Orka ?!

HEEJ !

helt seriöst, JAG FATAR INGET OM 1:A VÄRLDS KRIGET o vi har prov imorron, känns inte direkt jätte lyckat men.. ;p har suttit opluggat hela kvällen utran at typ nåt har fastnat HELT CP !! så nu har jag lite damp ;D sen hade vi dessutom spanska läxa så fick sitta med det fuckingskitet o översätta ! xD o nu e min hjärna helt tom så ska gå o läga mig o läsa SO ! hihi, så kul! annars hade vi no prov idag, svårt fast skrev på alla ;D ska bli ganska kul o få tillbaka provresultatet på, NOT ?!
 ååh, jag e såå skoltrött o dampar på allt just nu!


idag spraya vi typ hela kapprummet fullt med hårspray o parfym (låter svintråkigt) men det va sjukt kul! kevin hoppas du fortf. luktar tjej! xD you make my day mina girls! ;) perfekt engelska osså ;)
 
ni får ha det fett bra !

pusspuss♥

PLUGG!


heej :D

nu e jag sjukt trött på o plugga! trots att jag hade laddat upp med massa godis för o göra det lite roligare, så hjälpte inte ens det ;O men iaf, så fattar jag inte ett om gen teknik så provet lär gå åt helvete..jag fattar iaf det mesta va genetiken ;P e mer nervös inför provet på fredag som då e andra världskriget, för där e jag sååååå lost! men det problemet imorron ;) nu måste jag plugga vidare o fatta lite genmodifiering, så kul jag ska ha! NOT!!!!

pusspuss♥

Ansökan klar!

heej ;D

nu sitter man här o pluggar NO & e så sjukt trött på o plugga ;P fast vi har prov på genetik o gen teknik, o jag har väl hyfsat bra koll på genetiken men fattar inget av gen tekniken.
Men men det löser sig nog!  Idag va en allmänt tråkig dag ii skolan faktiskt, inget kul o berätta. Vi hade världens tråkigaste idrottslektion för den va inte så välplanerat så det sluta med att ingen gjorde nåt^^ Direkt därifrån kom farfar o plocka upp mig karro o jonna, sen släppte vi jonna hos sig o sen stack vi till karro ;D Efter det stack vi o hämta hennes nya HUND! :D en old english sheapdog, sjuk söt liten(stor) valp, för den va inte så liten vägde redan nstan 20kg ;o Sen va jag kvar hos dom ett tag innan pappa kom o hämta mig, då stack vi till resturang camilla o käka xD säger bara onyttiga ellan 4ever! sen när jag kom hem kolla jag top model o nu e det somsagt plugg -.- Helt rätt tjej som åkte i top model iadg btw ! ;)

Men jag har gjort en superbra sak idag! min ansökan! :D
Det blev:

1. Petri - stylist
2. Campeon - SP, kommunikation


Vill dock inte gå campeon, men tog ändå ett andra val ;P e såå glad att jag äntligen bestämt mig vad jag vill gå!

Just det, det blir förmodligen ingen hund för min del nu ;( trots mtt tjat så e mamma emot det! så e lite sur :@ menmen, får väl köpa det när jag flyttar hemifrån nån dag! ;)

pusspuss♥

1.57 o ändå längst ? ;O



haha, biatches! verkar lång för en gåns skull ;) <3


agnesa dah snygging o jag ;)


tango ? ;D


jag o kevan skulle köra detta, problemet va bara att han e jäät mkt längre än mig så när han la ner sparka han mig i huvet ! ;O kevin:@


claudia e DUKTIG ! ;D


bara för vi e såå coola ! (H)

kände för o lägga upp lite bilder från förra veckan!

pusspuss♥

OMG !!


Heeej !

jag hare inte kommit in på min blogg på över en vecka, o idag kom jag in! ;O har ingen aning om va det beror på..;S men nu kommer jag iaf :D jag tror ändå inte det har hänt nåt speciellt jätte kul, förutom att idag va jag o kolla på HUND! en iten chihuahua valp som va typ en vecka o hade inte ens öppnat ögonen ;o så nu håller jag på o tjatar på min mamma förfullt, för det e inte säkert att jag får den men jag hoppas verkligen det :D jag e helt kär i henne!! så jag måste lyckas tvinga henne ;) jag ska åka o kolla på den igen om nån vecka när den har öppnat ögonen ;D 
Nu kom jag på att det faktiskt har hänt en bra sak sen jag skrev sist! jag vet nu vilket gymnasieprogram jag ska gå, nämligen hår- och makeupstylist på petri. Det e ett helt nytt program så man vet inte vad det blir för intagningspoäng, men hoppas att jag kommer in :D De tar nämligen bara in 18 elever! ;O ska nog göra min ansökan ikväll, sen får vi se i april om jag kommer in..

Igår va jag, jonna, claudia o karro hemma o hos malin o hade lite myspys :D vi/dom käkade pizza o så satt vi där o snacka länge XD sen kila vi in i soffan o kolla litetv o nörda data, vi kolla lite på körslaget^^ o sen på världens absolut sämsta film nånsin ! :O:O KINGKONG ! fyfan som den suger! ;O o vi satt o kolla på den från halv 10 till 1 ;O;O fast vi gjorde ju lite annat samtidigt så ;) vi hade iaf kul, men den filmen e inte til o rekomendera -.-

pusspuss♥

Just det ;P


Glömde säga att jag tog paus från mitt nyttiga liv idag
käka massor med glass med malin efter skolan o...
sen kebab! :D
sjukt gott! fast nu e det tillbaka till nyttigheter ;)♥


Torsdag


Heej ! :D

Jag e sjukt trött på skolan nu asså jag håller på o somna, elr dampa! xD Hahaha, jag o kevin har haft en liten fight dag! sen drog han mig på vårt skitiga kapprumsgolv ?! ;o inte okej kevaan ! men han fick igen sen när vi sluta o jag knocka han med huvet på hans tand ;D hoppas det gör ont fortfarnade! ;) Idag i skolan hade vi först syslöjd, båååring! sen arbetspass där jag o kevin "läste" HAHA sen va det time för BIP-test o innan jul kom jag till nivå 9, o nu till nivå 6 ;O PINSAMT! hur lyckas man sänka sig 2 on halv nivå ?! ;O måste ha käkat mkt julmat ;) så jag va skit sur på det, men det gick över efter ett tag. Sen va det engelska där vi bara lämna in vår översättning o sen..
pratade vi om vår kära Auchwitz resa ! :D
vi börja om tåget dit som tar 10h o där man har såna "sovrum" där det tydligen e skit trångt o sex sängar, 3 på varje sida på varandra :O det värsta av allt va att det kan komma främlingar i samma rum som än! då kommer iaf inte jag sova utan då hittar man mig o jonna ute i hallen o dampar lite ;P Sen gick vi igenom va man skulle ha med sig xD ni kan få se den listan imorron för NO WAY att det räcker för mig! har redan lite panik för det, plus måste jag fixa mitt pass nästa veecka efetersom det snart går ut ;p
men nu ska jag gå o deppa o läsa ;O e på s. 82 av 340 :O:O:O o jag ska vara klar med den bokrecencionen den 23/1 :O nu vet ni vad som kommer hända i min helg! ;O TRÅK !


MIN HAT BOK 4 LIFE!! xD

pusspuss♥


Sov gott



SAKNAR SOMMAR! o lägret ;( <3

Hihi, nu e jag trött efter o ha gjort en skit svår engelskaöversättning så nu ska jga lägga mig o läsa lite o sen e det natti! :D

pusspuss♥

Betty 16 år ! :D:D


Heej! :D



idag blir betty 16år ett stort grattis till henne <3

Betty hade sagt att hon ville ha en dvärg hamster, så vad gör man inte ? Jag, jonna o claudia stack till djurriket och köpte en skit gulligt liten tjejhamster ;) ( karro, emma o malin va osså med på presenten) hon vägde bara 30g ! :O Sen köpte vi lite mat o spån o lite sånt gulligull. När vi hade fixat det så stack vi direkt till betty o hon blev jätte glad verkade det som! ;)
hoppas du gillar henne betty! :D

pusspuss

090113


Helloj!

Min morron idag va nog den värsta i mitt liv! ;o Jag vakna kl 6 o gick rätt in i dushen för att vakna, sen sprang jag upp o börja fixa mig, sen börja jag tänka på va skulle ha på mig..sen titta jag på klockan o jag bara SHIIET !! kvart i 7, o jag skulle dra hemifrån 7 ;o så jag sprang runt som en galning o fixa det sista o packa väskan till träningen. Sen djura jag ut utan frukost o med klackar ( som jag ångra sen när jag blev tvungen o springa ) Jag vet knappt vad jag hade på mig såg ut som en loffe ;) sen sprang jag alldeles själv genom den äckliga backen o det va mörk så jag djura!  sen börja jag gå lite för kondisen e inte på topp än xD men sen ser jag tillslut busshållplatsen o ser precis ettan gå..så ser jag en buss till jag bara aah, det måste va tvåan! så jag sprang lite till o när jag kommer fram ser jag att det e en etta till, så onödigt. men sen kom ju bussen till slut o jag hoppa på sen kom jonna med sen va vi nere i stan vid 20 i 8a ;) så då stack vi till pressbyrån så jag kunde köpa lite frukost XD så käka jag snabbt o sen kila vi till campeon!

Jag gilla faktiskt campeon o jag kan nog tänka mig o gå där sen. Lektionenerna idé och lärdomskunskap o kommunikation verkade skit roliga :D sen gick vi o käka där dom käkar osså ;P gulligt ställe o härliga makaroner^^ sen avslutades vår dag däör med en engelska lektion som också verkade bra men det e ju inte så intressant o sitta där o lyssna i en timme ;P men bra lektionerna e på engelska! :D
Men jag gilla verkligen skolan o det e defenitivt nåt jag kan tänka mig!

Vi slutade vid ett där o då stack jag o jonna o jobba på vår biffhet! (H) vi e så duktiga elr iaf jonna, höhö! för jag palla inte springa på det bandet, det e ju så sjukt tråkigt! men hon va duktig o gjorde det iaf ! :D fast jag har redan träningsvärk lite här o där så nu känner jag mig as duktig ;) sen stack vi hem o GISSA vad ??
JAG ÅKTE BUSS SJÄLV!! för tredje gången i mitt liv xD

Sen har jag vatt grymt duktig o käkat grovbröd när jkag kom hem o sen la jag mig o feta framför tvn :D Sen har pappa blivit mer elr mindre galen o har bestämt sig för att laga nya maträtter hela denna veckan så idag blev det bacon inlindad torsk med vitlöksmarinerde potatis till ;D jag tyckte det lät hemskt men det va ändå helt okej! För jag gillar typ inte fisk, men nu e jag stolt att jag gjorde det (H) sen la jag mig framför tvn igen o dog ;P o nu sitter man här :D o strax ska jag kila o läsa min AS TRÅKIGA bok!!  tyck synd om mig!

pusspuss♥

Träningen igång ;)


Hello !

Så då hade man börjat årets träning (H) hade ångest innan, men när jag väl kom dit va det faktiskt kul! Höll nästan på o deppa ner jonna med mitt tjat innan, men vafan det va ju 2år sen jag träna sist HAHA! Trodde det skulle va as pinsamt, men nej! Bara när det kommer såna biffar förbi så sitter jag där o tar typ det minsta man kan, men skit i det ;P annars tror jag inte jag har nårra nyheter från idag typ..
Imorron ska jag o jonna till campeon o va med en hel dag för o se om det e nåt för oss, dessutom slipper vi ju skolan hela dan så inte helt fel! Fast jag måste gå¨upp kl 6 för att vi ska ta bussen 07.22 ! ;O lite segt..vi slutar typ kl 1 på campeon o då ska vi va duktiga o sticka o träna. Måste fixa sån instruktör elr nåt som visar oss vad vi ska göra på gymmet imorron :P

HAHA, tror jag glömde berätta detta igår ;P När jonna, malin o claudia va hos mig igår skulle vi sätta in dvd:n i tvn så jag gick bakom för o trycka i sladden bara det att då vippar tv över xD så den studsar på dvd:n o landar sen en bit bort UPP&NER! jag bara OMG!!! jag trodde ju jkag hade pajat både dvd:n och tvn ;o så kom pappa upspringade o bara shiit :S så jag bara den kan funka, han bara ofta?! men så gick han ner igen så då prova vi tvn o dvd:n o gissa vad?? ALLT FUNKA :D helt sjukt att min lilla tv överlevde dt, det blev dock en buckla i dvd:n men vem bryr sig ? :P jag tror att både mitt o jonnas hjärta stannade i typ en minut xD men förövrigt va det ju kul iaf ! :D

pusspuss♥

Min dag


Hej hej ! :D

Igår kom pappa hem typ halv 4 o då låga jag o kolla på film, sen kolla vi på nåt annat program efter vi bara: shiiet, vi måste ju sova nu! ;o så palla inte jag gå upp xD så vi somna i soffan o sov där till typ 7, sen stack jag upp o la mig i min säng o sov till typ 10 ;p O det va skit skönt för jag palla inte ta bort sminket igår natt heller, så jag va ju typ klart när jag vakna ! XD
Då satt evi igång direkt o börja städa eftersom det skulle va visning på vårt hus, så jag fick städa hela mitt rum o min garderob ;o Men sen gjorde jag typ inget mer, haha! sen va vi ju tvungena o sticka för vi kan ju inte va kvar i huset, så jag stack upp till mamma o va där lite. Sen kom pappa o hämta mig så stack vi ner igen o nu har vi nyss käkat ;) Så jag har fortfarande inte hunnit fixa mitt träningskort på friskis, men jag får lösa det senare :D För pappa kan inte hänga med mig nu för det e united på tvn^^ så nu ska jag osså kolla lite på det o sen komm er jonna, malin o claudia ;) Alltid mys med er tjejer! <3


fler som saknar sommar ? ;)

pusspuss♥


Kul bilder ;D


Hello !
Hahaha, hitta dessa bilderna från när jag o pappa skulle testa en ny kamera, så ramla jag o givetvis blev det fotat ;P men det ser skit kul ut o helt seriöst hur kan man va så klantig?! ;P



nu ska jag kila hem till moa en sväng♥

Let´s dance :D


Japp, nu sitter man här o käkar godis o kollar let´s dance :D Det e ju sjukt kul, jag håller på o dö av skratt! Morgan Alling lätt bäst hittills ! :D



Glömde nog säga det innan att vi fick veta idag att det blir Polen - Auschwitz (?) i v.18 ;D som man längtar nu, men båten tar 6 on halv timme o tåget 10 timmar! ;O Jag kommer ju helt seriöst DÖ om det e storm på båten XD O när vi åker hem ska vi vänta vi 5timmar mellan tåget och båten asså palla det! Det kommer förmodligen va värt det när vi kommer hem, men låter redigt segt nu ;P

Heja Morgan!♥

Tjockiskväll ;p


Heej på dig tjockiskväll^^

Typ helt beroende av Kanye West - Love lockdown, redigt bra! :D Nu har jag nyss käkat fet god mat o nu ska jag kila till maxi o handla godis, en annan sak som jag e beroende av xD ♥

Nyår !


Haha, det va ett tag sen nu men bättre sent än aldrig ! Min nyår tillbringade jag hemma med Moa, Kajsa, Matilda, Vici & Carro ;) Vi körde typ singstar fram till halv 12 sen stack vi ut o smällde lite o kolla på raketerna! :D Sen in o körde lite till och sen ut i sexiiga joggingbrallor o klackar o flumma runt lite ^^ Alla girlsen sov över hos mig sen ;p

Det va grymt kul, Tack tjejer! :D <3


HAHA, Moa skulle visa att hon va modig o våga hålla i den, men när den väl va tänd slängde hon iväg den! Bra försök iaf! (Y)


Älskar dig Kajsa ! <3


Klockan närmar sig tolv o vi börjar räkna ner
10..9..8..7..6..5..4..3..2....


1.. GOTT NYTT ÅR!!! <3


Tydligen skulle man äta äpple för ett lyckat 2009, så det gjorde vi såklart ! ;D


Singstar ; D


Flumflum ! :D

Puss♥




God natt!


Nu har jag fixat bloggen lite ;P o nu måste jag sova om jag ska orka gå till skolan imorron!


Bara för att vi e så snygga! xD ( bilder från nyår kommer imorron ;D )

sov gott ; )
puss♥

Nu va skolan igång, o även jag! ;O


Heej (igen) !



Haha, jag tänkte ju skita i detta, men nu har jag bestämt mig för o börja blogga igen (H)

Idag börja skolan igen, en termin kvar nu bara känns dock som en evighet! Det känns verkligen inte som att vi nyss haft lov 3 veckor, för 5min efter att man kommit till skolan så e man "inne i det" igen. O det e så deppigt! Dagen börjar med syslöjd, inte så mycket o säga om det XD sen arbetspass, där vi inte behövde göra nåt så det va rätt skönt! Efter det gympa där det blev bandy o spökboll :D
BRA TJEJER VI TOG KILLARNA EN GÅNG IAF!! XD
Sen engelska då va typ alla helt döda, men vi skulle läsa sån text o jag o malin fatta inget ;P Första skoldagen avslutades med Biologi, där vi nu har genetik/genteknik  :P lektionen började med ett test :O:O (Dock ej så seriöst :P) Vi snackade om självlysande möss(?) o djurförök o massa sånt, genetik e nog faktiskt det roligaste NO-ämnet vi haft på länge :P

Dagens roligaste förutom jonnas blonda kommentarer på no:n xD
Malin smsar: ååh, skjut mig!
Jag bara: vadå då ? :P
Malin bara: Ellan du e fan trög. Skolan börjar idag, o du undrar varför jag vill bli skjuten?

Hur fan skulle jag kunna veta det ! XD

Vi höres! puss♥