Smyg-ångest

Det är den 23 jävla Augusti. Dagen för skolstart. Ett jäkla bölande från min sida igår/idag/ikväll. Vi ska kicka igång trean med frukost på Espresso innan plugget imorgon, kicka igång det på bästa sätt. Med Mallan och med Kajjan. Snacka skit, brutal-deppa och sedan möta skolan. Alla på varsett håll.

WOOP Summer 11´. Kategorin når sin slutdestination här. Det har fan varit en go sommar, utan att det egentligen känts som sommar. Med tanke på vädret, solen som aldrig kom. Stranden om knappt besökts. Den delen har fantamej stor-sugit. Vi har haft en as-go avslutningsfest och världens goaste studentrunda med 4 studentfester. Det känns som år sedan, i själva verket var det i början av lovet. Sen har det fan kantat på. Mängder med goa kvällar i Rydebäck, grillat/degat/hängt/festat. Vi hängde praktiskt taget ihop med ryde-ligan i början av sommaren. Det har deppats, den roligaste depp-kvällen på vår gamla skola. Den vi kan garva hysteriskt åt en dag som tillexempel denna. Det har spontanats till London, hostel och shopping. Brutalt med snabb mat, inte bara där utan även här på hemmaplan. Fyy, ja ni fick ju veckas meny bara. Det har varit en massa smink, både på jobb och utanför. Aldrig haft en så spacklad sommar. Och jobbats har det gjort. Massvis. Och tur var det, för med detta vädret hade jag krypit på väggarna utan sysselsättning. Och pengarna hade jag gråtit utan. Men det som fan kommer samanfatta sommaren 2011 är brutala mängderna utgångar. Barkvällar, spontankvällar och danskvällar. Dåliga kvällar, kvällar i världsklass och borttappade kvällar. Vi har dem alla. Och det har varit fantastiskt. Även om utelivet nu står mig upp i halsen. Det har flödat procenthaltiga drycker, fix-innan-utgång-tillfällen, svettigt dansande, shots med randoms, sletna dagen-efters... Herregud ni. Utgångarna har gjort sommaren. På alla sätt möjliga, de vi minns och inte minns. Så är det sommaren. Bara att med en diskokula till skalle dagen efter sitta med cola i handen och älta gårdagens utgång. För att sen vara på det igen, ahh. Så bra det har varit. Så mycket människor och leenden, garv och flirtande. Veckodagar som helgdagar. Aiiij Caramba. Och i slutändan kan man bara blicka tillbaka och le.

Det har varit Malin, rätt igenom. Så mycket skratt, garv, depp... Wäää. Så mycket allt!! Ding, ding, ding nu ler vi brett bara. Åt sommaren, åt ödet, åt varandra, åt alla kvällar vi har 60% koll på, åt kvällen på skolan, åt hur löjliga vi är, åt hur vi bara hänger ihop, åt pussar&hångel, åt "våra" ägodelar, åt våra kommentarer vi lägger exakt samtidigt... Malllan. Hahaaha

Där har vi rott i hamn vårt sista sommarlov. Och imorgon börjar sista året. Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback