Nervös

Ligger här med ångest och räknar ner minuterna tills det 1 Juli. 31 långa minuter... Då sker det som bara ej får inträffa såhär nattetid; Internet stängs av. Pågrund av vår flytt sker denna tragiska händelse just i natt. Även min andra sysselsättning nattetid får förhinder, även tvn slocknar. Detta skulle kunna leda till en nattgång för tidigt för min normala dygnsrytm. Min ändå sysselsättning är ju att haka mig fram med hjälp av internet. Panikångest över natten som komma skall, 28 minuter...

Random

PMS agg mormor Ellinor.. Läskigt gött smeknamn. Knappt passande idag heller. Etthundrafemtiotvå fel att klaga på idag, ungefär. Nejdå, jag har varit underbar att umgås med ikväll.... Förbannat trevligt och kramgo. Slevat in godis i skallen också, knappt svullo. Lär rulla sommaren fram med min meny de senaste dagarna. Snabbmat, läsk, kaffe, godis.... Där mina vänner, finner jag anledningen till min kaosartade panna. Allting är en motgång idag, ett slag i fejset. Att vandra gator fram med en jäkla motvind dag ut och dag är inget jag planerar att lära mig leva med. Dumpar därför mitt trasch i form av en het lista på mina största fel jag funnit under dagen.

1. Flytten. Den omtalade flytten från mitt palats, min favorit plats någonsin. Det svider, det regnar inuti.
2. Grön/gul sörja även kallat mitt rufs på huvudet. Snaggningen lockar alltmer...
3. Manligheter, förrvirrande varelser.
4. Enrgilampans kraft oroar mig, Sveriges strålar verkar ej räcka för att uppnå önskad färg.
5. Folk med otroligt mer energi än jag borde skjutas, hej då 5/6 av jordklotet.. Jag vill bli tränad utan ansträngning.
6. Min panna som pryds av en mängd utbulningar, då jag gått och förälskat mig i diverse onyttigheter.
7. Ingen deg, noll pesetas, ett tomt konto.
8. En luftmadrass som sovplats, utan ok-luftutsläpp.
9. Min kassa dygnsrytm, ögonsläckning runt 5an och öppning framåt 8..
10. Sommarlovet utan händelser, det kryper i kroppen. En sjuklig rastlöshet entrar kroppen.

Beach

Sommaren är här for real. Lets get BROOOWWNNNIIIEE.


Under? Mirakel?

Officiellt har jag nu varit ute och stegat en timme, det är dags att rycka tag i livet och röra lite på sig. Har i avsikt att låta detta bli en rutin på morgonen, sleva sig upp en timme tidigare för en promenad längs havet. Det ska ej vara så svårt. Vid tio snåret drar dagen igång och jag möter upp Malin för en snabbtur på stan och sedan en stranddag. Lite kaffe och väla finns även på dagens schema, de planerna är allmänt flytande då de är två virriga människor som lagt huvet på sne och funderat ut dem. Tänkte rycka lite käk nu, satan alltså; Frukost.


Juni 28, 2010 Tankeverkstaden utskriven

Än en gång möter jag morgonljuset. Att jag befunnit mig på stranden är det inget tvivel om, min kära madrass erhåller nog 3 liter från friabad. Det river knappt... En förvirrande känsla ikväll måste jag säga och nu ligger jag här och lyssnar på musik, långt inne i tankarnas värld. Det är för mycket, måste det vara svårt? Valsar genom stan och njuter av tillvaron, men med vetskapen att inom veckan är det ej en självklarhet. Jag vill dumpa min bag-pack nu, trött på att stampa på samma trappsteg. Jag vacklar i mörkret, guidning med lampa och en klar väg. Är jag redo? Åtta veckor före vardagen faller in i ett mönster, när man fruktar bussen var morgon. När man ständigt funderar över framtiden och valet man gjort, funderar över misstaget och undrar vad som kunde varit. Låt mig vrida upp klockan, studenten hägrar. Livet, ett skumt fenomen. Kluven, höger eller vänster? Fancy det där med att tycka synd om sig själv. Kanske skulle ett ösregn ej skada, utan rentav hela. Varför verkar nyckeln till vattnet så hårt spänd? Klarvaken och tankarna yr, utanför tågar morgonen igång. Går på högvarv i min tankeverkstad... Förvirrad, bortkommen. För mycket pop-ups nu, vi taggar uppgång 08.00. Behöver kickstarta systemet med en välgörande promenad, fysiskt och psykiskt. Rensa bort dagens grubbel, ny härlig dag.

FamiljekäkRycker mot familjemys med grill och charmigheter.

VandringMorgonrundan ska kirras. Almänt sleten, håret som vanligt why to growse, rycker skjorta och jogging skor. Let´s go. Kvällen igår var helt underbar, random och aning sweet. Ähh, bilder och novell senare. Mmmmmm.

Midsommar

Jag känner mig söt idag. Pappa var nere och köpte en fantastisk krans till mig, likt ett litet barn springer jag alltså med blommor i håret. Flickig var ordet. Vit gullig klänning, krans i håret och ett ständigt leende. Bundit kransar har vi också hunnit med för att få fram den riktiga midsommar feelingen. Min vän följer med mig hela kvällen vilket gynnar er, bilder imorgon alltså. Nu taggar vi, partyyy!
Glad midsommar!

Sex and the cityHoly time.


No sleepMin dygnvän. Ingen sömn hon heller, mot all förmodan. Vi har gjort det med bravur. Inte ens under de timmar vi spenderat njutandes av energilampan närvaro, knoppade vi in. Ej ens en liten powernap har smugit sig in under de nu väldigt många timmarna i vaken tillstånd. De blev som bekant frukost på McDonald´s, dock någon senare än planerat. Vår vandring mot frukosten startade 06.15 då vi i redan då varmt väder spatserade långsamt fram. Likt ett glasvatten i en sandöken efter flera timmar spenderad i hettan, just så vackert var McDonald´s i solskenet en tidig morgon. Dubbeltfrukost landade fint, pannkakor och McToast... Sprängfyllda men lyckliga och fyllda med ångest över vårt intag av mat de senaste 12h begav vi oss åter hemåt. Vårt grisiga bordskick och dåliga upppolckningsförmåga fick vi sota för vid hemkomsten. Men efter en snabb städning var vi åter på resande fot, denna gång ner mot Raus och hemmet. Rullande ögonglober och alltför tunga ögonlock den korta bussfärden hem...


3 Mcflurry gled ner utan större problem inom loppet av 2h.


Slafs..............


Mmmmmmmmm, haklapp åt folket.


Knappt gott, 36% salt


Runt fyra snåret denna ljuvliga morgon!
Sport-äckel


Lekplatsen - En ständig favorit


Ohh, check out my MUSCLES


Hej frukost meny.
Ett sletet hejdå.

Mc i mitt hjärta

"Officiellt invigt Mc donalds på landet nu, spenderat kvällen med för många Mcflurrys.. Nattmeal nyss intaget. Malin Eddip Hedin utökar magsäcken genom ständigt intag av mat! Nog krydd 36% salt i en pommes. Dygnar järnet, taggar för ett frukost meal 05.00. Tack gubben i himlen för Mc på Ättekulla."


Årets, kanske livets första status på facebook. Skulle kunna vara ett genombrott och kanske ännu ett beroende. Vi dygnar och vi gör det med stil. Vi ser just nu himlen återigen bli ljus och morgonen är snart här, för oss innebär detta en sak; Mc´donalds. Frukosten sker alltså på vårt nya hak här på Ättekulla. Sinnessjukt vad vågen lär swicha siffror snabbt. Ähh, nu taggar vi.
Extra kalorier såhär en tisdagskväll
8 mile

Jag undrar hur många gånger jag tryckt ner skivan för att spendera 110 minuter åt en film jag kan utantill. Skrämmande hur den lockar fortfarande. Sängen är fylld med luft och håller den sig likt nu tills imorgon ska natten bli god. Sipprar luften därimot ut under de timmarna vi är närmre döden än livet, då lär vi ligga tight imorgonbitti. Den egentliga anledningen till att jag har en blondin i sängen ikväll, beror på att vi ska genomgå ett försök till att svimma imorgon. Jonnas knöl ska få sig en omgång och jag ska agera handhållare, tur vi båda är glad för sprutor... Uppgång bör ske runt 8 snåret, för att sedan befinna oss hos läkaren 09.40.

Hon sysselsätter sigÄr en trogen både läsare och köpare. I väntan på Jonna som ska sussa här inatt på min allmänt opumpade luftmadrass. Underhåller mig med lite finlir bland bilderna på datorn och att föra över de bilder jag missat då min älskling var på lagning. Ordning och reda gäller, dock ej på något annat än datorn...

22 Juni, 2010 TwelveSun. Summer. Beach. Ocean. People. Bikini. Water. Ice cream. Sunglasses.

Hopplöst fall

Ligger jag just nu och intar min välbehövliga sömn? Allt är som vanligt, jag bestämmer mig för att sova men jag befinner mig här ändå. Nattugglan borde vara mitt namn. Det måste ligga inbyggt att jag ej sussar tidigt helt enkelt. Är ju inte det minsta sugen på att sluta ögonen och falla in i drömmarnas värld. Mitt nya rum susar förbi i tanken, hur ska det se ut? Det är dags att slå sig en funderare på. Ska nog faktiskt släcka datorn och ge mig in bland möbler och färg, inredaren i mig kanske hittar fram rentav. Ta nu er skönhetssömn.

Ohh fancy

Hakat med löken hela dagen och jag gillart. Solen hitta vägen igenom molnen och vi lämnade den lama shoppinggatan för en balkong solning. Othello, Labyrint och Blokus höll oss underhålla tills solen smög sig bakom husväggen. Som de desperata soldyrkare vi är, fanns det bara en sak att göra... Slänga sig ut i stadsparken och flasha vilt för både barnfamiljer och knarkare. Därefter åt vi verkligen inte på Mc´donalds. Valsade oss hemåt för att äta, detta ständiga tuggandet. Tur vi är på samma plan, aldrig mätta. En våg av rastlöshet infann sig plötsligt inom mig och jag var tvungen att löjla mig ett tag. För att stilla mitt desperata behov av en händelse, ringde vi in Moa och Kajsa för en het dejt på Viva. Uteservering, kaffe, onyttigheter och mina favoriter runt omkring mig. Samtalsämnen som rördes upp var mycket framtiden, Stockholm lockar och studenten är välkommen blir slutsatsen. Lär spendera både mycket tid och cash på diverse uteserveringar i sommar, både trevligt och mysigt. Men framför allt det roligaste som finns att göra i denna totalt händelselösa stad. Med en suck kastar jag in handuken för att vara utvilad inför morgondagens långa dag på stranden. Låt SMHI ha rätt denna gång.


Drake - Thank me laterMmmmm... Album of my taste.

StadsturMina städpengar ryker kanske men nu valsar vi mot stan för att förhoppningsvis hitta någon väldigt nödvändigt att ta med hem. Solen spanar fram här mellan molnen, perfekt väder för att strosa omkring. Önskar dock jag kunde skriva att vi skulle spendera hela dagen på stranden. Men sen vakna man och insåg man bodde i Sverige.

On the floor

Likt jag förutspådde vaknade jag och kunde känna golvet inuner mig, börjar ana att luftmadrassen har ett litet hål. Arbetet för dagen är avklarat, valsa mig med snabba steg upp till mormor runt halv 10. Damsugaren och jag trivs bättre och bättre tillsammans, vi är ett bra team enligt mormor. På vilket annat arbete får du god fika efter du slutfört uppgiften? Jag gillar min arbetsledare.

När jag slog upp ögonen imorse möttes jag av en strand-dag, trodde jag... Detta skulle dock förändrats och i denna stund är solen tillochmed bakom molnen. När kommer sommaren? Det är väl satan inte höstlov? Om energilampan får för sig att hålla sig borta lagom tills mitt slit drar igång, hugger jag nog benet av mig själv. Jonna och jag ska visst spendera några timmar strosandes på stadens gator. Nagellack, mascara och tröja bör kirras.

No airLuftmadrass, 60% luft. De övriga 40% tycks ha sipprat ut... Likt en fisk med otrolig svank ligger jag nu i min provisoriska säng. Imorgonbitti lär jag befinna mig i nivå med golvet. Jag känner mig aningen tom när jag slänger några sorgsna blickar utöver rummet. Sagan slutar här, inget lyckligt slut. Mina förhoppningar om "Så levde de lyckliga i alla sina dagar", var nog för mycket begärt. Jag jämför mig med en slocknad stjärna, jag finns men jag lyser inte. Att motvilligt tomma skåp och lådor svider mina vänner. Förr under minaflyttar som varit många de senaste åren, har det alltid setts positivt ur min synvinkel. Denna gång är det värre, detta är min mardröm. Nyp mig? Bostaden i dagsläget är det mest perfekta jag kan tänka mig. Blänger upp i taket och ingenting, det tänks ingenting. Nu är det verkligt, förr har det ej gått upp för mig att det är sanning men med en nästan tömd lägenhet inser jag det jag förträngt. Det är verken en dröm eller framtid, det är här och det är nu. Jag borde inte klaga med tak över huvudet, en underbar familj, rent vatten och diverse prylar andra drömmer om. Men det svider något otroligt.. Jag låter mig vara självisk nog att känna efter och verkligen tycka synd om mig själv. Sista gången jag klagar och tar ut min deprission över er kan vara idag, lika bra att ta i från tårna. En deprissionsperiod bestående av sängliggade, självömkan, onyttigheter och tv-tittande ligger nära till hands. Ge mig ett slag att vänja mig vid tanken och jag är tillbaka som en lysande stjärna återigen. One day, I will glow. inga lögner idag, nu är det jobbigt. Jag hatar det och vill inget hellre än att skrika från ett berg. Min innerliga monolog intalar mig sakta men säkert att det kommer bli bra. En postitiv sak är funnen; Jonna är min utsikt, vi får kirra ett blink system fönster till fönster. Stadsduvan klipper härmed vingarna.

Juni 20, 2010
Mitt palats, mitt hem. Mitt rum.

Hakar på min uppblåsbara madrass och blickar utöver ett i övrigt tomt rum. Redo att lämnas, rent materiellt. Rent psykist blir jag aldrig redo för en flytt... Inte från det här, aldrig. Den fjärde april skrev jag ner några rader enligt följande; "Jag stormtrivs, kan man vara kär i en materiell sak? För jag blandar ihop mina känslor för rummet med att vara kär." Om valet legat i mina händer, skulle jag aldrig lämnat.

Okey

This hurts.

Ten - Tio - 10 - Diez

Denna ständiga rusning mot kollektiv åknings alternativet. Om degen hade flödat skulle detta var min första investering, en privat taxi. Rusade likt en crazy-person genom stadsparken för att sedan invänta en försenad buss och drabbas av insikten att jag glömt filmerna. Insåg att där inte fanns mycket att göra åt saken efter en stund stum utskällning på mig själv. Anlände upp till mitt snart permanenta boendeområde för att återigen slå på brudparets fest. Ett avbrott skulle det dock bli, tv3 - min räddare i nöden. En alldeles utmärkt film, Liar liar visades just idag där vi stod filmlösa. Jonna, min kära anlände efter en stund och ligan var samlad. Två extra timmar spenderades på bröllopsfesten även efter filmen. Fantastiskt fint bröllop och talet från prinsen var gudomlig, så kärt. Smälte aningen där ett tag. Farsgubben fick plocka upp mig därefter, så nu är jag återigen på hemmaplan.

Kronprinessan & hennes prins

Precis som största delen av Sveriges befolkning har även jag suttit bänkad framför bröllopet som ägde rum idag. Vi har en vacker kungafamilj, toppklass på bruden. Vilken klänning, vilket släp. Enkel, clean och iögonfallande. att vi hade en så verkligen vacker kronprinsessa var för mig okänt. Försnacket, spanandet när övriga länders kungahus anländer och höra gammal historia.. Fantastiskt! En engångshändelse. Vinkande i hästvagn, båtfärden och folkets jubel. Sjukt det hade varit att befinna sig där mitt i folk festen. Victorias tal var så kärt, "jag vill börja med att tacka svenska folket för att ni har gett mig min prins." Och Agnes, knappt någon merit att ha sjungit på kronprinsessans bröllop.. Ähh, slår på tvn för mer bröllopsfest nu. Malin och Claudia protesterar kanske, dock är även Malin en kulturell själ idag och valsar också i en liten extas har jag läst mig till.

Nine

Är i valen och kvalet här, vilken skönhetsmiss ska åtgärdas först.

1. Håret - alltmänt tovigt, skabbigt och redo för inpackning
2. Naglarna - Avskavda och hemska3. Smink - Jag biktar.. Tredje dagen på mascaran..
4. Kläder - Slafs var ordet. Jeanstights, dubbla sjalar, komigen!
5. Godisfläsk - Att handen just nu går i ett i chipspåsen får sammanfatta punkten

Var ska man börja.. Ähh, kille skulle man varit en dag som denna. Spinkig vad man än äter, omålade naglar, inget krafs i huvet, jeans och T-shirt, i med lite wax and you are ready to go. Trots mitt kritiska tillstånd, valsade jag på stadens gator alldeles för skabbig för mitt eget välmående. Medans vi strosande omkring kilade tankarna iväg mot sedlarna för att inspektera dagskassan. Med ett chockat ansiktsutryck, en ångest attack och en insikt jag ej ville ha stod jag där och drog till med en hemsk summa. Lovet har nu varat 9 dagar, 216 timmar. Under de timmarna kan jag ej gjort någonting annat än att övat upp käkmusklerna. Snabbt konstaterat att mitt mat och dryck intag detta lov redan överskridit 500-lappen. Hur tragiskt? Jag måste sluta med godis igen. Verken bra för hälsan eller plånboken. 

MorgonljusMedans morgonens ljus strålar in i rummet är det dags för mig att knoppa in. Uppgång blir det om de 4, för en stadstur med Kajsa. Tandborsten får vila ikväll, vi möts igen min (o)vän efter en god natts vila.

Victoria & Daniel

Aftonbladets första sida har en allmänt fånig nedräkning tills det omtalade bröllopet ska äga rum. 11 timmar och 26 minuter. Pinsam huvudnyhet..

Opps

Gatlycktorna slockade nyss, då de har ljusnat tillräckligt. Bör man se detta som ett tecken på att falla in i djupsömn? Jag väljer att ignorera.. Ego-boostar och njuter av morgonljuset. Näst sista oficiella morgonen spenderad i mitt palats. Borde drunkna i tårar likt en ordinär brud, men manligheten lyser igenom. Ähh, förjävligt var ordet.
Grillning

Skulle kunna sammanfattas typ såhär:


Bomb?

Flera gator avspärrade efter misstänkt bomb i butik


Polisen spärrade vid klockan 23 på torsdagskvällen av Jönköpingsgatan, Växjögatan och Skånegatan i Helsingborg. Personal på Coop Nära på Örebrogatan hade då hittat ett föremål som såg underligt ut. Polis skulle under natten även gå in i de andra Coopbutikerna i Helsingborg för att se om det fanns liknande föremål där.Händelsen äger just nu rum 200m ifrån där jag spenderat min kväll. Scary.. Men filmen först. Den har väl inte fått recentioner som får en att jubla, men mina getingar flyger i en rad på fem. Nobel för "Årets unge" bör också utdelas, den lovande morsdags presenten blev tillslut verklighet. Kan tänka mig att erkänna min starka dragningskraft till Sex and the city. Hur bra är det inte? Fantastiskt. Bullshit att tvåan sög. De dryga två och en halv timmen spenderade på de 4 resande brudarna, spenderar jag garanterat flera gånger om.

Rusade upp om lägenheten för ett snabbt span i spegeln och får att lägga ner värmande plagg. Jag bör sedan ha transporterat mig mot Jonstorp, men då klockan rörde dig mot 10 och det imorgon är jobb för farsgubben blev det ändringar i schemat. Kajsa min ängel i tillvaron fixade en grillmysare på verandan. Mitt val av människor var kanske inte detsamma som mina kompanjoner. Det flödade kvinnligheter. Jag lyckades stilla mitt alltför hispiga humör något när jag fick chansen att hälla ner lite koffein i kroppen. Cola-beroendet kan bli tufft såhär sommartid. Kvällen kunde blivit strået vassare med en kamera i handen och med en majoritet på herrar. Men bugar och bockar.

BioPå med klackarna, nu jävlar!

Satc 2

Min ögonsten är åter i min ägo, hel och finare än någonsin. Min web lär får arbeta satan nu efter vår förlorande vecka tillsammans. Datorn, min favorit.

Tonight is the night. Då smäller det, Sex and the city 2. Har laddat upp genom gamla avsnitt och en span på ettan åter en gång. Ett besök på bogarts och jag är redo. Förväntansfull och taggad. Min joggingbrallor, fetetröja och mitt osminkad face ger ej rätt feeling. Därför bör jag slagga en kvart med förjävla bra dunk och därefter klä på damen några gamla trasor. Jag ser detta som ett halleluja-moment, snälla rara Michael Patrick King låt det ej vara en besvikelse.I wanna go back!!!Ättekullaskolan........♥

Utkast: Juni 14, 2010

Mc´donalds

Malin och Claudia och FET JÄVLA MC´DONALDS.


Oh, this rock

Jag slapp hämta den jäkla pärmen, mamma körde ner den. Yrvaken och med totalt nyvaken uppsyn rusa jag ut i stadstrafiken. Underhåller mig med diverse kassa tv serier i väntan på att klockan slår 10. Den blå färgen lyser igenom genom molnen och solen lyser, ska det äntligen bli sommar? Den 13 juni och inte en enda dag spenderad på stranden ätandes glass och pommes. Ha sand i tänderna är en längtan..You are beautiful.

Mina flickor ska slippa möta en nuna som ser ut att sovit det senaste året. Därför blir det till att bättre på gårdagens försök att se någon charmigare ut. Kläder andra än mysbrallor och en sunkig T-shirt skulle nog också orken räcka till. Tanken slog mig just att cleana upp lite här, satan va den där klädkastningen aldrig blev av.. Ähh, pumpar Ellinor-låten för en ego-boost utan dess like här nu.

Pärm helvete

Ännu en dag hinner ljuset falla före mig. Fantastiskt praktiskt det där med persienner har jag hört, kanske bör införskaffas? En pärm jävel måste jag hämta imorgon kom jag på, det innebär uppgång runt 7 snåret. Behöver befinna sig på skolan 12.30.. Slutsats, time for bed. För ljust, måste sova. Daaaamn.

Frukostmys

Imorgon blir det nostalgitripp, 9B crewet samlat. Låt mig säga att jag saknar de tiderna. Det vankas frukost och alldeles för tjejiga samtal. Sitter här med ett otroligt kaffesug.. Det var aldrig min avsikt att bli riktigt så vuxen. Den dåliga sommarn har lett med sig ett hagel, ett hagel fullt med vuxenpoäng. Imorgon vill jag ha fint väder, sol och 30 grader. Kvällen får gärna vara grillvänlig. Har gäster redan vid 10 imorgon så bör väl crascha nu för att orka med den våg av tjej ämnen som vi lär surfa på imorgon. Vi säger godnatt.

Three

Sommalov.. Playan nästa då eller? Ähh, vänta Sveriges sommar suger och solen kommer inte igenom det tjocka molntäcket som pryder himlen. Stabilt att endast shorts vilar i min garderob, nog varmt. Jonna har väl snart masat röven upp på bussen och sen blir det förmodligen degning på högsta nivå. Den andra blonda tösen tycks ha fimpat mobilen och satsat satan på att helt förtränga vår date. Ohwell, jag sitter inte och tappar hakan åt händelsen då det är samma vända alltid. Love you babe ,men ej din telefonhantering eller ditt närminne. Pumpas techno satan här nu, börjar nog bli omvänd. Rycker nog en bäddning och över pricksäkerhet genom klädkastning mot garderobshållet.

Kördraget Dunkers kulturhus 05-06-10Gay

Family guy, chips, godis och Kevin. Nice? Njäää.


För er information:


Idétoooooorka

Ähh, detta suger. Ingen dator och ej någon ork att uppdatera er om mitt händelsefulla liv. Bograts intas förtillfället för första gången på tre månader. Salig var ordet. De två kinder eggsen som slank ner innan var bara en föraning på vad som komma skall. I´m going fat. Jag valsar i min egen bubbla idag, världen tycks aningen långt borta. De få lockarna som bildats efter en natts sömn, anses vackra i bubblan. Stylers är för mesar, riktiga män satsar på tovor.

Lackar över min dator, vi kommer ha så mycket spilld tid att ta igen sen.


2

I´m confused..


Student, årets första sommarlovsdag

Sinnessjukt, det är sommarlov. Vi har haft klass reunion (?). Gårdagen var fet, riktigt go. Crascha hos Karolin och guess whaaaat? Jag gilla´rt. Hårkaos infinner sig just nu och jag bör fixa det.. Bilder kan åter existera när jag har en dator. Laga min älskling nu, jag har abstinens.

SUMMER´10

SOMMMMMMAAARR FUCKIIING LOOOOOOOVV.

SATC

Står och stryker morgonens klädval samtidigt som jag slår ett spanande öga på Sex and the city, medans jag borstar tänderna. Fantastisk skicklig faktiskt. Klockan nio förväntas jag befinna mig i Tychs cafeteria för en skolavslutning. Må gud ge mig fint väder så jag slipper spendera dagen inomhus i en cafeteria. Runt tolv tiden går jag förhoppningsvis, eller nej dansar förhoppningsvis jag hem med ett gigantiskt leende. Ingen skola på de nästkommande 10 veckorna. Imorgon får jag sommarlov och har därmed gått en tredjedel av min gymnasietid. Låt de fortsätta i samma tempo så det är min tur att ta studenten snart. Can´t wait..

Zero

5 Mars började vi ett otroligt svårt och nästan omöjligt vad. Det var extremt och våra båda livsstilar sattes på prov. Godis, kakor, läsk, glass, Mc´donalds och allt gott man kan tänka togs bort från menyn. Hela 98 dagar senare sitter jag här och ser klockan ticka mot den 10 juni. Skolavslutningen imorgon ger oss återigen tillåtelse att njuta av livets goda. Morgondagens frukost är planerad och 300g Marabou väntar fint när klockan ringer för en sista uppgång till skolan. Imorgon ska allt intas glass, godis och varför inte en kebab eller ett kak-kalas. Imorgon är jag återigen tillbaka i gamla mönster och sommaren 2010 lär leda till en tjock höst.                       WE ROCK and I love you.


Step up 3

HALLELUJA MOMENT. PANIK-ATTACK. LÄNGTANDE. MORDSUGEN. KÄRLEK.
Mixade känslor efter att ha sett trailern på Step up 3, sugen?? JAA!!!! Satan vad det ska taggas, Malin och jag har en het dejt den kvällen. Ähh, premiär nu tack.

Ohh, somethings up

Broren har lämnat huset och jag har officiellt kidnappat datorn. Datorn borde bestått av solning inför skolavslutningen, men när ögonen öppnades var regn det första man möttes av. Jag hade tänkt att leka duktig och gå ut och gå, 08.30.. Men när regnet vräkte och sängen var varm, var det inget svårt val. Med rufsigt hår, ej sminkad och iklädd shorts rusade jag till mot den gröna farkosten för att sen spendera närmre timmen där. Underbart med ett gäng kids som underhållning, usch. Med knappa 5minuter spenderade på Väla, var inhandlande igång. Min existens på kontot dansar snart på nollan igen. den desperata sökningen efter Jonnas avslutnings klänningen gav inget resultat. Så fick hänga med skånetrafiken ännu en gång. Ner mot staden för att kirra lite studentisar med mamma och köpa en efterlängtad beachbag. Hemfärd, denna gång med bil. Fantastiskt att slippa de jävla bussarna. Mitt flängande på bussen var dock ej över, då det plötsligt slog mig att bedömningsmatrisen från Åhléns låg vackert och väntade på att bli ifylld. Så på bussen, ner i stan och hem igen inom loppet av 1,5 timme. En till grön farkost och jag spyr.. Nämnt att jag hatar buss?

Raringar

Min sista dag på Åhléns är avklarad, surt men sant. Jag hade gärna spenderat några soliga dagar inom varuhusets gränser.. Dock har man inte åldern inne, 17 suger! Jag bugar och bockar för min första APU iallafall. Jag fick med mig en goodiebag hem med lite av varje, alltid trevlig.
Anledningen till min kolossalt dåliga bloggning de senaste dagarna beror ej på min lathet, utan på min dator som inte har någon möjlighet i världen att hjälpa mig.Den befinner sig just nu på något lager redo för att få sin sönder tryckta knappt bytt och en check på fläkten. Därför rusar jag som en dåre och snor lillbrossans dator så fort han är utom synhåll. Det där med MMS-bloggning tycks vara utanför mina tekniska talanger..

Typ jaaa

Satans taggad, for no reason. Bada i havet?!?! Jaaaaaa. Speedad, Mr moe min älskling hakar.


Bloggfri helg i vanlig ordning

Ähh, you know me. Det är helg, det är sol. Inte fan sitter jag här och skriver poesi. Riktigt less, lack, gråtfärdig över den kameran som borde funnits i min närvaro den gångna helgen. Det hade suttit fint. Ny mobil är i gasen, efter ett knäck lämnade den gamla jordelivet. Glassar med pennan och ritar bokstäver numera.
Fredagen satt fint, riktigt jävla fint. Hemhaltandes runt 3 med ett pajat knä och tre cheeseburgare till farsgubben. En hederlig grillkväll, gott gäng och fotboll. Fantastiskt? Lätt. Rosa helikopter pumpandes i högtalaren och en hel del tandvisande. Random nattbad runt midnatten och en eld.

No camera

Solen hela dagen. Resultat? Ja, helt okej. Städat hos mormor? Japp. Göra ikväll? Grilla på stranden, isande dopp och mysiga vänner.

Dagens saknad: Kamera. Fuck, fuck & fuck.

Sleepy eyes

För att ha den minsta chans att ens nudda golvet då klockan ringer imorgon, måste jag slockna nu. Dagen har passerat i höhy tempo med en inventeringsstarten idag, ny erfarenhet och jag är trött i skallen efter alla tal. En levande miniräknare kanske vore en karriär? Vårt pojekt "Styla på en parkbänk" fick en annan innebörd, dessvärre. Solen nådde återigen oss med de varma strålarna. och det firades med stekning av fläsk och intagning av svenska jordgubbar tillsammans med Jonna. Nu knoppar vi in med en fin dag att snart gå tillmötes i morgonljuset.

05.45

Morgondagens uppgång blir enligt ovan 05.45, för inventeringen på Åhléns. Kan knappt förstå det själv, aldrig förut har klockan varit ställd före 6.. Det känns overkligt och aning skrämmande. De är närmre mina normala läggdags tider än uppgångstider. Men jag klagar inte, jag trivs och är glad över chansen. Därför pinnar jag mer än gärna in i duschen imorgonbitti för att överhuvetaget vakna till liv. Fram till halv elva räknar jag för fulla muggar och knappar in på den lilla apparaten, därefter bär det av till skolan som väntar med betygssamtal. Skulle kunna leda till en dag i tårar eller en fantastisk dag. Låt mig få en fantastisk dag, enligt månaden horoskåo är det mig värt. Eftermiddagen spenderar jag städandes och mysandes med mormor.

Ut i solen babesOh damn

Dagen har passerat och Åhléns var återigen underbart. Morgondagen blir lång, väldigt lång. "Styling på en parkbänk" blir dagens skolgång. Låt mig säga såhär, jag hatar er djupt för att ni snodde mina möjligheter att fotografera händelserna imorgon. Står beredd med borstar och penslar för att styla randoms på en bänk. Grad på rolighet, 5 lätt. Inventering 5 intensiva timmar väntar på Åhlens därefter. Bör åter befinna mig inom lägenhetens gränser någon gång efter nio.I´m trigged, I want it..

I väntanGömmer undan dethär 8 dagar, för att undvika slutförsälning. Ett måste att smaka.

Lycklig

"Ditt individuella val till åk två blev: Fotografisk bild A"

Hoppa ut i köket av glädje.