Dör av skratt.


Asså shit, sitter och spanar in silent library och jag dör. Bokstavligt talat, dör. Helt galet så kul det är när dom typ tvingas andas in lukten från rutten fisk i 30sek eller tvingas slicka på tår. Jag hade seriöst aldrig gjort nåt sånt! Vidrigt. men så jävla kul när andra gör det. Dessutom vann ju Sverige första matchen, underbart. Efter pausen nu är det Sverige-Danmark, heja sweden!

Nu börjar det och efter det ska jag nanna! Sussa sött!




Csi o glass


M, vilken mysig kväll detta ska bli nu. Csi och min kära ischoklad glass helt perfekt. Fast det kommer leda till ångest ikväll när jag går o lägger mig men skit i det. Imorron blir det träning iaf, fy va skönt kunde ju inte träna igår för det va stängt pga julskyltning. Men imorron är det back om track. Jonna har massor med plugg så det blir till att träna själv, men äsch edt funkar!

Nu ska jag mysa vidare, puss!




Konstnär


Tydligen jag har jag ovanligt bra syn, det var iaf vad min körskollärare sa mohaha. Han hade sällan sätt någon emd så bra syn, så jag blir ingen glasis människa idag. När jag klar där kila jag hem o käka för jag va typ super hungrig, och vad funkar då bättre än thekaka med leverpastej och gurka!

Sen dess har jag försökt leta upp vad sociologi är, men hittar fan inte vad det är eller ja jag fattar iaf inte. Så om någon smart hjärna vet: BERÄTTA?!

Men nu sitter jag och ritar för måste komma i fatt i bilden, vill ju fan heller få G i betyg. Så sitter o kladdar ner en bild till "En vanlig dag i New York", vi skulle nämligen ta en text och måla en bild utifrån den! Ganska kul faktiskt, hihi. Men nu ska jag fortsätta i typ en timme till se är det Ullared, hahah! Måste ju spana in Morgan. Därefter blir pappa involverad i hela det gär sociologi problemet.

På min kära spotify spelas tre låtar om och om igen: Gangsta luv, Down och Break your heart. Charmigt.



Mohaha.


Härligt, typ för några minuter sen slutar vi egentligen! Men idag när vi kom till lektionen försäljning och service så fick vi lite papper om stress och några frågor. Så vi bara åhhe, men då hon bara ja alltså behöver ni inte vara i skolan o göra uppgiften, hurry! Jag kila då direkt till mammas lilla workplace och nu sitter jag här, för han som ska göra syntestet på bilskolan kom inte tillbaka förrens kvart över tolv. Så vi får väl kila tillbaks då, hihi.

Efter att syntestet e gjort så blir det hem o plugga! Har en fete inlämning till fredag och 3 eller 4 prov v.51 härligt.. typ skjut mig LÅÅÅÅNGSAMT!




Datakunskap!


Heeej!

Wiie, nu sitter vi och har datakunskap och jag blev precis klar med sista uppgiften som vi skulle göra. Nämligen så har jag varit duktig och jobbat hihi. Lite stolt över mig själv nästan. Kom dock på innan att jag glömde Malins halsband hemma som jag skulle ta med idag, bra minne.. Men jag skyller på min något stressiga morron!

Vaknade och sov en kvart extra, gick upp och käkade en långsam frukost och sen börja jag sminka mig. Det var typ då jag insåg att jag hade 5min kvar till jag skulle gå. Så det blev till att kasta ner allt i väskan sätta mascara på andra ögat och kasta in osten i kylen. Därefter var det bara till att rusa nerför trapporna! Underbar morron, yeah right. Bara en lektion kvar nu, ojoj va jobbigt! mohaha. Efter skolan blir det förmodligen och kolla synen på körskolan, känns lite olönt. Ofta man inte fattar om man ser dåligt?! Men aja. Ska ringa mamma och kolla nu om hon ens kan idag, för det ahr jag inte frågat kom jag på, hihi.

Puss från en mer eller mindre senil Ellinor!




FANNY HONEY!





Hann ju inte lägga upp en bild på schnyggingen innan!

GRATTIIIIIS!!♥

 


 

Imorron börjar jag 08.50 med datakunskap och sen service, och ja sen e dagen slut. Ganska skönt, då blir det upp till mammas jobb för att fixa det sista med körkortspapperna. Nu blir det till att hoppa i sängen o nanna strax, sussa sött!






Julskyltningen, i papperskorgen.


Shhiet jag har vatt hemma ett tag nu, men fyfan man borde fundera på att:

1. Skrota hela skiten, bara lägga ner!
2. Satsa lite mer, jag menar varfan va julstämningen? Wow, där var en gran o typ tre stånd. Men kom igen! Bättre kan vi för fan.

Linnea kom till vid 4 så skulle vi kila ner och kolla på luciakröningen, men jag e 158 så nä jag såg inget. Hahahah, ibland önskar jag att jag va typ kille och 2.01 eller nåt. Aja, hon va säkert söt som blev lucia, höhö. Sen kila vi ett varv runt genom stan, upptäckte att det ljusspelet dom hade fixat på kärnan va jävligt coolt! Då besluta vi oss för att kila o hälsa på lilla Philip på caféet där han jobbar, så lite fika blev det innan vi kila vidare. Och undertiden hade Isabelle oxå kommit, kul o träffa henne igen. Så tog vi ett varv till o gick lite överallt innan vi tillslut dumpa henne vid konserthuset. Jag o Linnea gick mot mig och därifrån drog hon hem, så jag gick upp o börja kika tv. Så va det min absoluta favvo julfilm på tv, ensam hemma! Älska den filmen♥

Sen kom arabella louise vendela emil o pappa hem och då blev det mys med varm choklad och mackor! mums. Så spana vi in bones och en jävla massa dåligt roliga youtube klipp som vendela visa mig, hahha! Och så spela vi massa löjliga internetspel, askalas!

Men nu har dom precis kilat så jag ska spana in lite mer tv nu och sen hörs vi säkert! Puss sålänge.




Morning


Pussisar!♥

Sussa i soffan inatt, va så söt så Malin fick min säng! Så vakna vid tio typ och då blev det svampbob fyrkant, haha love. Sen blev det lite nörd från Malins håll med datorn, mohaha. Pappa hade vatt o handlat frukost medans vi sov så allt va klart, mums. Jag e ju alltid så jävla hungrig på morronen, galet! Efter frukost blev det ullared från i måndags, fyfan va läskiga alla människor e där. Usch. Hann kika på lite av reprisen oxå på idol, hata hata hata.

Nu har Malin kilat hem och jag ska börja städa och fixa i min garderob för nu äntligen eju alla garderoberna på plats. Hahaha, men kläderna e lite överallt o rummet i allmänhet liknar ett helvete. Så jag har att göra.

Ikväll e det julskyltning i stan, mys!

Men nu e det bara till o kötta min härliga musik smak på spoty och sätta igång o städa, perfa!




malin!

 
Sitter med malin i soffan nu, precis hem kommen från philip.

Malin kom till mig vid typ 7 väl eller nåt och precis innan robinson fick jag för mig att jag skulle köpa godis. Bogarts blev det givetvis, gick ut 70spänn fattigare. Älskar ju godis så då gäller det o ta i! Hem sen o spana in Robinson malin absoluta "favorit" program..Höhö! Och vid 9 börja vi spana in busstider, insåg att om 5min gick bussen. Så det va bara till o fimpa data och tv, kasta på sig kläderna och djura nerfrö trappan. När vi väl var nere på gatn kunde vi dock chilla för den skulle inte gå förrens om fyra minuter. Men då dyker buss skiten upp mitt framför oss och vi får börja springa, helt död sen ju. Dessutom sprang vi totalt i onödan för den stod på busshålleplatsen typ 10min! Idiotiskt.

Menmen hem till Philip sen och han total lura oss så vi stod och plinga galet på fel hus..Inte okej! vi kom dock rätt tillslut och ja vad har vi gjort.. Hm typ spelat bilspel, jag fucking äger. lyssnat på alla våra otroligt olika musiksmaker och kollat Grease, dock va ingen av oss egentligen på liksom Grease humöret typ. Men aja det funka! Sen hopa vi på bussen igen och jag som alltid e orolig för att missa den, såg till så vi fick stå och frysa i 8 kalla minuter i onödan. Hihi.

Malin sussar här inatt, mys♥

Tack för kvällen sötpotatisar!


Favorit i repris, love u!♥




tränat


Tjena sömntutor!

Så hemma igen nu efter ett as härligt pass! Jobbigt, men kul. Pappa hängde på hhaa, wonderful. Efter det av klart djura vi genom kullagatan bort till ica och handla frukost, iklädda träningskläder.. vackert som tusan. Så nu blire frukost, hihi.




självmord?


Det är en grej som jag kommer fundera starkt över om störiga Tove vinner hela skiten i globen. Jag e sur som fan nu, hur kan mariette åka ut?! Som om att inte Calle va typ en miljon gånger sämre. Skjut hela Sveriges befolkning. Dock fett avis på jesper som va där, fan va härligt det hade vatt o sitta där och skrika, men shit jag hade ju fått värsta adhd rycket när Mariette åkte ut. Så det kanske va bra jag inte var där iaf..

Men i övrigt hade vi en trevlig kväll hos Jessica och dom. Super god mat och massa springande med deras 4åring, hahha! Så himla söt men jävlar vilken energi, sprang fan hur mycket som helst. Mysig kväll iaf!

Imorron blir det träning kl 09.00 step pass på friskis, ev ska fassan med men vi ser om han e vaken då. Haha, det akn ju bli kul i såna fall. Blev nog inge Malmö imorron så får ta det nästa helg!

ÅÅh, jag e så sur nu. Mariette skulle ju vinna!





Dock fejjan

Heej sötiisar!


Jag kom faktsikt i tid i morse, duktig som jag är. Börja då med matte och idag var jag lite småduktig så jag jobbade hyfsat flitigt! Dags för engelska sen och då skulle vi öva på this, that, those och these. Efter de två övningarna gick vi ut och körde ett typ spel. Man lägger ut ord uppochner vända på borde så tar man ett och ska förklara det för dem andra, utan att nämna själva ordet. Den som kom på ordet fick då lappen, sen vann den med flest lappar.

Lunchrast sen där vi precis som vanligt satt i cafeterian och myste, ganska kort lunch idag så. Min lilla söta mamma körde inom med mina nycklar som jag hade glömt i bilen hihi.

Vår långa eftermiddag med hantverksorientering, började med att gå i genom hur vårt examensprov förmodligen kommer att se ut. Ingenting är helt klart än då jag ju går en helt ny linje. Men det lät ganska kul faktiskt! Sen prata vi om lite om olika yrken inom vår krets och vad som var viktigt och sånt. Branschorganisationer var nästa punkt, typ var man ska vända sig vid arbetmiljöfrågor, lön problem och liknande. Faktsikt ganska intressant teori idag, det gillas! Fick en uppgift att gör till v.2 om detta, så vi fick välja att styla varandra eller börja på det. Men liksom vecka två.. Hahaha, ni gissa rätt vi styla varandra. Jag fixa jackii och hon locka mitt hår med stora lockar så jag likna en docka tihi. Men det blir nog bra när jag fixat till det.

Ikväll ska vi ju nämligen kila bort hela familjen till några människor så får ju va lite fin, höhö. Insåg för en stund sen att sminket är hos mamma så får väl böna och be till lillabrossan att ta med det ner sen.

Btw lider av klädångest! Va ska man ta på sig?!




äckelpäckel frukost!

¨
Haha, flingorna va visst slut hos pappa så det fick bli 2 rostade mackor. Kunde ju varit godare, höhö. Skolan börjar 20 i så det e bäst o kila nu strax så jag hinner.

Dagen börjar med matte, lovely!




Bussar e inte min grej.


Pussgurkor!♥

Asså jag satte mig o börja hitta fakta till mitt arbete tills imorron om smink och hårtrender på 1700-talet, typ efter en kvart kom jag på att just fan word funkar ju inte. Så det va bara till o packa ihop väskan o gå mot bussen. Kom ut o kl va 18.36, kl 18.35 hade bussen gått.. Jag hade missat bussjäveln med 1minut. Adhd på det men jag passade på o läsa min engelska bok frysande i busshållplatsen o sen till slut kom bussen. Då jag bara oj, hur funkar nu detta jävla jojo kortet. Det va ju bara till att fråga o sen fick han sitta o förklara för mig hur man skulle göra o blabla, dessutom så ser jag ut som arton bara så ni vet! För han sa att för min som inte skulle ha en halv va det ju bara till o ploppa emot den o sen gå in, hahah! Så jag bara jag e 16 mohahha.
Iaf hela busseresan dit läste jag o kände mig aningen nörd men vafan, det av jävligt mart gjort. Mötte upp pappa på bomb o sen kila vi hem o jag satte mig o börja plugga. Arbetet blev nog bra tror jag hihii.

Ska skicka iväg det nu o sen lägga mig o läsa de sista sidorna i boken.

Imorron blir det sovemorron, för jag stanna hos pappa o sov här. Klockan 09.25 går jag till skolan, underbart!



Pluggis.


Skolan idag va faktsikt riktigt rolig! Först hade vi topering på dockor som vi rullar förra veckan och efter vi hade gjort det två gånger fick vi borsta ut dom. Sen var det bara till att börja om o rulla igen, lite roligare rullning idag med underdirigeratat överdirigerat o bla bla haha. Ohja jag lär mig!

Därefter lunchrast, så som vanligt satt vi i cafeterian o dagens lunch betod va ett äpple. Deprimerande jag vet. Men vi skulle ha BIP-test sen efter så, hihi. Taggad till tusen! Kom in på idrott o börja springa, o jag va så glad för jag kände inte av mitt knä som jag annars ofta får problem med när jag springer. Men jag sprang tills jag dog o kom längst i vår grupp, till nivå 8! Jag av as nöjd för jag fick pressa mig så in i helvete, haha. Kondisen e ju inte dirr på topp.. O efter det hade vi handboll, fotboll, basket, rugbyhandboll, fotboll med tennisboll. Haha, vi delades in i två lag så satte sig lagen på varsin bänk, så skrek läraren ut ett antal och då var det så många som skulle medverka per lag. Och så valde hon en av sporterna o kasta ut bollen sen körde man stenhårt i 3min typ. Så jag jävla härligt o jag total döda mig själv, gillar inte riktigt o förlora.. Sen mitt i när vi hade vunnit alla matcher hittills fick jag byta lag för det va inte "jämnt". Så efter jag byta lag förlora vi en match bara, härligt!!

Har börjat och typ ta idrotten på allvar konstigt nog..skumt!

Nu ska jag börja plugga, har ett arbete som ska va inne imorron och 50sidor att läsa i en engelskbok, hihi. Höres sen!





usch.


Ännu en dålig blogg dag! Jag suger verkligen hårt på det här.

Men jaja, idag var en softe dag i allra högsta grad. Började med hantverksteknik där vi idag hade färglära, faktsikt intressant. Dessutom är Petras lektioner aldrig tråkiga, för vi gör alltid roliga saker. Som idag fick vi måla och ha lite frågesport och sånt, hihi. Estet sen, och ja vad ska man säga om den.. Boring! Därefter blev det hem till mitt cribb med Anna, Anette, Fanny och Jaqline! Myste med tv och mat inna vi sen kilade tillbaka för vår engelsk lektion vid halv 2. Hade nämligen extra lång mat rast, då vår svensklärare var sjuk! Så vi slapp svenskan men ingen sa något om engelskan, förrens vi kom tillbaka vill säga.. Nämligen hade då vår lärare varit snäll och ställt in engelsk lektionen för att vi skulle slippa stanna kvar. Bara det att denna informationen fick inte vi, tycker inte det hade avrit så svårt för nån av dem i vår grupp att skicka ett sms till nån av oss och berättat. Men de tänkte dom kanske inte på. Iaf blev det lite adhd ryckningar innan vi tillslut drog ner mot knutan och jag fick fixat mig ett busskort! Mycket söta måste jag säga att dom är, hihi. Mcdonalds kan sedan vara det ord som sammanfattar vår eftermiddag. Där satt vi nämligen och löka till halv 4 typ haha! Underbart.

Har ikväll vatt på Ikea med mamma o handlat lite gölliga saker. Men klockan är mycket så nu ska jag nanna!

Såg btw gårdagens Desperate houswifes (som jag hade spelat in) och jag älskar det programmet!!




24-11-09


Fyfan vilken kväll.

Men vi börjar med o berätta hela dagen:

* 09.00 vakna, börja fixa mig o halv kom jackii!
* 09.50, klädvals panik och allmänt jobbig utseende dag..
* 10.10 estet, tråååk!
* 11.50 Mat i cafeterian, bakpotatis med kycklingcurry*
* 12.30 arbetmiljö o säkerhet, redovisningar + genomgång.
* 14.20 matte, host, chill..
* 15.15 over!!
* 16.00 step pass med fanny, wiie. were good. Jobbigt så in i helvete idag!
* 17.38 hemma på ättekulla. duscha o käka på 10min.
* 18.00 iväg till ex jobbet o va social, pga öppetkväll! mys (:
* 20.00 Hemma igen o ska börja plugga..

Skjut mig!! Jag sätter på datorn och ska öppna bokrecensionen, allt går fint så långt. Men sen går det snabbt utför.. Nämligen har tydligen word o alla dom programmen lagt av på min data, galet! så jag tänker aah, enkelt. Hämtar ett usb o sen kör jag bort brossan från datan, stoppar in det o GAAAH! han har inte office paket.. jag fick tvär damp. Så jag ringde pappa o han bara ja gå hem till farmor, kasta mig på telefonen o givetvis va hon inte hemma. MEn en timme senare hämtade hon mig o jag kila på dirren till datan, o äntligen funkade det. En timme senare hade jag tre meningar kvar och då händer det som absolut inet får hända. Datorn startar om sig själv pga uppdateringar. and guess vad?? Helt rätt, mitt arbete blev inte sparat. Så det var bara till o börja om! Hur sur va jag på en skala ett till 10?! Minst 1000000000!

Men blev ju klar vid halv 12 sen o nu e det färdig fixat.

Bara en månad till jul nu, hang in there.



Detta var gårdagens inlägg som skulle bli insatt, men jag börja med det kl 23.45 o va klar 00.05 och när jag då trycker på publicera kommer webbsidan kan inte visas upp! Jag bara ååååh, efter denna kvällen av ju inte mitt humör det bästa direkt. SÅ jag uppdaterar sidan o då står det från 00.00-06.00 går det inte att logga in eller kommentera, för de skulle uppgradera sidan. Underbart va gudarna leker med en ibland!




10.10


Fan va gott, 10.10 imorron! Lite sovmorron imorron, aldrig fel hihi.

Har precis kollat Twilight.. Faktsikt mycket bättre andra gången man ser den måste jag säga! Nu måste jag nästan se tvåan höhö.

Aja, allt för ikväll. Natti ;*




Happy!!


Heej sötpotatisar!

Jag har kommit på att jag vatt hyfsat duktig idag faktsikt, först satt jag o jaqline på möte från halv fyra till tio över fem. Rediga A-elever! Sen så kila vi ner till knutan för o hoppa på bussen o hon tåget, 2an gick precis när jag kom så jag bara ååh nä. Men sen kom jag på att dom går var tionde minut, så jag behövde bara vänta 8minuter hihi. Kom hem o fick käka tacos, e så jävla trött på den maten men ananasen räddade det iaf. Sen kom jag på att min data o alla liksom "viktiga" papper va hos pappa, då jag slog en pingla o han va påväg till farmor. Perfekt för dom bor 5min bort, så pappa fiska upp mig påvägen o sen drog vi dit.

Alltid mysigt o komma hem till farmor o farfar, längesen jag träffa dom dessutom. Sen va vi där o snacka o hjälpte dom med sina ständiga data och i övrigt tekiniska problem. Hahahha, dom e så söta när dom inte fattar ett skit! Hon kan knappt starta datan hihi. Nawwe, men aja. Sen kila vi hem o hämta upp arabella påvägen hem. väl hemma drog jag fram mitt nya bank kort som jag fått hemskickat o sen lyckades jag logga in på internet banken o aktivera kortet. Jag skulle vilja kalla mig själv ett teknikst geni.

Imorron blir det friskis med fanny, ett step pass kl 4!

Förövrigt så börjar jag 10.10 eller 09.50 imorron, ska kika upp vilket av mina alternativ det är. Men nu ska jag jobba lite på min bokrecenssion, puss!

Btw. Min jacka blev skit glad, iiih! Mycket snyggare än min förra skinnjacka, e så glad. hihi, tack papi!♥






Möte, ohja!


Härligt att vi kila raka spåret ner från skolan till Mcdonalds o feta oss lite, dock ej jag för jag e "nyttig"! mohahah. Nu sitter jag o jaqline hemma hos mig o fular oss med typ MTV o jag fucking hatar jävla alicia keys! äckeläckeläckel. Så måste dom spela hennes jävla låtar hela tiden blö.

Min jacka fanns inte i stan.. GRÅT! haha, så kika pappa på nätet o den fanns men leverans tiden: v.06 februari, liksom hallllåå?! Så nu får min kära pappa ringa runt o malmö, hyllinge o typ centersyd hii. Han e lite gullig ibland! Snart ska jag kila på det jävla skol mötet o jag e galet sugen på godis men jag har inte käkat nåt hittills idag faktsikt. Men sånt vet man aldrig med mig, snart sitter jag väl med en fet godisbag i handen. Hahahah!





1 av två klart!


Japps, snart e dagens första av två lektioner avklarade. Datakunskap nu som vanligt, o jag har varit ovanligt duktig o gjort va jag skulle, hihi. Brukar normalt nörda facbook typ, men nejnej idag e jag duttig!

Jag har träningsverk o det e härligt. Snart har vi service o sen slutar vi, mohaha. Halv tolv, wonderful! Har dock ett elevrådsmöte halv 4 så det blir till o stanna i stan med Jackii!

Ska fortsätta leka duktig nu, puss!




Bad.


Mhm, illa illa bloggning idag.

Vakna 9.00 o då va pappa redan iväg o köpte bullar. Lagom när jag kletat in ansiktet i min dagliga kräm för dig som vill slippa prickikorv fejset, kila han in genom dörren. Så då blev det frulle o sen lite fixning innan vi kila mot ikea! va väl där typ en on halv timme kanske o sen blev det väla, hihi. Men jag skippa öronhålet, tar det nästa gång. Men jag hitta en ny skinnjacka från HM för min e trasig.. Tråkigt nog fanns den inte i min size utan bara i 36, så imorron blir det raggning efter den på stan. Efter väla blev det resturang Camilla, muuums! Raka spåret mot Ikeas utthämtnings lager sak sen, o sen wjoom hem i det allmänt tråkiga vädret.

Kom hem en 10 över tre så då va det bara till o dra på sig träningskläderna o såsmåningom kila till friskis. Mötte upp Jonna o sen drog vi till dansarobics pass (hur det stavas ha jag ingen aning om!). Jag har nog sällan känt mig så lost som på detta pass asså, hahah! Asså det va som ett riktigt dans pass, för de som går på dans. Ofta man har det så svårt så inte alla kan hänga med.. Skumt! Men jag o Jonna drog 20min innan det jävla paset av slut, så kila vi till gymmet istället. Kötta våra små magar i 20min o sen rörde vi oss ner mot kibox passet! Idag va vi 5st, lite illa men samtidigt jäkligt bra för då kunde han instruktören hjälpa oss. O det behövdes!! Hahahah, jag fick verkligen inte in i huvet hur man skulle göra den ena sparken. Äsch, jag e ju inte kick boxare så! Vi hade ju lite fys o sånt o då va det massa mage, härligt! Snart ska detta förhoppningsvis resultera i en snygg o lite tränad mage, mohaha.

Imorron brjar mitt halv nyttiga liv vilket innebär inget snask i veckorna men på helgen e det okej. Hahaha, det går nog finfint faktiskt.

Förrsten så räkna jag antalet pass för min del denna veckan and jag har varit duktig alltså, 6 pass!!

Puss o hej sötnosar.




sussa sött!


nu ska jag kila o nanna, hihi. trött till tusen! har faktiskt varit duktig o inte ätit godis idag, jippi! har spanat in robinson för det börja ju idag, o jag gillar verkligen det programmet. Fast det e roliagre när det har gått lite längre in i tävlingen när alla börjar bli såna biatches mot varan haha!

Ikväll blev det kära mcdonalds, love that place. Dos chicken junior o jordgubbs milkshake! mumsii!

Nu ska jag ställa klockan på 9 för imorron blir det ikea för o fixa i garderoben, lika bra o va där 10 då ju hiihi. Blir förmodligen ett tredje hål i örat oxå om jag lyckas lura med pappa på en snabbis inom väla. hoppas!


Sov Gott!







chill.


hihi, hm va har jag gort idag..

* legat på soffan!
* kollat step up 2
* kollat LA ink
* kollat pippi i söderhavet
* kollat extreme home makeover
* kollat men in trees
* kollat simpsons..


..nädå, jag e inte alls tv nörd, hihi.




fyfan va bra jag e.


nu sitter jag hemma i soffan igen, nyduschad o fräsch! känner mig typ bäst i världen förtillfället! Det e verkligen helt galet att jag, ellinor kadanik har vatt o tränat kl 9 en lördagsmorron, hihi. Måste ju skryta lite!

nu sitter jag o kikar på pippi i medelhavet hahahahah! fan va lök.

imorron ska vi fixa i min garderob, för just nu står där stommar utan nån inredning, haha! men imorron blir det ikea, wiie. puss!


Det e inte svårt o hata sverige..







im up!


lördagsmorron o klockan e 20 över 8, and jag e vaken! ohja, jag e laddad för träning haha. har träningsverk värre än igår redan då det blir härligt hihi. nu sitter jag o käkar en skål flingor o ska strax klä på mig o om 20min ska jag dra mig neråt, hörs efter!




fan


Fan, fan, fan, fan! Reza e ute, o störiga tove o calle som man knappt kommer ihåg efter han sjungit e kvar.. Sug min rumpa sverige.

Skratta idag åt sean banan på Circusmöller, hahah! galet kul.

Nu sitter jag o kikar på mamas boy, haha. Nån lökig film, typ halv bra. Nu ska jag slänga mig o läsa sofis mode o sen ska jag la sussa såsmångingom, hihi.

Skrev till jonna innan o undra om hon va på imorron kl 9? Då fick jag i svar: e du dum i hela huvet ? hahahha, typ det jag hade väntat mig tihi! Natti.




update.


Asså idol, shiiet! så jävla underbart program e totalt fast. hahahah!

Fy va gulligt det va när dom fixa videosamtal med Rezas mamma. Supergulligt jag dog halvt, hihi. Hennes sista nummer, wow. O jag gillade Toves andra nummer oxå faktiskt, liite anorlunda mot hennes normala haha. Fast jag hoppas inte hon vinner, e lite anti henne helt utan anledning! För jag tycker hon e grymt duktig, skumt. Asså Mariette sen asså, fy va söta dom va hon o hennes tjej, awwe. Hennes andra låt perfect! Typ allas andra nummer idag va bra haha. Men det e charmigt!

Nu e det Circusmöller o det va galet kul förra veckan när han lekte Ullareds mesen, hahaha! Jag dog fan av skratt då.

För övrigt har jag varit typ överduktig o plockat ur diskmaskinen, satt in det smutsiga o sen diskat det som blev över - FÖRHAND! ohyäääs.

im good.




idol strax!


ihhh, nu e det strax helig tid säger bara:

IDOOOOOOOOOOOL!♥






Heeelg!


skönt nu e det helg och därmed 4 veckor till jullov, hääärligt!

imorse kila jag upp 8, fast vi börja kl 09.40 duttig flicka! eller egentligen inte, gick upp tidigt för jag inte va klar med läxan, tihi. aja, klar blev jag o lämna in den första lektionen som va matte. idag  gjorde vi absolut ingenting, för gunilla skulle bara snacka betygsnack med oss hihi. engelska sen, o jäklar va min engelska suger.. vi körde memory jag anette jaqline o anna. o jag skulle förklara valley, så jag sa kulle med lite engelskt uttal o sen bara hmm..det stämmer inte o bara hill! hahahhaha, o alla mina ord va svengelska! fyfasen, blir nog MVG lätt. Sen va det mat time, men idag blev det bulle med bulle i cafeterian. hihi, nyttigt ska det va!

sen till vår sege lektion, hantverksorientering. idag va det dags för booring kollage där vi skulle skriva om skönhetsideal på 1700-talet, det va ju det vi lärde oss om förra fredagen på fredriksdal. riktigt tråkigt o dessutom hatar jag grupparbete, för jag vill ha det precis som jag tycker. egoista javissta! menmen sån e jag, äsch det blev fakstiskt bra idag iaf.

efter skolan kila jag med malinpalin o anette ner till stan o in på bogarts o lämna en film hihi. sen skulle malin ta bussen hem så vi fimpa henne där. jag o anette kila runder lite innan vi gick hem till mig. påvägen hem så kika jag in där philip jobbar haha, så såg han mig o kom ut o bara hej, sjukt stressigt här! hahahha, jag e sååå glad jag inte jobbar hihi. sen drog vi hem o vi har typ bara snackat o käkat tacos, hahah!

hon kila precis så nu e jag loner, as gott! idag tänker jag inte göra ett skit btw. puss!

eller jo det blir nog en blogg fixning idag tror jag ev. hihi.



fullspäckad dag!


heej sötnosar!

skolan först idag, sexualkunskap. ja dom sa ju inte mycket man inte redan visste, alltså totalt onödigt! iaf, sen hade vi rullning på dockor. haha, ikke kul men bättre än föning hihi. lyckades med en A4-rullning och en halv tegelstensrullning, häftigt. kila sen till matan med alli o käka spagetti o ketchup, muchos gott! time för idrott då o ja vi total kötta verkligen jävlar, va helt död sen. vi hade hinderbana och stationer med fys, så va man två stycken i par. så jag o fanny pumpa ihop oss! medans fanny o jag sprang runt hinderbanan, va alexandra o lousie inne på fys stationen o döda sig själva. sen skulle vi byta o göra så tre gånger utan vila! då trodde vi ju att vi va klara, men nejnej. nu skulle vi istället djura runt hinderbanan 3 varv så snabbt vi kunde medans "partnern" hoppa hopprep. o sen byta man, då vi bara yes nu e vi klara, men ikke! då skulle vi kötta två varv medans det andra gjorde step ups på en bänk, fyfan va vi va döda sen! gud. men aja, skönt faktiskt. kila sen på dirren hem o fixa min natur läxa, sammanfatta 25sidor -.- precis klar lagom i tid för min träning, så 20 i fyra kila jag till friskis! japp alldeles ensam, första gången hahaha!  men vafan det e ju såå tråkigt o träna själv hihi. iaf blev det ett step pass, o idag hade jag lite bättre koll kordinations mässigt, men det va det jobbigaste passet hittills fyfasen. dock as gott efter, mohaha.

hem sen o kasta mig i duschen, fixa sen snabbt hår o huve o kasta på lite kläder, typ då kom arabella lousie o vendela för dom skulle käka mat här. tacos it is, med massa grönsaker o kyckling! o därefter lura pappa iväg oss till laserdome o vi va bara vi 6 som spela, familj mot familj hhi. dom hade ingen chans alls, haha! emil kom etta o jag två, perfa. sen blev det bogarts, wallander o en härlig chokladtomte a la kinderägg! plus lite marabou o annat trevligt.

kajsa jag suger på att va nyttig, o ellipelli utan godis e bara inte jag!

nu kila dom precis så nu ska jag faktiskt nanna hade jag tänkt mig, känner mig lite dålig att efter all denna träningen så åt jag godis.. men tänk ändå jag hade ju ätit det även om jag inte hade tränat, så det va ju ändå en bra insats, hiiihi. jag såg att det e ett step pass på lördag kl 9, ska nog kila på det. ganska skönt sådär dirr på morronen. får väl se om jonna e så pepp på det, annars får de bli alone.

men nattinatti o ser fram emot att vakna med träningsvärk, hihi.




im saying good night!


så ja nu kilar jag ner o sussar, hihi. checka precis in so you think u can dance, förjävla härligt program speciellt nu på uttagningarna. haha, kolla grey´s innan underbart!

imorron börjar jag 08.10 o vi ska ha sexualkunskap första timmen haha, kan ju bli kul! sen e det hårrullning på docka som gäller.. underbart! o därefter ett besök på vår jävligt skabbiga mata, med äcklig mat! usch, första o sista terminen jag käkar där! sen har vi idrott där det blir fys, härligthärligt! därefter e svenskan inställd, tackar vi inte nej till, hihi. sen ska jag nog in på ett step pass all alone imorron, kan ju bli intressant. höres imorron, puss!




ojoj, ojojoj!


såg att mitt senaste inlägg hette, dag 3 på nyttolivet. det gick jättebra tills i lördags.. ja, jag vet jag suger hårt verkligen, men jag älskar ju godis! typ godis e mitt liv, ingen ellinor utan den alltså, hihi.

förjävla dålig o inte blogga på så länge. usch. men har inte alls vatt sugen, fast nu e det skärpning.

vi får helt enkelt ta igen det jag missat, hihi. i torsdags hade vi curling fyfan va kul det va! mycket roligare än va jag trodde faktiskt, dock va det typ hur svårt som helst o stå utan o trilla hahah! asså vi kila ju då först dit o då skulle man sätta på sig såna typ skydd på skorna, det ena va halt o det andra gled inte på isen. det fanns vissa "smarta" människor som tog två hala, ganska gulligt! hihi. sen kötta vi igång o det va as svårt o skjuta lagom hårt hahha! sköt alltid den för hårt så den gick ut. buhu! men vi vann faktiskt tillslut, wiie! fast jag ramla två ggr, inte helt oväntat dock! annars hände det nog ikke så mycket roligt i torsdags faktiskt hihi.

fredag sen då, inge roligt på förmiddagen o ännu värre på eftermiddagen! shhiet, vi va på fredriksdal o skulle följa stylistens historia från typ 1600-talet. jag e inte det minsta intresserad va historia o speciellt inte på fucking fredriksdal. alltinge  så gammalt o äckligt. riktigt vidrigt när vi skulle sitta inne i en fete gammal stuga o sånt, höll fan på o spy. o hon babbla i en evighet, o det mesta handlade om kläder. alltså inte det vi kom för att titta på men aja jag överlevde! mamma hämta mig på vägen mot skolan o då kila vi snabbt hem om farmor o sen raka vägen ut på mitt favvoställe, väla! ahha, köpte present till pappa för han fyllde nämligen år i fredes!! gammal gubbe nu 42år, härligt jim! han kila iaf o kolla sin tjejs spelning i växjö, så jag o kajsa myste själva här hemma. o i o med att vi va nyttiga då så käka vi inget godis eller nåt, underbart! kika in idol o konstaterade att nu äkte den sista snyggingen i idol, lite illa alltså. sen kila hon hem vid ett för jag skulle ju upp öppethus dagenefter, hihi.

kvart i 8 ringde då klockan en lördags morron, hääärligt.. o dessutom gå upp för o gå till skolan. äshc, inte mycket o göra bara o kila upp med ett leende på läpparna! käka lite frukost, drog på kläder o satte upp håret lite sen kila jag o mötte upp anette i backen! sen vänta vi in jaacki and then va det dax. ohja, guidning från halv 10 till 1 typ skjut mig? ja, jag hade inte gjort motstånd. haha, vissa va ju super trevliga o intresserade, men några ville man bara döda typ. dom bara yra omkring o lyssna fan knappt på mig, gaah fick adhd! så jag bara rusa genom allt o sen hejdå! tihi, men helt seröst  palla såna! annars gick det väl bra faktikt lite drygt i slutet, men nu e det över. sen va vi tungna o städa lite hihi men sen raka spåret hem o typ halv sova i soffan! sen kila jag med jonna kevin o måns o kika handboll vid fyra, trevligttrevligt! hem sen o käka o lite sånt, på kvällen skulle jag va med kajsa men hon mådde ikke bra så det blev en söt hemma kväll o det va då det hände.. jag åt godis! GAAAH jag e så dålig, men lite depp o sitta hemma en lördag! samtidight som det va jäkligt chill, hihi. kolla påfool´s gold, så charmig den e hihi. sett den typ hundra gånger men vafan haha! sen blev det natti hihi.

söndag morron då o jag kila upp vid 9, mm jag e så duktig! så skule vi ha kalas för fassan på kvällen ju så jag o brossan va lite söta o hjälpte till o handla o sånt. så på dirren kila vi till oj o köpte allt till kvällen o även frukost hahha! sen städa vi o lite sånt gulligt på dan o ja mitt rum behövde det hihihi. kalas sen vid 6, arabella o hennes barn, farmor farfar o anette o jonas o anton hihi. ganska mys faktsikt, lite trångt dock i vårt lilla vardagsrum haha! men det funka, sen bad jag farfar köra mig till malin. det va jag malin jonna o claudia som sussa där o vi gjorde våran specialare: choklad fondy! det e så jävla gott! sen snacka vi o kolla tv lite bara sen va det nattinatti! upp sen kl 10 för vi va ju alla lediga efter öppethus, så då kila vi till älskade ättekullaskolan. fyfan va jag saknar min klass, hela skolan o mina lärare. o vår gamla mentor sussane bara sprang ut o krama om oss, nawwe! sen va vi väl o snacka med alla möjliga i typ trekvart eller nåt sånt, mysmys! efter det drog vi hem till malin igen o dock käka lite o sen skulle jonnababe till tandisen, så jag kila oxå för det regna inte mer hihi. hem till mamsi o cleana mitt rum för det har hon klagat på i två år typ hahha! snacka lite med henne o sen hämta fassan mig, så kila vi hem o käka o ja sen va det värsta kaoset. jag hade nämligen glömt att jag skule ha en intrevju med en stylist till tisdag, hahahah! smart jag vet. så jag fick tvinga med mig pappa ut pp väla o djura in på kicks o böna o be att hpon skulle låta mig intervjua henne o tillslut så fick jag tack gode gud alltså hahah! kom ju precis innan stängning ju så hahaha! kom hem precis i tid o kika på ullared, härligt program fyfan! renskrev intrevjun o sen sleep.

vi hade guidning för de sista niorna så det va bara till o klistra på smilet o visa skolan.. mindre kul, men nu e det finito! redovisningenm gick fint faktiskt med intervjun. kila på dirren hem efeter skolan o kasta på mig kläder, fyllde vatten flaskan o drog sen ner mot friskis, kötta ett step pass med jonna. drog 5min tidigare o rusa då hem in i duschen o kasta på mig kläder, sen bredde pappa en macka som jag kasta i mig på väg mot bion! hahah, sklulle ju se 2012 med malin o claudia wiie! det kostar 110spänn o gå på bio numera, galet! men vi kila till tasty o köpte godis o dricka sen back till bion o fula oss. sen börja filmen o fyfan söger jag bara, så jävla bra det va!! jag satt med hjärtat typ i halsen o det pumpa satan i det!  naglarna bllev avbitna o jag kunde fan knappt andas, hekt perfa film asså! då mötte ppappa upp mig så jag slapp kila själv hem, sen va det desperate housewifes direkt o sen flumma jag o kolla tv o sent som fan blev det sängen!

imorse då, kila jag till skolan börja 08.10 med smink o sånt. o man skulle komma sminkad så för första gången på 3veckor sminka jag mig hahah! sen hade vi ansiktsrengöring o därefter dagssminkning! jag jobba med anette o vi blev ju supersöta båda två, mohhahha. sen hade vi estet, inte många knop där.. back till vår långe eftermiddag den e ju såå underbart.. not. menmen svenska först där vi fick våra bokrecentionener o nu ska vi fixa dom efter hennes kommentarer, funny.. engelska efter där vi "läste" heeeela lektionen, dvs vi lyssna på musik o chilla hahah. sen natur där vi sjöng för gunilla för hon fyllde år. sen fula vi oss o gjorde lite rooliga saker, haha man atäller sig o trycker armarna mot dörrkarmarna i 1min så flyger dom upp sen! sånt trams hahaha, charmigt! sen fick vi sluta lite tidigare så då kila jag hemåt i ösregnet o blåsten, jag o fanny dog typ halft! jävlar.. o nu ikväll har det blivit mc´donalds, lite illa. men gott som fan! snart e det greys anatomy o det ska jag faktiskt se idag, det e faktsikt bra ibland.

jäääävlar va långt det blev!! hahahha, men det va ju mycket o ta igen. fattar ju om ni inte läser allt, tihi. hörs kanske senare ikväll, hahaha!




puss på dig papi!




Dag 3 på nyttolivet!


ja, idag har jag då klarat o va nyttig i 3dagar. känns lite depp med tanke på att det e typ hur många som helst kvar.. nada godis, kakor eller nåt gott egentligen hahahha! illailla. men det får funka. imorron e det egentligen kibox för min o jonnas del men verken jag eller jonna kan vi skippar det! ska kika in o kolla om där finns nåt charmigt pass på fredag sen. behöver ju röra lite på fläsket!

nu e jag återigen inne på o bli brunett, hahha! det har ju aldrig hänt förr.. men får fundera på det ett slag hii.

Guide rundan idag gick askalas, lite smukul o guida faktiskt. dom e ju så söta när man går runt o visar skolan o vågar inte säga nånting hahaha! gullegull. va förmodligen likadan själv, charmigt!

orkar verkligen inte skriva e inte på sånt humör känner jag. nus ka jag leka nyttig o äta vindruvor!





typ så här trött e jag på att färgen försvunnit o att sverige e ett kallt land.




duschen.


känner mig lite halvlökig, så nu ska jag kila o duscha. galet bra ide! men kunde ju inte göra det mitt i kära desperate houswifes, hihi. imorron har jag min långe dag i skolan, buhu på den. 8.10-16.00..SUCK! men jag ska guida imorron så det blir la trevligt. tror dessutom att min lilla gamla skola kommer imorron, kan ju va lite små kul faktsikt. fast eftermiddagen e lite mörk asså svenska engelska o matte! typ skjut mig?!

besämde idag att det blir ett litet besök på ättekulla på måndag, saknar faktiskt mina lärare lite o klassen saknar jag typ hur mycket som helst.. men det ska bli kul o kila dit o förmodligen ska vi ha en lite sleep over söndag till måndag! mycket mys, har ju fan inte träffats på åår! illa..

nä, nu kallar duschen!





ohyes.


tjena tjockisar, hihi!

Idag har jag varit typ hur duktig som helst!

Vi hade arbetsmiljö som vanligt i skolan och efter det matte för gunilla va frisk idag. gjorde ju inte många knop på matten men alla va typ helt döda o snackiga så, hihi. sen kila jag direkt hem till pappa o drog på mig träningskläder o kila ner på friskis. and guess what? step va skit kul o enligt mig jobbigt, hiihi. kan ju säga att man bitvis va lite ute o cykla asså, hahah! när man inte kan stegen o man ska över bräden upp ner o ja jävlar sen e man lite lost, men man kommer in i det snabbt. det lär faktiskt bli fler såna pass. underbart! sen tog jag bussen hem med jonnaponna o sen kommer det intressanta. vi skulle käka tacos så allting stod framme till mig, o numera e jag ju nyttig så halva tallriken bestod av grönsaker. kändes lite som o va en kanin o sitta o käka blad.. men det gick ner, tummen upp på ella goes nyttig!

så nu har jag nyss köpt desperate housewife avsnittet o det av redigt bra, iih! så nu längtar jag till 9 då det e dagens avsnitt. sitter här o käkar vindruvor o kollar biggest loser, fan va hemsk det e o se dom.. menar 180kg, hur fan kan man låta det gå så långt?! galet. men jaja, e dom emd i det programmet innebär ju det att dom insett att dom e lite för feta, thank god! nä nu ska vi inte va såna, hihi.

tänkte lägga upp mitt skolfoto o klassfoto, blev faktikst nöjd detta året med båda. det e inte illa för o va mig hihi.





HVST1C! ♥



Tänkte bara skryta lite, hihi. halva tallriken e grön!




sovmorron.


wiie imorse hade vi sovmorron så jag sov till 20 över 9 för sen vakna jag, tihi. klädde på mig käka lite flingor o maila iväg ett arbete! så såg de frsta halvtimmen ut, sen satt jag på bussen på väg mot knutan, agnesa hoppa på samma buss så satt o snacka med henne hela vägen, mys! saknar min gamla klass fyfan.. men jag kom ner till fassan sen o då klicka jag på desperate housewifes, hel underbart. älskar fan det programmet! nu ska jag kila om 40min typså det blir väl lite mer tv tihi.

När jag kolla DH va jag även så duktig att jag käka ett äpple, nu jävlar e vi nyttiga. Dag 2 på nyttolivet!




slimmad!


ohja snart ska jag o kajsa va snygga o slimmade! Dag 1 på nyttighets livet idag.. känns underbart!

tänkte bara berätta att jag nyss bestämde med jonna att vi ska träna imorron o inte vad som helst utan step, hhaha! det lär bli en ganska rolig upplevelse, tihi. jag o jonna på ett step pass alltså, pluppa ihop massa steg o snurra o upp på en bräda o grejer hahah! aja jag ska va duktig o träna iaf, det e ju alltid nåt.

men nu ska jag göra klart den dära läxan klart så jag kan skicka iväg den sen, så vi hörs kanske imorron, natti!




mesigt kanal 5.


riktigt fult, hade missat två desperate housewifes avsnitt så tänkte jag aja jag bara kilar ju in o kollar webb tv. bara det att när jag nu ska gå in o titta på det så kostar det pengar, fattigt! det av typ två serier som kosta pengar o såklart skulle det va min serie va en av dom.. där e tv3 bättre asså, inga pengar där! dock va det ju inte så farligt 19kr per avsnitt så imorron blir det först ner till pappa o kolla ett som jag har inspelat o sen köper jag det andra, hihi. perfekt!

imorron börjar vi halv ett tihi, för esteten e inställt! lovely. petra gick med på att vi ställde in mentorstiden så det va ju askalas.

ikväll kila jag o mamma till maxi för vi skulle handla, bara det att vi tycktes båda bli eferblivna när vi kila in där asså fyfan. hahaha, vi va där en timme o handla en korg! det mesta vi gjorde va o fula oss o skratta åt att vi inte kunde komma på en enda maträtt som vi skulle äta imorron, hahaha! då e det fan ta mig illa! tillslut lyckades vi enas o det blir tacos med pita bröd, inte helt fel asså hihi.

ikväll bestämde jag oxå att jag o kajsa ska va såna modeller för en dag sak, blir säkert kul hihi. så imorron ska hon tjejen på det stället another pretty face ringa mig så vi kan boka en tid tihi. får väl hoppas det blir några små söta kort, fast kan det bli nåt annat när det e jag o kajsa lixom? mohahha.

jag har föresten blivit spotify nörd o lyssnar numera på musik hela dagarna o på massa konstiga o nya låtar, helt underbart! just nu e jag typ liiite kär i tik tok o dear maria count me in. wiie!

men nu ska jag kika lite på csi o sen plugga lite faktiskt, jag e lite duktig ibland! hörs senare, hiihi.





just me!


hejsan sötsaker!

sluta redan halv 12 inte helt fel såhär en halvtråkig måndag hiihi. skule haft datakunskap imorse men läraren va sjuk, vilket innebär att vi kunde börja halv 11 istället men kommunikationen funkar inte riktigt som den borde på min kära skola hihi. så det va bara till o slå sig ner i cafeterian o chilla järnet i typ en on halv timme, puss på at det går såna underbaringar i min klass så man inte dör av uttråkning iaf!♥

sen va dax för service, kul o se lilla petra igen. hennes lektion e alltid rolig faktiskt, mycket najs! så nu när vi sluta så kila jag på dirren hm till fassan o tänkte att jag kunde göra lite nytta o typ rensa upp lite i mina lådor där dete allt annat än ordning.. så det va bara till o kasta ut allt skit på golvet o lägga in det snyggt o prydligt o kasta typ hälften, haha! hitta 6 sprayflaskor! o tomma parfymflaskor gamla smycken tidningar o lite annat mysigt som fick träffa på min papperskorg. så nu e det en galen ordning faktiskt, ska anstränga mig för o ha det så. sen när jag ändå va på det humöret kasta jag ut alla kläderna oxå o sen jävlar kastades det aker till höger o vänster. har slängt massor o nu känns det som jag inte har några kläder kvar.. vilket iofs leder shopping, så vi ska inte låta depimerade här inte, hiihi.

min nya walk in closet har vi  äntligen börjat fixa med nu ju så tänkte att det inte skulle va helt fel o ha koll på sina kläder då, tihi. gaah längtar tills det blir klart♥

härliga låtar o fete högt ljud har resulterat i en hel del sjungade och dansande här i min ensamhet, nog tur ingen verken ser eller hör mig hihi. dansar runt här i linne o trosor o fular mig framför spegeln, men det e charmigt!

Dagens kommentar:

vi snacka om att det hade snöat lite grann nu under förra veckan. Då kläcker anette ur sig följande:

Anette   - Ja, när jag vaknade va det helt vitt ute!
Petra     - Ja men du bor ju på landet!


Hahahhaha, fyfan vi dog! mobbar ju alltid anette för o bo på en bondgård! så jävla klockrent fyfan, hiihi!









just me som tänkte visa mig från min ALLRA bästa sida, hiihi! (hoppa aldrig i kjol btw..)




bra bloggning ellinor!


shiiet jag har varit totalt kass.. nu ska jag skärpa mig! men jag har verkligen inte haft en tanke på o sätta mig vid datan. men guess what?? ella ska bli data nörd igen!

hhaha, iaf så i fredes va jag sjuk.. den jävla sprutan gav mig feber o en totalt död arm. kan bero på att jag kila på ett kibox pass med jonna samma dag som jag tog den. inte så smart o stå o boxas o sånt med den armen då kanske, men vafan^^ jag ska ju va lite duktig o träna. men så jag vaknade o frös så jag skaka o va helt virrig, så i
det blev ingen skola. sen sov jag till 12 ;O kolla sjunde himlen o sen somna jag nårra timmar till! sov 15 jävla timmar heeeelt gaaaaaaaaaaalet! sen på kvällen blev det laserdome o jag kom fan 5a det e imponerande! i love min kajsa btw!♥♥

lördag sen o jag kila till väla med min kära farmor o vi va där 12 till 6 hahahhha! fan av härligt. inhandlade en asball skinnklänning o sen ring. hihi. sen på kvällen kila jag hem till lilla moa o vi hade total damp, hata helsingborg! fanns inte ett skit o göra på en lördagkväll!! så vi satt o dampa i nårra timmar o gjorde inte ett skit o sen drog jag hem vid ett typ hihi.

söndag sen o ja jag har inte gjort ett skit på hela dagen bara gått o lyssnat på musik o sjungit hela dagen! e såå jävla beroende an tik tok, fan vilken bra låt. sen kila jag till farfar o farmor för o fira farsdag! mys så där har jag sen spenderat min kväll, sött med släkten. jag gillar min släkt asså!

imorron börjar mitt nya liv. inget godis o inga kakor o sånt fram till...JULAFTON! gaah, kommer ju dö. jag o kajsa börjar imorron! så nu ska jag gå o äta mina sista ballerina kakor på hur länge som helst! ;O




sur..


GAAH!

asså om man säger så här till sina elever: lektionen är frivillig, om ni inte känner att ni behöver plugga inför provet eller att ni har några frågor så kan ni gå hem istället. Men om ni känner att ni behöver fråga mig saker inför provet och vill ha min hjälp så finns jag i klassrummet.

så vi e väl en 7pers typ som tänker att det e ju smart o fråga lite till nu innan provet så vi väntar först 15min till lektionen ska börja. sitter ytterligare 10min utan att vår lärare dyker upp, då kilar vi o kollar om klassrummet e öppet o det va det. så vi kilar in o väntar 10min till, dock utan resultat. så jag o natalie kilar ner o letar men alla lärare tycks ha flugit  till månen.. hitta till sluta maria som står i kiosken o lite i receptionen, vi förklarar allt o hon hjälper oss o efter ett tags ringande så hiitar vi henne. hon sitter nere i frisörsalen o blir fixad i håret?! ofta en lärare ställer in sista lektionen innan prov för o fixa håret!? det e fan inte okej nån jävla stans.

så jag va väl hemma lite innan fyra utan att ha fått ett piss gjort. hatar sånt. imorron blir det väl en sväng inom rektorn o snacka om detta, för jag blir pissed på sånt hära asså. ååhe.

väl hemma märkte jag att bror min inte mått bra efter sprutan o kilat hem idag, palla alla blir sjuka! det innebär att om jag ska följa samma öde som typ alla andra(?!) får jag lång-helg. ligger med feber o mår allmänt kasst på fredag, låt oss hoppas det inte stämmer men.. imorron e det ju nämligen dags för den fruktade sprutan. har hört båda att det gör ont o inte känns alls, så jag hoppas på sista alternativet hihi. vid 10 eller 11 i morron gäller det! gaah, ska försöka låta bli o svimma o lipa mohaha. går säkert jätte bra, men jag har liite ångest nu tihi, mesigt ella! i know, men va fan.

nu ska jag kila o läsa på lite inför Big Bang provet och kolla om vår kära petra e sjuk fortfarande, hoppas inte så! slänger in lite bilder från dagens lektion, vi skulle göra frisyrer!

Dagens verk:






Voila!




skolan!


tjaaaaaaaaa!

wiie, skolan nu! nä jag e inte riktigt så glad som det låter hihi, fast typ! vi slipper nämligen NO i eftermiddag, eller ja det bros på om jag käner för o plugga lite extra inför provet det får vi se sen om jag känner för o leka pluggis eller inte i eftermiddag! haha, förmodligen inte.. men jag kan ju chockera ibland. hihi, nu ska jag leka duktig o fortsätta jobba med engelska *host facebook/bdb host* hahahah! här e vi duktiga..mhm. hahaha (:




punkt.

  • skolan idag 10.10 estet, underbart!
  • mat sen, korstroganoff.. HATA HATA HATA!
  • arbetsmiljökunskap nästa, faktsikt kul idag o anette har ångest för o bli gammal (17år alltså) illa!
  • matte sist o det va ganska kul idag oxå faktsikt, hihi. geek-varning jag vet men, i dont care.
  • sen slut för dagen!
  • hem in på facebook o bdb o sen en intensiv letning efter mina nycklar.
  • sen kila nermot mega musik för o möta upp linnea.
  • frös röven av mig så ett under att hon hitta mig levande! hahah!
  • kila in på kära espresso house o snacka typ hur mycket som helst! saknat lilla linnea jue..
  • hem up o snacka ett tag till, sen farmor o farfar!
  • käka fixa deras internet o hjälpa dom med en annons på blocket.
  • sen pang hem igen!
  • o nu data o strax liiite NO, wiie!
  • over and out.






wiie!


imorron börjar vi 10.10 för petra e sjuk, jiha! eller ja dete  ju inte bra att petra e sjuk.. men att vi får sovmorron! anette o anna väntar som vanligt utanför esteten sen sitter vi där tycker vi e allmänt coola ett tag innan vi sen kilar in hii. jaqline skulle visst kil ainom mig imorron så slipper vi gå själva till skolan. aldrig fel! imorron ska jag träffa min sockertopp linnea, vi ska fika efter hennes plugg halv 5 suck! stackars dom.. vi verkar iaf ha galet mycket o prata om, hiii härligt! wiie! har precis ploppat i lite härlig gul salva i ögonen, e ikke så glad för ögoninflammtion faktikst. fick ju tillbaka det i helgen.. jag som trodde jag va fri fårn det nu men nänä..

äsch det e iaf bättre o gå brun o osminkad än blek o osminkad!




Ny vecka, nya tag!


illa bloggning i helgen, förjävligt! kör på en snabb genomgång, hhi. lördags va det lite halloweenmys, trevligt tack ni som va där! söndag hmm död o glodde en jävla massa tv, haha!

idag hade vi bara två lektioner, datakunskap och sen service. men jag ska va sån guide när det e öppethus så vi hade guide utbildning. lite halv lök men det e kanske bra så man fattar att man ska vara trevlig. ligger ingen ironi alls i det. mohaha. men det gick bra o vi sluta 20 över 11 så det va härligt! mår lite sisådär så nu blir det min favvosysselsättning..bambadadam: TV! 

nu verkar det iofs som att jonna va sugen på väla så då blir det la kanske en sväng ut dit, puss på er sötnosar!





super charmigt!