Magisk

Det var den bästa utgången på länge, tivoli och tempel. Nya förmågor, ett jävla bra gäng. Grym kväll den där lördagen. I manlig skepnad som ovan med skägg och scarf om huvet. Och på onsdag är det halloween utgång återigen, en zombie look-a-like är målet.

OCH LOV ÄR DET. WÄÄÄ.


Lov, några timmar bort. Ahh

Malmö och praktik, några få timmar. Ska vara överlycklig på vägen hem. He gång idag betyder LOOOOV. En vecka utan plugg och ställa klockan. Wäää, den är så efterlängtad!

Fanny, vilken stjärna!!


HALLLOWEEN MAKEUPP

Efter mycket lekande slutade Malin såhär!!


Och det blir en heldag

Plugget och direkt på den - Cabaré! Runt 22 är det slut, med andra ord en helgdag. I sminkets ära. Skulle pluggat (ops), skulle bakat (ops).

I vanlig ordning hann jag inte längre i mitt bloggande påväg till skolan. Det har varit en heldag, men fyfan vilken kul dag! Gjort en massa sår inför halloween, lekt med latex och wax för att få fräcka effekter och lite blod. Jag började bli galen där ett tag. Älskar det där.


Kajjan

Är trött på min egen skalle. För mycket tid åt att tänka, fundera och filosofera idag. Blivit knäpp. Tror jag. Kajsa är väl snart på ingång, tur det. Bara snacka skit och mysa, hela kvällen. Precis vad som behövs ikväll känner jag. Men nu gärna, innan ellan kryper på väggarna här hemma. Prata av mig och slänga några kloka ord åt varandra, oj va vi ska bli klokare vaaa. Ni ser, min hjärna idag. Jo tjena!

Vill känna mig såhär idag också, ha en snygg-dag mitt i sommaren och glida runt - utstråla nöjdhet, vara lite brun och bo i mina virkade shorts. Med ett monsterbrett leende på läpparna. Men hej höst, för all del.


Wäää

Ingen lär väl ha missat det faktum att vi plocka guld i söndags!? En aning packat med folk i stan, go stämning! Nästan att det ryckte i utgångsådran. Men det fick förbli en kritvit helg. Det håller inte!

På g ner mot Tivoli var jag när jag börja skriva inlägget igår... Och genrep inför lördagens bravader. Makeup till cabarén som kör där. Ännu en ur vår 4:a har plockat sitt körkort, polsken själv. Det står väl mer klart nu än någonsin att japp, jag blir sten-sist. Icke oväntat.

Jag har varit ledig idag. MONSTER SKÖNT. Haft en riktigt gosse dag, hos farmor&farfar tidigt imorse på frukost. Fastnade där och pratade i timmar, sen en liten promenad i höstsolen. Innan vi landade på kaffe hos min kära faster. Och snart väntar middag också det hos farmor..


Only you on my mind

Jobb, jobb och jobb.. FACE Stockholm och malmö till 17.00. Som jag hellre hade fortsatt min gosiga morgon och långsamt kickat igång söndagen.. Precis som söndagar borde vara. Men pengar är väl inte fel det heller! Två makeuper har dagen att erbjuda, i övriga lär tempot ligga lågt med tanke på att lönen är två dagar bort. Viktigt, så viktigt.


Bästa vän

Inte bara för att hon överraska mig och kom ner till mig på jobb i Malmö, med cola och godis nyss. Utan för att hon är hon. Världens bästa Mallan!! Love uu


NAILS

Nageldekoration, lack och spamanikyr under gårdagen. Mycket roligare än väntat, trodde aldrig jag skulle fanca pillandet med glitter och stenar på naglar.. Men fan, kreativiteten stötte in!


Teatersmink

För det var säkert inte kul att få leka av sig lite, sminkmässigt idag. Nejnej... Att jag sen knappt garvat så mycket som under hela förmiddagen gjorde endast dagen bättre. Trots en brutal-lång dag, 08.30-16.30 kändes den inte lång alls. Praktiskt jobb hela dagen och va!? Är smink kicken tillbaka tro?


Kill me

Vadå fyra grader!?


Jeans

Så har hon köpt jeans. Inte ett par, inte två utan 3! Från att äga inga jeans, inte synas i jeans på 2år. Till att nu glida runt i jeans antagligen väldigt ofta. Hel-nöjd förövrigt. Speciellt med mina godingar jag slänger upp. Kääär. En kaffe och bogarts på den! Det går bra nu.


Amen ja


Bara för att ni var så söta här.....

Skolan avklarad. Lollo och jag lär väl inte gjort alltför mycket, mest suttit av tiden och varit lyckliga över att inse att det är 3,5v tills lov. Samtidigt som det tickar in prov och plugget står mig upp i halsen. Positivitet var det, och det blev det! Gled ner till Haket och k'ka med Mallan efter vi slutat, helt underbart att hon har körkort. Meningslöst inlägg. Svin trött också. Decka en kvart och städa sen, låter som en plan!

Okt. 5, 2011

Hade kunnat att ha så mycket att skriva, egentligen. Kunnat ha så mycket bilder att sleva fram, egentligen. Men ett egentligen är ivägen. Det har hänt mycket och ingenting, lite och massor under de senaste ouppdaterade dagarna/veckorna... Innehållet får ni suga på, en tillbaka-blicks-uppdatering är alltför jobbig. Ni får nöja er med delar under veckans gång för att komma ikapp.

Som idag, längesen vår gamla 4 sågs. Så till kanelbullensdags stora ära fick vi in en spontanträff på Espresso. Den var fin den, och på tiden!!

Som igår, tränade mig död på gymmet.

Som när jag fredag, söndag OCH måndag var på McDonalds.

Som när jag i söndags tänkte dra monstermytten; "Det är måndag imorgon, dags att greppa tag i livet" (IGEN.) Det gick åt helvete förövrigt, 3kanelbullar och godis...

Som imorse, sovmorgon - XXL och klädångest.

Ni borde varit med. Joho.