Malmöö

Dags för FACE igen. Om ett tag. Först ska jag dock gå en tur på stan och förhoppningsvis hitta jeans. Eller något annat trevligt för den delen. Sol och fint väder, perfekt stadsväder. Landar hemma bortåt 21 ikväll, den är oskön... Bara hem och gosa ner sig för tidigt Malmö imorgon igen! Lider för övrigt av konstant träningsvärk. Hade problem med att få upp håret imorse, helt fantastiskt detdär.


KÖÖÖRKORT..... för Mallan

Wääää. Körkort har min böna!!!! Så efterlängtat!!! Puussss


Its a first

Första blogginlägget på väldigt länge, och det första från blogg.se-mobil app. Fantastiskt skönt. Och ev en väldigt nödvändig app. Med tanke på min tid spenderat med telefonen. Bor med den, älskar den. Datorn känns ansträngade och avlägsen, dessutom ett stycke sönder. Vi tar så steget mot att komma igång för 57de gången.

Det har varit en fantastisk skön helg. Världens utgång - fredag. Längesen det var så kul ute, och längesen jag var ute dessutom. 5 cleaana före denna. En blåtira rikare, ett par spräckta brallor och ett Tempel bättre än någonsin. Bio, friends with benefits. Hoppas ni sett den. Om inte, se den! Gossig. Ingen ledig helg, så ej denna. Eller nästa. McDonalds, kebab, Bogarts.. Vi fortsätter inte mer.
 


You, you, you...

Helgen är över. Jätteskön helg, super gossig. Ingen utgång, IGEN. Visserligen torsdagen... En sväng, en alkoholfri sådan. Modevisning idag med plugget upp på Olympia för skolstadens alla 1or. En djurisk, fågelliknande varelse var jag. Fjädrar, löshår, lösfransar och en dos garv. Lite löjligt posande, och "jag-tror-jag-är-modell"- feelings. Vi hade så himla kul idag, garva och idag gillade jag nog fantamej hela högen. Vet inte vad det är med mig för tillfället, positiv och glad. Studsa och log påväg till skolan när jag mötte upp Emma, 08.30 en söndag...

Och nu vill jag bara få hem Mallan på svensk mark. Åkte i fredags och jag saknar att kunna spontan-smsa eller prata-av-mig-ringa redan. Det finns en Mallan!


Head craaaasch

Bara för att jag ska anstränga mig, blogga och göra mig till fungerar det givetvis inte att ladda upp bilder. Och någon novell får ni inte ikväll. Istället bjuder jag er på en gammal bild och "gilla-livet" uppmaning. Gör nu det, det är fan rätt bra ändå! Och jag vill till värmen. Nuu.


Överfixad 16-årig brud på Kanarieöarna

Men wää!?

Hey, ni. Igår hade vi exakt 9måndader till STUDENT, frihet och brutal lycka. Det är fan inte lång tid. Lite mer än tre ynka månader tills jullov, då 5/6 terminer är gjorda. Den 20de har vi studentmösse-utprovning, maxaat. Vi har påbörjat projektarbete och diskuterat flak, planerat sista skolfotot och det börjar kännas hemma att vi går i trean. Här sitter jag på tåget ner mot Malmö, med luvan uppe och blonda lockar med musik som spränger lurarna och spacklad som en dragqueen. Åtminstone är det så det känns, över fixad på ett tåg 9 på morgonen. Det är praktikdag och jag landar åter hemma runt 8 för att hålla helg. Myttarn. För att jobba bort helgen. Lördag och söndag. Med andra ord en utgångsfri helg till. Jag vakna faktiskt pigg och glad idag, inte alls på samma skjut-mig-i-skallen-humör som igår. Och det är väl bra det, positivitet var det vi skulle ha mer av. Åtminstone försöka. Och ni, det har varit svårare. Malmöö

SÖTAAhh, för du va rätt snygg i fejjan och jag hade en snygg klädstil.

Hope uuuu´re smili'n2003. As-fräcka. Tillåt mig: HAAAHAHA. Love uuu

Its a gr888 day

Det börjar falla på plats! Livet. Jag är positiv idag, glad och nöjd med tillvaron. Jag fick ett besked jag längtat efter, att få göra mitt projektarbete ensam. Bossa över mig själv och styra upp det. Mitt schema har vänts till glidar-schema. En lektion tisdag, slutar vid lunch onsdagar. Och det är 9 månader till student snart. Jag ler, så brett. Mmmmm. Jag sjunger med min (i denna ljudnivån och för mina öron) as-bra röst, till alla mina gamla goa låtar. Dansade mig nästan ner mot bussen efter mina 15minuter i skolan, "tuff dag". Man skulle hålla sig såhär, pepp på livet alltid. Fan vad mycket roligare det blir. Inte blir det bättre av damp anfall, depp-eftermiddagar och panikångest. Mindre livskriser (knappt värda att egentligen kallas kris), att blåsa upp småsaker till MAJOR PROBLEMS.

To hell with it. Nu möter vi hösten med ett leende!


OH CRAP............Today. Damn. Tomorrow. Det regnar på 1, på 2 och på 3 ställen minst idag. Och leende åt vänster. Det är minst sagt en förvirrad själ som knäpper iväg en ego rad. Kluven, schizooo och totalt lost. På alla plan. Det är söndag och det har infunnit sig en söndagsångest med stort S. För allt och för inget, för problem och problem skapade av huvudbry. Det är en såndär jobbig klurar dag.. Och Ne-yo förgyller dagen med hans gamla dängor från 2006. De är svårslagna hans smör-låtar, och perfekt gos-faktor har dom. Helt rätt för denna dagen.

Det snurrar i min skalleJag har nattlig gäst. Mallan, såklart. Hon är mer däckad/klubbad/sovande än en säl. Fantastiskt och där ska jag också vara inom 8minuter max. Förvirrad och virrig har jag varit på sistone och imorgon är det 1 September. Skolan knatar och det är rätt skönt nu när det tickar på. 08.30-16.30 imorgon är dock en face-slap, men vi grabbar den manligt och räknar snart 8v tills höstlov. Projektarbetes planering har också den drivit min hjärna till vansinne, att trycket börjar bli en dos för bra är enkelt att se. Jag vill åka häår ifrån nu, nuuu. Till värme men mestadels till en tillflyktsplats något annat än Helsingborg för en rejäl tankerensare och re-kick.