Ber om ursäkt

Har väl inte direkt nån skyldighet att kila in här och skriva om mitt förtillfället så otroligt roliga liv varje dag.. Men känns ändå lite fail att inte uppdatera på 3dagar, beroende kanske?

Iaf för att uppdatera er om mitt liv de senaste dagarna så har det faktiskt (Hör & häpna) hänt en del. Låt oss börja med tråkigheter: Min kära lilla katt lyckades få upp balkong dörren, kila ut för att sedan ramla ner 4 våningar. Ja, ni såg rätt 4 våningar. Som galning sprang vi runt på gården och kallade på henne och leta igenom buskarna. Men ingen Kajsa upphittad så vi började väl fundera över att vi förmodligen sett henne för sista gången.. Lappar som vädjade om någon vänlig själ att ringa om de stötte på katten tejpades upp lite här och där, och för att komma till det roliga. Grannen ringde och sa; Vi ser er katt, den sitter utanför porten. Hon är tillbaka, utan en skråma från att ha fallit 4våningar ner. Förmodligen har hon väl bara 8 liv kvar nu men det ska nog gå bra.

Förutom detta så har vi även flyttat hela helgen och de senaste dagarna. Allting är på plats och sista lasset, sängarna vill säga går i helgen. Feeeeeeeeeeeeels good. Sen jävlar är vi flyttade och klara. Hade en väldligt trevlig helg förövrigt också faktiskt. Får väl passa på att tacka grabbarna för o lördags med! Hihi.

Nu är jag nyss hemkommen från skolan som idag bestod av ett prov och sen lite fotövningar. Yeahyeah, det låter kul men det är dagens sanning. Vi skulle gå på tårna, nypa tag om papper o gå på hälarna och massa crap. Ergonomi kursen suger faktiskt riktigt hårt. Dock fick vi sluta en halvtimme tidigare för att hinna kasta i oss lite käk innan det va dags för Skolstads eventet! Yeah. Lite fotboll, span på folk och dans och grejer. Riktigt pinsamma vissa av dem faktsikt! En hel del skratt alltså, satt med Jonna och hennes classmates vilket gjorde det ännu roligare. Skå gå och spana in kylen nu för magen börja känna lite hunger. Ciiiao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback