Problem


Mitt hår suger.

Men jag ska inte deprimera ner er helt. Nyårs fiandet är numera klart! det blir förfest/tjejmys med Moa och co, sen till Nicole med Jonna o nårra till. Perfa! Fixa skor idag så tänkte jag att jag kunde ha min skinnklänning, men nö jag kände mig ful o äcklig i den så imorron får det bli stan och akut hitta en klänning. Annars ör jag faktiskt, precis som om det inte räckte att gå ut med detta extremt fula gula/vita fjortishåret. Jonna är iaf gullig och går runt med en glittrig hatt på nyår! Allt får o slippa visa upp skitet.. Funderar fan på att bli brunett igen nu för det sliter inte lika mycket på håret. Dessutom väntas en rejäl klippning efter jul, buhu. Vill ha långt hår.

Men lova ju att inte deprimera er! Så en glad nyhet, jag gjorde ett tredje hål i örat idag. Wiiiho!





Så sött så.


Min dag har varit en sån typisk härlig mys lov dag! Hahaha, fin svenska. Jag sov först till 10, skönt att sova ut. Sen gick jag upp och sega med frukosten, spana nån film också. Ganska söt om nån hund, skip tror jag. Börja sminka mig och jag vet inte hur länge jag höll på, galet för det borde tatt 10min. Aja, sen kila jag, fassan och bror min ner på stan för att byta lite julisar och köpa hårinpackning. Löste det rätt snabbt och då ryckte mattarmen.. Så det blev korv med bröd i korvkiosken, mys! Stod där skakande och frysande en stund innan vi kila vidare till sjukan för o typ köpa en parkeringsplats till bilen. Påvägen hem kila vi inom en godisaffär..Jag totalt suger på att hålla undan godiset i veckan. Jag har ett film tips: Mitt liv utan mig. Verkligen en film värd att se, jag har sett den för super längesen så kom knappt ihåg den men fyyfan vilken film. Se den säger jag bara. Efter att jag hade spanat på den kila vi såsmåningom upp till Arabella och kidsen och käka, sen spana vi lite navy och simpsons och sånt gull. Mot prästgatan rörde vi oss sen snabbt, det e fasen inte varmt ute. Sen dess har jag inte gjorp många knop, men givetvis har jag fetat mig med glass. Du är så otroligt nyttig kadanik..!

Nu tänkte jag duscha faktiskt, känner starkt för det såhär mitt i natten höhö. Dessutom är ju mitt hår (enligt frisörmakarna) i STORT FUCKING behov av hårinpackning.. Gud va jag lider av att mitt hår ser ut såhär.

Puss på er!





Jag stänger av


Asså jag vägrar lyssna på dom frisörerna! Så illa kan det ta mig fan inte va. Imorron ska jag förhoppningsvis höra med en annan frisör och hon ska svara javisst, det kan vi fixa till. Men det vet jag ju inte än. Jag vet dock att jag imorron ska kila till stan och lämna tillbaka lite julisar. Sen behöver jag hårinpackning och lite sånt gulligt med så.

Kan ju säga att det även rycker lite i fingrarna då jag behöver en mascara, kajal och sen vill jag ha några fler penslar. Men jag har typ lagt ner 2000kr (?!) redan på det denna månaden.. Så får nog andas lite med sånt hihi.

Jag spanar in ett as bra program, fick nyss en black out och kan inte komma på vad det heter. Men det är riktigt jävla bra iaf.

Ciao!




Sleepy


Klockan är snart tre och jag är trött. Min kväll blev bättre än väntat, jag fick besök av Jesper. Trevligt trevligt, men jag snackar ju så så mycket så tycker lite synd om han. Blev godis dessutom, mums. Men snart är det tillbaka till allvaret med träning och inte godis varje dag.

Jag slocknar..



Jag vill ha tillbaka min hårfärg!!!!




Vantage point


Hej på er soffliggare!

Sen jag kom hem från väla har jag knappt rört mig från soffan.. Jag har kollat på shrek 3 och sherk jul nånting hihi. Sen har jag kollat flera avsnitt simpsons för 6an har ju en heldag med simpsons idag, härligt. Spana även på rögle.. Dock inte min idé utan far min! Jag orkade helt enkelt inte flytta mig ur soffan. Nyss kolla jag på världens film, Vantage point! Cheezes. Jag va helt fast i den asså, så jävla bra.

Jag har ingen aning om nåt händer ikväll eller inte, men det ser vi. Jag klagar inte på en hemmkväll här i soffan.. Hihi, fast då ska jag röra mig och handla godis! Hörs snart♥




Nöjd med den, Kadanik?


Nyss hemkommen från Väla nu. Jag har handlat penslar wiihooo! Blev dock bara 5st idag, men man får ju börja med några. Det blev rouge, foundation, puder, mascara och en eyeliner penslel. Och sen kunde jag inte hålla mig så det blev en microshadow matt svart oxå. Kan ju behövas inte för nyår.. Vi kila inom ikea och maxi också påvägen hem hiihi.

Jag gick även in till frisyrmakarna och fråga om de kunde göra nåt åt mitt hår, fick nog det värsta svaret av dom jag kunde komma på. Dom sa att jag borde klippa av mycket och att man absolut inte kunde färga det för då skulle det trilla av. Hej nyår med gult hår.

DEPRIMERANDE.




Undanflykt


Heeej..

Jag har en fet anledning till varför jag inte bloggat och den håller, hela vägen! Jag har färgat håret gult eller vitt aktigt, fjortis färg. Vill inte förknippas med dom för jag är ingen fjortis fjant och dessutom är den blonda färgen inge vacker till mina bruna ögon och ansikte i övrigt. Jag har varit GALET deprimerad. Det är läskigt.. Jag har hållit på att börja lipa flera gånger och tyckt synd om mig själv, dock har jag klarat att hålla tårarna undan. Det där med att gråta har ju aldrig varit min grej men är det nån gång jag gråter så är det för utseendets skull. Låter ju ganska illa men jag är lite fixerad bitvis. För någon dag sen gick jag helt deprimerad och la mig innan tolv (:O) och jag har ju varit allt annat än trevlig dom sista daysen. Men om jag är liksom missnöjd och sur så kan inte jag peppa upp mig och bli glad och trevlig, utan det går ut över alla andra när jag mår "psykiskt dåligt!" Det är en jävligt dålig egenskap och jag hatar den.

Men jag och min mössa går hand i hand. Vi är som bästa vänner, oskiljaktiga. På julafton hade jag verkligen ingen lust för att fixa mig, känns liksom som att vad jag än gör så blir jag inte snygg ändå! Så varför lägga ner energi. Detta är såå inte jag, verkligen inte. Jag bryr mig alltid över mycket egentligen. Åhh jag hatar detta! Jag hade liksom vanligt smink, mössa, skinnbrallor o svart linne. Färgspridaren på dirren. Usch nej likna ju ett depp fall från socialen för helvete.

För att liva upp detta hittills väldigt deppiga inlägg tänkte jag berätta om min jul! Jag tillbringade min jul först i kyrkan på morronen som vi gör varje år. Efter det åkte vi hem till mami och fick våra julklappar av henne, i år blev det smink från make up store, presentkort från espresso house, kläder och ett armband. Sen åker vi vidare till mormor och äter julbord, stora delar av släkten va där i år. Bara mina kusiner från Göteborg som fattades. Efter middagen och mandelmusslorna är det dags för Kalle Anka, en tradition som inte går att rubba. Även om den i år fick konkurans av miss Anka, hon blev ett fall för inspelning och inge annat. Julklappsutdelningen näst och jag fick 1000kr och ett presentkort på Kicks av mormor och 200kr av min lilla moster. Vad som händer sen är att Jim kommer och hämtar oss och sen åker vi hem till farmor och farfar för lite julfirande med andra delen av släkten. Så det blir julbord nr 2 här och jag knarkar revben alltså. Min favvis på jula bordet hos Gun. Sen kommer tomten, konstigt nog mitt när Jim kilat och hjälpt till med en tv, skumt.. Haha, önskar att jag fortfarande trodde på tomten. Det var ju så mysig när man blev så exalterad över tomten och skrev riktiga önskelistor coh sånt gulligt. I wanna be 5 again. Iofs blir jag fortfarande super glad när tomten tittar förbi hihi. Jag fick ett skärp, ett linne och 1000kr av pappa, 700kr, joggingställ, hårsprej och lite sånt från farmor, 400kr av arne och leif, 3björn borg trosor från taner och dom (men jag hatar såna fula trosor så dom ska lämna tillbaka hahah!) och sen 300kr från anette. Väldigt bra jul! Vi mös lite och kolla på min stora kärlek hos farmor och under kvällen gick jag säkert upp 5kilo igår.. Sen kila jag hem till mamma igen och sussa där.

Imorron ska jag ut till väla precis som alla andra helsingborgsbor.. Känns lite jobbigt. Men jag ska liksom köpa mina sminkpenslar, iiih! Ska se till att va på plats när det öppnar för att slippa den värsta trängslen. Kommer antagligen hem med mer smink oxå, lite skadad har jag blivit av min linje alltså.. Men det är ju kul, i love it.

Har förövrigt nyårskris x2

1. Vad ska man ha på sig?
2. Vad ska jag göra åt håret? Mössa på nyår...

Ska försöka leta reda på en frisör tid innan nyår alltså! Jesus. Varför gjorde jag såhär, en utväxt va ju snyggare.





Håravfall?


Idag har jag och mami vatt på stan och köpt de sista julklapparna till alla. Framförallt till mig hiihi. Men jag har ingen aning om vad det är..hihi! För er är det iaf en hemlighet än så länge! It´s gonna be a goooood christmas.

Påvägen hem kilade vi inom Maxi för att köpa lite allt möjligt. Jag köpte hårfärg! Gud mitt hår kommer

1. Ramla av..

2. Bli gult.

3. Torka ut.

Prefekta håret till jul.. Eller inte! Men min utväxt funkar inte på julafton- eller nyårfoto. Så tonight blir det byebye utväxten, wihoo. Snart kommer Malin och Claudia hit, Jonna kommer nog senare. Mallsan drog med sitt wii så det kan bli en intressant kväll.

 




Partypics a lá Fanny-bunny























Färgning dos y tres!


Nu är snuttegullsarna hemma och jag sitter med en färg doft i hela rummet, som just nu liknar ett stort bombnedslag. Asså jag fattar inte varför det alltid blir så när vi är liksom fyra söta tjejer som inte hoppar i sängar typ. Crazy. Men jag får väl ta ett litet ryck och städa lite, ojoj. Sitter för tillfället och äter upp Malins apelsin krokant, glömmer man godis här så.. Hihi! Deras hår blev iaf najsnajs, Jonna slinga blev kanske lite suspekt färg på men äsch. Den blir säkert ball efter nån tvätt.

Imorron ska jag kila med mamma till stan förmodligen och shoppa julisar till moi! Efter det blir det nog till att hitta på nåt med färg människorna ovan, hihi.

Just det, Murphy från min favvis film 8 mile är död. OMG.

Från och med nu slutar jag också med att fetstila, understryka eller kursiviera vissa bitar i texten, det finna liksom klagomål på detta och det tar dessutom extra tid!





Färgning 1


Så är Jonnas färg isatt och hon håller på att skölja ur skiten! Blir säkert goodie.

Malin har ikke kommit än för hon är med Claudia, men dom skulle komma snart och då ska jag färga båda dom tydligen! Så det blir alltså tre färgningar idag a la svart, rött och blondt. Höres snart..





Modell för en dag


Jag och Kajsa gjorde imorse prcis som alla andra en "modell för en dag" plåtning. Vi tror att bilderna blev hemska, men i och med att vi under arton får man inte se bilderna utan målsman vid sin sida.. Fjanteri! Men på onsdag ska vi dit igen och kolla på bilderna, så får vi se om några är världa att köpa. Jag hade en jäkligt blå make, men den kan ha blivit cool på kort.

Vid 7 kommer Malin och Jonna hit, vi ska färga lite hår och sånt gull. Jag kan dock inte färga mitt (fast det behövs) för det kommer nog ramla av då.. Inte bra att blondera och silverschamponera så mycket som jag gör, hiihi. Så det får jag vänta med en vecka iaf.

Min hals har super ont och jag e helt död typ. Huvet väger nog 5kilo mer än vanligt oxå..








Bilderna från förra helgen!


Detta skulle blivit uppladdat igår, då jag hade hittat sladden. Men datan skoja med mig och det gick inte att lägga in några inlägg.. Ikväll kommer bilderna från Fannys fest!

Väla:





Lucia:





40-, 50-, 60-, 70-, 80-, 90-, 2000-tals smink i skolan:







Paartey:













SCHOOOOOL´S OUT


JUUUUUUUL LOV!! Så underbart att det är galet.

Hemkommen för ett tag sen nu och det va faktiskt en ganska mysig julavslutning. Alla 1or, 2or och 3or på stylist/frisör satt tillsammans i smågrupper och fika. Sjöng lite och hade julklappsbyte hhi. Jag fick ett pepparkakshus o nonstop, får väl göra ett hus till helt enkelt. Vi var även på en julcabaré eller hur det stavas och gude gud va kul det va. Den va så dålig att man skratta hela tiden. Men det fanns två höjdpunkter! Alma va så jävla bra, hon och 3 till hade ett nummer med magdans. Och honey, du fucking ägde! Sen var det lärarnas lilla spex som oxå var kul, rektorn var utklädd och körde en liten catwalk variant med tre andra utklädda lärare. Jag skratta så jag höll på att dö. Sen avslutades deras spex med att alla skulle köra kycklingdansen och jag o sofia bör nog öva på när man ska vände, hhi.

Igår hann jag inte skriva, först blev det skolan 08.10 hantverksteknik då vi fika lussebullar som söta petra hade bakat och sen fick vi sminka och styla håret på varandra. Idrott därefter och då var det tango som gällde, det va faktsikt kul! I slutet körde vi lite kullerbyttor, rondater och sånt kul. Wiie, älskar det. Och sen sist körde vi badminton, snacka om rolig idrottlektion!! Efter hade vi svenska och då redovisa elinore, hon tog mitt ämne auswitz.. illa, men hon var duktig iaf. Sen diskutera vi den skånska dialekten, charmigt. Vi tänker på dig emma.

Direkt efter skolan sprang jag ner och träna, sen hem snabbt och äta därefter vidare på bio och spana twilight hih. Så jävla bra den va, har börjat drabbas lite lätt av twilight-febern.. Efter det blev det simpsons filmen och lite sånt mys.

Ikväll ska vi på fest hos fanny, hon har fyllt år så hih. Blir säkert kul och kameran åker med!



Today ;)




Skånska


Fan va galet ballt skånska är istället, gillar det nästan. Har ett arbete om dialketen skånska till imorron och sen ska det reovisas i tvärgrupper. Lär gå fint, är typ klar nu så det är goodie.

Mitt humör ikväll är som en fucking pipsill. Dödar nog mig själv snart, splittad mellan tre humör på samma gång. Depp-, konstiga- och djupa ellan. Tre i ett! ILLA, riktigt jävla illa.. Stackars lilla jesper som har fått lyssna på mitt gnäll. Verkligen inte likt mig och vara pipig..




Klant.


Min mobil är numera med på listan: Sexigaste mobilen ever! Jag och sophia gick hem mot stan och precis innan trapporna så önska jag och Sophia varann en extremt otrevlig dag. Då skulle jag kolla min mobil och vips, bakluckan är borta.. Så jag gick tillbaka en bit men jag hitta inte den. Så¨nu har jag en mobil med tejp på baksidan. Sexigare får ni leta efter!

Jag kom hem för en kvart sen, deprimerande! Det e svart när man går till skolan och svart när man går hem. Dessutom slutar vi galet sent idag så hela dagen är ju förstörd. Damp.

En glad nyhet: 0% kopierat på naturarbetet och hälsa
En tråkig nyhet: Min fucking baklucka är borta!






Taken


Engelskan idag va inte alls jobbig haha. Vi kolla på taken, fyyfan va bra den är! Måste se den snart för vi hann inte se hela ju.. Nu har vi Natur och vi ska typ bara jobba med ARL och det behöver inte vår grupp. Men strax ska vi börja jobba med typ el sak, kärnkraft och sånt.

Ork.




Hålan e slut..


Heej!

Provet imorse gick nog ganska bra tror jag, det var dock en fråga där jag inte kunde en punkt.. Men´men det kunde vatt värre. Efter lektionen fick vi håla och sen blev det estet, efter den var det mer håla för svenskan var inställd, härligt. Men nu ska vi tillbaka för vi har natur och engelska kvar, kunde knappt vatt roligare.. See u at 4!

Ciiiiao.




Prov


Jag e trött på att plugga och jag är trött på att ha prov. Men det är två riktiga skoldagar kvar och det känns så jävla gott! Nu har vi gått en sjättedel av hela vår gymnasietid, GAAALET. Det har lixom gått i 200km/h och om det fortsätter i detta tempot tar vi snart studenten. Längtar tills den mössan ska pryda mitt huvud.. Fast just nu längtar jag mest tills vi flyttar och går på nic. Bara ett halvår kvar.

Imorron blir det hantverksprovansiktsrengöring, smink, hud, hudtoner, referenskalor och massa annat otroligt trevligt. Känns dock som om det inte är så tråkigt plugg utan faktiskt ganska kul, det är ju ändå detta jag valt att lära mig. Men plugg är alltid plugg och jag hatar att jag inte känner någon motivation.. Vill ha tillbaka samma motivation som i 8an, pluggis. Efter lovet ska jag ha tillbaka den motivationen, så får se till att vila upp mig på lovet och sen ska jag vara super ambitiös och ha all motivation som krävs för att få härliga betyg! Hehe, nog snackat om min drömmar.. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa lite mer på provet.

Sussa sött.



Älska att träna!


Hola!

Fy va skönt det är att träna! Jag hade inte tränat på en vecka idag och jag kände mig så jävla dålig och lat. Men idag blev det iaf step med Jonna, trevligt att den tollen hade tid. Alltid roligare att träna tillsammans med någon! Har hunnit duscha och fräscha till mig nu och strax är det väl förhoppningsvis mat, hoppas jag.

Skolan gick askalas med estet först där jag börja på ett nytt projekt, måla av en bild men ändra något. Blir säkert as bra. Efter mat rasten blev det ARL, trodde vi.. Men nepp, istället fick vi börja med matteprovet direkt. Vi bara ofta vi behöver 3 timmar?! Hon bara nja men det är ett superstort prov. Det hade hon inte sagt till oss.. Men 2timmar och 50minuter senare lämnar jag klassrummet! Min hjärna va slut och jag såg typ bara siffror, gaaalet! Aja, jag tror inte det gick helt åt skogen iaf. Sen djura jag mig hemåt och byta om sen på dirren till friskis och mötte upp Jonna.

Nu luktar det mat här och det gillas på av min mage, för det innebär att det snart är mat.

Jag har varit lite dålig idag och tryckt i mig ett kexchoklad.. Skyller på att det var ett mycket krävande prov.

Hörs snart!




Wakie!


Jag insåg precis att jag har gått upp förtidigt. Vi börjar nämligen 10.10 och inte 09.50 som jag trodde. Haha, så jag har redan ätitfrukost och allt. Men det är ju inget fel med det egenligen! Idag har vi estet och Fanny kommer och fiskar upp mig så jag slipper gå själv. Efter det är det mat och sen ARL, vi ska nog bara fortsätta med vårt tråkiga grupparbete.. Om typ nån tidslag tror jag det va. Efter det är det matteprov, jippi! Nej, det suger hårt och jag är såå inte pepp på prov. MEn aja, kan inte göra mycket åt saken.

Efter skolan blir det träning och sen hemåt, nu måste jag sminka mig! puss.








Jag suger.


Heej mina få läsare som står ut med mig!

Hahaha, asså jag är så galet kass på att hålla bloggen uppdaterad. Jag måste verkligen bli bättre, men det kvittar ju hur många gånger jag säger det för jag lyckas ändå alltid glömma skriva några dagar. Inge bra.

Men i efterhand är det ganska svårt att fixa, men idag blir det nog ett litet bildmedly tror jag. Har nämligen varit duktig med kameran i helgen! Det är ju alltid något. Nu är det ju bara så att sladden till kameran är hos mamma så förtillfället är det lite jobbigt att få in dem i datan. Får se hur det löser sig. Idag hade vi en lektion, datakunskap. Så jag har haft en suuuuper jobbig dag, gick lixom från 08.50-10.00. Mohahhaa, as skönt! Men när jag hade gått hem och stog framför porten så jag bara vafan var e mina nycklar? Japp es correcto, dom va i datasalen på skolan. Jippi, jag hoppa högt! Som tur va så va Jaqline kvar på skolan så jag bad henne fiska upp dom, och för min del var det ju bara att pallra sig tillbaka igen. Det är ju iaf tur att jag inte bor så långt ifrån skolan, hihi.

Jag har typ lyssnat musik, fixat Jackiis blogg, gjort toast och ttp dammsugat för det va katthår i min garderog(?!)Skulle fixa min egen header men den blev för många MB, sug min rumpa.

Nu ska jag upp o käka hos Arabella o co!



Jag hade fan passat som emo.




Charmig dag


Heej!

Idag har varit en jävligt najs dag faktiskt. Börja med skola 08.10 då vi skulle sminka och idag var det fokus på eyeliner och läppstift och penna. Vi lotta, så jag hamna med felicia.. Gick helt ok, men jag likna lite som en svensk kines och jag diggar inte läpp-penna alltså.. Galet va man liknar en tant! 11.00 blev det sen lucia träning och jag mer eller mindre dör så nervös jag är nu, jag är ingen sångare och jag kommer aldrig och bli.

Härmed lämnar jag ut en varning till Petri och alla stackars ödon som imorron tvingas lyssna på mig solo..

Tack vare den jävla vattenläckan i Helsingborg
så blev idrotten inställd. Buhu, jag va såå sugen på att bada. Men istället får man nu knappt dricka vatten eller duscha, fan va fräscht och jävligt gott o typ dricka mjölk istället. Hata HBG. Så jag och anette kila hem till mig, satt och snacka lite sen kom Malin och då drog vi ner i stan. Vi skulle ha lite julisar men jävlar va svåra problem vi hade att välja. Malin blev typ nära klar men jag är inte klar med någon paket.. Mamma är dock påbörjad nu, hihi. Efter ett tag så drog jag o malleballe hem till mig igen, så vänta vi in Claudia och drog hem mot Ättekulla. Väl hemma blev det till att kasta i sig lite mat och sen ut och på bussen igen, men nu ut mot väla.

Jätte kul att datan startades om mitt i allt coh att halva inlägget försvann.

Inte på humör för sånt skit. Pallar inte skirva om heller. Men väla var kul o vi hann nästan shoppa i en timme höhö. Älska bussresan hem som bestod av ful sång på bussen massa skratt och armhävningar på busshålleplatsen på den något blöta och smutsiga asfalten. Jag har underbara ideer.. Dessutom fick jag lite tejp på rumpan av en viss malin utan att märka det, härligt.

Jag hatar att vi inte har vatten som vanligt för jag dricker mängder med vatten egntligen. Så ni jävla klatskalle gubbar som inte fattar att man borde se till så rören är ordentligt tätande: RAPPA PÅ! Jag vill ha vatten! Ufon..

Nu ska jag nanna och ligga och nynna igenom lucia sången, nervös till tusen. Lär dö imorron, eller iaf svimma. Men dör jag så hade jag en bra sista kväll, love u girls!♥




Bättre..


Sov så sött!

Men ögonbrynen plockade och tänderna borstade tänker jag nu gå och nanna, även fast jag inte alls är trött.. Fattar inte varför jag alltid är så pigg på kvällarna och sen på morronen har jag inga jätte problem att komma upp. Men det är ju ganska bra!

Imorron är typ en as soft dag, börjar med hantverksteknik där vi ska sminka. Förmodligen blir det kvälls make-up, kul. Fast ja, vi blir ju indelade via lottning. Men hoppas på att hamna med någon rolig, hhi. Lektionen är tre on halv timme tror jag så efter den är det dags för lunch. Och yeahi oss, vi har idrott efter.. Med simning! As kul, alla mesar dock så vi blir inte många.. Hahaha! Men kameran ryker med, så hoppas på några charmiga bilder. Efter badningen slutar vi för svenskan är inställd. Då ska jag kila runt lite i stan med Malin, mys!

Men vi hörs imorron, förmodligen hinner jag inte på morronen. Men vem vet? Även jag kan chocka..




Lååååång dag.


Långben har långa ben och jag har långa skoldagar..

Från 08.10 till 16.20, typ omg. Hantverksteknik först där det va tuperning av våra dockor, galet vackra frisyror av våra rullningar. Efter vi hade gjort det gånger 2, var det bara till att sätta igång med ögonbrynsplockning. Jag plockade på Emma och gud stackars henne, hon tycker det gör super ont. Dessutom lyckades jag nypa henne i skinnet, 2 GÅNGER! Sorry! När jag var klar emd henne så hann ju inte ta mina, mycket illa alltså. Aja, ska göra en insats efter detta.

Estet sen och idag gjorde jag inte ett skit, it sucks. Men jag håller ju på hemma så, hihi. Äckelmat idag så neej.. Faktiskt inte bra, men nästa termin blir det ingen skolmat tror jag. Svenska med två redovisningar, duktigt girls! Jag kommer skaka som en flodhäst med massa fläsk när det är min tur.. Kolla på värsta språket efter, hata det. 

IDIOTSTÄMPEL!!
Engelska sen och vi hade nåt word game, efterblivna jag skulle förklara "gift" utan att nämna ordet. Så jag bara If i toxic a person, I hmm hmm a person? Sen jag bara vänta gift är ju gift på svenska inte engelska.. SMART! Som om att inte det räckte, så nästa gång sa jag "A sport were you use a orange ball?" När dom gissa rätt jag bara japp och lämna över kortet, dom bara asså basket är korg, inte basket.. Nog mvg, lixx.

Aja, lite skratt sen blev det Natur. Underbart, arbetet på 20sidor ska följa en typ av arbetsmall och ska vara på cirka 20 sidor. Det värsta av allt vecka 2 är deadline. Alltså på lovet får en dag ödslas på det, men jaja. Sluta 4, men då kunde man få veta om man behövde komplettera på Natur prov. Och japp jag slapp komplettera! SKönt för jag kommer knappt ihåg va det handla om..

Efter skolan gick jag hem till mormor och det var galet läskigt att gå själv för det e ju mörkt super tidigt! Dessutom va det kallt och jag höll på att bli överkörd två gånger. Typ iaf hihi. Sen körde vi hem till oss, och jag lagade mat! Är typ ett underbarn, emn det vet jag redan. Iaf så är jag Pasta-kung snart. MEd mat i magen började vi sen fixa med pepparkakshuset och lite jul kola. Klart jag lyckades få sånt smält socker i handen så nu har jag ont och 2 små blåsor. Asså jag förstår verkligen min HK lärare i 9an, eller nä jag borde haft G. Men ändå hah! Jag stod för den sexiga dekorationen av pepparkashuset, mitt nya yrke.. Ohyääs! (Krafset runt om är dock inte min ide, hihi-.-)

Spana in och njut av min "vackra design"!


Från tomt och tråkigt..


Till allmänt ballt!


Mormor mitt i kola baket, hihi!

Nä nu blir det till att plocka ögonbrynen, hihi.




23.20


Insåg just va klockan va, haha! Har inte tänkt på det alls! Det e ju typ time för o borsta gaddisarna och sånt charmigt. Så får väl lämna min älskade data och tv nu för att ägna mig åt så roliga saker som tandborstning.. Klockan ringer 07.00 imorron, perfa! As skönt faktiskt och slippa sminka sig, just ja då blir det inte till att gå upp förrens 07.15. Ännu bättre, hiihi.

Aja ni får sova gott!




OH MY GOOOOD!


Asså fyfan, vilket helt galet avsnitt. Så jävla bra, dog typ halvt, shiiiet! Vem e det som dog?? Osså var det säsongsavslutning.. Flera månader tills det kommer tilbaka och tills jag får veta vem som var död! Anna hade dock nån sida o kolla det på i förväg, men jag gillar ett följa serier och riktigt längta till nästa vecka, hihi.

Nu kollar jag United och känner mig halvt intresserad, hiihi.

Imorron ska man komma osminkad till skolan för vi ska fixa lite med fransar o bryn. Finally blir dom plockade! Det e så jobbigt att inte få plocka dom själv..men men, va gör man inte! Ögonfransarna blir svarta imorron iaf, tjohoo! Börjar 08.10, så hoppas på att kunna åka med mamma. Allt för att kunna slippa bussen. Vi är fiender tror jag faktiskt, hihi.

MÅÅL!

Men nu ska jag fortsätta va lite social med min kära bror puss!




Desperate housewifes


Heej gullgrudor!

Provet gick bra tror jag faktikst, det kändes helt ok iaf. Vi sluta direkt efetr och matten va inställd pga nån kurs. Så halv två satt jag hemma hos fassan kika på och väntade på att klockan skulle bli fyra. Så då blev det step, men nåt hände med min fot. Det av typ dö läskigt, den liksom domna bort o kunde typ inte följa med i sparkar och sånt. Skumt.. Iaf sen kila jag mot bussen och till min lycka var bussen 5min sen så jag hann med den!

Hemma fick jag spagetti coh köttfärsås mums! Massa tomater till dessutom, jag e duktig. Kila in i duschen sen och därefter har jag suttit bänkade framför tv och data. Men nu e jag typ nerkyld! Hahaha, jag kom aldrig längre äön till bh och trosor..

Illa, men nu blir det mitt rosa jogging och Desperate! Hörs sen puss.




school!


Sitter i plugget o nördar på datan nu, vi har bild o fanny ska hitta en pic till sin tröja! Hihi, så jag joina. Jävlar va fina datasalar dom har här på nic i estethuset jämfört med petri, helt sick.. Gillar starkt vår flytt hit efter sommaren.

Imorse hade vi lucia sång och jag belv tvingade till ett oslo ALL BY MY SELF! Omfg.. Lär dö men det tar vi inget extra för, bara hela petri man gör bort sig för ju.. Ångest, panik och allmän andnöd! Hihi, men det bli säkert jätte bra. Natalie sjunger före mig o hone  super duktig, pinsamt att jag kommer med min "härliga" röst efter då.. Haha, men aja! Nu ska vi återgå till bilden och sen blir det mat, därefter prov i Arbetsmiljö och säkerhet, wish me luck.

Step sen kl 4, utan Jonna! (Pluggnisse!) Lider med dom, hihi!♥




Plugg


Skrattar typ fortfarande åt min lilla fjortis period som 12åring eller nåt hahahha! Iaf nu ska jag plugga lite till arbetsmiljöprovet imorron, kommer nog gå helt jävla perfekt.. Förhoppningsvis hhihi. Men jag måste nog läsa på lite till nu då, hihi.

Imorron börjar jag extra tidigt för vi har lucia träning, så kl 08.10 ska jag befinna mig sjungade på skolan. Helt underbart.

Ikväll har jag suttit och lyssnat på massa gamla låtar, dete ju så jävla kul o gå tillbaka o höra va man lyssnade på. Typ candyshop, dilemma, in da club o massa as gamla härliga låtar. Det pinsamma är ju att jag kan typ alla texter, men det e ju lite charmigt! Dessutom är många låtar faktsikt bra fortfarande. (kanske inte just dem ajg nämnde men höhö) Jag kommer börja lyssna på old shiiet nu, perfa!

Men nu blir det plugg, puss! Sussa sött..




Stort typ..förlåt?


Äsch fy fan va kass jag är på det helt serre, säger väl som alltid: Skärpning!

Men min helg va bra iaf, träffade några snyggingar i lördags Malin, Jonna, Kevin, Kajsa och Jesper! Puss på er sötnosar. Kan ju säga att skolkatalogen är VÄL genomtittad, tihi. Var även på väla en sväng och köpte en typ koft/kavaj sak, svårt att förklara. Sen två t-shirtar, and of course allt på min favvo H&M!

Idag i skolan var det en kort dag, från tio i nio till elva. Ingen som klagar på det direkt. Började med datakunskapsprov och jag o fanny blev lite smått frusterade när data helvetet inte ville alls som vi ville.. Men vi fick lämna in utan att sista uppgiften var helt rätt, galet störande! Men skitsamma, det gick nog hyfsat tillslut iaf. Service sen där vi skulle göra typ frågor på saker vi pratat om denna terminen och sen fråga varandra det, ganska kul. Sluta lite tidigare för vi är så duktiga, mohaha. Hem på dirren till mig sen och då blev det FÄRGNING! Thats right, IM MOORE BLOND! Galet, har aldrig vatt så här blond förutom i sexan då jag var häx blond, hahaha. Supersött.. Iaf denna gången blev det inte så gult som min förra blondering, men det blev ljust som satan. Haha, lite typ platina varning, men det lägger väl sig. Tror jag ska införskaffa ett silvershampoo för att få bort de gula tonerna som ligger kvar i botten dock, i och ed att jag bara slinga försvann ju inte alla spår av gult. Men jag blev nöjd tihi. Tänkte kasta in en bild på det, ursäktar att den är så ful men ocrkar inte lägga nån större energi på det nu, tihi.



OCH DENNA BJUDER JAG PÅ: 2005 och häx hår!



Hahahaahhahahaahahha! Jag dör av skratt hahaha xD




Skolan


Heelllu!

Min dag har hittills varit skitkul! Hahahha, vet inte varför men min energi har liksom vatt på topp. Imorse kom jag till naturen och la till en sammanfattning på mitt arbete innan jag skickade iväg det till en urkund som ska kolla hur många procent som är kopierad. Spänningen stiger alltså! Fast det bör inte vara jätte många procent, för jag kopiera faktiskt inget. Iaf efter det var det lucia övning och idag va det kul faktsikt, fick dock veta att vi förmodligen måste ha plastisar?! Asså är vi typ 5år, tydligen.. Det hade nått o göra med brandlarmet, en sak är ju dock klar jag ska inte vara lucia i år och ha en plastkrona! Hahahah. Engelska sen där vi spana in shakespeare, ganska rolig film måste jag erkänna, höhö. Efter filmen var det rast och nu är vi på hantverksorientering! Vi fick i uppgift att nästa vecka sminka och fixa håret enligt 40-talet. Vi skulle jobba tre och tre, så jag jaqline o lizette blev en grupp. Jag står för sminket, lizze för håret och Jackii ska vara offer! Hahahah, nämligen så på 40-talet var man ganska blev hade knallröda läppar och välmarkerade ögon OCH höga mörka ögonbryn. Hahaha, blir nog vackert. Håret till det blir någon söt uppsättning med såna perfekta lockar uppsatta hahaha! Skit kul arbete, men idag ska vi bara leta upp bilder och planera hur vi ska genomföra detta och hur vis ka lägga upp vår redovisning.

Så back to work!




Jag varna er


Ja, jag varna er för en illa bloggning alltså! Hahaha.

Idag fick vi inte komma sminkade eller fixade i håret och när vi kom dit skulle vi dra lott om vem vi skulle jobba med, jag hamna med malin L hihi. Sen skule vi göra en naturell sminkning och en passande frisyr till. Vi fick max tiden 1 timme och 20minuter och efetr det var det fotografering! Fyfan vilka bilder, dom tog bara precis med ansiktet. Jag likna seriöst en kossa. Känns ju bra att den ska sitta i Malins portfolio sen..

Efter maten va det dags för skridskor o ja jag trilla, mitt knä e helt blått och jag har jätte ont. För att besvara frågan ni nu tänker på: Ja, man kan vara så klantig! Eller ja, jag kan..hhi! Sen blev det utvecklingsamtal och jag tjatade lite på att det va för många jävla GRUPPARBETE! Som ni vet hatar jag ju dom, så passa på o klaga på det. Annars va väl allt bra tror jag, hihi. Sen va det bara till att kila in på svenskan och spana in värsta språket, gulligt! Hem sen en snabb vända o switcha kläder, därfetr time för träning! Wihoo, jag har börjat gilla och träna. Man känner sig så duktig efteråt och step är skit kul faktsikt, hihi. När jag va klar kila jag direkt hem och satte mig vid datan där jag har suttit nu nårra timmar, hahah! MEN NU, nu äntligen är jag klar! Tjohoo! Arbetet blev allt som allt 10sidor, men det är med innehållförteckning, slutsats och framsida så det är kanske 5sidor fakta typ, hihi. Klicka in skitet på ett usb nyss så nu blir det till o ta bort smink och borsta tandisarna, lite tv och sen natti för min del!

Imorron ska jag se till att det blir liite bättre uppdatering.




sorry


Asså jag har pluggat sen jag kom hem och har inte känt att jg haft tid och sätta mig och blogga, imorron lär inte bli bättre då jag verkigen måste sitta med arbetet tills jag är klar. Aja, bättre bloggning utlovas på fredag, tihi.

Min dag har iaf bestått av skolan först där vi hade hantverksteknik först där vi hade rullning och tuppering idag igen. Fast det gick åt helvete för min del idag och jag blev liite sur när det absolut inte ville som jag ville, men aja blev rätt till slut. Estet där efter och jag började fundera ut va jag ska rita för bild härnäst, men mycket mer än så gjorde jag ine höhö. Skitmat på matan idag, äcklig fisk o jag hitta dessutom ben i min, fräscht? Nej, inte direkt. Sen hade vi svenska där Jackii hade redovisning och sen prata vi om språksociologi. Sen blev det lucia övning, tänkte inte va med egentligen men sofia o filippa tyckte det och jag kom på att vi missa eneglskan så vafan. Vi kör, inget vackert utlovas men, hihi. Hem sen och käka lite och sen dess har jag vatt vid datan! Arbetet e långt i från klart men jag kommer hinna. Under tiden hann jag även koka makaroner, ja jag e ett underbarn! TYp andra gången i mitt lilla liv jag kokar makaroner and guess what?! Dom blev helt perfekta.
Spana in Ellinor Kadanik om nårra år, när hon gör sin entré som mästerkock i hell´s kitchen, mohahha.

Sussa sött!




Påbörjat


Nu har jag lagt till en mapp med massa sidor om mitt ämne till vårt arbete, nämligen "Hur vår kost påverkar våra celler och hår/hud". Galet tråkigt ämne men vafan det får funka. Bara 8sidor tills på fredag, men det blir säkert skit bra. Idag fick vi ett grupparbete till, det suger. Jag hatar grupparbete inte för att jag har emot nån i min grupp men bara det att jag vill ha kontroll över allt själv och kunna bestämma allt själv så bu på det. *ego*

Min heliga tid är över för ett tag sen nu, men fan va jag älskar det jävla programmet! Jag satt o skratta högt för mig själv, hhiihi. Men nu blir det nattning för min del och imorron ringer klockan 06.50 typ. Givetvis så blir det lite snooze på det mohahha. Men ska försöka slippa en stress morron till, är aningen trött på dem..

Sussa sött!




sweetnajs

  • Svenskan är gjord och skickad till läraren!
  • Träningen idag är avklarad!
  • Potatismos är tillagad mig.

Det e typ det är vad som har skett sen jag skrev senast!

Läxan blev jag klart med ganska snabbt och då skicka jag iväg den direkt så jag slapp tänka mer på det. Sen kila jag mot träningen och påvägen träffa jag sötnosarna Moa och Feffe, o min lilla fisunge e saknad! Men vi ska ju träffa mina favvisar på lördag, hihi. Efter ett litet chat med dom kila jag vidare och in på ett step pass. Idag va det lite klurigt faktiskt, massa hopp över och runt brädan o lite snurr och sånt charmigt! Men det va skit kul och det lär känns i magen i morron av alla dom jävla situpsen! Kila hem sen och duscha och där nångång kom pappa, så jag gjorde potatismos för jag va typ hungrig som en varg. Tänkte att maten kanske blir klar lite snabbare då, tihi.

Men nu ska jag plugga typ 1,5 timme och sen e det HELIG TID, mohaha.


(För er som inte fatta är det Desperate housewifes kl 9!)





Early stop


Slutade tidigt idag oxå, wihoo! Började vid kvart i 9 och lyckades på nått sätt få en jävligt stressigt morron. Kan bero på att jag sov en talvtimme extra, höhö. Iaf dagens starta på Nic i karaktärscentrat för vi ska ju välja individulla val snart, har långt ifrån bestämt mig men det lutar åt fotografisk bild A. Det verkar ju lite kul tihi. Vi hade estet efter så det va bara till att kila över gatan och idag var jag superduktig och gjorde en uppgift! Mat sen och vi fick stå i kö i 25minuter.. Fyfan. Aja väl inne blev det pasta och ketchup! Tillbaka till skolan sen och då blev det arbetsmiljö, men lektionen vara typ en halvtimme för sen fick vi ett grupparbete som inte behövde göras på lektionen. Dessutom så var mattelektionen inställt så det var bara till att pipa hem.

Sitter just nu och håller på med en uppgift tills imorron, så ska se till att hinna göra klart den nu innan träningen kl 4. Step idag ju, tjohoo! Hörs senare.