Spruta nr 2 !


tjena!

så va ävem spruta nummer 2 avklarad, har nämligen börjat ta livmoderhalscancer sprutan ;) jag har tatt både etan o tvåan med karro my love o även 3de får bli med henne! trots att hon tryckte in sina fucking naglar in i min hand ;o tack babe! ;) men kan ju säga till alla som har denna kvar att denna va värre än ettan men ändå inte, den gick fortare men gjorde ondare. äsch, nu e den gjord!

idag har skolan sugit röv (mer än vanligt) vi hade massa sega lektioner, o sen engelska där vi fick vårt samanlagda betyg på svenska nationella. o mitt gick åt helvete så jag blev skit besviken o sur..sorry om jag va sån klagunge! jag fick vg o för mig e det dåligt för jag har mvg i svenska (kanske inte nu längre..) så min dag va helt klart förstörd ;)

men vd gör man? jag e ju inte direkt bra på o va sur så det lär ju gå över, dessutom e jag ju inte så sur utran mer besviken på mig själv för jag fattar inte hur jag kunde va så kass :D hihi, jaja nu e det skitet över iaf! men nu ska jag kila till maxi o handla marabou för att bli på lite bättre humör :D


♥♥♥

Zebran ;)


Heej!



Äsch, jag sega lite igår hihi :D men jag hade lite stressigt ;D Först va det skolan första dagen ju känns depp! men vi fick tillbaka våra engelska nationella, uppsatsen & den gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig..VG+ blev det ;) så jag va skit nöjd! men sen hände nog inget mer intressant den dagen tror jag, men efter det så kila jag hem o zebra blond! ;O asså det e inte fint typ mitt hår e randigt o mellan brunt o blondt, mörkbrunt vissa bitar o platina vissa bitar! ;O så det e inte jätte snyggt direkt^^ men jag ska fixa till det om typ en vecka typ ;P

sen igår kväll va jag ute med jonna o gabbe, sen kom malin en sväng när vi följt jonna hem o hon har blivit rödhårig! så jävla coolt, skit snyggt :D hon o kairo fick för sig det igår så jonna fick leka frisör, dom tog samma färg så nu e de rödhåriga snyggingar ;)
just det, igår ville pappa att jag skulle hänga med på bio med han o emmpa så jag bara njää först, men sen så va det fast and furiros så jag bara ja okej. så vi körde dit o tog godis o sånt o löste in biljetterna, när bio-tjejen fågar min bror hur gammal e du? han bara 13..hon bara tyvärr då får inte du gå på denna bion xD så min pappa blev skit sur, men det sluta med att vi 10min senare satt i bilen på väg hem igen utan nån bio! :D sen orka nog inte pappa laga mat redigt så det blev billys (Y)

Idag har nog annars inte heller hänt så jätte mycket, vi börja 11.20 så jävla skönt! ;) men malin hade nationellt så när hon va klar kom hon till mig :) men jag va nog inte så social, för jag hade ett helvete med håret, för att det inte skulle se alltför zebrigt ut xD men vi kom iväg o kom tillomed 20min tidigare än vi behövt! duktigt! sen hade vi so o vi fick tillbaka våra ekonomiprov o läraren säger: bara 4st klarade det utan att behöva komplettera, oh shit! tänklte nog alla, men gissa vad?? jag va en av dom 4 o fick mvg :D:D sen va det dax för mat o sen bild, sen slut! o nu sitter jag här framför tv o data ;) mys!


fulebilden, men så här såg jag ut idag o mitt hår ser ännu värre ut i verkligeheten! ;)



♥♥♥

:(


hellu!
 
äsch, jag blir inte blond idag iaf för hon hade tydligen "glömt" det dumt om fan så nu sitter jg här hemma o surar lite ;) men det blev imorron istället som tur e! men tråkigt nu..tihi ;)
haha, idag har jag inte gjort ett skiit förutom o typ varit på maxi o kollat tv typ xD o nu har jag inget mer o skriva om e så sur nu...


♥♥♥

kevin


Heej!


Idag har jag bara legat hemma hela dagen o degat för att fortare bli frisk :) vet dock inte om det hjälpte direkt, men nu har jag ju iaf sett hundra serier under dagen ;) haha, sen spela jag ju faktsikt en runda yatzy med min far o japp jag lekte ut han! sen försökte jag peta i mig lite mat, fast utan större framgång :/ jag har verkligen ingen aptit okäner mig inte hungrig, dessutom smakar ju maten ingenting när man e förkyld! detta suger!

fast jag skulle inte ligga hemma hela kvällen oxå, för sen fick jag ett sms från malin om jag skulle joina till kevin :D o det gjorde jag ju såklart:D så en stund senare satt man, lite uppfräschad o sminkad, på bussen med jonna o malin. väl hemma hos kevin blev det chill på hög nivå med film o popcorn ;) senare kom även anton dit, trevligt trevligt ;d men efter denna myskväll så gick sista bussen 23.32 så vi fick kila ganska tidigt o vi kom lite tidigt till busshållplatsen o då blev vi lite hyper^^ o sen vips sprang jag o evin runt o lekte kyckling, men kevin jag va den bästa kycklingen! tack för kvällen :D

nu sitter jag framför tv o data med godis brevid mig o nästan vägrar att gå o lägga mig, det e ju sista kvällen på lovet som man kan va uppe ;o det känns föjävlgt att det snart e back to hell!men inte mycket att göra åt saken, nu e det bara o kämpa som attan i 9dagar sen kilar man till auschwicz ;o men nu får man väl ta lite nya tag o se fram emot det så ska vi förhoppningsvis överleva dessa dagarna!

Förresten så blir jag blond imorron! ;)




♥♥♥

Påskmiddag


heej !


efter mycket mys o chill o springande från takterassen till trädgården för att hitta den perfekta solen, fick jag o jonna tillslut lite tomatofaces :) vi får väl se om det blir lite mer solning imorron om det e finfint väder ;) förövrigt mår jag inte alls bra idag heller o innan fick jag ett sms från min sötsak moa o hon undra om jag va sjuk, för det va hon som smitta mig nämligen, o jag bara ja tyvärr e jag ju det ;s så hon bara ååh neej, jag har fått halsfluss nämligen förlåt om du får det! xD så jävla lyckade vi e :D:D tur jag e så jävla duttig på o förlåta så jag älskar nästan dig fortfarande ;)

ikväll har min lite udda familj varit på påskmiddag hos min farmor ätit påskmat xD fast jag har inte haft nån aptit på hela dagen, så jag käka bara en liten macka ;( o det e allt jag har ätit idag, förutom godis då såklart! Men det va faktiskt ganska mys hos farmor o farfar, dessutom fick jag ännu ett påskägg aldrig fel med lite mer gödning för fläsket :)
fick även tillfälle att inviga min nya ögonstenar, alltså mina röda pumps ;) min lilla mormor fick känna sig extra liten, mohaha :D


älskar dig ♥


♥♥♥

älskade & hatade sol!


heej!


imorse vaknade jag kl 07.56 ;o av att solen stog rakt in igenom mitt fönster rakt på mitt huve :O gissa om det va ljust o varmt?! men e man så jävla trög så man inte rullar er får mn nästan skylla sig själv. Men iaf så kunde jag inte somna vidare så jag gick up o la mig vid tvn o datan ;) o efter en timme typ kilar pappa ner för trappan med världens fetaste påskägg, så jävla gott! nästan bud på o lägga upp en bild på det sen. men nu har jag legat o typ chillat sen jag vakna o jag mår typ lika "bra" som igår, stor tumme ner! men äsch jag ska nog träffa blööndie snart så ska vi sola lite på min terass, myspys!


jag vet vi e snygga & ja jag har flytväst för jag har svårigheter med simmandet ;) sakna sommar! <3


♥♥♥

Grillkväll ;)


                                                           haallou!

Så har man vatt hos mamma med virus data o inte kunnat uppdatera, stråålande! Fast jag har fått en wonderful påskpresent av min lilla mamma nämligen en ny data :D:D men jag har inte vatt o köpt den än bara ;P men jag har valt ut en o det är så klart rosa! ;) i lööve it redan! förutom det har det varit ett riktigt chillelov. Givetvis har jag vatt på väla ett antal gånger och då inhandlat ett par grymt snygga skor röda pumps med träklack, sen 2halsband, en kofta, ett joggingställ och ett par beiga jeans ;) mina pengar rullar iväg på löpande band, illa mycket illa!

Sen i onsdags hade jag jonna malin o sussana myspys på malins terass. Vi hade choklad fondy med vindruvor banan jordgubbar o massa godheter ;) dessutom drog vi till med lite skip-bo och yatzy, fast vi blev störda mitt i spelandet av regnet ;s alla hatar regn! Men en mycket mysig kväll, dock väldigt kallt o sitta ute men då kom alla filtar o täcken väl till pass ;D Och igår fyllde min lilla, eller kanske stora, bror 13år ;o helt sjukt jag som altid tyckt han va så liten, nu e han fan tonåring! Menmen då kom hela släkten på besök och fira han. Men sen på kvällen kila jag ut med malin o johan vi bara chilla o gjorde inte ett skit. Så sen stack lilla toan hem till sig o jag o malin kila hem till mig o satte på en film, blonde ambition, inte direkt jätte intressant när man e trött så det sluta med at malin kila hem till sig o jag la mig nästan pang-poff o somna :D sen sov jag 10h! :O:O:O det har nog aldrig hänt förr. Solning va sen det första som stog på dagens schema o där la jag till kvart över 2, men det blev inte mycket till resultat.. men sen kom malin så skulle vi börja plugga på vårt titanic arbete o det gjorde vi ca 20min xD Förr efter det blev jag tvungen att dissa malin för väla ;)

Direkt från väla stack jag till malin för att vi skulle skticka till maxi för vår lilla grillkväll, som sen skulle visa sig bli en stor grillkväll ;) Vi va 12pers tror jag, jag jonna malin sussana ina claudia johanna carolina bella kevin johan o felix, mycket mys! vi grilla lite korv o hamburgare, o när jag sen skulle börja äta min korv jag bara fyfan va äckjlig den är! ;O o efter ett tag upptäckte vi att den rostade löken hade gått ut 2007! smaskens ;) vi hade köpt massa olika roliga marschmellows men jag tyckte minisarna va bäst :D Fast vi hade lite problem med grillarna så helt plötsligt sitter alla o campar med ett stearinljus i handen, såg ganska gulligt ut! o claudia satt o grilla korv över sitt xD hahaha, men jg e tyvärr lite klen förtillfället med ont i halsen o förkyld så va väldigt loow ikväll o stack vid halv ett typ :D men tack alla för en super mysig kväll!
PUSS



♥♥♥

Sommar??


hejsan snyggingar!

Det e såå skönt att det e fint väder, äntligen! man blir så glad av det, fast sen tänker man på hur långt det e kvar till det verkligen e sommar ;o fast man får ju va glad at det e detta vädret iaf o inte snö eller nåt ;P efter det lilla soladet blev det middag hos min faster, årets första grillning för min del! Mums! farmor o farfar va också där och åt, så det blev en liten släkt träff :) alltid mysigt :) När vi gick dit så gick jag i bara tröja o frra veckan hade man vinterjacka? :O hur sjukt e  inte det lixx? men jag hoppas verkligen att detta väderet håller i sig för det e  redigt skönt. iaf så rollade fassan o brossan rollerblades upp, vilket inte heller va igår ;P
efter släktträffen kila jag hem till kajsa, sen stack vi o handla godis o sen hem till gabbe. Odär hitta vi hans systers hund, hur jävla söt som helst ;o tror både jag o kajsa blev lite små kära i han ;) vi bara chilla o va ute o vandra lite, men vid tolv tiden kom min egen lilla taxi farfar jan o hämta mig :D tack för ikväll sötnötar!

Hyfsat cool bror :D
jag gillar dig ibland vännen! ;)


♥♥♥

Tingeling!


Heejhej!


Nu va det typ hur längesen som helst jag blogga. Men går natt efter att malin hade kilat hem, så av nån anledning hamna jag här o börja fixa min blogg! Sen vips hade jag legat o pillat med den i 2 timmar o klocka va kvart över 4 ;o så jag bara shiiet, o kila o la mig :D men den blev ganska bra tycker jag, iaf sexxi färg! ;) pink for life! Förmodligen kommer jag inte bli bättre på att uppdatera den för det men man kan ju alltid hoppas^^

idag har annars varit en grymt skön dag, det e ju påsklov nu! De e så fucking skönt o slippa skolan för den e man lagom trött på för tillfället ;P men nu har vi lov till nästan måndag, alltså 9dagar kvar :D idag har jag bara typ chillat sönder med musik o lite städning av garderoben, mycket välbehövligt! ;) sen kilade jag ut o la mig i solen lite 6 nu ska vi strax käka tror jag. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra än :) vi får väl se om det blir några påhitt ikväll ;)



osminkat kör vi på idag! ;)


♥♥♥