Reggaeton

Mmm, så var det bestämt. Varje onsdag klockan 17.30-18.30 garvar vi satan av oss åt varandras förmåga att ta in koreografi. Just precis, vi ska börja dansa. Jonna och jag satt något förrvirrade i telefon nyss för att göra vår anmälan, 3 platser återstod. Tack vare mitt sega arsle var vi ute i "god" tid, sista anmälningsdag imorgon. Ähh, anmälda och redo för start den 7 september. Nu tvingas jag iallafall en dag i veckan att sätta fläsket i rörelse..Kursbeskrivning

"Reggaeton är en klockren dansmusik där rytmen är svängig och dansen sensuell. Det är en solodans med rörelser som går igenom hela kroppen. Reggaeton har sitt ursprung i Puerto Rico och har influenser från en salig blandning dansformer såsom ragga, salsa och afro.
Reggaeton är en hård blandning av jamaicansk dancehall, salsa och hiphop som de senaste åren gått från att vara just gatans musik i Puerto Rico och Panama till att spelas på klubbar över hela världen. Attityden och kläderna är utmärkande. Språket är spanska, eller i vissa fall spanglish – en blandning mellan spanska och engelska. Musikens ursprungsland, Puerto Rico, är i praktiken USA:s 51:a delstat, och många av dagens reggaetonartister är uppväxta i Miami eller New York."


Kommentarer
alexandra säger:

Vi kör lite sånt på Zumban ;)

2010-09-02 | 21:37:08
Bloggadress: http://skeckryttaren.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback