Out of words

Usch, vissa saker i livet får en att inse hur lite roll det spelar hur du blev på skolfotot eller vilken hårfärg du har. Det viktiga vi har, nära och kära. Är skakig, här när jag skriver. Ingenting låter vettigt, livet är inte rättvist. Världen är inte rättvis, vart är meningen? Det finns ingenting att säga för att hjälpa eller hela.. Jag tänker på dig.

Idolmys.

img_5296 (MMS)

Idolmys.


Det luktar.... Nybakat

Timmarna rushar iväg, med gammal topp musik och en bakande mossa. Det luktar nybakat här hemma och lagom till idol taggar vi med cappuccino i kombo med vaniljgifflar. Plöjt bloggar de senaste 140 minuterna, farligt detdär med att fastna. Enligt min hjärna har max 10 minuter passerat.. Under den tiden har jag iallafall konstaterat: DET ÄR SLUT SLAFSAT. Nog fan för att det är skönt, men liknar en nerdrogad pundare nu förtiden. Slafsig iallafall, för att ej ta i så jag spricker. Nu är det alltså slut, sminket ska ej vara från gårdagen. Fräsch och en aning mer amitiös sminkning än bara bryn. Får ångest kan jag säga, mina slafs dagar är över. Ähh, sleten lär jag vara en dag men ett slafs med en tanke bakom kan jag nog klara av. Vill byta ut garderoben, sleva några miljoner på mitt konto och för mig till NY. Snygg, ful, gammal, ung, efterbliven eller född utan ben. En New York resa och jag är din, jag lovar. Åhh, resor. Knappt sugen på en resa, solen och jag. Ryck ett brudgäng rätt ner mot ett 30gradigt land, vilken dag som helst och jag säljer allt jag äger för att haka. Sverige jag uppmanar dig, mitt kära hemland; byt klimat. Idag, ikväll eller inom en vecka. Vill bara härifrån, när drar vi?! Sommaren 2011, blir det tågluff tro.. Maxat taggad. Ähh, mår ju illa av allt prat om en utlandsresa. Det är förlångt borta från min verklighet. Tröstäter till idol och övar upp min vuxenhet med en kaffe i handen, 5 grader är väl inte så pjåkigt?


Come on brownie, lets get together again?? Please75% ökad risk för cancer, ser förbi det och inser fakta: Jag behöver sola.

En viktig dag

Idag var en viktig dag, mestadels för att jag fick reda på att morgondagen är skolfri. Förstår ni?!?!? En ledig fredag. Jag har helg nu, låååånghelg. Och fredagen är redan planerad, mysig fredag. Ett kärt återseende i form av fika med Jonna och Alex. Det var månader sen sist jag ens såg Alex, innan sommarens slut. Pinsamt är ordet.. Nu ligger dock ej dejt planerad, fika och en djurisk pratsund kan jag tänka. Lång tid att ta igen på kort tid. Kvällen ska spenderas med ur-gänget, vi har också hittat en dag! Det blir pizza, eller något mer amitiöst om vi slår våra kock-skallar ihop. Chirre, en gnutta dipp och mina pinglor. En fredag i toppklass kallar vid det.

Blääääää

En timme till har vi håla, roligt såhär en torsdags eftermiddag. Dock slipper vi morgondagens mattelektion och får istället tampas med hemstudier. Inga klagomål mot det, en ledig fredag!!!! Troubles här i plugget igen, dålig information och klabb med mailen. Ähh, inget att haka upp sig på.

Befann mig för en stund sen på läkarcentralen för att kolla upp min hals. För er information liknar mina halsmandlar eller tonsiller som läkarna så vackert kallar dem. "De största jag någonsin sett", det va vad läkaren hostade ur sig. Någon operation är det dock ej tal om nu, förmodligen har jag en infektion i kroppen och därför har de förstorats. Alltså går det med största sannolikhet ner igen, men annars är de väl till att lägga sig under kniven... Happy days!

GAAAARVSämsta någonsin, kass. Liknar en tolvåring, mesig satan och totalt hemskt framträdande. Bläää, håller tummarna för 5pers. Gött....

Kungarna av TylösandKanske Sveriges sämsta program, men fortfarande sitter jag bänkad varje onsdag 22.00. Fest, sex och sjuka grejer. Botox var dagens, "snyggt". Ähh, att man sitter och kollar på detta är fan tragiskt. Jag är fast, stackrs människor. De skämmer ut sig, verkligen. Jag skulle behöva många miljarder innan jag frivilligt skulle medverka i detta program, allt för att bli en B-kändis. Säkert värt det när din ev framtida chef kommer på att just det, du hade sex i tv. Dig anställer vi, jovisst. Ähh, tack för att ni offrar er!

Godmorning black. Nylackade naglar, håret ...

img_5792 (MMS)

Godmorning black. Nylackade naglar, håret i en fläta, ett osminkat ansikte och till största delen arbetsklädd. Med andra ord jag är redo för en ny dag i Malmö. Solen strålar ute, vintern kanske väntar ett tag iallafall. Hoppas ni får en fin dag på jobb/skolan PUSS


FACE Stockholm

Imorgon bär det återigen av till min kära praktik, för er som missat håller jag varje onsdag hus på FACE Stockholm i Hansa nere i Malmö. Imorgon är det extra roligt, ska få lära mig sotning. Min "kollega" på eftermiddagarna har varit så söt att hon hoppar in och sitter modell för mig imorgon. En liten testkanin, supergulligt!! Det ska förhoppningsvis gå bra, kan behöva några fler vackra ansikten att träna på så var inte blyga. Hör av er till mig om ni är intresserade av att komma ner och få en fri sminkning av mig en onsdag, bara roligt om ni vill.


Fun story

Ohh, har legat inne med denna ett tag. Jag ska på utbildningskonferens, fancy va? Nämligen har jag gett mig in i Nicolais elevkår och ska sitta i styrelsen ett tag framöver. Därför fick jag chansen att åka upp på en utbildning över en helg i trakterna runt Stockholm. Ungdomar från hela Sveriges elevkårar kommer vara på plats och det vankas föreläsningar och grupparbeten. Jag är taggad, riktigt glad jag fick åka. Runt 200 elever från Sveriges alla hörn beräknas vara på plats. Tanken är att vi på fredagen den 8de Oktober (nästa helg) tar vi tåget till Malmö, vidare mot Stockholm och slutligen ner en bit för att komma till konferenshotellet i Nynäshamn. Hemkomsten sker ej förrens på söndagen, information om tider och liknande är vi ej uppdaterade med än. Fritt internet på hotellet, redan där verkar det ju strålande. Jag kan få bo med en främling i ett dubbelrum, då tackar jag för att datorn ska fungera fullt friskt. Detta kan bli hur kul som helst, laddad var ordet. Bilderna krånglar, minibilder bjuder jag på.


Idooool

Ohoooo, Sassa är grym! Stort plus att hon kommer från lilla Helsingborg, håller alla tummar för henne. Dansen gick fint idag eller ja, det var roligt. Riktigt kul, röven är inte med i leken och det där med och shaka får bli hemläxa. på tal om läxa så har jag spenderat tiden före mitt favorit program traglat spanska. Senast jag slog upp en spansk bok var tragskt nog för 1,5år sedan. Sinnessjukt var åren tar vägen, nu är det lillbrossan som sitter med böjningar och verb. Lite sitter faktiskt i ryggmärgen, mer än jag trodde. Så får väl agera coach, förhoppningsvis snappar jag upp lite här och där på vägen. Mm, spansk geni och idol-fan där har ni mig!

Ring nu rätt nummer! Sassa!

Dance off

Det där med att shaka har ej lossnat ännu, aningen oroad över hur dagens korreografi ska fortsätta. Otroligt skönt att ha något att gå till, annars blir det ej av att träna. Och ja jag vet, ett pass i veckan räknas knappt men fportfarande. Någonting måste vara en början, detta är mitt. Rumpan i rullning, sen kör vi!


Heehe, likt en treåring har jag gjort en h...

img_6660 (MMS)

Heehe, likt en treåring har jag gjort en högst seriös hårkreation. Applåd!


5 Grader

Usch, interna har entrat. Fem ynka grader visade tempen imorse och varning för den värsta vintern på tusen år enligt Polen metrologer. Är de att lita på min polska vän?? Det återstår att se, jag håller tummarna hårt för en lindrig vinter. Plugget är i fullgång och x antal guiz är lösta, djurisk egoist och yrket som chef. Petra är sjuk och därför får vi snart domen om vad som ska göras, tidig hemgång och hemuppgift i form av arbete. Tack på förhand.

Madonna, 80sMmm, har lassat in inspiration inför morgondagen. Dock har jag ännu ingen klar bild över vad jag vill.. Ögonen korsar, läggdags. En puss och ett godnatt från mig.

YEEEEEEEAH

Linda valsar rakt till kvalfinalen!! Det paret jag ville se vidare, go start. Faan jag älskar idol, kommer proritera bort fredagshändelser för att kolla på det i höst. Nörd eller ej, det är fantastiskt.

Morgondagen ligger inne med mina skolämnen jag toppar högt, modeteckning och makeup. Och endast de, inga matte pass eller samhällslektioner. 80-tal står på schemat och framförallt får vi inviga vårt nya smink, vi ska även få nya penslar. Ler här över ska ni veta, det har vi väntat på! Agerar fotograf och ger er givetvis en uppdatering på det nya penselkittet. Åhh, lite lit lycklig. Mitt skolmörker börjar lätta, trotsar naturens gång när vi nu närmar oss mörkare tider. Nytt smink, ny skola, riktigt bra praktik, elevkåren, fler lektioner med de kära frisörerna, möjligheter, event och mer inbitet intresse. Mmmm, hösten och tvåan ska bli bra. Det ska jag se till!


Idol

Att man blir så biten, sitter i extas dels efter HIFs vinst men också för att idol dragit igång. Spelande in Idol under fotbollens gång, sitter och väntar på min favorit denna kvaldag. Linda Varg, kom igen!! Kvällens insats nedan, har ännu ej lyssnat själv. Men kickass får vara recensionen i vilket fall, tummen upp.


Checklista

Avverka plugget - CHECK

Elevkårs introduktion - CHECK

Spendera dagen framför tvn - CHECK

Powerwalk- CHECK

Funnit min laddare - CHECK

HIFs vinst - ?

Idol - ?

Hålla inne på en godbit - CHECK

Dela med mig av godbiten - ?Update!!

HIFs vinst - CHECK

Idol - CHECK

Dela med mig av godbiten - UNCHECK, den får ni imorgon.

Ohh, fresh startKlockan 5 flyr jag fältet för en powerwalk, jag tänkte hoppa det. Det erkänner jag, men Jonna ringde (tur i oturen). En runda på 50 minuter och tillbaka hem för en dusch och därefter fotboll. HIF ikväll och i vanlig ordning sitter vi bänkade, dock är idol samtidigt. Kanske behöver prioritera, Idol ligger i toppen. Om detta ska bli verklighet och om jag ska få lämna min lilla lya, behöver jag en städgumma nu. Att man ska behöva göra insatsen själv...

Ny idol!!!


Agg

Kdshpewhdfvåhpwbeofcbpwebiov!!!!!! Åhh, min andra halva är död. Laddaren befinner sig mest troligt hos pappa, roligt. Nerbäddad framför tvn och inte ens en idé på att masa mig över till farsgubben. Hemtelefonen får agera Iphone vid nödfall. Gaaah.

Födelsedagsgris

img_0160 (MMS)

Födelsedagsgris


Plugg

Mmm, plugget. Redan halv 12 är det över och sista timmen spenderas åt elevrådet, tuff dag. Datorkunskapsbetyget har blivit uppskjutet och idag får vi förhoppningsvis svaret, slår mina drömmar om alla MVG i ettan in?? Jag håller tummarna. Förövrigt väldigt sleten idag, blää. Rusar på bussen och kilar hem till min säng och spenderar dagen in vågrät position. Normalt sätt skulle jag äta upp gårdagens rester och lensa frysen på glass, men fresh-start var det. Kirrar nog den där promenaden också, kanske. Motivationen saknas, men får väl fundera över mina kära sommarkilon. Vinterkilon får ej existera, då flyr stranden sommaren 2011. Slipper bussturen och rullar ner.. Nej, powerwalk blir det!

Ve & fasa, övertid

Hej min kära moder! Jag vet jag befinner mig på övertid, klockan rusar nattetid. Ska agera duktig flicka och sova 7 kvartar i timmen för att ta igen, lovar.

Imorgon är tanken att det är dags "fresh-start", ryck ner på sockret och boosta med grönfoder. Vidare hur detta miraklet ska ske, står ej fastställt. Observera dock att det ej är ett tvärt avslut, det är en avvänjningsperiod. Likt en knarkare är jag fast för mina sötsaker, ett slut är vad som krävs. Imorgon börjar nedtrappningen, inga fler Marabou Digistive till lunch eller ett kilo godis en onsdagskväll. För att chocka kroppen funderar jag även på en powerwalk, men är kroppen redo? Hejdå socker och farväl min godisidentitet, hej till mitt nya hälsosamma jag och hej nya rutiner på träningsfronten.

Ett stort lycka till från oss, jobba bort oss. Se oss varje gång du slevar ner en Mc-meny eller drar cola, och du ska se det ger dig dåligt samvete. // MVH Dina lovehandels

Tillbakablick 3

- Shoppingtur med farsgubben
- Sletna repriser på dumburken
- Släktmiddag
- Reunion med mina flickor, mina saknade flickor.

Mmmm, tjejer. Få utav de jag faktiskt håller nära av vår sort, svårt med det kvinnliga slaget. Men ni, I love you. Vår kära trio, synd att vi alla är lika kassa på att rycka ihop dejts... Förbättring på den fronten, tack.

Där hade ni min lördag damer och herrar, med det sagt är vi åter i fas. Still going strong.

DÖÖÖÖÖR!!!HAHAAHHAHAHAAAHAHHA

Tillbakablick 2

Fredagen var den idealiska skoldagen. Start 10.45, matte 45 minuter. Avslutning och hemgång 13.30 efter 30 minuter foto. Ler vid bara tanken, låt varje dag ta lärdom av detta schemat. Lät dagen passera och allt jag gjorde före middag går unger kategorin; Ingenting. En kvick inhandling och circusen var ett faktum. En brinnande spis och en framtagen brandsläckare senare stod fondue på bordet. Åt för dig, dig, dig och alla era vänner. Idol, kommer i år igen bli min prio 1 på fredagskvällen. Jonna kilade över och det skulle sluta illa.. Maxi för ett färg inköp och därefter började missnöjet. Vi och våra hemmafärgningar, kaos när håret såg mörkt ut. Panik, skrik och plötslig ångestattack. Hennes färg blev ej som förväntat och hennes prio 1 är håret. Ex antal filmer och makeover program ligger damen i fråga deckad i soffan. Vi craschar och vaknar, slevar två timmar rekt ner i papperskorgen. Tiden tickar och vi hängde med Iphonen.

The pursuit of happynessDipp kväll, morötter och gurka. Top 10 på bearnaise dippen, dock ej till grönfoder. Chirre for the win! Usch, jobbig film... Men sinnessjukt bra!!! Måste återgå till den. Ska föresten ha en lika söt unge om några år.

Värsta kurenAnledningen till att mitt hår nu har tre avslut mot det normala antalet på 50000, är enkelt. Djurisk inpackning är svaret, min goda vän såg mina toppar. Avknäckta, krokiga, sträva och några lika tungan på en orm. Tanken slog henne att en inpackning var på min behovslista och hem sprang jag med en (förhoppningsvis) kickass inpackning. Thanks my love, det var välbehövligt. Det sista jag gör innan jag slafar ner i sängen ikväll är att skölja ur den, mitt hår ska bli som nytt. I mina drömmar, i verkliga livet är planen ett mindre strävt intryck och färre krokiga strån.

My supermanMmmm, Jonna masar sin röv hitåt i denna stund. Vi ska göra det vi gör bäst, hänga. Tanken var söndagsmys mer ur-gänget, Malin gav oss kalla handen och vi gjorde en omplanering. Ensam mamma är högt uppsatt på listan, inom timmen sitter vi bänkade. Godis, onyttighetser osm glass och kakor är verkliga ikväll. Imorgon är de inget annat än en illusion.. För mig egen skull måste vi bryta, det är dagens sanning. Tvärt eller inte, ett avslut.

Tillbakablick 1

Torsdagen slapp eller gick ni miste om min dag, jag befann mig på Ullared och letande febrilt efter Morgan. Fan-foto... Dessvärre blev det ej något passionerat foto, endast min kära Gun poserade glatt med Ola-Conny. Tidig uppgång, 06.00. Vi befann oss på plats när det ännu ej hunnits fyllas människor. Klädavdelningen hoppas över glatt och jag rörde mig över mot puderpuffar och krukor. Fransar, nagellack, ramar, några krukor och i klädesväg; raggsockar. Jag tänker stanna röd, samma färg inhandlad. Vad är det? Första gången på 24 månader jag är nöjd med burret.

Ops......

img_0158 (MMS)

Ops......


Höstmarknad med mami, djur och pumpor.

img_1322 (MMS)

Höstmarknad med mami, djur och pumpor.


Shine

img_1179 (MMS)

Shine


Hej, vilken underbar dag det är!


Holy time, nostalgi. Arthur...

"Jag säger hej, vilken underbar dag det är. När man får vara som man är och man får leva tillsammans. Man måste lyssna till sig själv, göra vad du vill. Följa med musiken, inte sitta still. Det är en enkel regel och den kommer innifrån. Tro på dig själv, för det är vad det handlar om."

Kommer ihåg låten, där satt man och sjöng. Åhh, va bra det är.

Three, hard numberSovklockan dämpar ljudet av musiken och ångesten bankar inifrån, imorgon bloggar jag för er. Levererar och tar igen de förlorade dagarna... Im sorrrie. Orutinerat, verkligen det är sista gången. Hård preoritering har ni du, mitt nya löfte. PUSS

Ähh, fan sorrie. Malmö och praktik idag,...

Ähh, fan sorrie. Malmö och praktik idag, duktigt taggad för nästa vecka. Imorgon står Ullared på schemat, ser jag morgan ska jag posta en bild direkt!! Det vankas uppgång kl 6, fantastiskt på min lediga dag. Därför säger vi godnatt och laddar batterierna inför morgondagen. Puss mina fina, lovar att gottgöra!!


Guys, Iphonen får mig att skippa datorn. M...

img_9758 (MMS)

Guys, Iphonen får mig att skippa datorn. Maxar inga inlägg utan slevar mms. Får vara slut på nyförälskelsen snart, datorn saknar mig... Koreografi start på dansen idag, mmm tur jag är så bra. Hör min djupa ironi. Sämst, värdelös.


Agerar städgumma hos mormor.

img_1934 (MMS)

Agerar städgumma hos mormor.


Bild, mmmmmmm taggad idag?? Yeah. Ja, barn...

img_4557 (MMS)

Bild, mmmmmmm taggad idag?? Yeah. Ja, barn är kul att rita. Ska bli barnkonstnär lätt, nu direkt. Ähhh, modeller och vuxna må vara kul men detta känns lite waste kanske... Booooring.


Rycker mot plugget, tuff dag... Rita och s...

img_5576 (MMS)

Rycker mot plugget, tuff dag... Rita och sminka. Livet är bra nu!


Im happy!!!

Wow, första gången på länge jag känner att frillan sitter där den ska. Färgen är awesome och mycket rödare än på bilden nedan. Åhh, jag är tillbaka imorgon. Bloggat kasst nu ett tag, slut på det. Promise. Puss mina kära!

REDHEAD

img_2643 (MMS)

REDHEAD


Hmmm

Mascara som enda hjälp medel, blek, grönt hår, TREDJE VÄRLDSKRIGET I PANNAN, sleten som fan, sov frillan, tröja som var kickass i somras och nu en flopp, sa jag blek?!

Mmmmm, mitt skolfoto blev fint!!!!!!!!Ettan... Garanterat 1000 ggr fulare i år, blev nöjd med detta! Djurisk press att leva upp till..

Going 8Yeah, grönt hår mot gröna kläder. Matchningen man ligger inne med... Middag hos farmor och farfar nyss, därför bryds benet av vackra citat från min kära superman.

"Ellinor är en gris"
"Ellinor är fullast"
"Du är ..... i världen"
+ Random snorre och streck.

Barnsligare än barnet själv tog jag pennan i hand och printade in en del på lillen..

"Håll truten"
"Skitunge!!"
"Batman är snyggare än ANTON"
"Puss"
+ En ful gubbe

Ähh, tänk att bo med honom. Hade blivit bran på nytt, slevat svärd i luften och kollat på toy story.

Nattkrubb....

img_7923 (MMS)

Nattkrubb....


Hello green.Mm, tillbaka på ruta ett. Sugen på rött nu eller orange, det ska hända något nu. Mörk eller tokke, going nuts på green. Verken deppig, ledsen eller sur. Mer förväntansfull! En höst av späänande färgmöten. Fan flickor, BLEK ALDRIG HÅRET. Det mördar alla framtida hårfärger... Till något roligare, Jonna är tillbaka hemma i Sverige. Nästan tvunget att hända galenskap första återträffen, grönt hår alltså. Vi börjar känna en team feeling, den färgen och jag.

Dagens skörd! Och dudes, jag är grönhårig ...

img_2817 (MMS)

Dagens skörd! Och dudes, jag är grönhårig once again YEAH!!!!!


Wtf.......?!?!?!

img_3535 (MMS)

Wtf.......?!?!?!


Mmmmmmm, McDonalds med Jonna. Hon är på he...

img_4506 (MMS)

Mmmmmmm, McDonalds med Jonna. Hon är på hemmaplan, wiiii. Hej extra kilon!


Granny

Hungern har slagit in, vi väntar på potatisar. Jag och Gunsan befinner oss på väla i vanlig ordning.. Inte mycket inköp hittills, pengarna bugar och bockar. Slafs sammanfattar dagens look, håret är kaos. Svart, grönt SLITEN var ordet. Ähh, mat nu innan vi kolar tack. Min kära gunsan, min favvo.

Kärlek vi andra ögonkastet

Ååhhh, mysfilm!! Hundra år sen jag såg den sist.. Time for bed, sovgott.

Heey sweets. Ruggigt ryck i garderoben, al...

img_2994 (MMS)

Heey sweets. Ruggigt ryck i garderoben, allt befinner dig på rätt plats. Mmm, rätt nöjd. Min sista flyttlåda lättade från golvet, här ska jag bo. Fastnat i en film nu, sådär bra med tanke på spurten uret gjort.. Lördag imorgon, sovmorgon och cola till frukost.


HoffsVälkomna, gör er hemmastadda. Faan, flytta hem till mig!!!! Världsklass och gubbarna fular sig, satsar järnet med killarna nu. Hög på cola och deras ljuva toner. Ensamhet rocks guys. Garderoben väntar, precis som en vanlig hemmakväll. Älskar att hänga där. Jag vill en sak and one thing only, en vänlig gubbe med fete kontot som läser?? Skänk mig dion förmögenhet, lovar innerligt att sätta sprätt på den genom att skaffa en EGEN bostad. Jag går ut med din vovve, vattnar dina blommor, jag kan spela schack!! Du hjärtliga vänliga sak, sleva mig lite deg så jag kan få min vilja igenom. Thanks mate.

Alone!!!

Me me and me. Endast vi tre hemma ikväll, funderar på vad som är bättre än att slippa brödrar och päron.. Hmm.. Ähh, finns nog inget. Bunkrat upp med chips, cola och godis. Fin fredag låter det som, ja tack. Idol står fastslaget, family guy nu. Ensam är bäst!!

Gratulerar Perera.


Min chips vän, random adventures, stadsvandring, skrattanfall. Sjutton bast alltså, 365 dagar tills arton. Blicka framåt!!! Sourcream and onion med bearnaise, tycks sammanfatta hela sommaren för våra möten. Undra antalet påsar vi drog?? Humorn entrar hög nivå och tänket connectar, min favorit Kiwi. Kinda love u, puss.

Sleeping....Mat och sovklockan bjällrar, trött. Wishing my money wolud have sex in my wallet and multiply, garva åt det gamla citatet när det knallade förbi ögonen på fejjan. Det vore nåt, extra deg är välkommet att knalla in på kontot. Typ nu... Hösten, med regn och blåst välkommen du med. Är redo nu att släppa sommaren och välkomna kallare väder. Alltså sedlar med stora belopp får gärna hänga i min plånbok, höstshoppingen ser fin ut.

Fika med mami på väla!

img_0646 (MMS)

Fika med mami på väla!


En tursam själ

Slevar vackert upp 10kr och en dansk 5a, en halv till stan tack och jag inser misstaget. Hejdar honom halvt utan någon respons, sekunderna senare ler jag. Hans misstag, min lycka. Tjänade nyss 9kr, viktigt denna månaden. Kontot sviker och var krona ger mig livslusten tillbaka. Plugget rycker snart igång, inser i denna stund att jag än en gång tagit en buss för tidigt. Dock hellre tidig än sen när dagen enda lektion är en 45 minutare. Hoppas på lift hem från morsan min, jag vill ha en privatchaffis som kör mig överallt. Baam, back to life. Tagga genomgång och hektisk matematik.

A lot for 45

Morgondagen består av en ynka lektion, matematik. En lektion på ynka 45 minuter, matematik. Förstår ni, upp ur sängen och lämna alla goa serier på dumburken hemma. På en grön farkost, sedan vandra i långsamt tempo med benen hasandes efter upp för backen för en YNKA lektion. Energin som blir nedlagt på klädvalet känns ambitiöst bara det.

Tuff vecka förövrigt, så borde klaga (Hör min ironi);

Måndag - Djurisk förkylning, upphostade inälvor och utfräst hjärnsubstans
Tisdag - Modeteckning knappt 2h, 08.15- 10.00
Onsdag - Ledig
TORSDAG - Äkta tuff dag!!! Svenska, engelska, samhälle, matte och idrott. 08.30-15.50
Fredag - Lektion på 45 minuter.

Vi tycks ha hängt med chefen han själv , ja det eller gud. Nöjd och belåten ler jag för mig själv.. Före lunchtid imorgon öppnas portarna, jag hoppar ut denna fredag. Helg igen, uret går på nya batterier. Det tickar fortare än någonsin, hälften av Frökens gymnasieutbildning är avklarad. Ähhh, hyfsad tid på sänggång var tanken. Med en nytvättad nuna och flackande ögonlock, ger jag mig för idag. Taggar istället inte för den så nödvändiga morgondagen.


190016092010Blää, pest vilken skoldag. Tufft idag, extra tufft. Positivitet från Filippa får oss att se ljuset i tunneln, själv yrkar jag på hängning. Och nej mamma, inga planer på att suga livet ur mig själv och låta själen fara iväg. Still alive och skoltrött som en ung pojke med brillor vars enda liv är studeringsmaterial. Vart kom den ifrån, denna våg av omotivation och total brist på självfokus. Facebook lockar, tv blinkar, bloggar min dagliga dos av nyheter och en Iphone vid min sida. "Ja, det är lätt att fokusera på plugget nu." Trött på det här nu, sleva ut mig i glamlivet. Stickers med printet "Unga mot plugg", jag ska driva igenom det.. Blodet pulserar, ge mig frihet och ett maxat konto. Egen bostad, se världen aldrig har det lockat så mycket.

Anyway, jag måste städa. Det är äckligt i mitt crib, vidrigt tillochmed. Dryga 50 minuterna åt en satsning i 150km/h. Det ska skina här, skiiiina.

Daaamn

HEll. Nyss fått domen.. Svenskan och engelskan, förr har det gått så bra. G? i engelska och ett knapert VG i svenska, 9ian avslutades med MVG i svenska och VG+ in enlish. Punch i fejjan dirr. Ähh, grimaser nyss om hängning. Sugen satan!

Ta tag i livet Kadanik!!!!!!!!!!! NUU.

Nyttigt

img_6575 (MMS)

Nyttigt


Score

"jätte glad!!" ösregn och UTE idrott halv nio..... Yeah.

Guess its godnight then. Åhh, klockan h...

img_1450 (MMS)

Guess its godnight then. Åhh, klockan har djurat. Borde sovit för 3h sen.. Istället finner jag mig själv läsandes randombloggar i min miniskärm och kollar på skit tv. Uppgång halv 7, taggad då garanterat. Första lektion; Idrott. Ganska kul utomhus om dagens väder håller i sig, "mm". Gå och lägg dig kvinna, lär hänga på nätet ett tag till innan jag fimpar för kvällen. Peace


Agg...........

2-0 Malmö, Inge mer att tillägga.

Mmmmmmm, tack farmor. Fotbolls snacks!!

img_2950 (MMS)

Mmmmmmm, tack farmor. Fotbolls snacks!!


Ohhhhhh

Höll på att spy på den förra headern, sleva ihop en ny tills jag kommit på hur fan det ska se ut här. Råkade ta bort mina kategorier under headern förut också, knappt slitit med dem i timmar. 1, 2, 3.. Räknar för att dämpa ilskan. Hatar egentligen att klabba med designen. Skiten är dock i rullning nu, kick-asss sa jag va?? Mm, ska knåoa på den.

Malmö mot kära Helsingborg ikväll, TAGGA. Vinn nu, ska sitta som på nålar nästkommande två timmar!!!


MTV Video Music Awards/Göra ingenting

Startar i långsamt tempo upp min dag nu, tillsammans med MTV för första gången på säkert 8år. De visar reprisen på VMA och nu har jag fastnat. Lady Gaga regerar, 8 priser bla det tunga: Årets video. Ja, man skulle kunna mörda för att varit på plats. Eminem, Usher, min morgon kunde ju inte startat bättre. Sovmorgon kan vara det bästa som finns, att sova tills man vaknar. Min plan för dagen är att göra ingenting, bara låta tiden passera. Kanske plocka upp lite här, kanske bläddra igenom lite tidningar men fortfarande göra ingenting. Duscha, fixa krubb, rensa garderoben, hänga med er, plöja bloggar, hosta upp inälvorna... Ingenting, att bara göra ingenting. Så fantastiskt, det bästa jag vet. Denna dag gör jag det, ingenting.

Time to switch

Wow, det är på gång. Tänker ta klivet, ska förändra bloggen. Älskar min cleana design, den må vara tråkig och enkel men satan ändå så fin. Men det behövs en förändring, färg kanske? En riktig header, ny nedräkning. Natten är ung tack och lov. Det är ingen praktik eller plugg imorgon, perfekt då min hals fortfarande inte är alltför kry. Hostan driver mig till vansinne, en gubbe sitter garanterat i min hals och spela harpa på mina stämband. Det måste vara så... Kodmallar och fotoprogram, här ska det fixas. Inom några dagar löper projektet, sen har jag en kick-assss design.

HATÅhh, är facebooks största motståndare nu. Hatar den sidan innerligt. Varför fungerar det inte att ladda upp bilder?? Och varför laggar datorn sönder??!? Brb, ADHD. Gaaaah!

HATA HATA HATA HATA.....................UPDATE - Måste sitta och lägga in 5 bilder i taget.. "Jag är så glad just nu!"

Dance

Snart beger jag mig mott ett danspass, fruktansvärt roligt! Min hosta ger sig inte, kommer mest troligt kvävas under träningen alltså. Isånafall har jag verkligen gillat att få underhålla er, nu kör vi!!

Black smileDe ska shakas senare, reggaeton idag. Utan min Jonna dessutom, ännu värre. Vi skulle börja med koreografin idag, det mina vänner kan ju sluta hur kul som helst. Jag är på språng eller iallafall redo med cykelnyckeln i handen för att hämta upp min sport-bh hos pappa. När allting annat ska skaka kan ju någon vara hyfsat på plats iallafall. Det känns riktigt bra förövrigt, det här med att ha en rutin. Dansandet sker varje tisdag! Alltså ett träningspass i veckan, ur den vinkeln såg de ej lika bra ut.. Måste ut i spåren, MÅSTE.

Uppgift 1: Done

img_3483 (MMS)

Uppgift 1: Done


Målarverkstad

img_4465 (MMS)

Målarverkstad


7th HeavenOhh, happy days!! Ritandet lägger jag på hyllan, det är helig tid nu. En kopp choklad och Sjunde himlen, åhh tack skolan för att ni vara generösa idag!!

HatJag hitta en!! Fick med mig en efterlängtad hat hem häromdagen, vi lär bli goda vänner i höst.

Off to school, home from school

Inom loppet av tre timmar har plugget avklarats. En "stark insats" på fackteckningen var vad som krävdes för att portarna skulle slås upp. Modeteckning, frisyrer och makeup. Dagen gick visserligen i Ellinor-anda, men fick ej mycket gjort. Skaparhumöret ryckte dock tag i mig nu på bussen. Pumpa oldies på max volym och ge mig in tecknandetsvärld vid hemkomst kanske??

P-R-O-U-DOhh, jag är stolt. Verkligen lycklig över att ej ha nerbitna, fula naglar längre. Ett nyårslöfte som gick igenom, stolt var ordet. STOLT.Förövrigt borde mina lungor blöda, fruktansvärt hur mycket jag hostar. Består nog av 98% vätska dessutom, enda gången jag slipper fläka ut och in på halsen är när jag dricker. Fick en rätt go tillåtelse förut, att droga ner mig före skolan. Knapra piller var okej med farsan, i detta fallet. Just det, medicin och inget annat. Panodil, nässpray och halstabletter. Imorgon är vi ett team för att klara dagen i plugget, jag måste gå. Morgondagen bjuder på modellritande och smink. Den dag jag normalt mer än gärna drar mig upp ur sängen för, imorgonbitti är jag förmodligen inte lika taggad. Hoppas på några timmars sömn, tröttnar rätt snabbt på hosta och vattenklunkning...

Blå himmel och sol, katten diggar det. Jag...

img_0068 (MMS)

Blå himmel och sol, katten diggar det. Jag med, morsan klagar på hostandet och jag instämmer. Kom igen, det är inte kul längre..


13 09 10 13 52


Give me a BREAK

Mina inälvor flashar jag snart vilt med i webben om min hosta inte slutar hispa. Värmeböljan som i stunden valsar genom kroppen för mig mot tankar som att skala av mig skinnet. Tänkte visa mina senaste inköp, men Rudolf med röda mulen var ej mitt tänkta namn till det inlägget. Blek och glåmig, kallsvettig och sjuk. Usch, det är synd om mig nu signalerar hjärnkontoret. Fick nyss klartecken att det är okej med lite självömkan i mitt tillstånd. Låter som jag är antingen en cancer patient eller psyk tant, inget av det två alternativen; Jag lider av förkyldning. Rätt upp och ner, den har kapat benen på mig. En panodil, en kalldusch, en påse halstabletter och några outfits från Klingan.. Kan det hjälpa mitt tillfrisknande??

Måns, Måns, Måns... Garva lite när uppslag...

img_0062 (MMS)

Måns, Måns, Måns... Garva lite när uppslaget om den nya musikalen Romeo & julia kom upp. Oskyldig liten pojke!!


Eleven

Djuriskt biten av ett virus, förkyld... Hemmplan denna måndag, en dag för återhämtning. Endast projekt i plugget, inga nyheter eller viktiga genomgångar. Precis plöjt igenom x-antal bloggar, kollar kass tv och läser allt från damernas värld till HD. Den normala sjukdoms sysselsättningen och choklad. Ett måste för dagen är en penseltvätt efter intensivsminkningen i lördags, imorgon är det på det igen.

Heeey readers!!!

Sorrrriie. Ännu en gång, fan.

Halvt död, en igentäppt näsa, ständig hosta, vidriga halstabletter, en kort förälskelse, Mamma mia, en sväng shopping, ångest inför skolan, en besvikelse, brända stålar, sleten nagelmålning och ett sovande vrak. Ville bara ge er en kort resumé över den gångna söndagen. Ingen topp dag, eller helg. Vad har skett? Skolan, hemma, hemma och hemma. Addera lite sjukdom och min helg är beskriven, lite shopping på ett hörn. Rummet är åter en katastrof, pedant perioden är officiellt slut antar jag.

Tvätta penslar, färga frillan, rensa upp här hemma, sleva undan sommarkläderna, flytta hemifrån, fixa jobb. Min önskehelg, det jag skulle vilja skriva att jag gjort idag. Istället har ännu en meningslös söndag kommit till sin ända, ny dag imorgon. Depression och självömkan, ohh fancy.Sovgott.


Tragiskt men sant, spenderar kvällen med g...

img_0053 (MMS)

Tragiskt men sant, spenderar kvällen med godis, en helvetes förkylning och tvn. Mmm, rolig lördag.........


HIF nu mina vänner, hektisk dag i fullt te...

img_0052 (MMS)

HIF nu mina vänner, hektisk dag i fullt tempo!!


Brudarna är taggade och modellerna är redo...

img_0049 (MMS)

Brudarna är taggade och modellerna är redo, musiken är igång. Soundcheck väntar!!


Godmorgon!

Lördagsmorgon och klockan slår strax 8, tappert att ögonlocken ens lyft på sig. Hungern är precis som vanligt maxad och frukost låter vettigt till 100%. Lite makeup och klädval sedan bär det av mot en dag fylld med crazyness. Längtar nästan till plugget en dag som denna, hur sick?? Ni får följa med på ett hörn idag, ger er lite bilder under dagen och vår catwalk plåtas flitigt. Ha en bra lördag!

Wijk, AndreasSlumrar bort till tonerna från en viss herre ovan, rätt dålig..... Mmm. Tagga uppgång 08.00, tänkte strax kirra min check lista. Penslar, svampar, ladda kameran osv. Bocka nyss av en tung punkt, krafsa ner låtar till Jonna inne i en drog period. Seglar bort från mitt normala dunk, finner snart mig själv igen ska ni se.

1100

Wooow, Malin fetsar vilt i Göteborg och jag hänger på fejjan. Livet är bra orättvist ibland. Hon jobbar sig mot stadiet då livet är en dans på rosor och jag drar ner Cola. Plugget rycker imorgon, ska vara på plats 09.30. Lördag.......... Dock ett kul event, tema crazy och en modevisning! Valsar mig gärna upp imorgonbitti, redo med nytvättat hår och målade naglar. Kameran står redo för plåtning, morgondagen ska förevigas.

Det är inspark för ettorna på skolstaden. Makeup till folket, lär ha lite att göra. Dansuppvisningar och tävlingar, och huvudnumret; Fotbollsmatch. Sittplatser 94orna till ära, vi fick nöja oss med stå vårt år. Hif alltså, en given vinst.

Varför använda provrum??På lista över hennes Norge shopping stod trosor, men hon har aldrig förstått meningen med provrum. Sleva på dem såhär mitt inne på H&M, aldrig sålänge jag lever skulle det inträffa..

Kass uppdatering...

Fan va jag suger, ständigt har jag möjligheten i handen att ge er en glimt av mitt liv ändå är uppdateringen värre än någonsin. Tagga idol och därefter en cykeltur k regnet för att inhämta dator och lite prylar att sleva på mig imorgon. Efter det kära ni, då är jag er.. Bara er.

School
A cup of chocolateNyvaken och utvilad, jag älskar sovmorgon. Halsen värker en aning, varm choklad känns helande. En lektion är allt dagen har att bjuda på, fotografisk bild. Halv 1 går startskottet. Får underhålla mig själv på stan efter skolan tills Jonna pluggat klart för dagen, väla står på schemat. Norge närmar sig för hennes del, med kyla och glaciärer. Inhandlingslistan är lång så det  behövs en shoppingtur till, vi bangar inte.

Liar liar

Godis... Varför är det Guds gåva till människan?? Varför har jag ej ett sinnessjukt psyke så jag klarar att stå emot frestelsen? Varför får jag ej dåligt samvete nog till att gå ut och springa? VARFÖR?? Alltså sötsaker ännu en kväll, hejdå alla byxor utan gummiband i midjan. Idol är igång och ger kvällarna en mening, grymt duktig liten kille idag. Med andra ord låg han inne med minimum åldern 16.

Jim Carrey kan vara en av de skådespelarna som skänkt mig flest garv, dör halvt till hans film nu här. Min kära tv är inkopplad, livet faller på plats när man återigen kan slö kolla från sovplatsen.. Lovely!

BeautyEnligt MUS ska denna pensel användas för att applicera läppstift, eyeliner eller att tona ut läpppennor. Perfekt som ögonbrynspensel! Nr. 103


Ögonbryn - Tri brow color, Make Up StoreMitt första inköp från FACE, ögonskuggspensel #39

Wzzzzup?

Hej geeks! Aningen hög på droger eller godis, vad verkar mest trovärdigt. Tung dag torsdag, i vanliga fall. Djurisk tur blir man tydligen hedrad med ibland, så denna dag. Vaknade upp 04.23 panik fumlande, vart är mobilen? Slockat, död och lam med mobilen i handen. Inget larm, inget förvarnande som godnatt till mina texing buddies, död. Alarmet ståendes på 06.50, chocken när jag vaknar. Noway, det är inte möjligt att 1,5 timme redan passerat. Lackar och kvider, äter i måttlig takt. Någonstans där springer jag förbi en spegel, shit värsta fettet man ligger inne med. Det var en hårtvättning som låg planerad denna morgon, redan irriterad tvingas jag till en stress dusch. Tackar gud för min kära moder denna morgonen, bussen hade tagit kol på mig. Rusar ut, blöt och eländigt. Inte ens försökt fräscha upp gristrynet, ävgen kallat mitt ansikte.

Frisbee, 5-3 det säger allt. Turen efter morgonens totala knogjärn i fejjanhar vänt. Matte, numera en tråkig lektion. Genomgång, bokutdelning endast få minuter "räkning". Gott käk i matsalen, hör och häpna. Lektion från 13.00-15.50, långdag = helvetesdag. Sleva in turen och baam där kom den, dansade ut och rätt på min gode vän redhead redan klockan 2. Lyckan var gjord, garvade och hamnade på något vis på Pistachia. Lakrits och choklad. Hem mot Heddan, två datorer och två paddor.

Fatta mitt leende när läraren utbrister, ingen mattelektion imorgon. Var tvungen att beskiva min lycka, fan vilken dag.

Kick

img_1263 (MMS)

Kick


Bloody red

img_6272 (MMS)

Bloody red


Praktik

På tåget som ska ta mig ner till Malmö, inte alltför kaxig precis före avgång. Nervsystemet breakar tills manhör "detta tåget kommer ta oss till Malmö.." Efter att ha suttit som på nålar, kunde jag äntligen göra ett tappert försök till att andas. En kvart har jag väl kvar på tåget nu efter en halvtimmes åkning, en resepartner hade suttit fint. Makeupen ska slevas på , naglarna ska fixas. Hoppas på ännu en positiv dag, kanske hinner uppdatera er lite runt lunch. Puss

Addicted


Likt mitt kära bildspel sitter jag numera, dock med min nya älskling i handen.

Finner mig själv sittandes, petandes och bara ler. Den är min och jag är överlycklig. Som ett barn på julafton sitter jag med min leksak, så fort en ledig stund finns. Fascinerande, jag är kär.

Dansen var så jävla rolig, jobbig och helt fantastisk. Mina lår är inte vad de kan vara, de kommer vara stela imorgon vill jag lova. SHAKKKKKE IT sammanfattar dagens lektion. Bröst och rumpa, jo jävlar "jag är på". Det lossnar väl, tre veckor sen skulle vi vara inne i det sas det. Svetten kommer rinna, får lära mig leva med det.. Usch, min värsta fobi; Att svettas. Åhh, önskar det var iallafall 2ggr i veckan. Helt ärligt, jag ska komma i form nu grabbar. Inte för att jag har en plan men jag är taggad, därför jag matade mitt sockerberoende med godis idag. Bra start..... Får väl ge mig ut i spåren och vandra lite, kanske till och med göra en tempo ökning och springa en sväng.

Idol 2010

Tagga IDOOOOOL!!!!!!!!!!

Reggaeton
DANCE, AWESOME. Första gången idag, nevöst. Tror jag och Jonna delar samma tanke.. Jag är ingen dans människa, men jag är grymt taggad! Vingliga ben, skratt och en gnutta pinsamhet. Here we go!

Gay eller??

Claudia, polska vän. Mobbad och utskrattad pga sin blogg.. Citerar: "Känner mig retad och mobbad. Vännerna skrattar åt mina inlägg. Är jag en så dålig bloggare? :(" Var det ens en fråga? Lösenordsskyddad blogg nu, utan krydd. Eller så är jag bannad, dina läsare lär skjuta i höjden nu. Eller oj, nu kommer ju inte ens dina fans in (Jag, Jonna och Malin). Nöjd med zero?? Ganska waste att publicera inlägg då, fast du kanske skrattar åt dina 2 välskrivna rader hemma i din kammare. Ähh, över gränsen! Fortsätt skriv polski och få väck lösenordet, ingen mer mobbning. Lovar.......................Har du tatt dig vatten över huvet?

PUSS VÄNNEN!!!!

Makeup

I suck

Fyyyy, vilken rolig bloggdag för er. Dåligt samvete i kombo med en liter ångest, är för upptagen med min nya kärlek. Ähh, le inte sådär. Inget nytt på mansfronten endast min Iphone som upptar all ledig tid. Appsen är igång nu också, är alltså ännu mer upptagen än förut. Pluggandet går i 1km/h när man fingrar på telefonen hela tiden.. Plugg och plugg, blev nyss tillrättavisad; "Det kan du inte kalla plugg!!" Men rita och analysera en klädstil är väl inget jag skulle spenderat tid på om jag nu ej var tvungen, alltså studier. Låter fancy detdär, upptagen med studier. Egentligen färglägger jag en teckning!

Rummet spinner på, ideérna flödar och jag kommer ingenstans. Det stannar där vid en hjärna full med planer och tankar, stopp. Beslutsångest, möblat om en gång till idag. Aggar redan på det oklara rummet, vill bara bo in mig ordentligt. Inget hafsat utan väl genomtänkt är min nya teori, så hellre att de tar 4 veckor extra och att jag sedan älskar det än att jag blir klar på lördag och sedan flyr till vardagsrummet så fort chans ges. Nej, mitt rum mitt teretorium.

Ger mig in i rit-moodet nu och låter fingrarna dansa över min herre också, imorgon är det ordning på det här. Inga fler sammanfattande noveller, det är ett löfte.


Måndag

Jippi, måndag... Seg, trött och verkligen inte taggad på en förmiddag bestående av vanliga ämne. Ähh, skjutsen sitter iallafall perfekt. Tänk att förpesta måndagsmorgonen ännu värre genom att åka buss också. Positivt inlägg!

Gallery i öronen

Gamla godingar som Gallery och A drop in the ocean spelas förtillfället i mina lurar, det enda datorn hade att erbjuda i musik väg. Jag slipper bussen imorgon, sjukt lycklig. Mina gröna mardrömmar, att få åka med mamma är fantastiskt. Måste spana in mitt schema, hmm hade vi läxa? Inget haft på minnen isånafall.. 08.15 är startdatum för morgonen hoppas jag, ger mig genast in för att dubbelkolla både mail och schema. Sen sover vi 250km/h, sweet dreams.

Farlig fyra
Terassmys

Godis och cola, tända ljus och filtar. Mina älskade tjejer, under bar himmel med lappar i pannan. På lappen står en person alla känner till, sen är det bara till att gissa. Vem står skriven i min panna?? Leken fortsätter...

Ekeby

Bilar just nu ut mot Ekeby möbelaffär för att sen fortsätta ut till Ikea. Idéer, inspiration. Halvt osminkad, endast brynen på plats. En tröja som var en sommarfavorit sitter ej lika vackert när färgen återgått till vintervitt. Byxor som sitter alldeles för tight såhär efter att sommaren passerat med ett intag på 5000 kalorier dagligen... Ähh, idag är en dag av skam. Jag SKA ut och springa imorgon, eller iallafall powerwalka. Men nu sätter jag fokus på inredning och glömmer innebörden av sommarkilo.

Sunday

Godmorgon!! Helgen är förbi och mysdagen återstår, söndag. Jag är i fixartaget med rummet, möblar och trixar. Det är så jag ska spendera min dag och sen petar jag lite på min älskling emellan åt. Frukost hägrar rätt hårt nu, men det är inte alltför långt borta. Jag kan höra hur osten förflyttar sig ut på bordet. Mm, mat. Dagens enda "to do" är egentligen en totalt oplanerad dejt med mina oldies från 9B, toystory har varit uppe på förslag dock. Söndag Nina vänner, vi njuter av dagen då det är tillåtet att göra ingenting.

Iphooooooone

Första gången jag postar ett inlägg åt er från min nya kärlek, jävlar jag är verkligen kär i min telefon!!!!! Hänger med Kajsa och Moa framför en kass Jim Carrey-film. Brutalt dålig.. Just nu lite gayporr också, låg klass på Jims annars så bra filmer. I love you Phillip Morris var namnet! Åhh, mina älskade friends. Har saknat dem, får bli lite tätare dejter hädanefter. Får ta och spänna ögonen i den "bra" filmen nu..

IKEEEEA

Mm, rycker ut på Ikea med min kära lilla Gunsan och mamma. Hoppas på en väla runda också heheeeh.

Uppe med tuppen

Vaknar med toner från Ne-yo, underbart hur kär man en gång var i den mannen. Åhh, blir halvt hög på han musik fortfarande! Perfekt sätt att vakna säger jag. Det är dags för en fixning här nu snart, inte taggad på att fixa frilla alltså. Varför är man inte kille och snaggad? Fan va gött det hade varit.. Förutom Ikea har dagen en otroligt viktig punkt som måste bockas av..... Bambadadam......

MIN IPHONE VÄNTAR PÅ MIG, DEN ÄR REDO FÖR UTHÄMTNING!!!!!!!! Hur awesome?!?!??!

IKEA katalog 2011Tänkte bläddra igenom nya Ikea katalogen för att förhoppningsvis finna lite fancy ideér till mitt lilla hak. Vi har passerat tre, det är dags för nedvarvning. Uppgång ska ske runt 9, lär dansa upp. Ajapp! Sovgott pärlor!


Penseltvätt

Penslarna är rena och fina, både shampoo och balsam. Mer noga med deras går än mitt eget! Det kliar i fingrarna, vill ha några nya skönheter till min samling. Sugen på en ögonskuggspensel från FACE, får väl med den hem på onsdag... Farligt det där. Imorgon är jag även sugen på en skugga från MUS och en annan pensel till brynen. Min inspiration är tillbaka och jag vill så mycket. Mmm, det blir en tur till Ikea imorgon. Lyckas man rycka in mamma på väla då? Det är iallafall värt ett försök.

REDO

Farsgubben agerade målare och kirrade mitt rum en eftermiddag, strålande. Därför är jag nu i full gång med att packa upp det lådor som ännu ej blivit upppackade, då mitt rum mest liknat ett byggprojekt. Craig David håller mig taggad att rusha igenom gamla skor och rosa prydnads things. Rensa, städa och kasta. Gött att komma på plats faktiskt. Mina kära smink penslar har även de legat bland packningen, därför får de sig en omgång tvätt här i natt också. Natten är ung!

Fotboll, 50 liter godis och gott folk. Hän...

dsc00180 (MMS)

Fotboll, 50 liter godis och gott folk. Hänger hos Jonte med Malin och Kevin!! Fotboll på tv locka boysen, tror kalorierna locka oss...


Hyfsat smart

Drar upp plånboken ur väskan för att vara redo när bussen kommer. Slår (som tur är) en span ner i mynt facket och till min stora tragik ligger där 3kr och 50öre. Lovely, inte fan kommer man långt med den summan. Att hjärnan inte funderar längre på morgonen, behöver man pengar för att komma dit lär man ju skulla hem också. Min kära moder befann sig som tur var i stan och kunde hjälpa en dotter i nöd!

Plugget knallade på i vanligt tempo, inte världens mest arbetsamma dag. Så nu är jag på hemmaplan och gör det jag gör bäst; Ingenting. Träffade Malin och Elinor medaans vi plåta löv och annat, de skulle träna. Bör man inte drabbas av ångest då? Att man själv också borde röra sig lite? Inte då, jag njuter av livet som soffliggare.

En lektion kvar

Matten är avklarad. Allt annat än jobbigt, 6 räknade tal på 30 minuter. Vad blir dagens lunch? Cola och chokladboll kanske?! Usch, denna onyttighetsvågen måste få ett stopp. Inget Ikea för min del idag, får spana in stället en annan dag. Istället ska jag flabbba skit med min redhead-girl och jobba upp fetman lite. För längesen jag träffade henne, därför blir det dubbeldejtande i helgen. Både fredag och söndag! Måste ladda ihop en kväll med gamla 9B gänget, sprang på några oldies förut. Åhh, jag saknar dem!! 

Next: Plugget


1067

Fredag morgon, 2 lektioner sen är det helg. Veckorna har ett ruggit tempo, i denna farten är vi snart framme vid jul och årsskifte. Snö och kyla. Vinterfärgen har redan gjort entré, blek och glåmig. Ähh, får gå loss med penslar i ansiktet nu för att förhoppningsvis se en aning piggare ut.

Åhh, kluven. Mörk ännu en gång???


NaturalSminket är av, tänderna är borstade och jag är redo för sömn XL. Imorgon har vi sovmorgon, bör befinna mig på skolan 10.45 för en lektion Matte. Hur awesome?? Efter lunch väntar en lektion i fotografi, en lektion att längta till. Ohh, fredagar detta året sitter verkligen som en smeck. Världens nya Ikea är det förmodligen dags att valsa en sväng i imorgon med mamma, direkt efter plugget är tanken att vi ska besöka denna nya varmt välkomna inredningsaffär. En lugn morgon är bland det bästa som finns, underbar start på dagen. Duscha, käka och med omsorg välja och vraka i garderoben. Lägga makeupen på 45minuter och drabbas av akutklädångest 10minuter innan bussen ska gå. Hinna släppa iväg ett helt onödigt blogginlägg till er så att ni under er period på dagen då ni inte har något bättre för er än att spenderar en minut här, faktsikt har något att läsa. En vänlig själ, ni med. Älskar att ni checkar in och läser mina rader, tar del av mitt """super roliga liv""".

Ähh, till något vettigt: Det är nu mindre än halvvåret kvar till min efterlängtade 18-årsdag!!! Sinnessjuk längtan.....

My Jonna-honeyMmm, myselimys med Jonna. Medans jag fetar mig med Marabou, knaprar hon på morot... All heder år henne, verkligen. Orkar ej mitt totalt kassa försök, kämpa inte ens. Att sockret har så stor inverkan på mig trodde jag fan knappast själv. Ligger och drogar mig hög i musik med hög mys-faktor! Åhh, härligt mood. Mad World ligger lite på toppen ikväll, blev en aning kär efter en modern dans till denna låt i "So you think you can dance". Mmm, ska stanna hör i min bubbla med goda feelings och vackra minnen ett tag. Peace

Colorsplash

Claudia för helvete, jag vet att ditt liv går ut på att hänga här och stalka mig. Din gåva finns i min närvaro coh mina tankar vilar hos dig några få minuter dagligen. Snälla, när dejtar vi!? Din present har ett bäst-före datum... Polaken helgen närmar sig, vi trycker in en tid någonstans.

Erkännande

Hmmm, jag borde verkligen inte säga detta... MEN jag har nyss inhandlat 2 200g Marabou Digistive och ja jag ska äta upp dem ensam. Frysen är laddad med både glass och Vienetta tårta, illa!! Maten för dagen var fastfood och cola. Ändå rätt hälsosam dag............................................


School

Ohh, fancy. Första gången med nya datorn, eftersom övriga skolan uppdaterar gladeligen om att "Nu sitter vi med nya datorn!!" tänkte jag att jag också göra en snabb skrytning. En sysselsättning på rasterna, hyfsat sjukt med en dator faktiskt. Har ju varit med om snabbare internet men.. Ähh, tagga Matte B strax. Behöver förmodligen lite socker snart också för att orka till 15.50, mmm sockerberoende.

Lovely

Nerklubbad, är helt död efter min första dag på FACE. Åhh, det kommer bli ett lärorikt år!! Lovar att ge er all information imorgon, ögonen går i kors. Jag är slutkörd, pussen.

A sad storyDet var klippt. Efter 1,5 år på min handled har jag gjort det.. Tomhet. Men jag offrar det för min praktik, ååhhh mina dödskallar!!! De var alla minnen efter något, festivalen, stockholm och spanien. Men nu är det avklarat, drog mig enda till samma morgon som det är dags! Jag är lite nervös, kanske mest för tåget.. Kommer jag lyckas ta rätt tåg? Det återstår att se...

September

Ny månad, ser fram emot den med spänning. Plugget stegar i graderna, praktiken verkar grym, dansa ska vi göra, godis är godare än någonsin, pengarna slevas in på kontot, vänder turen nu?? Jag är taggad iallafall.

Nu sover vi och drömmer om en kick-ass månad!!