Festival dags!Music

Erik Hassle – Standing Where You Left Me

Knappt repeat här hemma...

En pool och viMiniman ringer och säger: "Ellan jag tänkte det var ganska fint väder idag, så du kan komma och bada med mig!" Så jag följer rådet och trampar bort för att bada i detta "fina väder".

Awsooooome

Kvällen satt där den skulle, men ögonen korsar så ni får vänta med novellen tills imorgon. Ingen klocka, sovmorgon imorn. Ohh, sova mmmmmmmm.


Change

Lucky me, mer tid. Träsktroll, shrek? Mmm, där någonstans ser jag mig själv. Pms agg mormor Elllinor får eventuellt något anfall under kvällen, taskig start på festival dag nummer 2. Gult och jävligt, hatar mitt hår. Hört den förr? Min största kris det senaste året..

Ähh från täsktroll och mossa, festival! Tagga till för helvete!

Vinst

Ohh, mina yrpannor kirra en timme till åt mig panik. Spenderar timme väl genom att hiva garderoben på golvet och plöja igenom allt. Busshelvete, dåligt väder. Vill bara uttrycka mina känslor nu;

JJäasdöfka'ÄKKkdhjdjåbKdSÖjfö¨vläaskdöljvaöldfhöm'!½½½!!!!!!!kääÄDK'kjdfjäJÄDJÄLJFÄ hataháthataha.

FestivalKlädångest, klädångest. Bussen kallar en timme försent.... Puss mina kära.

HEEEEEEEEEEEEEELG

En arbetsvecka, min första någonsin. Underbart med ledighet och slippa klockan imorgon. Bo-byte idag också, beger mig strax mot mor min. Festivalen hägrar ikväll och vi satsar från 19.00, tiden är tight.

FREEEEDAG

Friday

Woho, fredag! Helgen väntar, tröttheten ignorerar vi. På hemmaplan runt 5!

Freaking lovely!!!!!Nyss hemkommen, as go kväll. En lyckad sammafogning och kungligt band. Helsingborgsfestivalen är igång! Remmar och blå tunga, cola och älskade vänner. Taggar livet nu. Ehh, jobb imorgon.. Uppgång om 4 timmar och 20 minuter. Siffror blir till bokstäver och bokstäver till siffror imorgon, men det är det värt. Så jävla rätt!


QuickMm, 4 dagar gjorda. Festival väntar och mycket ska kirras. Dusch, smink och det värsta; Kläder. Bussen hoppar jag på 17.26, hurryhurry. Happy me valsar ut på stan helt utan en tanke på morgondagen, festivalen är en gång om året.

Hoppas på en fin kväll för er!♥


Close them

Sängen kallar, snart uppgång. Usch, inge krut i bloggen idag. Bilder, roligheter allt saknas! Jobbet gör det omöjligt att spexa lite för er då jag ännu inte lyckats med övertalningen om en Iphone. Valpögon och självömkan tycks ej fungera på den gamle nuförtiden. Ohwell, någon dag kanske den är i min ägo.. Sleep tight.

Movie time

Dagarna nuförtiden består av jobb, käk och sova. Tragiskt, men morgonen kl 6 är jag ej tacksam om det varit en sen kväll. Jag får banga och andra har kul, dock drar jag in deg. Det enda som får mig att stiga upp på morgonen, kanske det enda som får mig att missa festligheter. Imorgon ignorerar jag jobb och tänker ej på morgondagen, Helsingborgsfestivalen tågar igång och natten blir lång. Fredagens problem, inte torsdagens. Taggar av dagen med en film, tätt följt av Sex and the city!

Älskade Anton

Bad och brottning, nu väntar Starwars och lasersvärd. Mm, in i lekarnas värld. Grillmys väntar även och magen jublar. Förstår hur fruktansvärt det måste vara att svälta ihjäl, jag dör efter 6h.. Ähh, svärdfight var det!

33333

Hemkommen från dagens arbete, tackvare min kära Jan redan innan 5. Slapp den gröna farkosten jag hatar så innerligt. För att njuta av dagens sista soltimmar, hoppar jag på cykeln och beger mig mot poolen hos kusinerna!

Work

Halv 8 till halv 5, tagga!


Sorrieeee

Varit en tuff dag för mig och min dator, ingen ensamtid tillsammans. Jag får återkomma till er imorgon, om 6 timmar valsar jag mig långsamt upp ur sängen för en ny dag på jobbet. Håller alla möjliga tummar för regn för att slippa väderångest. Solen kan få skina på er, hjärtan.

Two

En hel arbetsdag till har passerat, hann inte ens öppna datorn imorse för att egentligen endast skriva "Hej och hejdå" i princip. Mer att göra idag, tro det eller ej, men det är roligare då. Drog på handskar och sleva ner två däck, mm manligt. Naglarna ser hemska ut och jag ser ej solen. Är vi en bra match, bildelar och jag? Ohh, tror vi kan bli en bra kombo. Lapparna med vad som ska plockas, lyckades jag tillslut kirra själv. Stolthet för att vissa av mekanikernas namn nu fastnat och att jag har ett litet hum om vart de befinner sig. Skumt detdär med att jobba, mitt första sommarjobb och jobb överhuvetaget. Min vanliga vardag består av brudar, smink och hår. Diggar mina kontraser, nu om dagarna är det däck, manligheter och lager som gäller. Lite råare, lite bättre.


Sex and the city time

Ohh, favorit serien på tv och aningen ångest inför morgondagens timmar på Bildeve om solen lyser. Tänderna får sig en omgång i pausen också. Gör även ett tappert försök att reda ut mina nybildade dreads i håret.. Kiss and goodnight.

Family meetingTugga!

Kubb, vindrickarna regera och jag var sämre än någonsin..
"Fan va ful!"


20min!
Världsklass snabb fixning. Dusch, smínk och klädval på 20 minuter. Ingen ro ingen rast, familjevänner och middag nu!

Hoooome

Första dagen är över, avklarad. 19 to go! Arbetsbrallorna är förjävla snygga, knappt långa. Handskar och bildäck, skruvar och mekaniker. En annorlunda arbetsvärld en den jag rörde mig i förut på Åhléns, dock ska detta säkert gå bra. Inga större misstag eller fel idag, hyfsat nöjd. Men känner på mig att jag kommer lyckas faila någon dag. Sifferkoder och bokstäver, mitt liv de närmsta veckorna!

Mmmmmmmmm

Strålande sol, klartblå himmel. Fan vad den svider. Halv 8 till halv 5 inomhus... Första dagen på jobbet, lets go.


Jobbångest

Genomgår mitt livs första jobbångest. Imorgon börjar det, 40 timmar i veckan. Signalen går 6 imorgonbitti och då är dagen kommen. Bilar, män och sifferkoder. Någonstans där lär jag kunna sammafatta mina 4 veckor efter sommarens slut. Ångesten sköljer över mig som en våg, tidig uppgång och tidig läggdags. Sol och bra väder under tak, inomhus. Misstag och fel, en förtidspanik innan det ens skett. Festandet har precis dragit igång för övrigt ickejobbande folk, samtidigt är det dags att knoppa in för mig. Sommaren är slut, även om 9 dagars ledighet återstår innan 2an drar igång. Ähh, det är tufft nu...

24 07 10, 22.00

Min goda vän, chipspojken Kevin.
Ångest

Ähh, jobb imorgon. Ett danskt drama har spanats in under morgon, barnprogram och nu "Girls of the Playboy mansion". Underlig smak jag ligger inne med. Engagera mig i bilderna från igår förut men datorn dog och orken svek mig att resa mig 2m för er skull. Skamligt, ska spendera dagen i soffan med min kära tv. Njuta av min sista dag i frihet, utan jobb. Dagens enda ansträngning och vistelse utomhus kan bli en promenad för att ionhandla godis senare. Skit bilder tog vi igår, men för er skull kirrar jag det senare. Wow, vilken panik. Jobb, aldrig förut hänt. Bildeve, manligt. Hungern sätter in hårt nu, sleva käk.


Sinnes

Mmm, go kväll. Bilder och kommentarer imorgonbitti! Sussa sött.

Oooooldbystepup

Dansar underbar Step Up dans med Marcus... Ja ni vet vem!


Heddan

Mmm, strong cykeltur och jag är på plats. Fixning, klädångest och panik. Pizza nyss nertryckt i stress, spyr nog inom kvarten... Vitlöksstanken lär hålla mig borta från övrigt sällskap men mina smaklökar kunde ej motstå. Tur min nya bag med tuggummi innehåller 50 godingar mot dålig andedräkt. Ähh, ferre ikväll och vi taggar!

Today´s catchDagens fångst: Brillor, gigantisk tuggummi-bag (have2have känsla) och en mobilväska. Posar iklädd något ni sällan ser mig i, joggingbrallor. Förövrigt en liten crush i den nya zebran som hänger med mig på festligheter redan ikväll!

AlexandraGrattis vännen!!! Skickar pussar ner till risfälten och önskar dig en underbar dag!

DanmarkMami!

Sus, My och min Mooooe.
HelsingörUppe, men inte pigg ska jag bege mig till Danmark. Shopping och bad står på listan, i vanlig ordning är maten min första prioritering så pölse; Here i come! Slog en glimt i spegeln och insåg att jag fjällat i ansiktet, därför kutar jag runt med ett blekt blomliknande mönster på vänster kind. Kameran är laddad och idag sviker jag den inte. 9.18 hoppar vi på bussen och jag har allt kvar förutom morgonmiddag. Bör vara hemma runt 5 och uppdatera er igen.

Back on base

En kväll helt i min smak, ett gäng goa människor som bara hänger. Det gör ont i mig att jag svikit mitt hjärta, min kamera. Den rök fram allt försent och 4 bilder klickades iväg, hemska och förfärliga men det är allt jag har att erbjuda. Åhus imorgon var planen, dock går tåget som tar mig dit om en 1,5h.. Ähh, får satsa på dagsutflykten till Helsingör som är backup-planen.

Att jag bjuder på dessa...! Sovgott.
Hakorna dirr.
"Ändå rätt snygga, mmmmmmmm."

Of to Rydebäck!
Rydebäck

Det bär av till Rydebäck ikväll. Därför har jag nu lite att göra.. Första prio får nog bli naglarna som är kaos just nu, tre och en halv fingrar målade. Redan drabbas av klädångest också, alltid lika svårt. Garderoben känns så tom när man rycker iväg. Pussar lite på er för avgång!


LivskrisHängt på stranden nu de senaste timmarna, fram tills ett molntäcke entrade playan och hönspiggarna taggade till. Precis före mitt strandliga besök hände det jag fruktat hela sommaren, en tragedi. Kommentaren om en vit underarm dyker upp och jag slår en blick och ser bara det. Där sitter ett djur, med benen krälandes längs sidorna. Liten som ett nålhuvud och lika skrämmande som ett otämjt lejon. Mitt livsnävändiga blod flödade in i dess mun medan den garanterat ville beröva mig på två veckors solvistelse. En fästing, en alldeles livslevandes fästing käkade på min arm. Raka spåret hem till hjälten i alla djurkatastrofer, mamma. Snabbt och skoningslöst, den existerar ej längre. En stunds livsångest, panikattack, självömkan och ett tjat om borelia. Med faktan bakom ryggen är sanningen att var 5 fästing är budbärare av sjukdomen, redo att sprida det vidare till närmsta levande varelse. Dör jag nu i borelia eller någon annan trevlig sjukdom det lilla äcklet smittat mig med, var det roligt att få underhålla er!

Städa varje fredag
Pappas vecka väntar och det är dags att ta tag i kaosen. Repris var fredag! En vecka har passerat, de 7 dagarna har hjälp mitt rum från sterilt och rent till stökigt och skabbigt. Hemtrevligt, jag trivs. Persiennerna hålls nerdragna för att slippa den enorma muskelansträngning som krävs morgon och kväll annars. Min sovplats liknar mer en golvpats, golvets nya namn är garderob. Nagelfärger, väskor, glas eller makeup.. Onödigt att finna dem en plats där de ej syns, för att vid behov springa land och rike runt för du gömt undan dem. Ähh, låt nödvändigheter ligga framme säger jag. Bekvämt är bra!

FrukostfikaGodmorgon!Mm, vaken och laddad för dagens icke-händelser. Hoppas ni sovit som små änglar, mitt natt var allmänt lång och jobbig. Lyckades både hosta upp mina lungor och spilla ut vatten i sängen. Imponerande.. Om ungefär 120 sek, ska jag ha lämnat sängen och se hyfsad ut. Fukostfika med farmor och farfar är nämligen utsatt till halv 10, min första och enda inplanerade sak denna dag. Plöjde runt bland mina bilder en sväng för att inse att jag ej har ett foto på mina kära, Gun och Jan.

Let´s take a bathKvälldopp!
Havet lockar, semester ska firas.

Fotboll

Beger mig bort till fadern för att spendera nästkommande 2 timmar med ögonbollarna gloendes på 22 män och en boll. Tror det vankas en mindre släktträff med farfar och farmor närvarande. Lagom ansträngande efter denna dag som gått förbi i vågrätt ställning dagen igenom. Kläder och hår behöver kirras på 5 ynka minuter och sen trampar jag över området. Vart nycklarna till huset håller hus får någon gärna informera mig om.. Tiden rinner mellan fingrarna och jag har ej tid för att sitta här och prata nonsens, fotboll!

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/974710/ellinor-kadanik?claim=ef3z32edye4">Följ min blogg med bloglovin</a>

MessSka befria mig från allt va bloglovin heter en stund, blir galen. En välbehövlig rensing bland bilderna på datorn ska kirras. Mår dåligt att se röran...

42 Days, much more to go

Jag har förflyttat mig, en ansträngande bit på drygt 10 meter. Från sängen till soffan i utomhus miljö, intagit mat och filosoferar nu i den kvava luften. En rejäl skur är vad jag ligger och hoppas på såhär under tak, för att återigen kunna andas och faktiskt få lite syre. Det är panikartad luft nu, colan får stilla min väderångest. Men jag klagar inte, snart är det November och man vill inget hellre än att känna klibbig och syrefattig luft. Enligt Malins beräkningar är vi idag 42 dagar inne på lovet, endast en dryg månad återstår av det man ser framemot hela året. Så snabbt går den, den älskade sommaren. Det är Thailand man skulle bott i för att slippa allt vad kyla, dunjackor och vinterdäck heter. Ähh, nu är deppen slut. Min tanke är att liva upp er och låta ert leende visa alla era gaddar där inne. En ny teori åt er och mig själv, det är en hel månad kvar av lovet! Wohoo.

Ohh snapSå satt man återigen med Vienetta i handen... Sängen har jag ej lämnat ännu och rycket om en städning la jag på hyllan. Sätter mig just nu in i en diskussion om mammor som tycker det är okej att röka på, köra bil hög med barn i bilen också vidare. Världen är påväg mot en undergång, sen när anses det smart? Idiot-mammor, ta deras barn och dumpa den´m på rehab. "Vi är inte beroende, vi får bara mer tålamod och vi leker med barnen och har kul." De måste alltså ha knark för att klara av barnen, inte beroende? Neej. Får marijuana av sin morsan, vilken sjuk mamma vill få sin unge beroende.. 3an, Tyra show.

Juli 22, 2010Dying for her eyebrows... Suktar efter en ny hårfärg, mörk ännu en gång. Mm, det lockar. Ångesten flödar över risken för ännu ett misslyckande. Skönhetfail, behöver akut noppa. Snaggar/klipper/rycker snart av de få slitna hårstråna som pryder min topp. Omvandlar nu min förvirring angående hårstrå till ett städryck uan dess like, det är äckligt här. Skabben skulle nog trivas här.. Kryddar kanske, men rensing och städning tackar morsan för. och ängla dotter är väl titeln jag söker antar jag.

Pink dreamsMm, jag har ett mål med dagen. Att knipa tag i ett rosa glas, från mitt favoritställe; McDonalds. Senare under dagen, kommer det plinga till här hemma och inom någon sekund vet jag om de existerar. Då kör jag till andra änden.. Wow, osäkerhet änden eller enden? Iallafall, till andra sidan av stan för att nå my pink dream. Det var min färg för ynka två år sen, livet var rosa. Kläder, rum, tandborstar allt var bestående av denna tjejiga färg. Nu tycks jag passerat mitt rosa stadium och kommit in i ett mer färglöst mood. Någon dag kanske vi ska älska igen, men för nu vore ett glas tillräckligt.

PussPuss på er mina få men kära läsare. Att ni orkar engagera er i mina bokstäver och tankar, det är så kärt. Jag ler brett och glatt när jag plöjer igenom era nerskriva rader till mig.. Ni gör mitt bloggande till ett beroende och jag längtar efter att uppdatera er om mina händelser här i livet. Underbara ni!

Home sweet home

Stranddag eller hemmafixar-dag? Röstar för de senare alternativet tyvärr.. Det är förutspått, vädret tillåter mig att stanna inne imorgon. Datorn, tv, telefonen, musik mmm mitt rum ska osa elektronik under morgondagen. McDonalds sug....... Ljuset sipprar in mellan presiennen och vi närmare oss 5, tänderna ska få sig en omgång. Taggar sedan 4 heldagar före jobb.. Det gyllene M:et regerar i mina drömmar. Underbara ni, sov gott.


21 Juni 2010, Bondhåla

Wow, entrade åter Ättekulla 03.00. Uret har passerat fyra, men hur? Kameran är tömd och fejjan laddad. Er tur, charmig kväll på landet. Trots de icke existerande korna... Välta kor och skriva Ellinor skulle blivit en partyhöjare. Knappt ryckt en påse chips heller, inte choklad heller. Ähh, mina matvanor är kungliga. Något svår ankomst och hemkomst, landet. Ättekulla må vara en bit från stan, men Glumslöv.. Bjuder på kvällen som gått genom flashbacks.
Dålig idé, väldigt dålig idé.Thanks värdmaster!

Lets goo!
Glumslöv väntar, puss på er.

Party people!

Smooth legsNyligen duschad och åter fräsch, smooth legs. De nästkommande 2 timmarna ska spenderas åt ansikte, kläder och hår. Maxar volymen och låter Eminem guida mig rätt. De vankas festligheter i glumslöv ikväll, kameran laddar och gör sig redo. Ohh, jag vill ha en privat taxi... Bussen hägrar ej.

Depend Nr. 192A piece of green
McDonalds. Morsan och jag har precis pressat ner två doser plusmeny. Önskar jag kunde säga att jag nu var ett steg närmare mitt mål, men glasen ovan har gräsets färg. A touch of pink var min planerade överskrift. Miss fatsoo ska fortsätta hjälpa maten ner genom att dra några klunkar cola.

Kiss my lipsMinnen, barngodis.

"Ändå rätt snygg"
Kids once again...

1,5h senare och sugandet är över. 
Knappt klökningar med klubbpinne nerkörd i halsen..Eyy

Energilampan svek mig idag, det svider. Med tanke på prognosen de två nästkommande dagar, verkar det inte bättre än att stranddagarna för mig är förbi. Jobb inleds snart, 9h dagligen. Helgen blir till heligt tid fast jag vill att den förblir två dagar i mängden. 20 dagar, ett klent antal kan tyckas dock mitt lov. Min vilopaus.. Välbehövlig inför ett halvår plugg. Tiden kommer flyga förbi och snart är julen över, framför allt halva gymnasietiden är gjord. Det är med en lätt chock jag skriver detta, 2an. När började klockan springa?

Fräschar upp mig och cyklar sedan, för er skull, bort och fiskar upp överföringssladden till kameran. Fancy photos från gårkvällen väntas. Kika in om ett tag!


Vienetta
Det är en illusion, jag hatar glass.............. Äter ej det nu, nää. Funderar knappt på att dra hela tårtan.

Mmmmm

Agg. Bra ord, sammanfattar mycket av mina inre känslor i denna stund. Ryckte ut broren, genomled en väldigt vinglig värd på pakethållaren för att åter komma hem tomhänt. Placerade laddare och kameraöverförare i ett säkert förvar för katternas tänder, detta säkra förvar hade dock förflyttats andra sidan stan av min kära fader. Mmmm, våra prima bilder från ikväll. De ligger jag ensam och studerar utan att ni får ta del av dem. Ska ge er en bild; Röda stora läppar, barndom, pulver... Antar ni får hysteriska flashar nu, helt min mening.

Of to Moooe and KajsaVamos a la playa

I valet och kvalet. Stranden eller inte stranden? Inom timmen befinner jag mig vid havet, utan tvekan. 


Guess what?

Think green. Mmm, 4 färger. Endast två kvar innan min samling är komplett. Ryckte ut broren och valsade i slött tempo upp till vår nattliga sysselsättning. Lillgrabben börjar bli stor, det går nästan att umgås med honom. Och inte nog med det, vuxenavdelningen gäller. Ett huvud längre och hår under armarna, när slutade du vara liten?

Angel wings
Jag har öppnat mig, förälskat mig och bedragit. Allt detta under en och samma minut.

1. Öppnat mig - För guldiga ting.
2. Förälskat mig - I vingarna ovanför.
3. Bedragit - Min trogna vän silver.

Själv sitter jag här häpen över vad som nu pryder mitt finger och har ögongloberna spanades på "Lotta på Liseberg". Det trodde jag ej om mig själv, guld. Jag som alltid varit en trogen demonstrant och spolat en i övrigt perfekt väska på grund av en gulddetalj. Fjantigt må tyckas men är det slut på det nu? Har jag växt förbi min fåfänga gällande guld? En tillfälle förälskelse, tröttnar snart. Det är min gissning, av egen erfarenhet.

Filmtips; Angels fallSpenderade nyss tid på Angels fall, välspenderad tid.

En heldag

Inte helt oväntat vi sprang på min kära Jonna & co och kort därefter farmor och faster. Garv, skratt och gråt efter en mindre släktträff på Gina. Det resulterade i cola och vaniljsnäcka. Gammalmodig eller ej, jag tycker om mina kära släktingar. Umgås mer än gärna med dem! Valsande genom väla, fann man oss drygt 5 timmar. Tragiskt kan tyckas, men vädret tillät ej ett strandbesök. Mat låter som musik i mina öron och jag osar att det ej ligger allt för långt borta. Ni får ta del av mina inköp senare, ett chockerar mig själv!

Of and away; VälaIn the middle

Gårdagen blev en enligt mina planer.. Verken med bloggning eller väla, så dagen till ära ska jag kirra båda två. De metallbitar som vanligtvis pryder mina fingrar, vilar vackert hos far min och det svider. Frågan är om de lockar tillräckligt för att få min trampandes dit? Eller infinner jag mig helt enkelt i ett par nakna fingrar. Frillan är aningen skabbigt också, men det tror jag definitivt är sist proriterat denna morgon. Frukost ligger flera placeringar upp och det draget är mitt nästa. Tror ni mina kära readers, är först på listan idag. Rycken att uppdateran 10 gånger ena dagen och andra dagen en, är jag ej helt nöjd med... Mitt liv återgår i en rutin den 26 Juli, då jag slår mig in bland bilar och jobb. Frukost, lunch och middag. Veckodagen ska ej behövas räknas ut från när du senast visste dagens namn, flummandet och sommarens highlights får sitt slut här. Efter min period som vuxen och arbetande återstår en helg och en dag. Ledig och fri som en fågel, ska jag spendera de njutandes. Att plugget är farligt nära och att halva lovet passerat, de väljer jag att blunda för. Ett tag ska jag nog kunna ignorera faktan.


It´s a mystery


Kioskmongo

En svensk rulle på, "Kyrkogårdsön". Plöjt igenom dagens skvaller, läst bloggar och uppdaterat mig med facebook. Ännu har jag ej hunnit äta min favorit måltid, men jag börjar höra röster nu så för att inte tappa förståndet bör jag ge magen vad den tål. Mmm, frukost. Hur dagen ska se ut är ej fastställt, dock har jag planer på en tur till väla. Vi får väl se om mammas plan ser likadan ut...

Juli 18, 2010Medans solen än en gång valsar sig upp på himlen i norr, söder, öst eller väst.. Smider jag planer inför morgondagen. Vädret ska, precis som publicerat, bli allt annat än strandväder. Om 8 dagar är mitt lov slut, då börjar jag slita för att dra in lite cash på kontot. Veckan som kommer ska därav bestå av tropiska nätter och 30gradig värme. Spåkvinnan har sagt sitt och satsar nu enligt henne själv på att bli svart inför fyra veckors icke-solning. Blundar en sväng och ser mig iklädd arbetskläder, snygg som få. Yrandes runt på ett lager, fyllt med manlighet. Hög av mängde cola som sipprat ner under kvällen och morgonen ljusnar i snabb takt. Så slocknar vi!

"Nog kul"


I forgot

Jag erkänner, jag glömde er igår... Havet höll måttet så vi kunde hänga där ett bra tag och fula oss med kameran. Det är helt underbart att ha en cykel igen. Jag må vara en hyfsat kass cykelförare, men att stanna vid ett stoppljus är svårare än det ser ut. Valsa oss upp mot Ättekulla, vilket tog oss dryga 2 timmar. Normalt sätt tar det runt tjugan. Undra om vi blev förvånade när vi hamnade på McDonalds ännu en kväll... McFlurry lockar så jävla hårt i kombination med McChicken. Helvetes snabbmatsrestaurang. Varför var den tvungen att öppna här?? Jag älskar det något fruktansvärt, men det svider hur kasst det är att trycka i sig det varje dag. Rrh, lackar lite här över. Fast måste medge att jag älskar vårt nya hak ändå, hur ska man annars spendera en halv taskig kväll?


Klockren!Vi har en tendens att vara söta ibland när vi anstränger oss också, se och häpna. Ähh, vi kan försöka iallafall. Vackrast är man då rakt ej i havet...Kvällbad

Kameran ska än en gång få känna vågorna dränka den. Badning står alltså på schemat denna kväll, känns som det sker hyfsat ofta nu! Det lockar så jävla hårt. Har planer på att rasta min minifavorit superhjälte till kusin en dag i deras pool också. Det har hänt en fantastisk sak idag, jag har åter igen ett fordon att ta mig fram på. Min cykel är hel. Efter endast 3,5 månads tjat står jag nu här med en cykel redo för ett kvälldopp på Råå. Jag hoppas på ett gäng schyssta lirare, men det skulle kunna resultera i en flopp. Ähh, upp med humöret agg-unge. Ska rycka av anti brillorna och bli positiv. Runt 7an har jag hoppat på cykeln och beger mig ner för att fiska upp Heddan, sen beger vi oss mot havet! 


Kärnan

Hejdå Kärnan!
Lilla mackan...


Epic stadstour

Random kanske är att ta i, spontan också. Men en aning sponton kanske. Ähh, känner hur ni faller bort långt in i ett yrt mood. Flummigt är bäst. Pensionärs tempo har vi hållt ända sedan vår vandring började här i vårt lilla hood. Vi drog med oss en polsk och slängde oss med bussen för att hamna på stadens gator. Efter lite mer än en affär blir vi återigen av med polaken, så vi valsar m ed lugna steg runt för att komma på någotatt göra. Skånes djurpark, Simrishamn, Tropikariet, Lund och andra fantastiska resmål bildar vår mindmap. Dock hamnar vi till slut i det 35meter höga tornet, Helsingborgs stolthet, Kärnan. Aningen krydd kanske det med stolthet... En guldpeng senare vandrade vi oss upp för de eländiga trapporna, kröp kanske snarare sådär mot toppen. Med kikaren inom räckhåll spana vi snart på danska bussar och par fikandes på balkong. Vi kände hungern komma springandes och hur musten flög ur oss vid nergång. Så vi slog oss ner med fadern & co för en fika i värmen. Rrh, vilken vacker saga. Jag är åter på hemmaplan!

Up & go

Hmm, vad ska dagen ha i beredskap? Det enda som står säkert är att jag ska spendera dagen tillsammans med Malin. Vår plan slocknade tidigt imorse då solen gömde sig bakom molnen... Någonting måste hända, något kul eller något gott. Gårdagens mascara pryder än sålänge mitt ansikte, men för första gången på länge (Vi snackar över er äcklighets gräns..) så ska jag faktiskt ta bort den och anstränga mig något för att se iallafall helt okej ut idag. Bör nog börja med denna ansträngande uppgift inom minuterna för att överhuvetaget få ut något av denna dag. Random, eller iallafall spontan önskar jag kunna sammafatta dagen med sen. Usch, vad det suger efter nagellack. Rrh, vad det låg utanför er intressebank. Stegen från sängen bort till fixningsstationen känns så långa nu att jag drar mig för det. Stannar hellre här och låter tankarna flyta ut i ord. Cola hägrar dem för tillfället... Ähh, pusspuss.

Mc............

Att man nästan kunde förutspå vart kvällen skulle leda. Förutom två guidade turer genom lägenheten har även McDonald´s hunnits intas. Båtskor, Malin jag är rädd ända in i benmärgen. Orkar ej förutspå en väderprognos, men för min skull kan väl solen lysa starkare än någonsin. Värmeböljan som just i denna stund totalt förpestar mitt rum behöver vi ej prata om, så det skiter vi i. Sängen skriker på mif, faller för lockelsen och valsar in i drömmarnas värld.

Home againTired, of every damn thing...

Avfärd

Mot stranden!

I bikten

Igår runt 13.00, skedde något som endast skett 1 gång förut. En McChicken plusmeny slank ner utan problem. En halv liter cola bara sådär, fatcamp snart.


Awsome

Deckade precis efter 1 igår med dator, godis och mobilen i sängen. Helt fantastiskt och den tidigaste läggningen hittills på lovet. Antar den var hyfsat välbehövlig. Chippeögon, förmodligen har förkylningen attackerat ögonen också. Mmm, vad jag älskar det lilla viruset. Ska nu sleva in ungefär en halv ko innan jag svälter ihjäl...

Third of May
Vandrade igenom gamla web-foton och insåg att mitt hår har blivit sinnessjukt avfärgat helt av sig själv. ingen färgning, ingenbehandling överhuvetaget och efter 2 månader är skillnaden såhär? Hyfsat normalt tror jag... Hata, hata. Sinnessjukt va de få stråna på min skalle måste må dåligt, ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag ber er kära strån, gör ett under! Låt mig imorgon vakna upp med tjockt, långt och perfekt vågat hår med min naturliga hårfärg. Mirakel och under, finns sånt?

Fransk bulldog

Nej för jag vill ju knappt ha en liten bulldog.....!!!!


Saturday Night 10 07 10Lagom random efter 90 minuters parkbänkssittande med chips och cola.Dagens fångst. 100% skönhet.2 kvälldopp, 1 förlust. Varsågod krabbhelvete, ta mitt armband.


Bromance? Gays? Random kram? Rrh, sweet.

Candy´s

Nej, men vi var inte i himlen när vi hoppat av en buss och ser "Candy´s" totalt lysa upp vår tillvaro. Att vi dessutom åkt tio hållplatser förlångt och inväntat bussen för att ta oss de tio hållplatserna tillbaka, gjorde inte godiset mindre gott. Lund som egentligen skulle varit Ven, var ej så fantastiskt. Snabbt genomvandrat och tråkiga affärer. Ähh, Nova Lund lockar inte. Ursäkta, matar bukfettet med sin släkt nu endast för att vara snäll.

Sommarförkyld

Mm, helt klubbad. Känsla av feber och en totalt värdelös näsa. Halsen tycks ej ta in luft... Inom 1 timme och förkylningen har överraskat hårt. Den svider. Mitt löfte om uppdatering sket sig då jag kom hem för en liten stund sen och lämnade hemmet kl elva. Jag måste crascha, usch. Jag vill inte vara sjuk vid tropiskvärme.


Love having you around


Nattbad

Mysig kväll som ni får veta mer om under morgondagen. Ursäktar hjärtligt för för den dåliga uppdateringen... Datorn dissar och dör inom minuten. Vi pussas Sverige.

Mmmmmmmmm

Ohh, satitsfied. Malmö var bättre än bra, bättre än någonsin. Det var svettigt och vi klibbade något. Tillammans med Moa och Vici började vi värma kortet i affär nummer ett. Erkännande om likadana jackor är ej offentliglagt. Det fortsatte som det börjat och snart visade Malmö upp sig från sina allra bästa sida. Smälte något hjärtmässigt på Weekday för att vara helt ärlig... Satan, valsade i en rosa dröm minuterna som följde. År och dar sen ett Happy meal slank ner, därför kändes det helt perfekt en dag som denna att satsa. Trots de 40 graderna som sakta bålade oss går det inte att klaga på det underbara vädret vi idag bjöds på. Tänker definitivt anstränga mig för att ge er en inblick i min lycka över dagens fångst. Om ej under detta dygnets timmar, så inom nästa.


Fem

Om fem långa timmar, ringer det här och då pinnar jag med glädje upp. Imorgon är kontot laddat och jag är ressugen. Tycker väldigt mycket om mitt sommarkort. Tåget mot Malmö lämnar knutpunkten 09.27, innan dess måste jag ta mig till stan med mina favoriter. De gröna farkosterna... 08.45 är avgången utsatt på dem. Men förväxla inte mina något nedstämda ord som negativt, jag är beyond happy. Malmööööö. Mm, känner riktigt feelingen av att valsa omkring på gatan. Mat i solen, kan det kirras sol lagom tills imorgon? Dock lagom värme, är det stekhett och strand väder får jag ångest över att ej ligga och pressa. Lagom är bäst. En sak till, mitt rum. Skabbigt med glas och skålar lite här och var. Bäddsoffan utfälld, kläder all over och en allmän mess. Jag har kirrat det, såhär nattetid finner jag energi åt de mest otänkbara sakerna. Storstädning 2 på natten? Tur jag aldrig påstått jag är normal.

Bildbevis: 09 07 10
Jag borstar tänderna.

Ops i did it again


Mr. Duktig

Nyss valsat mig iväg från lägenheten för första gången idag, men endast för en vandring bort till andra sidan kvarteret. En kortaktivering har nyss skett och jag är redo för att dra det imorgon i Malmö. Det blir imorgon istället med Moe min kära och förmodligen Vici. Då jag ej aktiverat kortet sen det förra blev stulet, har det till min förvåning växt upp en liten summa där. En fin överraskning såhär dagen före shoppingdagen. Snart dratt en rulle ballerina kakor, endast 1000 kalorier. Ska checka tågtider och spana lite shopping. Aj, vad det svider att jobba det sista fyra veckorna och att lönen entrar kontot i slutet av September månad. Fan vad jag känner för att bränna deg imorgon... På tal om deg, jag har bränt över 800kr på käk hittills denna sommaren. Den sved, ja som ett as.

Clean teeth

Vi säger nej tack till karies, eller fan är det hål? Ähh, suger på tandtermer... Inga hål!Mitt bortfall av både tandborsten och tandkrämen har fått en enkel lösning. Mamma låg inne med extra allt och jag kan nu ej skylla på att det saknas. Låt oss hoppas detta hjälper i min kamp mot att börja borsta tänderna varje kväll och varje morgon som en vanlig fräsch människa. Jag och pepsodent mot alla odds, ett team.

Beverly hills 90210
.............

Mmmmmmmmm. Rastlös.

Why wrong?Det kliar i ögonen bara av att se... Ähh, jag vill inte tillbaka. Saknar det inte och längtar inte. De är snart nere vid 6 veckor kvar, 6 veckor då jag ska njuta så totalt av mitt lov. Det ända positiva med att komma tillbaka är flytten. Bort från Petri och in i Nicolai, nytt folk. Petra också, utan henne vetifan om jag varit kvar ens... Rrrh, ångest häröver. Hur ska jag orka två år till??

Ice cream

Ett halv molntäcke pryder himlen och solen kikar ändå ej in i trädgården före tolv. Jag är godissugen och vi har ingenting hemma. Frukost är redan intagen i vanlig ordning, fick dock sällskap av lillen. Inte var dag han är uppe samtidigt. Rastlös också nu, faan. Ähh, glass kanske existerar i frysen... Have 2 have...Update: Lacket över en tom kyl....!!! Fann gifflar, nu är det lugnt igen.

StabiltMan kan ju gråta för mindre. Klipper in en deprimerande bild åt era ögon att skåda, Helsingborgs väder under morgondagen. Gråa moln och jag vill sola? Joo och jag har en affär med solen... Hyfsat weird film på 3an. Mmm, hööga. Kanske skulle man uttnyttja dagen till en Malmö dag, hmm. Finner jag en reskompis kilar jag fortare än fan själv. Tandborsten tycks ha försvunnit spårlöst här i min röra, fan tandfen får ha överseende. Gnuggar satan med tandkräm. Ehh, jag och tandfen har lite otalt redan innan då jag ej alltför ofta gör henne en tjänst. Ähh, chips i mängder. Knastrar vid vridning, fetmatecken... Chips, slut förtillfället men ack så underbara. Laater dudes.

Andas utEfter mitt trauma här i hemmet, har jag nu fräschat upp ansiktet lite. Kläder kan dock vara en bra idé också före avgång. Tanken är att jag ska pallra mig ner till Kajsa och att vi sedan ska fiska upp Jesper, hur fan det ska gå till vet jag inte med tanke på VM. Fuck, klockan tickar. 20.18 går min buss och trots att busshållplatsen ligger endast 1minut här ifrån har jag alltid en marginal på tio.. Kalla mig galen eller whatever, men missar jag bussen?

Wow

Det tog mig 50 minuter, en bordsflyttning, 4 ass flashes, två pappersbitar, en grilltång, svettningar, 2 samtal till Emil, agg sms till mossan... Den är död, avliden. Mördad.


PrickenDen svarta pricken är det enda jag ser nu.. Hur svårt kan det vara? Har stått på köksbordet med papper i handen dryga metern ifrån nu ett antal minuter. Jag vågar fan inte, varför ha.. GAAAAAH, nu kryper den. Ähh, satan, den är som mitt lillfinger men ändå så skrämmande. Flashat hela röven också för grannskapet tackvare den lilla jävlen, tvingas stå i köksfönstret i inte allt för stora trosor. Åhh helvetes spindel. Jag älska de jävlarna när jag va liten, ÄR DETTA TACKEN?! Ähh, återkommer när hjärtat gått ner till normal puls och när spindeln avlidit på något sätt.......

GAAAAAAAAAH

Vad gör jag nu?!?!?! En spindel i taket... Panik, ångest. Vad ska jag göra? Ähh, den springer i taket. Fan, jag tror jag också springer!! Varför när mamma inte är hemma?!

Keep on
Mmm, jag låter min energilampa lysa över mig en stund till...

ShowerDuschad och redo. I väntan på att solen ska nå över hustaket och nå min trädgård äter jag upp gårdagens chips kvarlevor... Tyvärr verkar jag inte landa på stranden idag, då halva ligan är iväg. Helt ärligt så är jag nog rätt mätt på bussar också, så kanske lika bra det.

Grön farkost, en ny vän

Gårdagen sammanfattande ord får nog bli random... Tog bussen neremot staden för att möta upp Kajsa på sitt flashiga jobb, ta ner flaggor. Och vi hamnade på Pistachia då tanken slog Kajsa, "Mmm, det nya Pistchia har öppnat. Vi måste sticka dit." Tackvare våra sommarkort, kastade vi oss på bussen två hållplatser för att upptäcka att de ännu ej öppnat. Därför tog vi en snabbsväng inom Tasty house och sedan två hållplatser tillbaka. Nu var jag uppe i 3 hållplatser inom halvtimmen. Därefter slog det oss, Maxi har öppet... På ettan och upp till Maxi, kom ut lycklig med både chips och Marabou. Bussen körde oss neråt igen, 5. Det var en kylig kväll och vi kom inte på något bättre än att bussa återigen. Denna gången hoppa vi på 5 och åkte till slutstationen, satt kvar i 25minuter innan vi åkte med den tillbaka igen. Sen var det bara hemfärden kvar, mot Ättekulla. Detta ger ett slutligt resultat på 7 bussturen under vår kväll, vår rundtur med bussen tog dryga timmen. Bussluffa är trevligt ska jag vackert erkänna.

Oväntat.......Favvo chipsen, Marabou, salta pengar och sura nappar. En smak sensation i kombination med Sex and the city. Jag befinner mig långt ovan molnen...


Hittin townKanske det enda färgglada jag faktiskt använder!
Rycker in mot staden med sommarens bästa; Sommarkortet. Möter upp Kajsa för en kväll helt tom på händelser, kan sluta hur som helst. Önskar min kamera låg bland mina packade prylar men det förrsvann ur minnet när jag vandrade hem från pappa förut. Får väl återberätta min förmodligen sega kväll för er i ord efter hemkomst istället!

Fungerande internet

Internet har satt igång och jag befinner mig i mitt nya hak för att packa upp sladdar och skräp. Rusade ut imorse då jag missade att ställa klockan. Avgången mot mormor för min vanliga städning skulle skett halv tio, men då var jag förmodligen mer död än levande. En kvart över elva valsade jag mig i kvick takt ut mot bussen och sedan hemåt mormor. Dammsugar teamet satte igång och det belönades med wienerbröd och kaffe. Mmmmmmmm. Åter ner i stan och upp till min numera gamla bostad för att fiska upp katterna. Packat upp, käkat och chillat lite här under dagen. Vädret får ta att tagga till imorgon, redan trött på molnen. Hakar nog med Kajsa ikväll, det lär innebära onyttigheter ivanlig ordning.


Fan.

Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan. Fan.

Det suger just nu. Svär lite till och går in i tanke-dvala. Bara jag och mina aggressioner, face to face. Måste det ta så hårt, vara så svårt? Glada miner, glada miner. Det var perfekt, spegeln är krossad. Mosad, förstörd, sönder trampad. Skärvor och vassa kanter. Ähh, vad det svider nu. Förvirrad ser jag mig själv skrika från ett gigantiskt berg. Livet snear... Vad som sker härnäst, är väl bara gudarna som vet.

Addicted

Ett nytt måste, jag är i behöver verkligen Sex and the city boxen. Alla avsnitten och ett maraton en regnigkväll. Jag hade befunnit mig i extas, i ett rus. När det återigen existerar pengar i plånboken satsar jag på denna totalt onödiga investering. Komba detta med chips, cola och choklad och ni har mig avskärmad från omvärlden tills jag plöjt genom boxen. Ett halleluja-moment väntar... Är precis hemkommen från New York där jag spenderat en halvtimme med tjejerna. Det går inte att få nog... Jag behöver boxen, nu.


Mmmmm. Avsnitt 50


På hemmaplan

Pommes frites och kyckling var lägenhetens första tillagade måltid. Jag satsa på en kvick rensning och kaserade några plagg, sen fanns där inte mycket mer för mig att göra. Så jag spatserade ner till mina favoriter, farmor och farfar. Vandrade tillbaka efter en trevlig pratstund och en påökning av dagens intagna kalorier. Upp om en snabbsväng, för att inom kvarten återigen sitta här. Satan, mitt sockerberoende skriker på mig.


The start of something

Alldeles strax valsar jag till andra sidan området för att inviga nya lägenheten. Jag har varit där förut, men nu är allt på plats och mat ska tillagas för första gången på nya stället. Det är med en mix av känslor jag sakta vandrar bortåt, allt slutar enligt sagan så jag är lugnet själv. "Så levde de lyckliga i alla sina dagar".

SilenceJag känner mig dålig för att jag inte uppdaterar er oftare om mina livshändelser. De må vara få och de må vara klena, men de ger mig ångest. Solen får mig att inte för en sekund ligga inomhus. Soldyrkare eller bara bra på att ta tillvara på de få dagarna som faktiskt är riktigt varma. Min dragningskraft att bli hysteriskt brun kanske även spelar in i spelet. Jag skänker er ett löfte.. Ikväll och nästkommande dagar ska jag vara en aktivdator människa och uppdatera er vid avgång och hemkomst.

Jag vill börja bikta redan nu, känner tagget inom mig. Mat menyn, mitt intag av mat under gårdagen. I denna takt bör jag väga någonstans runt 70kg i slutet av sommaren. Frukosten, cola och vaniljyoghurt. Hemsk kombo där. Thaimat intogs till lunch då Malin och jag drabbades av akut hungersnöd. Få timmar senare slank en pizza ner i komination med mer cola. Chips och choklad är en känslig punkt, råkade köpa det också... Efter hemkomst igår, begav vi oss precis som väntat till McDonald´s. Säger bara, farligt så otroligt farligt att de ligger få meter hemifrån. Även morgonen skulle börja illa med resterande pizza rester för att kick-starta dagen. Vad var det jag ej förstod när jag för två veckor sen skrev "Det nya livet"? Det skulle innebära hyfsat nyttig kost i veckan och fetma på helgen. Dessutom lite motionsrundor bara för att sätta fläsket i rullning, hur bra har du nu lyckas Mr?

Stökigt?

Det må ser förjävligt ut med era ögon, men enligt mina ögonbollar är det hemtrevligt.

Sommarlistan

Akuten - Check!

03 07 10

Idag förväntas man ligga på stranden, vilket är precis vad jag har planer på att göra. Därför djurar jag just nu runt och försöker lokalisera bikini och andra nödvöndiga prylar. Ångesten över att kasta sig på bussen för att entra playan svider en aning... Smset nyss: "Vi ses vi 12." Det betyder skynda! Ut med er i solen.Min utväxt är så jävla snygg just nu.

Råttorna dansar på bordetRrrh, random och jag gillar det. Mitt eget löfte för sommarn: Lära dig stå på händerna. Övningen börjar på hemmaplan efter mina failade försök att styla på stranden. Tycktes roa några få iallafall. De skulle kunna vara gymnasten nästintill mig, som faktiskt stod på händer en längre stund, de tittade på men jag väljer att gå på magkänslan. Och enligt den var det helt klart jag som var i centrum.

Temporary homeThis is my temporary home
It's not where I belong.
Windows and rooms that I'm passin' through.
This is just a stop, on the way to where I'm going.


Cleanin out my closet

Det är dags, imorgon går sista flyttlasset. Jag rymmer upp en sista gång och det är tråkigare än vanligt. Normalt sett städar jag med vetskapen av att det snart är lika rörigt och hemtrevligt återigen. Denna gången är det slut, snart står det tomt och väntar in nya gäster. Sista rycket.

Agget

Igår låg jag och berömde Sverige för sina fina somrar när de väl anländer, då kunde väl jordens lampa orkat en dag till. Det ser riktigt dåligt ut för en uppsprickning också. Satkärring, jag hade planer på en heldag på stranden. Nu infinner sig istället en förvirring och en rastlöshet utan dess like. Vad ska dagen ha att erbjuda? Låter Eminem stilla mig en aning.


GynningMmm, någon dag springer jag gladeligen längs en flaschig strand de dryga 8 kilometerna. Spår lite i handflatan och ser definitvit mig själv som tränad och en kropp likt en gudinna i framtiden. Samvetet tillåter mig springa i bikini och få de äldre grekerna att tappa hakan. Deras reaktion sänder en ego-boost utan dess like och gör de värt allt slit. En vacker dag...

Nog fräschSand... Man bara måste gilla sand sommatid. Sandkrig, en sandig handduk, knastrande i tänderna, 7 liter på golvet när man anlänt hem, hårbotten täckt med korn, slänga sig direkt i den solvärmda sanden. Ähh, jag börjar bli hög av sandkänslor snart. Spenderade nära de 8 timmarna under energilampans strålar idag, helt underbart. Inte en ett enda problem har entrat hjärnan idag, endast funderat över hur fin sommar vi har när den väl kommer. Havet har börjat få upp temperaturen till mänskliga grader och idag spenderade jag över halvtimmen i havet, it´s a first. Ruschade förbi min Moe och jag är förbi, officellt är tävlingen i fullgång. Stek satan och vinn. Hemåt, 3 liter kräm och utgång. Allt inom halvtimmen, magen skrek av hunger... Första tanken, McDonald´s. Damn women, hindra dig men icke. Sleva in maten medans bussen rörde oss mot Maxi och campa utanför för att med publik squeeza ner resterande mat. Aldrig förr upplevt den riktigt vidriga känslan av Mc. Mat är heligt och bör ej stress ätas, det står jag fast vid. Snabb vända på Maxi, kirra nödvändigheter chips, marabou, lösvikt..... Mmmmm, Ellinor "Det nya livet" började i måndags. Fuldansa, youtuba och hängde. Farkosten tog oss hemåt och nu ligger jag här med beroendet av att uppdatera er om min dag. Era carefaces är säkert uppe i skyn av undran, det värmer.

Mmmmm fuldans

Bruden är allmänt ball känner jag. Satan, dans är din grej.

Ny ögonstenVattentät, havsbilder. Vi ska leka ikväll, han och jag. En sommarfavorit kan vara inköpt. Efter mitt bortfall av min Mr som någon la vantarna på, har det nu kommit in en ny karl i mitt liv. Han fotograferar mer än gärna både under och över vattenytan, ingen badkruka det inte. Ett passionerat förhållande ligger i luften...

Lucky day

Det måste glömt kapa vårt internet. Mmmmmmmmmmmmmm, kvällen räddad.