såååå linnea!


hoppas du blir nöjd nu linnepinne med ett inlägg! jag har en sak o säga..FAN VA SKÖNT DET E MED LOV! dom senaste dagarna har jag fan inte gjort många knop, men samtidigt varit så duktig (; jag har nämligen gjort collage med tidningsutklipp på 2 av mina väggar, helt själv! ;o nästan stolt, även om det sluta med att jag hade tapetklister överallt. o idag har jag även målat en vägg svart, fast med pappas hjälp ;) det blev faktiskt ascoolt, fast det tog skit långtid ;O bara klippandet tog 5h o själva uppsättningen totakt 10h, fatta att jag höll på o spy på det på slutet! men nu i efterhand, totally värt det! ;)
igår va jag iaf med jonna malin o karro, o vi kän säga så här att det va en speciell kväll ! höhö! men aja, jag kom hem vid 12 typ för jag tiggde skjuts av min kära farfar. kul att man kom hem till en tom kyl o farför allt ett brödlöst skafferi, tur att yoggi återigen fick bli en räddare i nöden! sen hade vi ju dessutom kexcholkad hemma o det slinker ju alltid ner ;)

näväl, imorrn kilar jag o dom övriga kadanikarna till fun city i varberg! de va min avslutningspresent från farmor i farfar, dom e så söta ;d men jag har ju karro med mig så vi får väl flumma till det, så blir det as najs ! :D sen kommer v hem därifrån på onsdag, då blir det hem o packaa om för att på torsdag morron kl 7 ;O åka till stockholm med mamma o moas familj! super mys o massa shoppning! ;) jag kanske får för mig att skriva nån mer gång i sommar, men det ser vi!puss på dig mamma!

/ella♥