BB

Mitt nya beroende. BB. Fan va gott det är.

Förövrigt sitter jag och my partner in crime och febrilt försöker hitta en lösning för att kunna lämna boet. Vi drömmer om en lägenhet, en lagom fin lägenhet. Närmre stan, en go trea. Laga mat, sköta oss själva och leva drömliv. FAAAN. Nu vill jag flytta, nuu. Vi har ett problem. Och det är ekonomibiten. Ruttna jävla pengar. Varför växer de inte på träd??+ Och varför har vi inte snuskigt rika päron? Dubbel-fan.

Konsten att vara telefon-skraj

Jag gillar människor, nya och uttjatade. Jag älskar att möta nya människor och olika sammankomster med personer jag inte känner. Men när det kommer till telefon kontakt av olika slag, då fryser jag till is. Det är inte min starka sida. Jag hatar det. jag blir nervös, mår illa och får hålla en inre monolog med mig själv före. En liten boost. "Du är så bra." "Du fixar dethär." Och jag känner mig så fruktansvärt nöjd efteråt. Jag klarade det. Längtar till den dagen då det är en piss i missisippi att ringa en vilt främmande person, när jag kan känna mig 100% trygg även i en sådan situation. För dit ska jag nå, det är mitt mål.

Min fruMmmm, nu har min fruga också blivit stor. Nu följer bara jag, sen är ligan samman kopplad. 18 min goding. Som vi har väntat och som vi ska ut i helgen!!!!1 Jag skulle vilja skänka dig också ett födelsedagskort, tyvärr står min hjärna hakar på skriv-stopp. Sålänge får du ett stort grattis på din dag. Nu börjar våra liv, på riktigt. Du är så min vän. Jag älskar dig. Våra totala fuck-livet-suger-kvällar utan något att göra är förbi, nu har vi alltid en sysselsättning. Helgtid, inga fler klagomål på ett dåligt utbud. Fan, dina klädkriser min kära. Hur ska detta gå? Jag har ångest i förväg, åt dig. Jag drar på någon gammalt och du har tusen timmar spenderade bakom ditt klädval. Vi ska ju bli nyttiga också, greppa tag om vårt nya liv. Slut på frosseri och hej till träning. I sommar är vi beach-babes. Jag vet att vår resa i sommar kommer bli fantastisk, även om jag har en liten oro över ditt ikke-slafsiga-jag. Tänk, ingen dusch på ett tag, ett skabbigt tåg, knappt något utbud av kläder. Du kommer springa på bristningsgränsen. Att just vi tre får uppleva det tillsammans, ge oss ut på äventyr ihopa. Underbart. Åhh, vad jag tycker om dig. Fina, fina du. Vad skulle jag gjort utan dig?

Grattis än en gång! You Rock.

Jennifer LawrenceFörstår förövrigt inte det snygga med Jennifer Lawrence röda och brytalt tråkiga klänning.

Oscars

MAKE UP


  - The Wolfman, Rick Baker and Dave Elsey

ACTRESS IN LEADING ROLE


  - Natalie Portman, Black Swan

Lyckades inte klicka iväg detta inatt, great. Jag tog sovmorgon för att slippa en djurisk håla, men nu är det dags att gå upp.

OscarsgalanNu börjar vi uppesittarkvällen. Oscarsgalan!! Inleder måndagen på bästa sätt med andra ord. Vilken fantastisk natt vi har framför oss nu. Red carpet, fancy dresses. Weeeii.

Städ-syndrom

Ni skulle bara veta hur enormt stolt jag är idag. Över mig själv och min dagsinstats. Jag har pedant städat mitt badrum. Första gången i hela mitt liv, allting skiner. Hur jag ens kom på tanken, har jag inte den blekaste aning om. Men att mamma blev glad, det vet jag. Det borde innebära en dos vuxenpoäng som knappt går att toppa. Vetifan vad som flög i mig, var det kanske en bi-effekt på att jag inte sett Malin på hela dagen. 24h timmar utan henne och jag går loss med skurtrasor och gummihandskar..

No contact, no eyes?Mörka naglar, läppstift. No fab feeling, what so ever. Om inte ens den tappra insatsen hjälper, var landar vi då? Under täcket, en go rulle och godis? För helvete vad jag måste ut ur denna cement-byggnad och det i rappet. Jag möglar fast blir grön och galen. Mitt farliga dunk och ett försök till ego-boost. Slutar med en oseriös satbild mest för att flasha att jag numera ligger inne med djuriska naglar. Ut i gråluften, ut ut ut. Utan destination, stopp eller mål. Min Iphone, mitt allt. Dödare än ondhetens härskare själv, vilse i mitt egen bubbla. Utan laddningsmöjlighet, utan laddare. Vi har en destination, ding-ding-ding. And goodbye.

Heeey. dudeDu och jag, moi och d+u. Vi umgås (milt sagt) för mycket. Vi kör rally och frågar tanter om snabbast vägen till city. Vid nästa minnesbild cyklar vi febrilt med dig i spetsen, för att snart inse att jag ska ta körkort. För att sedan duka rutigt och pick.nicka. Spontaniten i kombo med hjärnflimmer. Nu drömmer jag fan om dig också.

Feb. 27, 2011

Ohh, jag känner för att spackla på rätt ordentligt idag. Mörka läppar, dramatiska naglar och en touch av fejkad brunhet. Sådär helt utan någon egentlig anledning. En schysst fasad och sen är vi redo att möta söndagen och dagsljuset. Jag håller mig, än så länge, fortfarande nerbäddad med strimmor av svagt ljus instrimmandes genom persiennen. Ett försök att slippa möta söndagen för vad den verkligen är, ett mindtrick för att fokusera mer på ögonbrynens form än grubbla i takt med söndagsångesten. Jag vägrar, på allvar att plugga under ett lov. Lov symboliserar frihet, inget plugg och framförallt ska inte en enda tanke gå spenderas på matematik eller samhällskundkap. Över min döda kropp. Efter vi passerar midnatt och lovet officiellt är över. Då vi läser måndag den 28de i kalendern, då pluggar jag. Greppar livet och känner en kvickt förbi passerande skrivarlust angående politik. Inte en minut före tolv, inte en minut. Det är lördagskväll och vi ska hänga crazy, med max volym. Vi är skabbigt chica med en ordentlig make och sinnes goda kombos av kläder. Där mitt i mitt morgonflum är jag, just det.

Picture perfectVi kickar igång sista lovmorgonen med bilder. Bilder som egentligen inte borde existera. Bitvis bra inställning på kameran, mestadels liknar det halvdassiga mobil-bilder. Ovan ser ni den snälla de delen, bilderna jag kategoriserar; Bra. Ändå lät jag mig själv bli tvingad, falla för grupptrycket och faktiskt ladda upp bilderna på facebook. Där de helt ärligt, inte har något att göra. Nej, ni. Sista dagen i mitt liv, eller sista dagen på lovet. En söndag med en ångest djupare än Hitlers grav. Plugget rycker igång imorgon igen och allt jag vill göra är att stanna hemma i min lya. Gömma mig för den bistra sanningen, att vi har för lång tid till student.

Malin är det

Gunsan, min fina gunsanFaktiskt mina damer och herrar, kan denna kvinnan vara en av dom allra bästa på jordklotet. Jag har lekt med tanken, tänk att ha en annan farmor. Vilken katastrof. Jag kunde inte haft en bättre. Du betyder så mycket för mig, på riktigt. Våra gossiga väla-mys och alla våra samtal. Min lilla pink-lady, malligare än få. Gratulerar på födelsedagen Gun! Jag älskar dig.

Pipig

Jag är pipig idag. Brutalt pipig, gnällig och typiskt tjejig. Inget godis och jag lider av sockersug, men jag vill inte knata iväg och handla själv. Jag kom till mamma igår och det ser redan groteskt ut i mitt rum. Jag är frusen och tycker sådär lite synd om mig själv. Känner mig ensam. Se, pipighet. Jag borde, för att göra mig och alla runt omkring mig en tjänst, gå och dra täcket över huvudet. Inte stiga upp förrens vi läser Söndag i kalendern. Jag vill bara mysa i mitt gamla rum, i min gamla favorit lägenhet. Tänk att det skulle bli så jobbigt, sitta i så hårt. Jävla skit. Jag vill bara va blond igen, vara lite brun. Känna sig naturlig halvgullig, ni vet. Kanske ha en man att gossa upp till såna här dagar. Min självömkan är total. Min smörmusik i bakgrunden, patetiska kärlekslåtar. Lika plågsamt dramatiska som det låter, känns min dag. Vart är min Johnny Depp, min man? Imorgon är jag mig själv igen, med ack vad jag piper idag. Som man gungar på livets ände när man ser ett hack i nagellacket. Brutalt tjejig och inte alls okej. Jag borde plantera mig i sängen, rullar ner för att slippa solens glädjestrålar, spela Ne-yo´s värsta kärleksdengor på max volym, tillsammans med en bogarts-påse, gråta våldsamt och fundera över livet. Hela dagen, ensam. Endast jag och min egen det-är-synd-om-mig känsla.

Ferre

Fy, vilken bra gårdag jag hade. Med en minst sagt bultande ångest begav jag mig med Malin till hennes brors lya för en simpel förfest/födelsedagsfirande. Min ångest höll sig oförendrad när vi entrade och insåg att brossan var ute fortfarande.

Måste avbryta. Vi bor grannar med en in i helvetes irriterande snorvalp. Just nu, klockan 10. När jag ligger i perfekt läge med datorn i knäet och vad ska vi kalla det, snoozar. Då drar äckel-ungen igång och tjuta. Ta silver-tejp, ge ungen en napp, AGERA FÖRÄLDRAR. Jag är fan inte sugen på barnskrik mina lediga lördagsmorgonar.

Efter en stunds dödsångest som Simon så fint uttryckte det, flydde vi. Minst sagt, vi sprang på riktigt. Även om tanken bakom det var att hinna med en buss som skulle gå 10minuter senare, fast vägen tar en minut. En Seven Eleven och ny buss, ny förfest. Bättre denna gången. Och jag är så glad att jag fick spendera den guldtimmen, med Malin på hennes 18 årsdag efter som mina utgångar inte blir lagliga förrens på onsdag. Glad för att jag tillbringade den med Simon och Ackman, goá gubbar! Försökte få det göteborgskt fyndigt uttalat, i skriven text.

Mot Philip och fest, med min Mc-Jonna. Goooo hemmafest. Återupplever kvällen just nu. Jag plåta 200 bilder igår, eller ja alla fota. 70% är typiska festkort (kassa, suddiga, asporriga miner etc.), 20% är totalt misslyckade (fingrar ivägen, halva bilden svart etc.)och 10% är bra (gulliga, söta, bra helt enkelt). Inget mer, bara bra. Fantastiska hang-out människor, dansare och schyssta snubbar. Det bästa på länge, som vi gillar det.

Detta inlägget kan nog klassas i kategorin; Långsamt. Även om det inte är effektiv tid har det har tagit mig 1h och 43minuter att skriva. Jag och mitt kalashuvud ska förflytta oss ut och slå ihop en go frukost. Vi hörs. Ni och jag, jag och er.

PARTY LIKE A ROCKSTAR


Födelsedagskort

I FREAKING LOVE YOU, för att börja någonstans. En fruktansvärt konstig.. Och cp, en aning knäpp samt efterbliven människa. Det är lite din charm. Det kanske rentav är så att det är därför vi matchar som Helan och Halvan, eller Bill & Bull. Eller Redbull & Vodka nu med din tappra 18 bast. Du knallar runt, rätt nöjd med livet och tar det som det kommer. Att glida runt, hänga runt kan få en halvtaskig lovdag till en kväll på Nobel-nivå. Vi lider i vissa lägen av splited-brain-sharing, då vi woops sjunger samma låt etc. Miss B1 och B2. Spännande. Att vi sen är två luffare fångade i två pang-brudars kroppar, lättar väl endast upp för ett enkelt; Skitsamma att sminket är tre dagar gammalt, skitsamma att håret är fett, skitsamma att jag liknar ett slafs. Skitsamma. Tjafs, petitesser eller bullshit. Varför ligga på tjej-nivå, när rå-skita-i-det känns bättre?

BAKSIDAN. Du är en pedant och anser rummet katastof-artat med två tröjor och en väska slängt på golvet. Personligen kategoriserar jag det nystädat. Du har en förmåga att kunna vattna underfransarna vid sorglig film, OC/Gossip what ever. Fascinerande, och skulle aldrig komma på frågan för mitt (i det fallet) enormt känslokalla inre. Jag råådiggar svart, du trivs bra med blommigt. Tunika/klänning, kvinnligt, färg. Din garderob. Nattuggla med kvällsduva. Morgonmänniska med förmiddags-fjant. En spotify lista som får mina öron att gråta, supa ner sig och begrava sig. En bedrövligt deprimerande pundar-dipp med en långsam klang. Varandras motsatser, jing & jang. Barn, småglin, kryp, yngel.. Barn. Usch, fy och du gillar dem. Ett barnskrik och jag går i taket, ett snorande dagisbarn och du säger "Aww". Du badar groteskt mycket badkar, punkt.

Du ligger mig varmt om hjärtat du, med vår 50/50 matchning likhetmässigt. Och nu gratulerar jag dig på 18års-dagen, dagen vi längtat/suktat/bönat och bett efter länge. Vi har över tio år i bagaget, en hel barndom. Nu får vi större andrum, mer frihet. Myndig, vi blir myndiga. Vi fyller stora nog att ta körkort. Vi slipper klaga på Helsingborgs kassa utbud av att-göra-grejer, vi är stora nog för utgång. Vi får uppleva Europa tillsammans i sommar. Yngre vuxen-fasen, är det kanske en sådan vi nu entrar? Jag vet inte. Det enda jag vet är att du blir 18 och att jag inte släpper dig ens och djävulen själv hänger dig i hälsenorna, min vän. Min fina vän, alla borde få ha en sån som dig. Sin egna Malin.

Gratulerar till dina 18år.

Födelsedags-medley


Weii

Jag lever. Det gick bra, förvånansvärt bra. Jag har offentligt kört på riktiga vägar. Vi kan ranka mina misstag. 1. Höll på att köra in i en bil. 2. Körde upp på en trottoarkant i en vänstersväng. 3. Ett motorstopp.

Bultande ångest

Fuck. Nu kör vi.

Nervig=sömnlös

Hur ska detta gå? Kommer jag sova något inatt? Drömmer jag om bilar? Vet jag vart pedalerna sitter? Hittar jag dragläget? En värre, krockar jag? Skämmer jag ut mig? Är jag det sämsta han stött på? Kommer jag lyckas att köra alls? Blir det mina mest jobbiga 70minuter av mitt liv? Kommer han tvinga ut mig i trafiken första gången vi kör? Lyckas jag växla och hålla ögonen på vägen, eller ens växla alls? Imorgon upplever jag min första körlektion. Jag mår dåligt. Godnatt på er, fyfan.

Fy-usch-fan

Jag borde varit ombytt, stått med joggingskorna på och fyllt på vattenflaskan. Istället sitter jag ihopkurad med en filt och väntar fin besök från farmor och farfar. Vi hoppa zumban, och initiativet var mitt. En kvick fråga om en ev skit-i-det-gång och Jonna kontra "ok, kör McDonalds". Kaffe och vetebröd väntar i min soffa. Hela kalaset motiverar vi med en fras: Det är lov.

Frågan är:

img_8438 (MMS)

Varför blir man alltid så snygg på leg. foto?


Humle-mormor

Dags för mitt lilla städar-jobb hos mormor idag, befann mig hos henne redan 11 i fm. Jag kan det där med städ när jag är redo att lämna boet, eller ja när jag KAN lämna boet rättare sagt. Vanilj yoghurt med choklad bitar till frukost, min humla lyxar till det för mig. Hon är så fin.


HAPPYFACE.

Glida runt
Ohh, I love you my redheaded girl.


När vi två blir en

img_8336 (MMS)

En bild säger allt eller? Avslutar fint hos redhead i den kära skinnsoffan med 2 1/2 men. Slaggar över här inatt, gossigt.


Redhead

Mmm, en maxi runda.

- Billys pannkaka med choklad
- Finger kex
- Ballerina kladdkaka med vanilj
- Lion
- Saltisar
Lite BB på det och vi har en kväll i sann vi-anda. Vi hade ståtliga planer, vi hade A och B. Nu ligger vi inne med vår plan vi-vet-vi-kommer-landa-där. Soffa, tv, deckning och kalorier.

Iphone-boostFeb. 23, 2011 LO-VENext up, dejta 1000 andra HBG.are. Trängas, knuffas, irriteras. Väla köpcentrum, ladies.

Simple mirror pictureLägga en kvick make, måla naglarna blodröda och slå ihop en slarvig frippa.

Boots, a silly problem

Boots, boots, boots. Vad vore jag utan er och framförallt, vad gör jag utan er?? Mina första är under all kritik, i mänsliklig tillstånd skulle den rätta förklaringen vara; "90 årig senildement par med spetälska och leukemi". Med andra ord de är slitna och de går snart inte att gå i. Silvertejp håller de ihopa inifrån och klacken har lossnat, hälen är borta och fodrat är uppslitet. En värre, är det inte längre i min ägo. Utan nu står det på Impulse och snorar över att jag glömt dem där. Inte för att risken för en stöld är stor med tanke på ovanstående beskivning. Men jag då, jag drabbas av en mindre livsångest vid skoval före utcheckning ur lyan.

Par nr 2 bodde jag i över vintern, dålig kvalitet och daglig slitning gav dem en tidig separation. Back in store, cash i handen.

Det finns två val, converse eller halv-gay-kängor. Är man sugen. Må mina fancy #1, vänta på mig i danslokalen.


Chris Mhina

Så Jonna, då finns Chris Mhina tillgänglig när som för mig också. Fan grabbar, låt han bli det för er också. In på länken och dra ner låtarna.http://www.chrismhina.com/

22 2

Med en färdigsminkad tjej redo för plåtning till Nöjesnytt, lämnar jag som en isbit stan för att sleva in lite krubb. Kvickt och lätt, ut i bilen igen. Körskolan och nu damer och herrar kan hon snurra upp bultarna till däcken, fylla på spolarvätska och kan 5 saker oljan gör i motorn. Det ni, jag är duktig. För att vara kass. Gjorde ett djupdyk i soffan och lät ögonbollarna spana in Chelsea-FCK, dryg match. Men fikan bestående av Fanta och gräddisar, några gifflar satt fint. Och nu, inte så fint. Ingen träning, endast ett kaloriintag över normlat och en massa flängande i trafiken.

En go tisdag har dansat sig till slutminuterna, nu knockar vi lampan och deckar harmoniskt i takt med tusen tankar.

WHY!!`??!VARFÖR ÄR INTE JAG ÄGARE AV DE SHORTSEN??


Doing some makeup now right


Good mornings sunshines

Ljust och soligt utanför, varmt och gossigt i sängen. En påslagen tv och datorn i knäet, samt mobilen vid min sida. En frukost bestående av ostmacka och gräddbulle, har jag en bra morgon eller ej? Perfekt morgon-mys-humör för att bara ligga kvar och njuta av att man kan just det, ligga kvar. inga krav, inga måsten.Jag är så lycklig att vi har lov.

hemma-hos, Picknik

Sugrörs-mer-dricka, Kina snacks och sura bilar. Det i en kombo med en rad favoriter blir enkelt och alldeles oplanerat en höjdarkväll. Fan, chillar/degar/garvar/myser, spelar basket-fotboll, lyssnar på gott dunk och glider. Vi har lov och vi gillar det. Jontes lya slår någonstans larm för riktigt fina hangouts, gång på gång. Huset leverar, alltid.

Äckligt hög på "Låna pengar" förut dansa hoppa snurra sjöng på Maxi, på cykeln, hos Malin, hos Jonte. Kändes som ett lyckorus, eller kanske glädjerus. Eller en flummig sönder drogad brud med tillfälligt tagg på livet. Gött var det iallafall. Bingen nu, decka nu.

LÅNA PENGAR

Basutbudet – Låna pengar

LÄÄÄTTTTTT. TAGGAGA, MMMMM. JAAAAAA, LÅNA PENGAR!!!

Otippat färgval, yeeah man.


A green summer

En fejkad brun, en fejkad grön. Ge mig sommar nu.

Biltur

WTF. Fredag 07.30, då dör jag. Mest troligt om man ska följa min statestik angående mig själv bakom ratten. En körlektion, så skrämmande. Två päron i baksätet, en körlärare höger fram och jag lilla jag  bakom ratten. Att jag är nervig/rädd/ångestfylld etc är nu ett faktum. Vi har spikat en dag, en tid. Jag vill inte ta körkort. Absolut inte, tänker avbryta det jag har påbörjat. Eller hoppa året fram när jag har det, när jag kör utan ångest/panik/svettningar/rädsla. Mitt livs första körlektion alltså, 70minuters ren tortyr och jag bävar redan för att vakna upp fredag morgon.

En idé

Nu ska jag komma på något briljant också. Blir enkelt. Samtidigt som jag ska göra det jag skullat göra i tusen år nu, rycka tag i garderoben. I ärlighetens namn har jag plåtat lite, sminkat lite, dansat lite, lagt in tre plagg från golvet. Det räcker ju förfan inte. Så som om jag nu inte hade nog att göra, ska jag också komma på något briljant bara sådär. Och godissugen är hon också här över, med ett tomt skåp.

Lovely monday, MONDAY?!?!

Måndag utan ångest, panik, önskan om sjukdom... What? Lov, freakin' loooov.

Drivit igång dagen med mitt fantastiska dunk, nu rycker jag in på klädfronten för en kalas rensning och överblick. Nytvättat hår, inpackning OCH balsam. Vi mår fantastiskt bra nu. Snart redo för nya expriment och färgtoner eller? Vi vågar, vi kör. Vi lever idag, nu. Men vem fan vet om morgondagen, 18års dagen och restan av livet. Jag ska måla naglarna i otippad färg och ge mig in i garderoben nu. Det är måndag!!

WTFFFF

Alltså Big Brother är nog Universums skämt.

Big Brother


Big Brother 2011. Börjar kasst, med nivå 0. Må det växa med tiden, whats up med småbarns päron??

En gnutta ironi..JAG ÄLSKAR ATT STÄDA, DET ÄR KUL.

Good c´Posar för webben och er, istället för att städa. Är social över msn, hakar upp mig på fb, rotar i arkivet på random-bloggar. Allt för att inte städa. Är det bra eller? Dagssljuset lämnar snart ifrån sig sitt sista sken och man blir soff-sugen. Och då står städet ivägen, kan man skylla på datorn? Är det en giltig anledning till päronledningen, tror inte den håller tills att jag hunnit berätta klart hela bortförklaringen ens.

Nu städar jag, for real.

Woops x2

Nu var det ett tag sen. Det är skönt att slippa söndagsångesten över att det är måndag imorgon. Vi har lov och jag njuter av att bara glida utan planering.

En go nostalgi-tripp från back in the days på Ättekullaskolan i fredags, tusen gamla minnen och festgenomgångar. Livet lekte, verkligen. De gamla godingarna, guldklimparna. Mmm, som vi myser. En gossig sleepover med pizza som nattmat var det snart lördagsmorgon och vi var uppe med tuppen. Kvickt och lätt en sväng uppom min lya och vi befann oss på vårt livs, just nu, taskigaste uppdrag. Ett under att malin inte ligger död eller nerklubbad i denna stund uppe på väla, efetr våra för många timmar rännande fram och tillbaka.

Så nu är vi kvick tillbaka till Nu-tid, efter att ha spenderat hela förmiddagen med mitt favvo gäng är det dags att greppa livet. Rycka en städinsats, sjunga falskt och köra moves endast spegeln får se. Laaaaterr.

VADÅ PÅ TIDEN?!?!?


LOOOOOOOOOOV.

Vi har lov. Lov, lov! Fattar ni? Lov????!? EN vecka utan prios, utan plugg, utan classmates, utan allt relaterat till tråkigt. En hel vecka i full njutning. Nio lediga dagar. Jag är så lycklig, lever i ett lyckorus. Vi har lov.Den kör vi en Malin på, eller två. Kanske det enda färglada i mina looks om dagarna, vackert armband gjort av ett miffo med skills som en relativt klyftig 5åring. Thanks my love!

Hurray!!Sista natten före lov, hajar ni?! Vi får lov imorgon, en hel veckas ledighet!!!!!1!!

LOOOOOOV.

Livet leker!?!!!!!

img_3993 (MMS)

Livet leker!?!!!!!


Naturkunskap öööH

Plugget och natur, en timme kvar. Joggingskor, träningskläder och en halvdassig frilla kallar vi dagen look. High life!!!

Tackar TV6 för prima nattlig underhållning...

img_5321 (MMS)

Tackar TV6 för prima nattlig underhållning. Här och nu avslutar vi en rätt go skrivarkväll, nu sover vi få timmar och tar tillvara på livet som vaken zombie. Sova gör vi efter 65 och pension, med ett fantastiskt liv i ryggen och ett krälande barnbarn. Imorgon blir en bra dag, det ska jag bli man för.


I-lands problem

Hur hårt känns inte livet när man uppnåt perfekt värme och goss under täcket, man har vatten nära till hands, datorn i knäet, tvn påslagen och fjärrkontrollen bredvid samt telefonen vid sin sida, när man inser att tänderna har man glömt dra över. Och med tandläkarens dom ekandes i skallen exsiterar inte "jag hoppar det ikväll" längre. Den slappheten, den lyxen har jag släppt fri. Min enda slarv fälla jag har kvar är min makeup, jag har alltför lätt för att skippa att ta bort den. Min utbildning och min hittills lilla kunskap kring ämnet borde räcka för att hasa sig upp från sängen för att avlägsna sminket och påsåsätt inte skaffa mig en onödigt ofräsch hy. I själva verket sitter jag just nu i valet och kvalet. Tandborstning kvar och ett rejält sminkpaket i skallen, ska man?

Quick update; Givet ska man. Både gaddarna och huvet, trams. Eller lathet, alternativ två i kombo med mina bekvämligheter gör uppgiften till en lättare livskris. På tal om att göra ägg till tupp, eller det riktiga ordspråket med samma innebörd som är mer känt. det som tycks lämnat min hjärna för tillfället, ägg till tupp.

Godnatt ni.

Adult-tvekVille mest bara göra er uppmärksamma på att detdär vuxna jag nämnde förut gick år skogen, jag har gått och droppat min kodbricka. Eller slarvat iväg den, i viklet fall som.. MOG1. På seriöst alltså, vuxet att slarva bort nödvändigheter för att entra internet-banken. Hej och hopp, då räknar jag iskallt med ett astankat konto på min shoppingtur under morgondagen. Spenderar pengar jag inte har och blir nekad köp, vuxet. Slösar på de få spar-slantar jág ligger inne med och kommer hem med smink. Jag är fruktansvärt sugen på ett nytt stift, taskigt läge när Kickan skickade ut 20% i veckan. En halv go skugga skulle vara på sin plats också kanske, ni ser själv. Utan koll på kontot kan det sluta hur bra (eller dåligt...) som helst. men ännu slipper jag resonera vuxet. Hela 2 veckor till.

Under månadens slut ligger också tre födelsedagar, bara för att spä på mitt redan knakande cashfloow. 1/3 finito, raka spåret från mina numera hemmakvarter. Two to go. Det sliter på plastkortet damer.

Ai caramba

Jag är inte alls sugen på att sova, inte alls. Precis som vanligt egentligen. Tv lockar, datorn och även det ständiga upprensing/peta med kläder/allmänt fixar humöret. Det råder total pigghet vill jag lova.

Min dag förövrigt (utan er.. Ännu en gång) har bestått av Malmö och FACE Stockholm. En schysst make och ex antal kunder och jag gick upp från tåget. Raka spåret mot vad som inofficiellt är förbjudet; McDonalds. Goddag min kära vän sa jag och tryckte ner kaloribomb efter kaloribomb toppat med jordgubbs-shake. Mitt samvete föll som en svartlistad ängel i 210km/h och landande någonstans mellan helvete och marknivå. Hungern har ingen lag, min bortskyllnings replik. Det var den nyttiga veckan, alla hjärtans dag med gottis och hungersnöden onsdag. High five. Uppryck och Zumba imorgon för att ställa livet till rätt, inga fler dippar eller fallna änglar.

Nu lämnar jag mitt ungdomssyndom (er/vi/min blogg) och rör mig mot vuxnar sidor som banken, för att möta ett hårt drabbat konto. Antar jag. Varför alltid denna ångest varje gång det är dags att greppa hur läget är? Jag funderar på att bli noggrann, hålla koll på mina pengar. Kanske kladda ner en rad om nya inköp och se vart pengarna faller igenom budgeten, för det här, det håller inte.

3x teorilektion

Hälften gjord efter idag på teorilektionerna. Får se det så, för kul är det inte iallafall. Men jag ska ha körkort så bara till att bita i det sura äpplet. Nu rycker det igång lektion nummer 3, 2h kalas-time!!

Tisdag

Ni vet dom dagarna när inga kläder passar, inga kombinationer eller säkra kort; som lång klänning, funkar. Då när du skulle gjort så mycket, men plötsligt hann ingenting. När håret mer liknar en sönder plogad åker och slutresultatet endast bli lame. En simpel "bad hair day" kan tyckas, men när sminket bli fläckigt. Ögonen känns svullna, du ser fortfarande en sväng hög ut efter att ha duschat och vaknat. De mörka ringarna under ögon skriker åt din spegelbild. När du sen kommer så långt att skorna ska på, inser du än en gång med förvåning hur trasiga och SLÄNGBARA dom faktiskt är. Slutligen rafsar man ihop innehållet till det som ska bli dagens väska, inga nycklar leder snabbt till inga körskoleböcker. Nämnde jag att jag paja mina stays, måla överallt annars än på nageln med lacket och att jag höll på att glömma att dra i mig krubb. Nej ni, ledighet i all ära. Men vissa dagar borde inte få existera.

Lets call it Goodnight

Jag umgås sällan så intensivt med mitt allt, min dator. Ett par timmar; ja, men inte sju. För att vara ärlig, visa mig som en vekling, har jag fan nästa ont i armen. Jag känner mig hög, ser nästa rosa elefanter flyga längs skärmen. Inspiration, inspiration och idéer. Jag har sparat ner ex antal bilder, funnit nya kära klick-varje-dag-bloggar, haft ett otroligt köp sug, hittat en riktig goding som måste bli min. sa jag att jag hade blivit en sväng inspirerad?

Vad gjorde människan före internet? Den funderingen svingar i mina tankebanor inatt.Eyee-ca-caa-candyy.

Purple hair, Bec & Bridge Autumn/Winter 2011
Äckligt snyggt.

Sa jag att jag imorgon ska bege mig till frissan för en rådfrågning om att gå på ljusare håll igen??? Time for change. NOW.

True fashion; SPICE GIRLS.

img_3063 (MMS)

True fashion; SPICE GIRLS.


Sådär ja

Första gången jag sitter bänkad vid en dator sen när ni hade mig sist. Halv dassigt var mitt dator-liv tog vägen. Ikväll och just nu hänger jag med redhead, melodifestivalen och KATASTROFALT lite godis. Superkväll vaa? JAAAAAAAAA!! Myssiigt.
Mohahha. I simply love her!

À fresh start

Ja ni, vad har man att gömma sig bakom när man varit ledig hela dagen? Ni kunde fått massvis tråkiga och flummiga inlägg. Jag tror vi går igenom en bloggtorka, ingenting känns vettigt att skriva. Allt låter vardagligt och uppradat, en helt vanlig "vad-jag-har-gjort-idag-blogg". Det är där vi brister jag och min numera avsläckta skrivar-hjärna. Men vi får väl se fredag, ledighet och festligheter som ett återhämtningpiller. För fan vad jag gillar dethär, att skriva av mig. Jag läser troget min egen blogg, flera gånger dagligen. Även om jag inte skrivit något nytt. En sväng tragiskt kan tyckas, men den är bra. Och hjälper mitt något senila minne att vars uppdaterad på det senaste ur mitt liv. Men för att ge er lite dags info tänker jag leka just det en "vad-jag-har-gjort-idag-blogg". En power + en Zumba = 2tränongspass idag. Hajar som hajar filmen, var bara tvunget att se lite tecknat. Middag hos mina kära gun och jan. Samt en högt tjutande rosbindning med besök av Securitas. Min lediga dag alltså, såna borde vi ha fler av.

4 mounth awayLängtar en sväng efter sommar, bruna ben och blondt hårsvall. En super-fit kropp och shorts, strand och solbrillor. Fetaste tågluffen och goa cash, samt fina utekvällar. Och inget PLUGG.

Har vi det gött eller?

Inget plugg. Räknas det som en helig dag då? I min kalender är det. Helt fantastisk denna icke-plugg-dag mitt i veckan. Kommer hinna med inte ett, utan två träningpass. Måste ju boosta lite, det händer alltför sällan. Eller aldrig.

Annars tänkte jag mest fortsätta med det jag gör bäst, att göra ingenting.

100220100810

Jag har sovmorgon ocj ledig dag, då slår ögonen upp 08.10. Har försökt, verkligen ansträngt mig för att somna om men inte. Åhhh, idag vill jag också vara en riktig sjusovare. Istället tänkt jag ge mig ut på en powerwalk när jag ändå inte kan sova. Heja mig!

FACE Stockholm #135

img_4863 (MMS)

FACE Stockholm #135


Roligt jag ska ha

Mmmmmmm, körskolan. Teori 2h ROOOLIGT!!!!

En simpel veckoplan

Måndag - 5,5h håla, 2 lektioner. Zumbaa

Tisdag - Stylist-lektion, heldag. Körskola

Onsdag - FACE Stockholm

Torsdag - Inofficiellt ledig, zumba.

Fredag - Plugget till 12.00, (BOGARTS). Möte Powerwalk/jogg

Lördag - INGEN PLAN - Powerwalk/jogg

Söndag - INGEN PLAN - Powerwalk/jogg (Ren från cola 5 VECKOR!!!!)

Feb. 7, 2011

En total håla på 5,5h har dagen innefattat. Alltså inte en lika taskig måndag som jag i morse nästan var redo att kasta mig i sjön för. Enkel och facebook-vänlig lektion samt en inte allt för jobbig matte lektion har dagen inneburit. Trots det landade jag inte hemma förrens nu. 09.35 - 16.40 varade plugget idag och vi hade 2 lektioner. Låter rätt rimligt?

Jag spenderade min första håla, pga lärare med sjukt barn mest hängandes runt på skolan. 4hs hålan vandrade jag bort mot mormor, fick lite lunch, städade och fick slutligen fika. Mysiga 4h det ni, och mättande.

De här måndags-hatet kanske är överskattat? Min måndag har varit en bra dag. Är det här jag ska sluta hata måndagar? Den punkten ska vi nog suga på tills nästa måndag då schemat är utan hålor adderat med prov. Vilka ideér, jag hatar måndagar. Rent allmänt.

..............

..............Usch, måndagsmorgon. Hjärn-brottning med alla frågor och lösningar på att slippa just måndag. Men endå kämpar man sig upp, en aning sleten och sleep-walking. Vi kör, hoppas det går i ett blink innan jag är tillbaka i min säng och måndagen är ööver.

Oh snap

23.20. Exakt 40 minuter tills vi vänder blad i almenackan och ser "Måndag", nästa tanke funderar vi över att gå i ide. Eller skjuta oss själva, kanske hoppa från kärnan. Varför inte dra täcket över oss och låtsas att vi inte har ett plugg? Annars kan vi desperat försöka dränka oss i duschen, vi klurar över smarta knep som att föna pannan för att få tillstånd att stanna hemma pga feber. Vi längtar efter en pistol eller plötslig kräksjuka, en ev blindtarmsoperation. Eller ännu bättre en utlandssemester med enkelbiljett.

Det mina damer och herrar är vad som flyger genom skallen när man motvilligt möter denna ratade måndagsmorgon, en ångest utan dess like.

IKEA

Next up; MIDDAG.

Rycker min kära favvo ödla-bag och ger mig ut på IKEA. Upplever inom det korta en fantastik bearnaisås med andra ord, innan min mage löper amok.

CozyLigger och gosar, söndagen ska vara slapp. En powerwalk är dagens enda större insats, men vid närmre eftertanke var mitt städryck en rätt tung bit också. Jag har full ordning (just nu) och trivs rätt bra. Legat och klickat mig runt på diverse bloggar någon timme, inspirationen sugs in och jag mår en sväng bättre genast. Smilet dras upp och vi dansar en vecka till.

En IKEA-tur väntar för mig och familjens del ikväll. Är det dags att göra inspirationen till idé och idé till verklighet?

N.E.W.S

Please godI WANT MY HAIRCOLOR BACK!!!1


Gooodmorning

Pigg. Hungrig. Sugen på frukost. Nuu.

Blää för E

Ähh, fy. Kass vaa? Ni har mig imorgon, for real. Om ni vågar anförtro mig ännu en runda.Drömmer om sommar, resor och ett icke-pluggande-tillstånd. Sweet dreams.

FACE Stockholm #125

img_7688 (MMS)

FACE Stockholm #125


Ohyees

Someones having a good weekend. Bra på att blogga och få er med i min helg också, ganska vaa. Hänger med gamla godingar på Spoty, ähh vi stannar där. Blir trött av att läsa mitt eget gaggande om vad jag har gjort under dagen. Och just nu. Däremot hade jag tänkt dela med mig av inköp jag hunnit med under veckan som gått. De ska ni få alldeles strax. Trasslat mig ur två mindre livskriser bara idag, det går bra nu.

Medans jag gör ingenting, tryck på denna och låt era öron njuta en sväng.


Mmm, fredag

Fyfan vilken underbar fredag, låter mest troligt som en gubbe på 80 bast nu, men en fredag med lets dance, hemmakväll, godis och fruktansvärt tidig läggdags är just idag den perfekta fredagen. Just vad jag behövde. Alltså jag går strax och lägger mig nu, sover tills jag vaknar och upplever min riktiga utsovning på tusen år. En sväng träning, en väla och en alldeles för behövlig organisation/upprymning/rensning av rummet. Fick en dags uppskov, 12 för att vara exakt. Oj, vad bra det låter. Godnatt på er innan tolv!

Usch, borde städat, borde bloggat, borde t...

Usch, borde städat, borde bloggat, borde tagit en power-nap. För nu är jag tröttare än någonsin, med en ångest över att jag inte bloggat och kanske den största punkten; Min halshuggning imorgon när modern min inser att min garderob fortfarande bor på golvet. Sleten helt utan en anledning, bombad, körd i skallen, det är vad jag är. Just nu välkomnar vi fredag och ledighet, drömmer om Bogarts godis som jag ska pressa ner i helgen. Åhh, vilka gossiga drömmar jag lär drömma inatt. Jag helt ensam i en godisaffär och äta tills jag spricker, mmm. Imorgon ses vi Bogge.


STYLISTERNAMmm, så var man ifatt den serien också. Fruktansvärt skönt att sluta tidigt och kunna ägna sig åt liknande nödvändigheter. Antar att städning står på agendan nu..

Kort dag

Sådär ja, redan tillbaka på hemmaplan efter en dag med Twister och möte. Tuff dag? Mina hjärnceller ligger i för fullt, ska det bli en tågluff i sommar?!?!?! Med mina fyra godingar runt i Europa?!?!? Så taggade, så sugen. Faan, vi bara sticker imorgon!!1

Lovley lilac
Over and out nu eller

Dagen har mer än nåt sitt slut, en ny dag har börjat. Vilket betyder att vi går på övertid, du och jag.

Slevar en dagens tumme upp;

     - MVG i samtliga avslutade kurser under min tid på gymnasiet, stavas det lycka? En kick att fortsätta vara duktig i skolan om inte annat. Åhh, det känns så skönt. Happyface!!!

Samt en dagens tumme ner;
    
     - KÖRSKOLA. Redan trött på teorin, stå och lyssna på ointressant dravell i 2h varje vecka. Läsa 50 sidor tills nästa vecka, utanför min redan dödande skola. Körkortet borde serveras på silverfat, jag orkar fan inte jobba för det.


Körskola

Sådär ja, då drar körkortsjagandet iväg. Börjar teorin idag, nu. Började plugga efter skolan idag, mindre klok men fick väl det värsta gjort. Inte sugen, inte intresserad. Jävla körkort, kan man inte lyckas få det i ett paket flingor eller kinderegg bara????

Egoboost.

img_8847 (MMS)

Egoboost.