Min favvis!

Idag ser vi ännu ett offer falla för den otroligt efterlängtade ålder: Jonna andersson. GRAAAATTTTTIIIIIISSS!




Och en klassiker:



Godis frossa, deprimerade kvällar, döda väla besök, desperat letande efter nåt att göra eller varför inte hoppa i vattenpölar?! Ja fan du, vi är tragiska!

You rock babe! Älskar dig ♥


Mahjong

Inte okej! Fan jag har blivit datanörd.. Suttit i flera timmar med ett jävla facebook spel. Måste sova..

Fan ta mig asså

Ihh, jag lyckades fan! Den blev bra. Inte bränd, inte super kladdig (hoppas jag..) eller för typ stark. Har jag glömt att nämna att jag är förjävla bra?! Börjar tvivla på mitt val av gymnasie, kanske nån bagare linje hade suttit fint. Höhö..

Jag var på stan innan med mig själv, då går det absolut bäst faktiskt. Fixa klart lite hemligheter och spana lite inför min egen efterlängtade födelsedag. Birthday = CASHH! Me like. För att jag och mitt gröna hår ska se någorlunda ut ikväll borde jag verkligen sätta igång att göra underverk. Halv 6 går bilden, wow 45min. Gotta go!



En patetisk dag kvar sen är det fan redan dax för helvetet att dra igång igen.. Skjut mig?!

27 februari

Mer släkt, ohja! Helgen är ikke över än.. Igår släktis hos farmor med jävla massa folk. Men det va mysigt, i like min släkt. Ikväll blir det resturang med farmor&farfar, mormor, mamma o lillebrossan. Så nu står jag mitt i bakandet av en äcklig kladdkaka. Fan, halvproffs nu ju. Hehe. Men tror den bränns snart, så laaaaaater.

Friday 26

Tänkte börja med hjärtliga gratulationer till min kära farmor. Även till farfar den gamla mannen som blir pensionär. Ni är så bra!♥  

Nu ska jag sätta lite fart på mitt liv och städa upp lite kläder, packa och sen fixa till mig lite inför family dinner ikväll!

För att inte glömma så har jag en födelsedags unge till: Grattis Lotta! Puss



Fan, tjejer. Skulle ge mycket för att ha er tillbaka! I wanna go back.

Det regnar and i like it

Ja jag gillar faktiskt regnet. Enda gången i hela mitt liv jag ärligt kan säga att fan va bra att det regnar. Nämligen försvinner snön, ser inga vita tak längre. L-O-V-E-L-Y

haft en hur mysig kväll som helst, har nog gått upp några hekto men det är nice. Sumos är vad jag och Jonna borde vara egentligen.. Efter en runda i stan kila vi till pistachia och fixa nötter, vidare till bogarts för film och godis. Wooopsi, råkade bli 1,2kg.. Det värsta av allt skålen är mer eller mindre tom, ligger endast några geisha kvar. Fan, man lever bara en så varför inte leva gott? Det är iaf min livsteori på loven. Filmen för kvällen blev "I love you, Beth Cooper". Haha, askalas!

Ska inom en sväng på fejjan sen får det fan bli sängen. Harre fint.


Alex&Jonna

Fixa huvet, leta upp nycklar och kläder står på lista inna jag kilar ner för att möta upp flickorna.

Tänkte även passa på att klaga lite så ni inte blir oroliga att allt är tipptopp. Mitt hår är grönt, sure det är bättre än inna när det va gult. Men fan grönt? Usch, sakna min normal blonda färg.. Tänka sig va man kan förstöra! See ya later guys.



Ge mig min hårfärg tillbaka.. Sommar också för den delen.

Goooood morning

Jag gick och la mig innan hockeyn igår, bra val verkar det som idag. Onödigt att sitta och vara super nervös för att sen bara blir sur. Hhaha, dagen idag lär bli goodie. Min och Jonnas plan är att kila lite i stan, käka nånstans och sen hyra film och jobba på fetman med hjälp av godis. Om Alex gillar vår plan vill säga. Min egna plans innan det var ju att kila upp för backen och bli levande igen, med andra ord sätta lite färg i huvet. Men jag är helt sjukt lat och känner verkligen inte för att gå ut, fast jag är nog inte ensam om detta? Regn, snö, slask, halka, kyla är vad vädret består av. Crap. Orkar inte att det ska vara så till april?! Vafan helt seriöst då ska det bli lite varmt och man ska få se solen lite. Inte snö i april, damn it.

25 feb 2010 - Kunde inte vara gladare för sin skull.. 17 är ju verkligen en topp ålder min vän! Säger grattis med ett smile och hoppas året flyger förbi. Malin Hedin 17 bast, inte illa du.. PUSS







Vissa tycks bara ligga inne med snygga poser!


Det är lov grabbar

Min bloggning är på topp, verkligen. Kanske inte men det är lov och jag har inte haft lust att kila in här. Dessutom segar blogg.se satan alltid känns det som. Igår när jag liksom fick en snilleblixt och tänkte posta ett inlägg, wips då laggar det satan och man kommer inte in. Me love.

Har gått och blivit OS-nörd.. Curlingen nu. Men imorron känner jag att datan ska få lite extra tid. BYE

Cleaning up my closet



Fick ett ryck igår och rev då ut alla mina kläder.. Detta resulterade 1 timme senare i en kassa kläder redo att kastas. Panik!! Så nu har jag en halv tom men jävligt organiserad garderob. La märke till min kärlek för färglada kläder också när jag leta igenom alla gamla trasor. Satan va den kärlek är over and out.




Den 22 feb 2010

Första dagen på lovet och slippa skolan är som att flyga bland molnen. Idag vill jag verkligen inte göra nånting, känner för att bara sitta här och låta dagen segla förbi. Funderar på att underdagen anstränga mig ner till pistachia och maybe en sväng uppom solariet. Men det är stor risk att det hel enkelt blir en kär hemmadag.

Hatar dock att gå runt som en stor sunkunge. Så ska se till att kleta på lite smink och fräscha upp mig, blir förhoppningsvis lite bättre.. Pumpa högtalarna satan nu och sjung förjävligt! Yeah, digg it.


Horoskop

Ditt horoskop för 21/2

21. februari 2010




Du är bra på att skapa en fin atmosfär för andra, men du kan också behöva tänka lite mer på dig själv. Det får andra helt enkelt tåla.

Ta sig en funderare höhö.


DAMP

Mitt inlägg försvann nyss och iinnan idag kunde jag inte ens logga in. Älskar just nu blogg.se.. Känn min ironi.

Tänkte bara göra er uppmärksamma på att jag diggar min blonda favorit!


Jag kastar in handduken

Crazy, lär lägga mig i tid en helgdag första gången på.. Ja det va längesen sist haha. Nån gång ska man ju överraska! Jag har gått och blivit förälskad och nejnejnej det är nåt så mycket bättre än en kille, lov. Jag är förälskad i att ha lov. Bara slippa känna; Fan snart måndag utan bara kunna chilla satan. Det är fan livet dudes.

Lets daaaance

Tillbringar min första lovdag med soffan family och lets dance. Charmigt som satan faktiskt. Nio dagar away from school. LOVELY!!

Matteprovet gick dock bra mot all förmodan.. Vår vikarie e så jävla bra, fattar igen. Synd bara att vi inte ska ha hann hela tiden nu, buhu. Im back in buisness ett tag iaf! Ska fortsätta deppa mig igenom denna kväll. Försöker få igenom en iphone också faktikst. Min mobil är liksom förbrukat, verkligen. Inga samtal kommer upp, knapp saknas, lucka avtappad.. Gud ja inte nice.

Jajajaja, jag ska plugga

Håller på att övertala hjärnan om att det är time att köra igång. Den tycks inte samspela med mig bara. Crap.. Tillåter mig att lockas av mitt kära ordspråk; Natten är ung!

Bara ge mig lov nu snälla för jag orkar inte mer. Ge mig dessutom ett riktigt fett lov, orkar inte om det degar satan. Prata precis med min kära och hon är lika tagg som jag! Det är iaf lovande att min kära och numera gamla trio bestående av tre döläckra brudar ska kicka ass. Ja antingen det eller så blr jag poet. Gränsen är hårfin.. Får se vilken jag halkar in på. Hoppas dock på ett lov fyllt av party, vänner och massa roligheter för att inte tala om allt chillande och kalas och grejer. Fyller ju snart faktiskt, bör dock inte firas egentligen. Lame att bli sjutton bara.

Det snöar

Någon som missat det? Nä det kan ta mig fan inte finnas någon enda levande själ där ute som missat denna vinterns stora samtalsämne. jag vill bara blunda och när jag öppnar ögonen ifgen är det varmt och jag är inte längre ett levande lik.. Skulle vara så skönt att slippa kolla sig i spegeln och få tankar av det är bättre att gå och lägga sig igen, för vad du än gör kommer du ändå likna ett kärt VITT spöke. Nog kul liksom.

Så för att inte bli självmordsbenägen, får det bli till att hoppa in i solariet efter skolan imorron tror jag. Är lite anti solarie egentligen, men inte tillräckligt.

Sjukling

Fick reda på under min vandring från knutan att läraren till vår första lektion hade gått och blivit sjuk, vilket innebär att jag just nu kunde sovit under mitt varma täcke.. Tar emot lite att jag just nu istället sitter på en halv trasig kontorsstol framför en dumburk och checkar in facebook när jag har massor att göra egentligen. Dags för att plugga. Yeah right..

Döda mig

Suttit med ett jävla collage hur länge som helst, så hänger sig datan. Poff, borta. Precis vad jag känner för att göra.. Försvinna! Min vanliga tur.. Ska omvandla min ilska till att leta upp två "svåra ord" och kolla hockey. Tragiskt, jag vet.

Facebook

Grupp efter grupp, timme efter timme. Där är ju satan va man spenderar tid framför skärmen. Inget vettigt heller, utan klickar i lite halv roliga grupper. Sen ska datan bli så varm också. ADHD. Upfinn en dator som man kan ha i knäet utan att få brännskador. Ändå kan man inte sluta vara kär i denna extremt beroende framkallande tekniska sak. Utan dator drabbas man av mer eller mindre panik då du inte kan kolla upp dessa jävla sidor. Sjukt vilket ha begär man har, man bara måste ju kolla sin facebook dagligen.

Åhh, att det är två dagar kvar till lov kliar verkligen i mina ögon. Vill bara köpa en stor jävla tidsmaskin och förflytta mig framåt i tiden. Glosor, prov, inlämningar, läsning, allt de som hör skolan till rubbar den fina bilden av att lovet endast är 39 timmar bort.

Det sägs att natten är ung, hoppas det stämmer. Plugget inför morgondagens underbara skoldag är nämligen långt ifrån kirrat. Jag kan inte hjälpa att tvn desperat försöker fånga min blick och sen håller mig trollbunden.. Har inlett ett halvt passionerat förhållande med en annan teknikst pryl. Vad skulle jag vara utan data och tv? En bokmal kanske.. Eller poet? Varför inte, sitta mitt ute i ingenstans och den närmsta mänskliga varelser utgörs av en ekorre. Bara sitta där ch skriva ihop några rader av vackra ord i en följd som ingen vettig människor någonsin kommer att förstå. Nån som sitter inne på ett komplicerat ord där ute får gärna vandra mot helsingborg och viska det i mitt öra. Jag ligger nämligen inte inne med alltför många ord av den sorten. Men inför svenskan imorron måste jag hitta ett, så dra med ekorren och kom och viska till mig i natt.

Irriterande

Nyss hemkommen från skolan, lagom tjurig över att jag inte klarade ett moment på plinten.. DÖD åt mig! Fan, jävla chicken. Aja, i övrigt har dagen varit slapp och seg. Halva veckan kvar sen är det ett efterlängtat lov att fylla med roligheter. Magen skriker och OTH väntar, ciaao.


Klockan ringer 07.45

Morgondagen består av 3 lektioner, ganska överkommligt. Redskap på idrotten, me like. Det är nu mindre än 2 veckor tills jag går in i den demprimerade åldern 17. Usch, det tar emot att säga att man är 17 fan. Värsta året i mitt liv kanske? Tre skoldagar till lov och jag kunde inte varit tröttare.. Kan inte ens känna att det liksom är nära. Tragiskt. Låt det bli fredag! Det snöar satan ute och jag hatar det. Var är det positiva med snö och vinter? Jag hittar inget, det är kallt, halt, blött, jobbigt, deprimerande.. Well, jag kan fortsätta men då lär vi allaihop ses på Öresundsbron inatt för ett vackert svanhopp. Och som sagt, jag känner inte för att gå ut. Stadsbuss imorron, som vanligt jävligt pepp. 08.40 lämnar jag för att ta mig på knutpunkten. Gaah hör busstantens röst, "knutpunkten". Kanske borde jag springa förbi en vända och sola efter skolan. För nån bränna lär man ju inte få än på ett tag och jag är trött på lik fejjan. Men det är endast om min lata kropp orkar gå hela vägen (på 5min) för att gå på denna cancerbehandling. Random ostmacka dudes.


Förbud eller tävling?

Hmm, chokladet satt as fint faktiskt. Känns för jävla nice att veta att jag har ett enormt sockersug och att jag inte kan stå emot godis mer än 16 dagar. Tänk att jag en gång klarade en månad. Crazzy. Men det funkar inte alls lika bra att bestämma sig själv, det är mycket lättare att bli motiverad när amn gör det tillsammans med någon. Därför bestämde jag och Kajsa idag att vi skulle starta ett riktigt nyttoliv efter min födelsedag. Detta innebär att ni inte komemr se mig: Dricka läsk, äta godis, snabbmat, kakor, glass.. You name it. Nada, efter den 2 mars är det slut på sånt tills någon av oss failar. Med andra ord det ska bli en tävling och jag hatar att förlora så. Alltså skulle detta kunna gå som en dans på rosor.. Så fram till dess är det en gång i veckan, ett löfte jag inte brutit sen nyår. Det är jag iaf nöd med.

Dessutom har vi ju tagit tag i våra små kroppar inför sommaren och börjat simma 1km två gånger i veckan. Vårt mål är att iaf innan denna terminen är slut simma 3km i streck, dock hoppas jag på att kunna fullfölja mitt mål om en halv mil. Men 3km är första målet som ska avklaras. På torsdag är det åter igen 1km och då ska vi se till att förbättra tiden. Vi är lite långsamma så sist tog det 37min, haha. Men Jaqline det ska vi förbättra eller hålla varje vecka.

Asså nu är det inte så att jag ser mig själv som en gigantisk padda eller nåt. Men jag vet hur jävla osund jag är.. Jag äter i princip aldrig grönsaker, frukt, nyttig mat och tränar knappt. Jag måste verkligen vara som en pommes frites, smal på utsidan och fet på insidan. Det kan inte vara bra. Därför måste jag ändra liite på mina vanor angående mat och träning. Och nej jag kommer aldrig bli en kanin och endast leva på ett salladsblad om dagen, no way. Så funkar inte jag.. Men även onyttiga ellan ska väl kunna bli lite nyttig?

Detta blev ju värsta hälsodagenboken.. Nice.

Oj

Fan, sitter här med choklad nu. 16 dagar utan, great work! Har inte öppnat det än, men 200g marabou. Varför ska alla hjärtansdag innebära presenter i form av just choklad? Inte snällt.. Jag kan ju inte hjälpa att det ligger och skriker på mig.

Check!

Precis hemkommen från den från en lång resa med bussen. Usch, det är fan segt och sitta där i 25minuter för att komma hem. Satt desperat med mobilen i handen i hopp om att någon skulle passa på att smsa mig under mitt plågande. Men mobilen tycks ha gått i ide. Precis avklarat en halv punkt denna veckan, alltså 1km simning. Hungrig som fan, men Mcdonalds väntar när mossan kommer hem. Ännu en pukt på veckan schema ska dock avklaras först. Bilen. Den fruktade bilen, fyfan jag är för liten för det här. Jag trivs att sitta på högersida.. Usch, jag tycker sund om mig själv. Men tänk min pappa då, stackare.. Det måste vara bland det värsta man kan göra att låta mig träffa på pedaler och spakar. Kan sluta precis hur som helst. Ska belöna mig med lite glass nu innan jag ska sätta en bil i rullning för första gången under mina 16år här på klotet.

Duktig flicka

Jag ska leka en duktig flicka och lyda mammas råd att gå och lägga mig i tid, for once.. Hehe, har ju en tendens att hitta på massa saker just nattetid. Tänkte underålla en med en lista över alla tråkigheter som inträffar denna kära vecka 7..

1. Matteprov
2. Engelskinlämning.. (Dags att börja kanske..?)
3. Simma totalt 2km
4. Göra en makeover "Fanny goes moviestar"
5. Köra bil

Det sista och viktigaste, jag ska gräva ner hjärnan djupt och gå på lov!

Fly vägarna imorron!

Lite halvt deprimerande att frysen är så långt borta och att fjärrkontrollen känns ligger ett gång avstånd ifrån mig. Knappt lat, "nejdå".

Imorron ska iaf jag köra bil, wiie tänker någon. Gaah, tänker jag. Det kan bara resultera i 3 saker död mig, pappa eller bilen! Liksom min första kommentar: Jag vet inte ens var bromsen sitter.. Känns betryggande för övriga bilförare i min omgivning antar jag. Mitt tips till allmänheten: Vägra bilen imorron! Behöver glass nu, satan nästan nervigt detta ju. Dagens andra och sista kraftansträngning; Vandring en alledeles för lång sträcka för att stilla mitt sockersug som framkallats av denna psykiska stress.

Osminkat var det

Helgen är slut och det är snart dags för en ny vecka. Usch, varför går alltid helgen så fort? Måndagen är ju förvisso inte så jobbig, men ändå.. Fast man kan ju se det såhär också: Endast 5 skoldagar till lov! Inte helt fel. I fredags blev det fest i rydebäck, kvällen blev ja lite fail. Men jag tackar Ludde iaf! Tackar dessutom för min fina vänner. Lördag sen då det blev och då kila jag o mamma till väla, shoppa lite presenter till mig. Men shh, jag har glömt dom.. Hehe. Gjorde inte många mer knop framtills det var dags för kalas, där spenderade jag min kväll. Melodifestivalen spanades in givetvis och fan va najs att eric gick direkt fan. Dock var det ju många pinsamma bidrag även denna gång. Wtf, har inte melodifestivalbidragen bara blivit sämre och sämre för varje år?! Men man måste ju kolla iaf.

Idag har jag verkligen bara chillat, asnajs faktiskt. Var iofs borta hos farmor och åt innan, men det var dagens en kraftansträngning. Jag ska fortsätta ligga vid tvn och typ äta glass. Många problem och tankar förtillfället, så glassen ska fungera som ett botemedel! No make-up idag.. LÖK


Misstag, misstag.. Jag saknar dig!

Blogg.se = Cp?

Fan nu ör det första gången sen förrigår jag kommer in. Vet inte riktigt vad som har hänt men jaja. Nu är jag ju inne iaf! Fast nu orkar jag inte skriva något känenr jag. Skriver kanske lite sen eller imorron. PUSS


Blogg.se = Cp?

Fan nu ör det första gången sen förrigår jag kommer in. Vet inte riktigt vad som har hänt men jaja. Nu är jag ju inne iaf! Fast nu orkar jag inte skriva något känenr jag. Skriver kanske lite sen eller imorron. PUSS


Det är inte kul alls längre

Det är inte kul alls faktiskt. Hata facebook. Varför ska dom förstöra det roliga.. Förstår inte. Nu är det bara super jobbigt och tråkigt att befinna sig där. Var ska man nu hänga på natten liksom? Jag gillae mitt nattliga umgänge med facbook, men får väl bli nattliga inlägg istället. Jag är trött fär en gångsskull, så tänderna sen sleep!


Vampire Diaries

Lyckades lura ut pappa till Oj innan för att handla gifflar och mjölk till varm choklad. Lovely. Så nu sitter jag och kollar på den nya serien som börjar idag, The Vampire Diaries. Väldigt kopierat av Twilight, men faktiskt bättre än väntat.


1km

Nu har jag kommit hem efter att ha simmat 1km med Jaqline. Anna, Anette och Fanny var där också men dom klena och kom aldrig upp till 40 längder. Men det är najs ändå! Känns as gott att ha gjort det faktiskt, nu ska vi fortsätta varje måndag och torsdag. Förhoppningsvis någon mer dag för jag behöver det.

Jag träffa min lilla halvblinda bimbo vän också men hon såg knappt mig förrens hon kom lite närmare. Dock skulle vi dra och dom hade typ nyss kommit dit så hann aldrig prata med lilla Kajsa.. Inte bra. Jonnas sms om att jag kan hoppa på bussen lär inte vara allt för långt borta nu. Ska ju färga hennes hår idag, så ska chilla satan nu. LOVE


Sällan?

Sällan det blir problem nu dök inte läraren upp till vår lektion efter att vi hade väntat i 3timmar på den lektion. Great! Gotta love school..

Men tackvare vår snälla engelsklärare kunde vi börja jobba med engelskan direkt så vi har den lektionen ändå fast slutar redan 2. Efter skolan blir det direkt till simhallen för att simma en km.. Yeah, me like!

Födelsedagskalas-fika @ Matrasten






Snyggt smile man ligger inne med.. Iaf jag har ny hårfärg biiitchess!


Bikini-mysteriet

2 timmars letande, 1 timmes tjurande och skällande, en bussresa pch en bilresa skulle visa sig vara totalt slöseri med tid. Nämligen hittade jag endast en del av min bikini och jag kände inte riktigt för att flasha.. Så jag leta här och sen uppe hos mamma och skällde galet på alla. Har problem med humör när jag är av med mina kläder.. Ingen god egenskap. Då finns det inget som hjälper typ. Möjligtvis godis iofs, men det var ju inget aletrnativ. Så det var bara till att vara otrevlig. Mitt i allt detta tänkte jag nu va lite gullig och fråga hur min blonda lilla sötsak hade det i skidbacken, och av rena turen skrev jag att jag var sur över min bikini förlust. Då kommer det.. "Jag har din bikini underdel här" Lyckat! Gissa om jag kände röken i öronen. Här har jag letat och haft mig och så har de legat hos Jonna typ sen nyår eller nåt. Så det var ju en jävla tur jag nämnde att jag va tjurig.. Hehe. Blonde fan! All denna kalabalik i mitt liv endast för att vi ska simma imorron ajajaj! Jag lär dö i förtid av stressrelaterat hjärtfel, men det e najs sånt gillas.


Honey, antar att din dag blev den bästa i ditt liv tackvare min kladdkaka.. Fast det va ju ganska självklart

Aja, nu är jag tillbaka hos Jim för att slippa ta bussen imorronbitti. Ska cleana lite här, borsta över gaddarna och sedan spana lite tv väl. Låter ganska najs i mina öron. Förlåt för mina extremt aggresiva utbrott under kvällens gång..!

ANNA



Congratzz babe!

Morronbloggning

Det är fan inte varje morron jag hinner sitta vid datan, snarare aldrig. Men idag gick jag upp alldeles för tidigt för jag kände att jag ville slippa min vanliga stress. Så nu sitter jag här och har redan ätit frukost, och har ändå en timme kvar tills jag ska vandra upp för de älskade hala trapporna.

Idag är min långedag.. Aja, känns sådär att gå till kvart över fyra. inte helt okej att ha bild på eftermiddagen faktsikt. Dessutom har vi idrott idag och jag hoppas på nåt superkul! Men jag ska dra mig upp ur soffan och sätta lite färg i huvet, får inte glömma kladdisen i kylen heller!

Kladdkaka!

Yeah, im good. Jag har precis tatt ut min första kladdkaka nånsin ur ugnen. Måste säga att jag aldrig sett nåt vackrare! Mitt stora problem och kvällens funderare är nu dock, ska man sätta in den i kylen eller inte? Aja, det återstår att fundera på. Men som sagt, det är fin satan oc dessutom vackert dekorerad med rosa pärlisar.. LOVE! Vet ni är lite avis på mina skillzzz, tur för er jag nyss upptäckt min talang.

Dagen har vatt förjävla bra faktiskt, starta med vandring i ca 35min, därfeter powerwalk till tåget. Malmö here we are! Gick och fula oss dä nårra timmar och sen en jävligt lökig tågfärd hem.. Så dampig är ett snällt ord. jag och Anna hade inte riktigt fått nog så vi tåg bussen för att återigen bedöka väla. Men inga vidare reslutat. Nice.


Chokladfondue



Wtf.. Jonna vi borde satsa! 499:-


Spiderman 3

Så kass att den blir bra!

Håll alla tummar för mig imorron, halv 12 smäller det..

Du är bäst

We like väla! Idag har jag och jonna varit på väla, ännu en gång.. Hahha, dock utan nårra större resultat. Men det va mysigt iaf. Imorron får det därför bli stan för ragga upp en outfit inför helgens paaarty. Vi kände att det var time och sola oxå, så får väl bli en sväng inom solariet hehe.

Imorron åker min kära lilla fjörrefärg bort! Hej då fjortiscolor och hej..? Ja, vad ska det bli.



Somna in

Chill kväll med melodifestival, dock sög ju många bidrag. Men mina favvisar gick till final, nice. Sen kila jag över till Johan en sväng ganska mys. Satt där och dega men nu ska jag sova. För fasen mina ögon stänger sig själv!


MELODIFESTIVALEN


Yeah mannen! Sitter bänkad i soffan nu jävlar. konstiga artister idag dock men det är ändå najs. Sitter med lagom dåligt humör själv med datan i soffan och njuter av ett glas vatten! För jävla underbart.

English, eller allmän chillning

Engelska nu, orkar fan inte. Och ingen annan heller, därför sitter vi alla nu i datasalen och gör? Hmm..ingen vet. Vi hade stora förhoppningar på att få sluta tidigare, men dom drömmarna skulle snart komma till att bli ihjäl stampade. Nämligen har vi fått en vikarie för denna och nästa vecka.. YEAH! Aja,får väl hoppas han är okej iaf. Ska fortsätta vara duktig nu, hehhe!


Tack för mig


Cleanat och klart är rummet och väskan till fassan är packad inför imorron. Jävligt bra gjort Kadanik. Bussavgång 07.15 imorron. Pepp på den mannen! Men ögonen kvider lite och sängen kallar. Så jag tackar för mig, bugar och bockar.

Isvatten


Damp istället. Det ahr inte gått att logga in på säkert en timme, under tiden har jag haft lite cpryckningar.. Men vet ej varför egentligen, har inget vettigt att skriva. Eller jo, sitter här med mitt jävla isvatten. Is och is, vatten iaf vi måste ha 500grader här hemma. Så fort jag går till fhysen och hämtar ny is smälter den, samtidigt måste jag plågas av att se all glass.. Inte okej. Jävligt dumt beslut det där med att bli nyttig.. I know its good. Men jag är ingen fucking kanin faktiskt.

Jag har gått och blivit databeroende..


Dagens citat


"Om man hugger huvet av en skalbagge, så dör den efter sju dagar av svält.."

Dör av flabb! Sagt av Anette "Bläckvard" Gustafsson när hon förmodligen ville bryta nåt lamt samtal.. Diggar taktiken.

We´re in the house


Fy vad jag känner för att duscha, men först ska jag stilla er törst av mig. Jävligt najs dag faktiskt. Svenskan bara segla förbi sen bilden gjorde jag inte ett skit på. Men undertiden tog jag även mitt förnuft till fånga och vi betsämde att vi struntar i skidor. Jag får bara fram en bild av skidliften och en skrattade Ellinor som sitter liksom fast.. Nä, det kan inte gå annat än bad. Därför blir det nu badminton istället (för det går snabbt hhihi). Me like skolan ibland, matten blev inställd och på engelskan fick vi jobba hemifrån. YEAH.

Detta ledde oss rakt ner på Espresso house. Lite back-talk, lovley. Löka där nån timme innan vi kila o shoppa lite, blev dessutom perfa timing med mamma så jag slapp bussen. I framtiden ska jag ha en fet jävla chaffis som kör mig var fan jag vill.

040110






Dirty room






Sugen på att städa? Nää..

No pics mannen


Fick påpekat idag (igen) att bloggen saknar bilder. Vill bara säga att ja jag vet och jag ger er ett löfte.. I will get better. Men frillefärgen e liksom hemsk så satsar på nya bilder efter måndag..

Så jävla lättad, glad och allmänt fucking bra jag känner mig nu. Mitt slit lönade sig med dom jävla bilderna jag satt med mitt i natten. Mvg:et sitter som en smäck fan. Två mvg av två möjliga, har jag nämnt att jag är ett geni? Skämt och sido dudes. Men jag e jävligt stolt för har slitit med mina arbeten. Funderar nu på vad som ska vila upp min natt, har inga roliga arbeten att sysselsätta mitt allmänt lama liv liksom. Kanske får bli den där sura städningen iaf, cant wait.

01.20


Arbetena är skickade och klara, härligt!

Imorron lovas lite bilder faktiskt, dock ej på morronen för det kommer jag aldrig lyckas hinna. Men senare.. Slutar inte förrens kvart över 4 imorron, crazy! Planen nu är att borsta gaddarna, krypa ner under mitt varma täcke och sen sova satan. Sov sött, sömntutor.

Inte helt okej faktiskt


Usch, ligger här nästan lite små tjurig över att Jackie vann. Ful brud med noll hjärnceller, mnjä hade hellre sett Erica som vinnare. Eller ja engtligen hellre mig själv, jag kunde behövt lite cash. Hade dock aldrig i hela mitt liv ställt upp i det programmet, men det ju tur att nån gör de för de har verkligen livat upp mina allmänt tråkiga vardagskvällar. Nu är det dock slut på det roliga.

Jag skulle gärna hugga av mitt knä just nu, det värker så jag blir galen. Ligger här och sparkar och slår på det i hopp om att smärtan liksom ska flyga iväg. Kanske ska blåsa på det också för bättre effekt. Fundera på att käka ipren mot det, men funkar det för sånt? Inte vet jag och no way att jag knaprar piller i onödan.. Lite troubles med arbetet blev det också, lovely. Måste säga att det som livar upp mitt liv är alla grupparbeten. Gör mig och alla runt om en tjänst och skjut mig.. Blir så sur och otrevlig när det inte funkar som jag vill med dessa jävla arbeten. Skärpning på den fronten för min del, men det får bli ett års projekt att försöka förändra det. Minst. Kissar snart på mig nu också, bäst att kila. Hörs sen!

Satisfied


Ohlala bitches. Bloggen är ny lite ballare än innan och jag vet ni älskar den. Trött på mitt fejs därför fick det bli mitt namn på headern. För er information har det idag skett ett mirakel, ni borde fantamig bli religösa hela högen! Jag har lagat mat och mina cocking skillz måste ha kommit från ovan.. Ingen gick fel nämligen. Korv och makaroner kanske inte är världens svåraste maträtt, men dock så har jag lagat mat och det gick galant.

Känns som att min motivation till plugget är på G tillbaka! Asnajs, verkligen. Skiter i om det är pluggis varning, jag nöjer mig inte med alla G! Im better. Så nu ikväll ska jag sammanställa vårt grupparbete inför vår redovisning imorron. Just fan, måste även skicka engelskan idag! Kryss på handen, får ej glömmas. Älskar att jobba på natten, man fungerar spom bäst då. Lagom speedad liksom. Ska även städa framåt kvällen för mitt rum liknar hmm.. Ett helvete är milt uttryckt. Får nästan bli en bild på det sen hihi.

Missa inte Pariadise hotel finalen, 22.00 på 6an. YEAH.

Grattis till Sophia idag som numera äger vår värld.. (Shh, hon gick på det) 

Done!


Med svenska klar och en jävligt pigg skalle sitter jag nu super nöjd i min säng. Funderar dock lite över varför lakanet är på golvet och varför täcket sakta men säkert lämnar min sköna säng för att smaka på golvet? Det är det ingen annan som vet, förutom alla otroligt mysiga små kvalster som jag ska mysa med inatt.

Asnajs, jag måste ju plugga som ett cp. Känner för o springa, dricka cola eller typ shoppa nu. Palla bli så jävla pigg nattetid? Weird.






Ny hårfärg


För er information så är jag om exakt en vecka sittandes med datorn i knäet precis som vanligt, FAST då med en normal hårfärg (förrhoppningsvis). Den vit/gulam självlysande fjortisfärgen är jag nämligen lagom trött på. Så den 8de fick jag tid för färgning. Finally.




Bookreport


Jag borde redan vara klar med denna, men fan kan jag hjälpa att OTH visas på tv precis när jag sätter på? Nej.. Sitter och sjunger höggt och "otroligt fint" med datan i köket och funderar på att börja. Har ju även svenskan tills imorron så det är time att sätta igång. Thats why jag inte har tid med detta, så Ciaaodå!




Miss ego


Sleep tight.