T-A-G-G-A-D

Taggad på allt vad helg, lov, icke-plugg, part-eyy, sol, jobb heter. Fettt. Sista FACE praktiken för terminen imorgon, sedan är det långledigt vettni.

Jag är så trött, så slutkörd efter mina intensiva veckor plugg som jag endast har mig själv att skylla för. Men dock. Nere på botten men en pigghet långt under normalnivå. Detta blir ett riktigt skit inlägg, dötrist och alldeles mengslöst. Så vi rundar av här, önskar er en godnattsvila. Och att du+jag vaknar upp utvilade och pigga.


SOMMARLOV FFS

Terminen är rodd i hamn. Jag tar officiellt lov nu. Börjar med att ta igen sovbiten, sovgott.

Wooop, made her smile . . .

Plugga plugga plugga. På riktigt sista dagen. Inga riktiga lektioner, inga krav och måsten. Sista, sista skiten.


YEYEYEYEYEYEEEEEEEYY!!!!!!!!!!! HYEEEEASHAAH!!! :D:D:D:D:D:):):DDS:;))))))::DD:D:D

Tur man inte betygssätts i sina kunskaper i paint. Men fan, vackert är det. Plugget är över. 2an är slut. SLUUUT.

STUDERA

Pang, last day. Jag vill hiva datorn nerför ett stup, göra ett Maj-bål av alla uppgifter och skriva skolan suger på väggen 100 ggr......

.....Men stället ska jag skänka dagen åt att smeka datorn, behandla uppgifterna med omsorg och låta väggen vara vit. Detta är det sista, sista i 2an. Kom igeeen.

You made my NWooop. Har inte glömt er, aldrig vet ni. Ett lager plugg och nu ett fotbolls-dänga att vila globarna på gör att en dator inte prias. Jobb gårdagen och 10-17 pass idag, jag älskar att jobba. Dels för cashen som kommer knata in på kontot och dels för just jobbets skull. Jag stormtrivs, visserligen inte helt inne i det och jag känner mig fortfarande mindre än minst bitvis. Det lossnar mer och mer, nu ska öppning/stängning sitta också bara. Och spontan-tugget. Ett klass 9 part-eyy med gräddbulletävling, allmänt häng och missöden. En go denga! Ni förstår ju själva, vart i denna smockade helgen ska jag smeta in fri dator lek? Det mina vänner tar vi måndag eftermiddag när jag ska uppleva det jag älskar mest; Inga tvång, inga måsten och inga saker som hänger över mig. Då, då börjar vi. Ny design, ny kategori jag lovar vi greppar detta och påbrjar en sommar jag ska njuta av som aldrig förr. Måndag är två dagar borta, 2 dagar och sen är det bara glida som gäller. Happy-heey.

Heeeee

Helvetes skit förmiddag och en fabuloooooosa eftermiddag. Förhoppningsvis kväll också! Första dagen som jobbande på FACE, i like. Super! Och nu stressad tjej på tåget hem mot 9B-reunion. 2år sen det var vi!???? Vart fan tar tiden vägen! Jag ska ha kul ikväll och mysa med alla gamla godingar, gänget samlat. FREDAG! Woop. Så skrev hon förut och insåg nu att tåget satt stopp för korrekt sändning. Godkväll/Godnatt/godmorgon.

hatahatahata

Hata plugg och allt därtill. Jag har inget liv längre. Tänker plugg, gör plugg; Lever plugg. "Snart slut" motiveringen börjar kännas lam och ikväll är det motigt att skriva religionsarbete. Jag kommer drabbas av magsår, migrän och narkolepsi efter det här. Skulle bara kräka ur mig hur PEST det är. Nu ska jag mot min egen vilja ta mig i kragen och göra två kalas fina arbeten med dealine 04.00. Peaceeeee och lite fuck uuu till alla på bal idag, skulle kunna nita studenter på löpande band. Motiveringen det sista jag gör i pluggform EVER skulle helt klart hjälp mig spika igen religionsboxen inatt.

Udda
Boostar med skolböcker, jag börjar bli plugg-sjuk. Sista gången jag gör samhälle, sista gånge jag håller i en samhällsbok i plugg syfte, sista gången i hela mitt liv. Det är mycket sista gången nu, aldrig mer matematik. Religion utgår, engelskan har utgått. Och det känns bra vi avvecklar bit för bit. Och kvar blir makeup och hår, samt lite självvalda kurser och praktik.

Välbehövlig sömn och sen på det igen, plugg från tidig morgon till tja.. tidig morgon? Sovgott önskar en lycklig Ellinor er med 3 samhällsarbeten överlämade i lärarens mailbox. Tummen upp, långt upp.

Hemmakväll, monsterplugg

På hemmaplan efter en dags praktik. Mer kacklar vi inte, jag ska plugga nu. Tills tuppen går upp imorgon. Minst... En vecka kvar, en vecka kvar.

DAGENS TIPS:::::: Skjut inte upp saker!!!


SUPER_CHECK

Check. check, check, check.... CHECK.

Jag har mailat in 3 arbeten som hängt över mig i säkerligen 3månader och igår gjorde jag matte proven jag haft mardrömmar om i dryga 5 30-daggars perioder. Hajjar ni? Back låg jag och back ligger jag, men satan det ljusnar i den långa mörka tunneln. Min rygga väger mindre och mindre och jag ser ett slut. Ett slut på denna plågsamma pest termin som gått käpprätt åt helvete. Med en skolmotivation på 0,001% och en egentligen amitions nivå på 3000 har jag fan trampat still och fått en total-knockout nu i sluttampen. Men jag fixar det, det tror jag. Jag ska plugga till jag dör fram till måndag och efter 31Maj får jag i princip lov. Det ni är en vecka bort. EN VECKA. Woooooppp

JAG VILL FLY

Bitter som satan. Taskig inställning till livet, plugget och allt där emellan. Det är en sån dag, när det enda man borde göra är att ligga mörkt och under täcket alldeles ensam och grubbla. Men icke, släktkalas i trevlighetens namn med monsterregn just under grilltiden. vilken timing vaa. Värsta regnet 2011 i kombo med blixt och regn. Men trevligt var det, vad jag vore utan mina kära. Det ni, ett bortfall och jag går under. På riktigt, allt allt allt. Jag vill bara få fly, bli min egen och bo själv. Ensam och endast mig själv och mitt att tänka på. Inga problem, ingen hänsyn och ingen annans skit. Det står mig upp i halsen. Jag orkar inte. Och hela plugghistorien kan bara gå och dra sig i dasen. Finns det skolutbrändhet eller gå-in-i-skolan/väggen. Jag lider av det. Egen-vållat men dock sönderstressad. Ja jävel, det går bra nu.


Släktkalas

Det vankas grill/släkt-kalas. Bra och lite mer bra väder för en grillstund, a-neee. Med min nuvarande hunger kan det kvitta, grillat eller whatever-MAT. Jag släktar, sen pluggar hon hela natten. Kanske landar här och tar en andningspaus någonstans där i den intenstiva jobb-stressen. Det ser vi, men nu vankas det sockerlockelser och socialhet.

Day of egooboost
XX.

18 is gr88888888Birthday-booooooooy'

Nöjd killeWooop-woop. Fint som snus.

Out and play?Ger mig iväg med mormor+släkt på äventyr. gossss.

Pluggheeeest

Jag är hemma och kombar en 22 liter plugg med en dos inrednings-yra. En fredagskväll dränker jag mig i diverse arbete, en fredag. Det är tragiskt, jag är fullt medveten om det. Dock är måste ett måste och jag ska snart vara tillbaka i min gamla skor igen om jag priar plugg före minnesvärda kvällar. Så på med Spotify för snåla människor och spela låtarna du inte redan spelat 5ggr, samt hoppas att du inte överskrider 10h lyssning. I min kalender står: "FIXA PREMIUM".

DEN LILLA RÖDA.Wtf u´ll go. Jag skriver kalender, KALENDER. En plan att följa, en mall för veckan. Mår nästan dåligt utav all nedskrivning "att göra", men samtidigt bra utav min framgång. Enorma framgång. Jag behöver detta, lite struktur och vuxenhet i livet som icke-planerande. Allt ska skrivas/planeras/rutas in/KOMMAS IHÅG(-ingen mer senilitet). Just denna röda bok blir min heliga skrift, mitt steg mot en mer planerad tillvaro. Mitt kalender-jag går av stapeln idag och från och med nu är det mitt liv. Just den, den lilla röda. Denna lilla röda bibel. Denna lilla RÖDA livsförändraren.


Hummeel

Tpog mig själv en sovmorgon imorse, en ren chansning. Ingen klocka ställd, vaknar man i tid eller inte. Ett simpelt misstag jag ofta gör, somnar med Iphone i sängen. Men i vanlig takt relaterar det endast till goheter såsom sovmorgon följt av stressfrukost/påklädnad i ett. Men i tid kom hon, utvilad och glad. Ett naturpass och skoldagen nådde sin enda. Resterande tid har det städats, haft kaffe-rep och lunchat med min goding. Som alltid hos mormor. Jag ska fortsätta min städimpuls och greja rummet som på en 3-4 dagar nu rankas som; Stökigt. Ni får ett sånt torrt och meningslöst inlägg, en dagsuppradning.

Det blir en inredningsrunda kombat med en välbehövlig övningskörning när min kära Jim dimper in efter jobb. Och för ännu mer tråkigt komma-i-kapp-snack är jag fortfarande en vandrande bacill. Nyser, hostar och är allmänt förkyld efter 1,5v. Trött på skiten är jag allt. Men tabletter och hostmedicin är för veklingar.

//Mr. tråkig-bloggare


På med spacklet och sudda bort spår av trö...

img_0724 (MMS)

På med spacklet och sudda bort spår av trötthet, FACE Stockholm all day long!!


pirater


Lycklig vill jag lova. Första godis-undantag sedan 4 April


Jag vann, mängdmässigt. Förlorade, kalorimässigt.


Vi trapp-hängde iväntan på bio start. planterade oss i stan 2h för tidigt.


Och voíla, ny profilbild.

Och damer, Depp är mannen med stort M. Han är manlighet, maniskt lockande. Filmen var som väntat, braaaaa. precis som gänget piratfilmer förut. En fetare på bio (med en sovande Redhead) under dygnets absolut bästa timmar. Fett. Word. Pinsamt hög på honom med stora H, likt en 6årings förälskelse till Darin/Danny eller någon annan älskvärd idol. Det är min enormt socker-kick som talar, skyller vi på i afton. Uppgång om de tre, det här är inte lika kul när Iphone ringer.

En sådär lyckad fota-och-gå-samtidigt-bild...

img_4236 (MMS)

En sådär lyckad fota-och-gå-samtidigt-bild. Tänkte mest säga. Stan, kaffe, BIO. Blir det godis och brutet förbud? Depp är fan nästan värd det.


MR DEPP
MAGISKT SNYGG. Upplever förstås denna storslagna kväll i kombo med Redhead, världspremiär på Pirates of the Caribbean. 23.59 smäller det. Jag kommer dreggla.

M8ts

Long time, no writing. Jag har om jag ska uttrycka mig milt, häcken full. Uppstressad, uppjagad och stressad igen. Sakta men säkert hitytar jag visserligen tillbaka och står snart på icke-vinglande ben återigrn. Problemet är att min tidigare dipp ger mig käftsmällen påväg ur den fasen. En miljon arbeten och en etrig förkylning jag dragits med över ne vecka. Klubban, nerslagen och monstersjuk. Ni hajar? Jag har inte tid att sitta här och latja, sminka eller leka med inredning som jag annars ÄLSKAR. Men påväg tillbaka det är hon. Och med ett hopp, en dröm om att bli planeringsfreak, list-människa och ute i god tid med allt. Sprudlande och fullmatad med idéer. Det ni, det kommer och jag blir lycklig bara utav tanken. Ska bara kör ut i ljuset igen från denna segdragna tunneln. Sen kör vi.  


Oh.


Tillbaka på hemmaplan efter GO utgång.

img_3635 (MMS)

Tillbaka på hemmaplan efter GO utgång.


Elle -----> tapet
An essential aspect of creativity is not being afraid to fail - Edwin Land

Från ett avdankat gammalt Elle-magasin till min nya väggbeklädnad. Sådär när kreativiteten skjöt i höjden, drog jag till med saxen. Stort och mäktigt, precis som förtjänat. Vacker drivkraft, inspo. En påminnelse i en ibland alldeles för okreativ tillvaro.

Försök 2: SILIKON LÄPPAR

VARNING: TORRT INLÄGG UTAN MENING. ÄNDÅ GR8 IOFS, JAG BLOGGAR JU.
Här försökte jag sekunden efter förra boosten (Försök 1) att visa min svullna och alldeles söndriga läpp som live liknar ett taskigt plastik-ingrepp. Det gick sådär denna gången också. En kombo av uttråkad tjej, posande tjej, plut-ellan, grönt-hår-effekten and so on blev slutresultatet. Snyggt och simpelt. Min nationaldräkt, nationalfrilla och nationalläpp dessa tre sjukstämplade dagarna. Imorgon är jag oavsett mående back in the game.

Försök 1: Mystiskt paket
Det damp ner ett paket i brevinkastet, nyfiken-E kilade ut och läser Ellinor Kadanik på. Genast blomstrar glada minspel, tankar med tema "Vad kan det vara" svämmar över och ja, det varar en sisådär 30sek. Sen läser jag handelsbanken på och inser att min bankdosa trillat in. Tjoho. Därför tänkte jag förut förmedla min glädje över detta minst sagt usla paket. Lyckades bra med foto-boosten.

Jag bör inte klaga. Känns lite vuxet med en bank-dosa och monsterkoll på cashen (NOOOOOOG!!!!1!').

Tired... OF DOING NOTHING.

Min favoritsyssla, absolut min favoritsyssla börjar bli uttjatade såhär inne på tredjedagen påväg mot fjärde. Att göra ingenting är mer än bra och bättre än bäst i ungefär 2 dygn, 48h skulle jag påstå. Bara lalla omkring eller sova, hänga lite med tvn och checka läget på bloggar. Allmänt fundera och filosofera, slätt och enkelt göra ingenting. Nu, det funkar helt enkelt inte längre. lekte på blodigaste allvar med halstabletter förut. Hiva dom genom köket med min (o)mogna lillebror och han skulle fånga dem i ett grytlock. inom loppet av minuten grabba vi skedar, krossa samtliga tabletter och sköt sedan ut småbitarna i trädgården. Han med en tårtspace och jag med en sked. MogETT-1-et.

Still home.....

Kräker snart upp lungorna mina. Jag ser ut som rudolf med röda mulen. Jag har bott i mina joggingbyxor 3 dagar, druckit 20 koppar varm choklad, checka 15 avsnitt SATC, en mängd kassa repriser. Jag har frusit och snabbt efter kokat, lyckats med all min tankekraft få fram en skiss på hur mitt lilla hak ska utvecklas. Nästan det bästa med denna sjukperioden. Eller nej, mina nya silli-läppar. Antagligen har jag väl sovit som en man med öppen mun på grund av en igenkorkad snok och torkat ut läpparna, inte så charmigt som det lät till en början. Men anyway, hey Jordan2.


Er sjukling i egen hög person

Sex and the city-boxen, Klingans nya och sängen - THANKS GOD.

Maj 11, 2011 SICK

Två pappersrullar, 55 hostattacker, 78 nysningar (MINST), för många timmar spenderade till sängs, feberfrossa, en ömmande kropp och inte minst två dagar senare. JAG TYCKER SYND OM MIG SJÄLV.

RoundHeey. Jag har bränt cash det senaste dagarna. Pengar som borde vackert vila inför sommarens bravader. O andra sidan, den som dör med pengar på kontot lär inte få någon glädje av dem. Mitt motto, pengarna ska rullla.

Mina nya "harry-potter-brillor", enligt min goda bror. Min nya stickade everyday kofta. Två nyheter jag lär slita obehagligt mycket på.

Jag mår svindåligt förresten. Har åkt på förkylning/huvudvärk/hals ont och kryp i kroppen. Vilken go kombo vaa. Kvider och tycker synd om mig själv, samt det faktum att det blir nattning innan vi bläddrar datum i kalendern. Före 00.00 alltså, hjälper inte fler timmar sömn är jag körd. Jag har inte tid att vara sjuk och ligga till sängs. Så jag lägger mig med tummarna korsade och ett öppet sinne för mirakel, planerar att vakna pigg och frisk som en nötkärna.

plugga plugga plugga

IM BACK. and it feels G-O-O-D. Vet ni? Jag har strukturerat upp hela mitt liv. Detta går emot hela mitt livsmål, men jag är redo att inhandla en kalender och (tro det eller ej) planera mera. På min vägg sitter numera ettt plugg schema uppe, men egensatta deadlines och timmar för plugg. Några strö-dagar för ev missar och arbetena jag har att göra hänger på spiken intill. Dessutom har jag gjort en resning helt utom denna värld. Alla skåp, garderober, prylar och självklart en ommöblering. Allting över en enda söndag med brutal livsångest, jag såg skolan köras i diket och mitt eget liv swischa förbi. Panikslagen och stressad påväg till psyko valde jag att greppa, greppa hela mig och mitt jag från undergång. Och ni, det var allt som krävdes. Det och en rejäl dos positiv inställning.

Planera, strukturera och organisera me-ra. Plugga också för satan, i god tid.

Vad hände sen`?

Det började ju så bra dethär. Och det ska fortsätta. Någon gång efter allt helvetes plugg är över!!1. Inget internet har vi heller, inte ens hemtelefonen fungerar av okänd anledning. Mitt smarta intelekt klurade snabbt ut lösningen; Internet-delning via Iphone. Kunglig. Mindre kungligt är anledningen till mitt internet behov, jag ska MONSTER-STUDERA hela dagen. Söndagen, den som ska vara vilodagen. Ingen annans fel än mitt eget, men satan vad det är tungt att plöja skiten. Och Redhead stör mig. Malin.... Text (4), under 3 sek. Jag kommer få mycket gjort i em. Med kalas och sol på agendan. Vart fan tog plugg-ellan, lämna-in-i-tid-ellan och mvg-ellan vägen!? Dippen i tvåan. Sjukaste skoltröttheten någonsin. Knapra piller mot skoldeprission kanske skulle vara något. Ska gräva mig djupare ner i den riktningen genast.

Det suger

God mat borde vara lika med nyttig mat. Så varför är inte Mc, Marabou, lösgodis hyllan, kakorna och alla andra sötsaker hälso-bomber? Jag har genom lidigt ett magiskt sug ikväll, dock inte ätit en droppe gottis. det var det värsta sedan mitt bryt med sötsakerna 4/4. Det innebär föresten att vi passerat månaden utan det goda i livet. Vi kilade till och med runt och tittade på frestelserna i affären, utan att gå ett enda snesteg. Spanade in både kakor och bullar, godis och glass. Det är rätt starkt. Även om vårt största samtalsämne har varit i stil med "Tänk hur gått det hade varit med laalala nu." Kvällen i ända. Imorgon är en ny dag med ett förhoppningsvis icke-existerande sug efter ett kalori-kalas. Jag håller tummarna.

LONG TIME, NO SEE
WEB-CAM. Cleaning and boosting. Allt är som vanligt. Förutom mitt bakgrunds dunk, Spotify mot NRJ.

bikee

Ungefär 1,1 mil cyklar jag dagligen numera. Det är jag nöjd med. Till skolan och hem från skolan, och fortare än bussen går det. Vinningen är stor med andra ord. Jag drog mig, drog mig och drog mig för att valsa upp imorse. Och insomnade tillslut efter mitt ständiga spanande på klockan. 09.35 gled jag över siffrorna sista gången. F***. Tio minuter senare trapar hon iväg, med en macka i näven, fettigt, hår, smink - Vad betyder det ens?, noppriga träningsbrallor, en brutalt sönder tvättad/använd skinnjacka samt mina älskling över armen. Naturkunskap, mixa lite metall och diverse vätskor. Hemfärd i kombo med Redhead. Plugget är kanske rätt bekvämt, elllller!?

Och dagens insats är gjord. Tömma Mr, fylla på Mr, sätta på Mr. Diskmaskin. Maggio, jag kommer jag kommer jag kommer, disk-dansen och vacker sång på det. Hushållsjänst kan hon. Det glänser och diskberget är forntid, kanske till och med stenålder.

Och dagens I-lands problem: VARFÖR HAR DET FÖRSTÖRT SPOTIFY. Jag trivdes bra med reklam och freeee music.

Virkade shorts + VÄRLDENS BÄSTA JIM.

Ser ni något? Eller kanske borde omformulera den funderingen. Kan ni ana ett stort smile andra sidan cyber-space. Jag har dem, de ligger fina i min garderob. Tack vare han som kandiderar och vinner storslaget i Världens bästa pappa-tävlingen. Han såg min besvikelse, mina ledsna ögon och de fixar inte min gamla farsgubbe. Han har lyckats som aldrig förr, mina shorts. Nu kan jag på riktigt kalla dem mina. Så lycklig, så glad. Bara tanken på en sommar med dem, får en att dra på smilet. Den bästa överraskningen jag kan komma ihåg. En ring-kedja skåne runt, några tradera svängar och slutligen napp i Barcelona. Allt det där för mig, bara mig och mina shorts. Vilken titel han ligger inne med, Världens bästa Jim. Och vilken slav han vunnit, får diska lite extra hädanefter vaa.

HAPPY ME. HAPPY MY SHORTS. HAPPY ME FOR MY JIM-BOOOO.


Maj 5, 2011
Someones EX, my new LOVE. Second Hand. Fin, vadå fin!!!?!ett1! Perfekt.


Guuuuyss...

I am....

....Really....

.........Sorrry.

Jag skulle ju bättra på, skulle ha er med. Jag skulle också bli klassens pluggare och göra en hel omvändning. Men hur gick det? Jo, käpp-rätt-åt-helvete såklart. Mentalt hakar ni på och jag plåtar en del till er, problemet hänger på att min kära ägodel mår kasst och behöver lämnas in. Datorn låter jag vila och Iphone-bloggning var kul första 5v. vill någon skänka en Ipad eller ett gott Apple, skrik till. Jag vet, i know. En dålig ursäkt (till). Men för att komma i gängerna svirar jag er in i mina gångna dagar via bilder. Och jag gör det nu.


Häng med min everyday-girl


Premiär kubbat, med vinst x2.Hängt i FACE Stockholm, aningen spacklad. FÄRG!


Lockade håret......


HELT SKADAT. Sällan skådat, i fortsättningen också.


Valborg-grillmys med min fina familj och släkt.


Spegel boostat med min nya L-O-V-E. Soon to tell


Hängt med BB.


Skaffat afro
Kört lite peruk em. Fett, cooolt.


Knäckt nöten på en schysst fixad möter ofixad frisyr. Nöjd med den också.

Back on track. xx

Beautiful *monster** greeen

Jag är helt insnöad, jag! Insnöad = vinter, jag är INSNURRAD. På knallfärger. Det förrvirrar hela mitt egna hjärnsystem med tanke på mitt normala anti-färg mood. Nu målar jag naglarna i mer färg än någonsin och råå-diggar det. Jag lär aldrig bli en färgklick, men att ha naglar som enda färg prick skulle kunna bli en idé. Och en idé som slår, som har slått. Och etablerat sig, gjort sig riktigt bekväm med mig. Varje onsdag under praktiken går jag loss bland nagellacken och hittar nya have2have. Rosa, grön, turkos, hallon-röd. Wooop.

Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Tjena älskling.

Ahajaa

Kompis det går bra nu. Plugget driver mig till vansinne och jag ahr endå inte ens spenderat en timme här ännu. Kryper på väggarna, river håret, skjuter mig själv. Sommar nu tack.

Ville bara ge er ett levnadstecken. Ett tag till är jag fan i livet. Jag tror jag slutar 6, bara det får en att vilja bli överkörd av en gigantiskt monster-lastbil. På allvar. Och cykla gjorde jag också imorse, alltså måste jag trampa mig hem då. F-U-C-K. Jag och mitt kalas-humör ska plugga vidare nu. Skänk ett uppiggande tanke. 3hs presentation av 3ornas projektarbete i eftermiddag också. Jihaa. Ähhhhhhhh.