hemma igen.

Ni har mig sen.

Hej och hå

BB är inte alls lika kul utan min redhead. Plugget utan vi-har-tråkigt-chattandet, inga skit sms. Inget spontan dejtande. Fan, mitt liv är roligare med dig i krokarna. Enda roliga jag haft är med din fejja, antar dinångest var maxad. Fixade dock ej att vara brutal, tyvärr. Ahh, fan kom hem med dig nu så vi kan återgå till vardagen!

Four


Symboliserar min lycka över fredag. Hjärta, nu när vi ändå har haft ett blodigt tema idag.

Kvällen tickar i allt för högt tempo förbi, varje dag. Man blir knockad till marken var gång man dansar över klockan med blicken. Idag känns det inte lika farligt, lika hemskt att kvällen nått sin ände. Det är veckans sista veckodag imorgon, fredag. Man känner en uns av lycka fredagsmorgon för man vet att efter sista lektionen är det helg. Helg och festligheter.

Fredag - vad du är välkommen. Varmt väkommen.


Come on Hedooo

Åhh, tack BB för att ni gör mina kvällar. Nu hakar vi på fb och kommenterar alla detaljer. Varför bor vi inte bara ihop?

Kanske ett stick vaaDagens enda lektion, självtortyr. Checka blodgrupp via stick i fingret. Förmodligen är det åldern som gör att jag genomgick detta, skämt och sido. En nervig och uppjagad stämning, lite press och en nyfikenhet. Det var faktorerna som fick mig till detta totala självplågeri. Modet att skada mig själv, den existerar inte. Jag tittade åt höger och Emma stack åt vänster, x2. Och det blödde, och det stack. Jag skakade och fylldes av en magisk boost. (Och jag pepprar på rejält, det var ett simpelt stick i fingret. Men för mig var det en stort moment.) Senast jag tog ett blodprov var en nära-svimnings-upplevelse. Efter dagens experiment kan det konstateras: Jag är en A-människa.

kinda sleepin

Jag sover mest idag, ligger och snusar. Försov mig och kom 3 minuter försent till plugget, jag rivstartar. Aldrig förr har jag anlänt sent, men som 18åring gör jag det direkt. Med filt och täcke ligger jag och suger på den bistra sanningen att det är zumba ikväll. Ut i kylan och gasa i 200km/h 60minuter. Just nu rullar tvn på BB, tredje gången samma avsnitt. Jag börjar bli tragisk.


Let me love you och In style, ett tappert ...

img_4563 (MMS)

Let me love you och In style, ett tappert försök att söva mig långsamt.


Mars 3, 2011

Drev iväg ett sms nu, att Malin borde vara vaken. Natten är tusen ggr flummigare, framför allt. Sova kan man pria när man blivit pensionär. Jag ska lära upp min damer. Jag drar BB för andra gången under 4h, samma avsnitt. Och jag har ingen tanke på att klockan tickar kvickt mot 2. Min cola, min första cola har gett mig koffein nog att piggna till. Eller så inbillar jag mig att jag ör tid fr att jag dricker cola. Oavsett, fan. att bara hänga uppe är det bästa som finns. Fina bloggar, dassig tv och lite småplock. Mest driva runt, kila in i ett schysst flow. Bara vara. Samtidigt hata rutiner, tandborstning känns så avlägset. Men i komboo med min cola, är det tyvärr ett faktum. Med tanke på min hy får även huden sig en omgång. Driver in i tanke-bubblan, grubblar/funderar över allt mot inget. Över framtid och det som en gång var, stora drömmar och lyckönskningar. Spelar upp episoder i minnesbanken ur ett förflutet och löser mening samt förklaring. Uppe där, är du vart som helst när som helst. Vet ni? Vi driver ner mot sprialen där ni trappar tråden, inte inser vad fan hon printar om. Så godnatt, jag fortsätter på egen hand. Först och prio 1 har vi en tandborstning, sker nu. Nuu.


A simple listDen gick ju sådär va. Min välskrivna lista. Är jag gift med Depp, eller fick jag ens en dejt? fick jag en skåda honom? Nej. fick jag en nyckel, sover jag ensam hemma inatt? Går sista flyttlasset imorgon? Nej.. Svaret på min fråga om en drop-dead-gorgeous-body, jag dricker cola och käka 3l godis. Och en Ipad ligger jag inte inne med heller. Men cola, cola kunde de klämma fram!!! Men damen i fråga är rätt nöjd ändå.

30 minuter

Walllaa, cola. Kinder, Marabou och Never stop. Jag spikar min dag, min 18årsdag. Jag ska fira fram tills söndag nu. En veckas lyckorus. Fan, vilken bra vecka. Jag börjar 10 imorgon, ännu bättre. Jag bara ler.

Gratz babe.

Vilket firande!!!

Woheeeey, 18 baaast. Still happy, still smili'n. Vilken fb-terror, min goding sjönk från 85% till 11% endast på "Grattis-meddelanden". Och jag blev kokoo på köpet. Efter ex antal "Tack", skrev jag snart grattis till folk istället. Fan, vad gott det är. Artooon. Karro, 305 dagar där ifrån. Jag lovar, jag lider med dig hjärtat. Jag cashar in, dansar i gyllene skor och plutar med läpparna. Hej och hå, det går bra nu. En super gossig chokladmuffins ligger också bland mina gåvor, thank u huun. Och några kilo tidingar att plöja för inspoo. Samt ett hjärte-brev från en av mina finaste vänner. Några fina inlägg och "fina" bilder. Åhh, vad jag älskar er mina grann-bloggare och bästa vänner. Samt mina jättefina föräldrar och farmor/farfar, och min lilla humla. Ohman, Coca-cola.

Grattis på födelsedagen Ellinor! Thanks, F...

img_7926 (MMS)

Grattis på födelsedagen Ellinor! Thanks från mig själv!! FACE stockholm Desire.


Ohh, me me me

Djuriskt bra morgon, vakna upp av skönsång, paket och foroblixtrar. Just fotona måste blivit i särklass det snyggaste jag skådat. Farmor och farfar, pappa och mamma och en klubbad brossa. Idag trampar jag igång min present, nya booots. Happy me! Goa tidningar, cash och kanske godis va. Goa gun, driver med min abstinens efter att få flytta hemifrån. Diskhanddukar för mig ett steg närmre mitt mål. Det bästa av allt denna morgon: Mitt första glas cola på 8v, aldrig varit godare. Det lovar jag. Nu är jag på g till Malmö för praktik, heldag i vanlig ordning.

I wich for:


#1 Johnny Depp.


#2 Egen lägenhet.


#3 Välsvärvad, snygg kropp.

#4 Ipad.


#5 Coca-cola


Happy me, happy who, happy I

Min goding ringde nyss, exakt 00.00. Jag fyller år, vi läser 2 mars i kalendern. Hon är för go, "Är jag först???? :D::D" Nej, knappt??!?! Sekunden vi fimpar varandra kommer morsan och Dagge-man in, en halv dassig Grattis-kram och snabbspolning på Vi-gratulerar-sången samt flaggvinkning senare inser jag...

... JAG BLIR 18 IDAG!!!!!!!!!!! Och exakt hela min dag är egocentrisk. Grattis min favorit!!!


Fancy bag

img_6494 (MMS)

Proffsigare har jag sällan känt mig som när jag knata runt med resväskan "el Perfecto" till plåtningen idag. Inom och plocka med mig den från plugget i fm. Smartare får man leta efter, jag fyller år om 3 nu grabbar. Sen ska jag uppdatera min make-up. En halv dassig verktygslåda får väl duga ett tag dock. Fancy bags toppar inte min prio 1 lista.


Ho(-)mo(e)Heey dude. remember this when you get your ass back from thai man. Come homeeeeee, and lets not have meet-dates for 3 months. Dont wanna see my white-winter-face-edition.

Wooow

Vilken dag jag har haft, grym dag. Jag vet vad jag vill jobba med, jag vet vad jag vill. Jag vill ta studenten, flytta och jobba. Och jag vill utbilda mig. Jag vill ha tvåtusen saker att göra och ständigt järn i elden. Idag styla jag hår och make inför en plåtning, jag är lycklig. Jag kan inte släppa på leendet riktigt än. Detta blir den bästa veckan under 2011. Hej medgång och välkommen att stanna. Jag fyller år om 2h, 18 jävla bast. Och hade jag varit en Sims 3-gubbe hade det varit perfekt att fylla år nu, med all min lycka. Ni skulle se mitt smile, det landar inte. Och vi diskuterar flytt (hur fan nu det ska gå till), men bara tanken gör mig lycklig. Åhh, hoppas ni också är inne i ett lyckorus. Fina ni, nu ler vi! Life´s goood.


MakeupSådär godingar, nu sticker jag iväg en sväng och sminkar/stylar. Yeey me, happy me!!

It goes by so quickly

Varför vaknar jag så tidigt?! Jag tänkte sova ut, tills elva om jag så ville. Men klockan 8 slog jag upp ögonen. Jag ska inte klaga, lugn frukost med tvn. Ta god tid på sig med smink och slippa kläd-stress. Jag älskar att vara ledig.

Det är den 1 Mars idag, redan månad tre på detta året. Och en dag kvar tills min 18årsdag. Fyllde vi inte nyss 17 och sa "Åhhh, ett helt år tills vi blir 18!". Fyfan, va det knatar på. Livet bara tickar förbi och snart är 3/4 av andra läsåret avklarade. Det är snart dags för vårt sista riktiga sommarlov. Endast 7v till påsklov och sen går det kvickt utför mot sol och värme. Eller jobb och resa. Fram tills dess får tiden gärna flyga fram, men under lovet står den still. Blixtstilla så vi har sommarlov i maxtid.

Nu ni, ska jag fräscha upp mig här hemma. Vilket värdelöst inlägg.

SLEEP TIGHT.

280220110313.


FreeJag är ledig imorgon, inget plugg. MONSTER.BRA.