AS-FIN
Nyss hemkommen. Sjukt go utgång, Helsingborg kan. Ibland. Och inatt, inatt var en sån natt. Hunnit Mc;a till frulle också. Livet leker. Och sommar har vi!0

Hej, här har ni mig. Och ja, jag lever.Ni, vi, jag och er. Hej, hello och tjena. Jag bloggar bra, sagt med ironi. Men lever, det gör jag fanimej bättre än någonsin förr. Det är sommar och den har börjat i en klass mycket högre än höjdarna med portfölj. Och nu dimpar solen in för att göra hela stämningen ännu bättre. Imorgon strandar vi dagen lång, jobbar in en bränna och PREMIÄRAR havet. Den 28 Juli, kan vara det sjukaste premiär datumet någonsin. Teorin bättre sent än aldrig har jag gått på. Ska få liv i gänget och cykla neråt, ut i solen!!

Sommar&sol

Det är sol. Det känns som sommar när man tittar ut, den bilden har vi inte varit alltför bortskämda med hittills. Jag ska genast vingla mig bort mot jonna för en pepparkaksjakt. Skulle vara gött att bli brun, det är trots allt snart juli. Pressa.

L.O.N.D.O.N


Chicken Royale with cheeze. Checka in i Sverige, nu.


AS-GOD frukost.


Parkbänks-häng. Folkspaning.


Duktigt nöjd. Och små pank


CAMDEN TOWN


Engelsk hostel fika, "vi testar lite nytt".


Äta ute i en park, med Jamaica-man och solsken.


Goa sängar! Stort rum, 12 brudar.


London eye hostel


Midsommar-mat + midsommarfrirande (Hänga på tågstation, garva åt konstiga människor.)


Ahweeenta, så bara sov vi på flygplatsen.


Svin-nöjd.


Pigga. Pigga. PIGGA. Flygtur=tupplur


Mind the gap, underground. Sleva hem möget.


SÅ BARA VAR VI I LONDON.

Så bara är vi hemma igen.

LONDON

LONDON LONDON LONDON. Nu lämnar vi landet, med min finaste vän någonsin. Lördag är vi åter på hemmaplan, då hörs vi igen. Med tomt konto och mobilen full med bilder.

"Det är kul att packa!"Och jag är bra på det.... LONDON.

Tåg-häng

Jag är råå-förälskad i Mohombis album. Högfärden ner till Malmö, och nu på god väg att spela det hela resan hem också. Jobbet är avslutat för dagen, och framtill den tredje Juli. Jag vill bara ha min första riktiga lön nu. Men lagom tills vi är hemma från London dimper de väl in. JAS. Och med sommarkortet som är sommarens bästa, blir det inga extra utlägg på dassiga tågturer. Jag ska leka med jonna så fort jag dimper ner i Helsingborg igen, hon är åter från magaluf. Lär få ex antal storys. Och dra mina. Härligt kackel. Och ikväll, ikväll kommer dom efterlängtade rydebäckarna!! Vi hoppas starkt på att få krama lite på dom ikväll. Innan vi överdoserar alla deras ord och fraser. "Nini". Få hem dom dirr.

Woop 10-11. Sleten, klockan är brutalt jät...

img_3260 (MMS)

Woop 10-11. Sleten, klockan är brutalt jätte för lite. Det vräker ner ute och jag är som en spackelkärring i ansiktet. Det är jobb på menyn, tätt följt av packning och penga-check inför.... LONDON. Imorgon. Yes.


Helgen bara gör det


DENNA HELGEN GRABBAR. Den går till historien. Bästa någonsin, JAS JAS JAS.

Torsdag, fredag och lördag. Och utgångarna har aldrig varit finare. 100% goa människor. En norsk fotograf, some boost. Hångel och spya. Blåmärken. Klick-klick. Sjuka taxiresor, magiska dans-moves, heytell. Dreads, glajjor och läppstift. Smeknamn och spontanitet. Hampan, Cardan, Tempel, Utposten, Lila. Shots och öl-drickande.

Ni hör. Magi. Innehållt allt och mer därtill, finare än snus. Bättre än bra. Detta ska jag leva på så länge. Och dokumenterat är det, och vi ler i takt som bilderna rullar. Nu lever vi. Det är sommar och vi döper album till "Spy, hångel och sommar". Vi JAS-ar och klickar, en dos nini. Total tattat. Driver, glider, degar och chillar. Vi hänger.

Världsklass på kalasandet. Och stämningen fortsätter. Taggade på livet är vi.

WOOP 9

Som vi wooopar nu, lever och bara glider. Och jobbar för att dra in cash efter jobbiga utgångar. Jag slevar in med tåget mot malmö strax för lite makeup, sen är det hemgång och..... På det igen kanske!? Det går bra nu. Turkos blå ögonskugga lagd på 5sek, kan vara det goaste på länge. Slabbe-kaddan. Ska driva en cola för en sockerkick så jag pallar trycket. Det är gött å´leva.

Hello babe. Lets part-eey


HEEEEEMMMMANu, nu så här 5 på morgonen när ljuset återigen är på har jag landat hemma. MAGISK KVÄLL. Den utan tvekan bästa på länge, nu slevar goda utgångar till höger och vänster. Fattigare än lusen, men nöjd som satan. Vi lever, och vi gör det bra. Brutalt bra. Bara djur-bra människor i umgänget, stort +.

Hur man på något vänster ska lyckas somna i detta morgon ljus och fågelkvitter är en annan historia.

WOOP 8


Ojojojj

Bästa utgången. Ingenting går dåligt, det är sommar. Det totalt öste ner vatten och vi bara log, garva och kuta i regnet. Överallt och ingenstans, dansade och bara körde. Stötte på många goa ansikte och hörde rösterna från Napa. Hem med er. Upptäckte Hipstamatic i em, förvänta er en bra dos bilder i framtiden. Redan duktigt aktiv. Sista bussen tänkte vi plocka 03.05, är det torsdag? Med andra ord, ingen sista buss efter 3. Ett spontanade från min sida "Vi går hem". Ah, nog. Tror Redhead hellre hade klubbat ner en 5åring än att gå hem. Efter mycket ångest och tvekan blev det i vanlig ordning min kära farfar som kom till undsättning. Mina genomsnälla, bästa framor och farfar. Vilken utgång. Magisk. Och fler blir det, det är sommar. Även om väderet ser fantastiskt dåligt ut. En dos Cola och sova på den.

AWWWWEEIIIIII


AUUUSGANGIkväll är det. Det vankas utgång med Redhead och Kajjan. Vädret kunde varit på topp, vi kunde varit i Napa, vi kunde så mycket. Men Helsingborg och mulet får duga ikväll. Aweeei, för ikväll kör vi.

Spotify PremiumInga spärrade låtar, inga 10h stopp, ingen reklam. Slut på snålheten, Hej Premium!!!

WOOP 6, WOOP 7

Halli-hallå. En dag, en heldag. Jag jobbade igår ett monsterpass mellan 9.30 och 18.30. Lämnade huset halv 8 och befann mig åter i stan 20.00, inte för hemfärd utan för goss hos Eve. Lite spontan-middag och vinare. Inte utgång i jobbkläder och allmänt slabbig, men krängde runt i stan med 'jeppo en sväng. Oh it´s a first på Nattbuss för mig, buss-taxi. Svin-nice. Och snabbt gick det. En hemkomst efter 1 och hon dör dirr, iklädd jobbkläder med choklad i sängen. Där, där har ni dagens bortförklaring till icke-bloggande-dag igår. En sådär 17h borta från hemmet. 

Idag är vi på det igen. Och nu, genast ska jag rycka igång. En storstädning och en uppfräschning.  

Det är sommar

Grabbar och töser, pågar och tjejer. Vi har sommar, oavsett vi jobbar/lov-ar. Det är den 14 Juni och jag har fortfarande inte premiärat verken strand eller havsbad. Men fan, så bra som sommaren har börjat är magiskt. Jag lever ett ständigt lyckorus. Och idag bokade vi en resa också. London. Vi ska bo på hostel i ett rum med upp till 12 brudar från runt om i världen, kan bli hur hemskt och hur fett som helst. Leta upp en go marknad och strosa omkring, äta en slabbig pizza på en uteservering, turista med cykel, shoppa tills plånboken brinner upp. Om en vecka befinner vi oss på plats. Glad, gladare, gladast. Detta ständiga lyckorus bara byggs på. Det ligger utgångar och festligheter, middagsmys och jobb redan de nästkommande dagarna. Ler och lever, glad i livet. Om det sen är sol eller det hinkar ner, det kan kvitta. För min inställning till livet och sommaren just nu smälter inte och lär inte rinna av. Som vi lever nu.

Så skrivVart är han? Vart är du?

WOOOOP X10000000000000000000

LONDON!!!!!!!! Vi lever som vi lär. Spontanitet. Om en vecka drar vi till london. 21-25 juni. Överlyckliga, astaggade, nära döden sms, JASJASJASJAS, vi ska till London. Nanannanaa. Jag och min redhead, min partner in crime. LONDOÓOOON. Från att komma på det igår till att boka idag. Så ska vi leva sommar´n. Spontant. Det är en brud med ett fastklistrat leende sen det stod "BOKAT" i telefonen som skriver till er. Och leendet ska sitta där ett tag till. Ojojojjj vad vi ska ha det fint. Finare än fint. Min allra finaste vän och London!!!!!


WOOP 5OJOJJJOJ JA. Som vi är sugna. Spontanitetens sommar

Fixx

På 10sek ska smink på, kläder på och jag ska befinna mig för avslutningsfika med daimtårta i världsklass nere hos farfar&farmor. Nu är de sommarlov för grundskolan också. Sleva hit det fina vädret nu.

Helsingør
Ett spontanbesök med direkt slap-effect. Beslutande oss kvickt och lätt för en Helsingör runda, svajjade till torget för pölse occh citronvann. Kacklade som en hel hönsfarm i 200km/h. Mätta, avpratade och redo för strosande. Lägger genast märke till de relativt folktomma gatorna, snart också de stängda butikerna. Ni tror inte Danmark har röd dag? L-y-c-k-a-d-e.

WOOP 4

Ni, jag ska träffa min trio. Min saknade trio. Alla tre totalt värdelösa på att anordna dejter och att hör av sig. Vi lämnar antingen landet eller friar vi. Vill säga Danmark eller hänger på fria, ingen dramatik. En kvick uppfräschning och frulle, en sväng inom mormor för en städning sen kör vi.
OJOJOJSOM JAG GILLAR HENNE! Ojojojj. Den finaste någonsin.

Candy-Kaddan

Hon är tillbaka. Ert godisätande monster med socker på hjärnan. Sitter med dagens andra inköpta dos socker och sveper i takt med cola. Jag mår fantastiskt. Det är sommar och lov och godisförbudet är way gone. Deg-dag i all sin godhet och hemmakväll, iklädd joggare och ruggig frilla. Inga måsten, inga "to-do". Jag älskar dethär.

WOOP 3
Middag hos Gunsan efter ett djuriskt städryck som sträckte sig från mamma till pappa. Inte illa på en dag det.

Grilla marshar

Sista kvällen med gänget. På en vecka. Jag och Redhead saknar dem innan de lämnat landet. Placerade oss efter tradigt strandväder i en backe, mitt på asfalten och dega en dos. Frisbee och ett hypat humör. För er som inte visste det, sträcker det sig en flod längs Rydebäck. Nässlad blev jag också, tradigt många år sen man umgicks med brännnässlor. Det andas sommar. Att driva igång en engångare på något kallat fortet och grilla marshar i ljummen temp kvällstid, med dom goaste någonsin; Det är livet.

KÄRT ÅTERSEENDEEfter två månader av socker-svek är hon tillbaka. Cola drickande sockernarkoman.

WOOP 2

Låt oss börja här. Jag älskar vårt lilla rydegäng. Och min redhead på g mot blondhead. OJOJOJJ, vad sommaren blir fin med dom. Det blir den bästa sommaren, någonsin. Gårdagen, student och en gnutta avundsjuka. Tradigt go dag och kväll och fortsatt natt. Utvecklingen bara osar sommar spontanitet. Det slutade med fyra studenter, vilken stämning. Och innan den, utspring i solskenet. Och släkter i A-klass, yber trevliga och härliga. Åh, ni det var så fint. Och spika kvällen med en go hemmafest i kombo med pool. Hann inte gå hälse varvet från jag med klänning simmade i vattnet, för att få en skjorta och 5 senare simma igen. Och upprepa en tredje gång. För att bara glida runt i flamingo-bikini och freaka loss i takt med musiken. Känna sig svin-sessy i jogging och piké. Och hemgång när det ljusnar, det är sommar. SOMMMMAR.

Och ikväll är det på det igen. Ryde och redhead, strand och lite marschar. Ett kubbande och allmänt häng, ett ev första dopp kanske är på sin plats. Kan ju inte bli annat än bra ni. Vi släpper en bildbomb på den.Eyyy, boost´n. Super serre minspel och brillor inomhus. Men jaaaa.

PHILLE-BOYY där han trivs!!!!!

Det finns bara en Gun, en farmor.
Och serverar underhållning.... Goding!!!

Och en nöjd Pontan

Tripp, trapp, trull

Jag inviger min älskling. Wooop, den är fin. En 3 nyanser brunare rygg hade vart bra, men idag får det duga. Studentfirande härnäst, i strålande sol och SOMMAR. Åhhh, mår gott. Puuuss

Är det avslutningsfest eller?


LOVELY. Det var en lyckad afton igår. Ne-ne.

WOOP 1

Det är sommarlov. Första dagen på detta monster efterlängtade lov. Vi är i hamn, looovv. Hajjar ni!!`` Jag fattar fan inte det. Inte någonstans, det är sjukt! Sommarlov. Ojjjoj. Gårdagen var fet, flytande procent och höftaktivering. Och nu rycker jag igång med pumpande musik i min ack så grymma bas... Neee. Är svin lack också, sådär under ytan. Men deeptalk hörreni, det sysslar vi inte med. Sommarlov väger fan upp de flesta motgångar. Jag ska inte plugga, inte till skolan, inga classm888s, inget tänkande på 10v. Det ni, försök dra ner mig från det ruset.

BOOOOST´N JAAAO. x3 Yber-serre #2.
LOV, LOV, LOV, LOV


Ren och skär lycka gubbar. Det är lov. Punkt och slut, sommarlov.

Jag boostar och ler, ler med hela ansiktet och mitt läppstift som så passande heter "Summer". Det vankas fest med stor F ikväll. Den årliga "Jonte-avslutningsfesten". Den är alltid diskuterad långt i efterhand och lätt den man längtat efter månader, nu är vi här. Ikväll gäller det. Glada ungdomar, snurriga i knoppen, musiken pumpar och livet leker. Tonight, baaam. Wooop. Aweeeiii.

SOMMMARRR-FRREEEAAAKING-LOOOOOVVVVVVAWWEEIII"!!!!!! !!""!!12"!""""!!""!11!!!!!!!!!!!!!!!

RedHeeeey. Ett prov gjort idag. Ett prov med bra resultat. Ett prov som avslutar hela andra året. Ett prov, damer och herrar. Andra året är passerat och kvar att göra är en skolavslutning. Jag tänkte spika igen den och passa på att se lite fräsch ut. De osar smink. Någon ska make-a fejjan inför plugget, det hör fan inte till vanligheterna. Vad för kläder damen i fråga tänker entra i, det är en helt annan fråga. Framför allt morgondagen problem.

MAAAAAN

Nu åker jag in och spikar igen andra året på gymnasiet. Sista provet, sista plugget. Jag hoppas på lite andliga wibes för att kirra provet. Det är mycket och jag är trött på det, men att det är på riktigt det sista jag gör sporrar en del. Hiiiiyaa, nu kör jag.

Nuuu, genast, njui

Nu går sista plugget av stapeln. Det abslut sista, sista. Tvåan är slut, över, completeeeeeeed. Men en anings ämre resultat än vad man kunat hoppas på till en början, men efter en tragglig och SKOLTRÖTT termin är det fan glasklart att det är helt ok. Min plugg inställning har förändrats en del. Känner inte samma enorma press efter MVG, i alla lägen är det inte värt alla plugg timmar och framförallt stressen. Det hon tar med sig och ska lära sig från detta gångna år är följande.

Skjut för fan aldrig på arbeten. Det slutar med 23 arbeten på 1,5 vecka, mögstress och livsångest.

Aldrig, aldrig. Jag lovar mig själv, kinnerligt och djupt att aldrig begå samma brutala misstag igen. Sällan kännt mig så jagad och uppe i varv. Nästa år ska jag vara med strukturerad, planerad och göra saker efterhand som vi får det. Jag ska bryta mönstret jag redan sytt alldeles för långt på, nu räcker det. Jag hade varit ledig imorgon om jag inte hade slarvat. Hur kul är det nu när jag istället kutar till plugget och gör prov vaaa?

E.G.O-b-o-o-s-t

Heeeey. Lite mer sminkad än imorse, ser ordentligt brun ut också. Gott team-work Webduuude! Next; MAKEUP!!

Hiiiemkommen

Redan på plats hemma igen. Men en fet note på handen "in med loggen". Gott, 2 dagar till lov. TVÅ. Jag ligger inne med ett prov under morgondagen dock, sen är det fete-över. Att det regnar ute är en aning hårt, bara tanken på lov 10v följt av sista året får mig att må så bra. Hade kunat hagla.

Jag har två makeuper att driva ihop i eftermiddag, en genomgång av spacklet och los verktygos kommer härnäst. Borde väl även själv se aningen ok ut, alltså måste jag väl slänga över ett lager i huvet jag med. Dålig uppradning.. Meeeh, VG i matte B spikade dagen.

Känns konstigt

I tremånader har jag veckans alla dagar rusat till tvn 22.00, på rutin fick jag lite panik här förut och tänkte "BB snart". Så är det slut. Det är hemskt påriktigt. Svajja in på BB-sajten och fann bilder från gårdagensfirande, känns konstigt att inte trycka på live och följa dem. Jag har varit så tragiskt insatt att det påriktigt är en saknad. Kanske tur, jag måste greppa mitt eget liv nu lagom till sommaren och sluta följa andras slaviskt.

Att sitta ute såhär ensam kvällstid emd datorn i knäet är fan det bästa som finns. Och snart gör jag det i sällskap med sockersaker också.

Summmmer

Det känns lite utland, det gör det. Att sitta iklädd shorts och linne UTEEE med 23 grader 21.36.

Små-glada-i-hatten!!11!Slabbe-brudar. L-O-V-E. Redheeeeead!!!!

ÅHHHHH. FINASTE KVÄLLLEN/NATTEN/MORGONEN. Vi pratar 4-5 Juni nu och min uppdatering är kanon. Det andas sommar som aldrig för och jag är taggad på livet. På sommar och jag har sagt det förr. Jag har så fina människor omkring mig och sommaren -11´ blir den bästa någonsin med gänget. Happy hey, happy me. Allsång, kortspel, en dos alkooo, goa snubbar, en skvätt tårar, nattmat i form av MC, Hitta nemo, skata på balkongen, GARV i alla former, ingen sömn + (ett städ-ryck...) Jag kan inte erbjuda en bättre förklaring, vart med skulle ni. Ojjoj, va hela stämning bara hette sommar. Någon deckade en tjuga men i det stora hela var det 12h vaken perfektion. Så ska min sommar bli, utan gränser och med en spontan-laddning oftare än solen rusar upp. Och ni, ni ska med!


BIG BROTHER

Big brother 2011.

Det är slut, över. min vänskap jag byggt upp med husets medlemar lämnas och jag tvingas återgå till en vardag utan BB. Vad ska jag ta mig till är frågan jag ställer mig? Känner mig lite vilsen, lite som att mitt liv någonstans tappat en del. De känns som mina vänner (tragiskt nog) och nu ska jag aldrig mer se dem, aldrig mer checka läget på live-bb och bara hänga med dem. Nu ser live ut såhärJag är redan deprimerad, ett liv utan BB känns en skvätt emningslöst. Patetiskt hur involverad jag blivit men jag älskar det. Med Simon som herre på täppan efter 106 dagar, känns det bra. Någonstans djupt ner finns en nöjdhet över att en vrdig vinnare drog hem skiten. Men att jag nu inte kan dega med mina BB-vänner är förjävligt.Oj, mängden tragiska sms under final-programmets gång är oändliga. Ledsen. :(. Ledsen gubbe.

bbi

De var tre. De blev en. Finalen BORDE vi sett live. Att vi inte kunde tänka på det, hade cashat upp mängder endast för det. Mäktigt, magiskt och maffig. Mx3.

Det är fan över nu. Borta, slut, finito. Det har förgyllt mitt liv, 106 dagar.Fuck. Så bra känns det!


Jag mår så dåligt. BB ;((:((:(:(

img_0444 (MMS)

Jag mår så dåligt. BB ;((:((:(:(


Summer summer summer

Gårdags shopping, givet förr shorts. Varför toppar det lätt listan som bästa plagg? Beachhandboll med ryde-gänget i vanlig anda. Sol, ex antal liter sand och sommarfeeling. Och inte att glömma ett cheese(igt) besök som avslut på denna som ni hör helt perfekta kvällen. Nu i den absolut finaste solen, klarblå himmel sitter jag på tåget ner till Malmö för jobb 13.00-18.30. Det svider lite ska jag erkänna, inomhus hela dagen och hemma antagligen halv 9. Men cash är cash, lär få fler sol chanser under min sommar som chillande. Mindre än veckan kvar tills officiellt lov, det finns inget finare än sommarlov. Mitt livs sista. Nästa år skriker vi student sånger. Woooop.

FET DAG

FACE hela dagen, wooop. Riktigt bra dag, svinkul!!!!! Och jag är lycklig.Snygg min, snygg pose etc. Ni kan det. Välsminkad i vanlig ordning efter en heldag i en sminkbutik.. Imorgon eller innan jag officiellt talat går på sommarlov ska jag ha kirrat mitt löfte, förändig på designfronten och en sommarkategori som jag ska låta fylla med Sommar -11. Det ska bli det fetaste någonsin, jag är redan taggad. Taggad på livet, på sommar, på partey, på ALLT.