Ops


Heej honeys!

Jag har idag varit på väla för andra gången denna helgen. Dock med reslutat idag. Jag köpte nämligen en tröja på bikbok och en bh. Dessutom blev det lite fika för min kära lilla farmor ville bjuda på det. Jag har lovat att fixa upp lite pics på bloggen, men det har inte gått så bra. Kanske gör ett ryck ikväll! Nu ska jag kolla blåsningen och äta choklad fondue med mami, så vi hörs sen!





Myselimys med Jonna


Väla trippen blev väl hmm.. Helt okej. Jag och Jonna gick igenom väla snabbt och konstaterade att tilloch med väla är deprimerande. Då är det illa! När inte en shopping livar upp en liksom. Vi gick igenom alla butiker en gång till i hopp om att hitta nåt, men det skulle fortsätta som det börja. Ljuset i våra liv blev kevin, han kom ut till väla så vi hjälpte honom shoppa lite. Mcdonalds blev det sen bara för att öka fetmakänslan. För er information är det typ sitid ute och skinnjacka är inte att rekommendera.

Jonna och jag åkte hem till mig sen och mös lite med mami, käka choklad fondue och spana Robinsson finalen. Me like you honey! Ganska chill lördag och jag är ganska mätt nu efter all fetto mat. Blondie kila nyss till Felix så nu sitter jag och kollar film med mamma. Jag ska försöka lura ut mamma till väla imorron, för jag måste shoppa. Lite panik artat att inte hitta något hehe.




Yeah


Me and Jonna kila till väla hehe. Hon hade ungefär lika tråkigt som mig och då är det ett jävligt bra tidsfördriv. Men måste fixa mig nu, liknar ett levande spöke..




Fed up


Ligger här med ångest över att jag fortfarande inte har gått upp. Sure, jag har lämnat sängen för att hämta frukost och sträkt mig lite för att nå fjärrkontrollen. Men när jag spana in klockan nyss, jag bara: Mmm, inte okej.. Trodde fan heller den var så mycket redan.

Som ni säkert har märkt, eller garanterat har märkt har jag på senaste tiden varit anti alla och allt har vatt skit. Jag har beslutat att nu jävlar får det vara slut på det. Jag måste börja se det positvia i saker istället för att fokusera på allt negativt. Jag menar skolan har sögit, klassen har stått mig upp i halsen, tjejer över lag har stått mig upp i halsen, att plugga har legat längst ner på min lista, mitt hår har deppat mig, jag har blivit tjockare sen i somras, det är kallt.. Guys, listan är lång. Men gud nu är det fan slut för jag pallar inte fler negativa saker nu. Jag stör mig på folk av alldeles för små anledningar, det måste få ett stopp. Det funkar inte att se alla småfel alla göra och störa ihjäl sig på dem. Från och med nu ska jag försöka se de bra sidorna i människor, dessutom ska jag sluta vara så tjejig. För jag är jävligt duktig på att prata skit, i know. Jag säger att jag är emot det, men jag är precis likadan själv om inte värre. Inte okej någonstans. Så nu är det slut på att vara så fjantig och bry sig om alla brud problem och skippa skitsnack. Jag är mycekt medventen om att det är jävligt svårt att inte prata skit, på nåt sett ligger det i min natur.

Aja, slut på min självbiografi för denna gången! Startar min positiva livsperiod med att boka tid för att bli av med fjortisfärgen. Svårt att se en bättre start. Just nu vill jag knäppa med fingrarna och befinna mig på väla, ganska trött på det placet iofs. Men det är för kallt för att bege sig till stan och Malmö lockar inte idag. Så väla låter perfekt! Men jag får väl se om jag orkar lura ut nån och dessutom ta mig dit. Nu lockar duschen för jag känner mig ganska skabbig typ. Städning av rummet väntar också, fan jag har blvit skabbig. Var tog tog tjejen med rosa kläder, perfekt rum och som var super glad alltid vägen? I wonder..




Candy mannen


Heej tjockmage och trevlig kväll!

Kvällen va najs. Med Kajsa, Moa, Kleve och Frida. Chilla allmänt med typ one tree hill och candy. Lovely och träffa min pärla igen, har inte träffat henne sen hon kom från India.. Hon är en jävligt upptagen liten kvinna.

Dagens bästa: En match i OTH skulle spelas kl 12 på natten. Då visar dom en klocka 11.30, när han ska gå? Då börjar min lilla hjärna spinna, varpå jag kläcker ur mig: Asså var det inte på natten dom skulle spela? Kajsa: Dom har AM och PM ju haha. Samtidigt hör jag att Frida förklarar exakt samma sak för Moa 2sekunder efter. Man blir nog fan som man umgås.. (KORKAD!)




Cp


Hela bloggen har typ damp.. Gick inte att lägga upp innan. Weird. Nu verkar det dock funka så det är najs. Känns super att jag ska upp om mindre än tre timmar faktiskt, bud på att börja morronen med cola asså.. Men betygen sätts på bild kursen imorron så jag va ju tvungen, knappt sent ute. "Nejdå" Aja, time för sängen dudes.




Det snöar


Morning!

Kan det inte bara bli sommar snart?! Idag totalt köttas det ner snö, hade jag velat ha vinter hade kjag väl fan flyttat till Kiruna? Varm choklad är iaf vad som intas, kändes hyfsat passade med tanke på vädret. Helt sjukt vad jag längtar ut.. Haha. Kvart över 4 idag, yeah mannen. Det älskas!




Engelska


Heej!

Imorse lyckades jag stänga av klockan eller nåt, jag ahr iaf inget minne av att jag har vaknat. Så 10 över 8 vakna jag av att en räddare i nöden ringer.. Då ska skolan börja om 3min. Jag har aldrig varit försenad, gash. Fick damp. Men ajg brädde en macka, sprang ut osminkad och allmänt ovaken upp för trapporna. Tro det eller ej, men jag var på lektionen 5 i halv. Alltså en kvart efter jag vaknat. Imponerande. Vi har redan haft en lektion nu där vi fick ett nytt arbete om skyltning och skyltförnster. Intressant arbete faktiskt. Nu sitter vi på engelskan och jobbar med eget arbete, lovely. Slutar halv 3 med svenska, askalas!

Engelska bokrecenssionen är nummer ett på min "att göra lista" idag. Måste även rita till bilden också. Känns som att det är mycket just nu, men det är bara skönt faktikst. Av nån konstig anledning..




Chokladpudding


Paradise hotel och chokladpudding nu. Lifes great.. Sometimes!




Reklam


Sittandes mätt som en uppblåst giraff, skrattar jag år reklam. Jag vet, det är typ inte okej. Men vafan! Icas nya reklam, ica goes Gina tricot.. Kan man annat än skratta? Efter den en annan klockren, tjocketanterna som härmar Two and a half men, desperat houswifes, sex and the city.. Så jävla lökig att jag dör. Knappt tv nörd man är.. Skrattar till och med åt reklam.




Hehe


Så nu ska jag kila och käka på Camilla. Inget jag tackar nej till när fassan får såna ideer!

Angående bloggen, den här typ as lökiga headern ska bort. Måste bara fixa en ny först.




Fön


Heej!

Har precis kommit hem från min första, sista och enda lektion idag. Hahaha, så jävla najs. Dock varar den o tre timmar så det är en aning segt.. Men idag va det kul, Anette och jag tvätta håret på varann och sen skulle vi föna "C" på dockor. Alltså fixa volym. Ganska kul faktiskt.


Jag är fett trött på min blogg, så jag ska käka nu strax och sen sätta igång och pimpa den lite.




Söndag


Heej!

Jag är nyss hemkommen från Arabella, vi var där och kolla på film. Såg någon köttig action, men den va as bra. Fast jävligt kryddad! Var hos farmor innan och käkade världens godaste mat, kycklinggryta med massa svamp och sånt. MMMM! Så goodie. Nu är det Project runaway och lite allmän data time som gäller.

Skolan imorron.. Fan att helgen ska gå så snabbt.




Hata


Segaste kvällen i hela mitt fucking liv. Ska gå och skära mig nu! BRB




Städing


Nu ta tag i mitt rum asså. Sitter med godis, marabou och lösgodis. Tänk er nu mig sitta med ashög musik choklad i munnen sjungandes.. Tur ingen är hemma. HAHAHA. Fassan ringde nyss så han hämtar oss vid typ 3 kanske, och ska jag då hinna cleana mitt då får jag snart sätta fart.

Problemet är bara att innan jag kila till frissan satt det en spindel på min persienn.. Så våga jag inte ta den och nu när jag kom hem satt den inte kavr. Så e lite scary att gå in, tänk om den attackerar. ( För den var ju så stoooor! ) Jag både älskar och hatar kläder, älskar när dom hänger fint i garderoben.. Hatar dom när dom hamnar på golvet allihop. Kan dom inte fatta dom ska avra i garderoben? Aja, tar snart mod till mig och sätter igång.




Klippt!


Heej sötisar!

Kom nyss hem från frisören och guess what? Jag är nöjd! Ingen mer ångest. Det blev inte kort heller helt perfa. Ser mycket friskare och helare ut nu så det e najs. Bara färgen som ska bort nu hehe.

Detta är nu officiellt min tjockisdag för denna veckan. Ska äta så mycket godis att jag sprängs typ. Nästa veckan blir det inköpning av joggingskor sen jävlar är det dags för att fundera över sommaren 2010. Hahah, kan ju knappt längta mer! Jag hatar verkligen vinter. Men nu ska jag nog bege mig till skabbiga Netto och köpa godis, sen blir det städning av rummet innan jag kilar till fassan.





Bubbles


Hahaha, fyfan jag har inget liv seriöst. Satt nyss och spela bubbles, liksom hallo? Fan bättre och sova då. Men ändå rätt najs. Klippning imorron 10.45, tänk på mig! Hörs när jag är hemma och låt oss hoppas jag är glad och inte lessen över håret. Pallar inte en depp period till pga av håret, hihi.

Sussa sött! KRAM






No computer


HEEEJ!

Har inte haft någon data idag det suger faktiskt. Men idrotten gick finfint. Hatar otboll med brudar, så jävla mesiga alla är. Dessutom liknar det knattefotboll = Alla på boll! Orka sånt. Volleyboll också efter det vi krossa. Sen lekte jag och Matilda duktiga genom att stå och skjuta till varann.. Hyfsat meningslös idrottlektion. Dock ligegr jag på mvg efter första terminen, lite nöjd. Kila hem till mamam emellan och käka lite innan det var dags att kila back to school för Öppethus. Det var så meningslöst! Typ 10pers på tre timmar. LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT. Vi fula oss som satan iaf och jag fick ta hand om pms fanny. Hahaha, så jävla najs. Jag va på ett jävligt speedat humör. För en gångskull. Inte ofta jag är det i skolan numera, men det kommer. Ellan will be back! Jag likna mer eller mindre en prostituerad påväg hem.. Lite scary att vandra genom stan då typ? Sen kom jag då tillslut hemoch gud jag käka bakpotatis sen glass och kakor.. Illa men vafan. Beach 2010 får jag tänka på senare.

Fortsatt chill nu, ingen skola imorron! YEAH




Lovely


Så jävla skönt att sova ut, vakna vid 10. Hade nån konstig larm signal, inte min vanliga. Skit jobbigt. Menmen jag kila upp och åt frukost och efter det, jaa jag har inte kommit mycket längre. Ligger i sängen och kollar tv. Jag orkar inte fixa mig och sånt nu för att bara ha idrott liksom. Ikväll bör vi ju komma osminkade för vi ska ju sminka varann.. Men det känns ju lite lök att gå som ett vandrande spöke utan smink på ett öppethus hihi. Aja, det är ju en del av utbildningen.




Branschorganisationer in my ass


Hello dudes.

Jag e lycklig just nu. Mitt arbete är färdigt och inskickat till Caroline, feels great. Tog bara en 3 timmar.. Hehe, Jag är dessutom otroligt duktig på att dra ut på det väldigt. Klockan är liksom halv tre. Men skit i det! Imorron början jag 12.25 med idrott, blir förmodligen bara jag och Nathalie typ för resten lär skolka. Det är dagens enda lektion för frisörerna och för oss stylister är det vår enda lektion innan kl 16.45. Så de flesta är för lata för att ha håla 2,5 timm där emellan. Men jag likee idrott så jag kilar dit vafan. Hoppas bara inte på dans, höhö. Nu tänkte jag sova, min ögon är förmodligen fyrkantiga.. Puss!






Netto


Vi fick sluta sluta tidigare idag för vår lektion blev inställd, då Gunilla skulle rätta våra arbeten istället. Dagen före det var slapp, hela Petri är slapp! Men vi hade först hantverksteknik där vi bara sminka varann för vi hade 9or på besök. Jag undrar om man var lika mesig själv när man var på besök? Haha. Efter det hade vi håla så jag kila hem till Jim för att skriva klart min bokrecenssion. Hann klart med halva innan det var dags att kila tillbaka för att ha svenska. Men givetvis hade vi en sån frivillig lektion. Fan, jag hade varit klart med det jävla arbetet om jag hade vetat det. Men jaja, efter det engelska där vi fan ta mig inte gjorde ett piss. Fett meningslös dag..

Mötte upp mossan och sen åkte jag med henne hem. Idag var det premiär för Netto och precis som hela övriga ättekulla tänkte jag och mamma checka in det. Haha, så på dirren när vi kom innanför dörren vände vi på klacken och kila mot Netto. Jag kan konstatera en sak: Folk är galna i låga priser och erbjudande! Jävlar med folk där va som handla alla extrapris varor. Sick. Men jag kom ut med ett 24 pack cola iaf, lite tuggummi med iofs. Käka precis food och på menyn idag, makaroner och köttfärssås. Mums, men inte idag för jag kan knappt svälja med min hals. Helt sinnessjukt ont.. Lite scary liksom. Men aja, får ta det som en man! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra en inpckning i håret. Allt för att kunna färga det så snart som möjligt och bli av med fjortisfärgen.. Cant wait.




School sucks


Men mer om det senare!




Send


Skicka precis iväg mitt arbete nu för analys om hur mycket som är kopierat. Lite nervigt men det får funka. Lake house var inte riktigt så bra som jag kom ihåg, men den e ju lite gulligt så. Hiihi, bra tidsfördriv om inget annat. Klockan är runt halv tolv och jag börjar 08.10 imorron precis som vanligt. Så det är väl dags för mig att nanna snart. Missa paradise hotel kom jag nyss på, crap. Nästan lite pinsamt att jag har blivit en typ stalker av det, har alltid hatat såna program innan.. Men ja, jag är fast! Just nu sitter jag och funderar på att vi imorron har håla från 10.10 tills 13.45. Döda mig! Jag hatar hålor. Fine, det är jävligt najs och slipp plugg men liksom vi går till fyra imorron och mitt på dagen har vi över tre timmars håla.. Känns så waste. Känner att jag har börjat blanda in jävligt mycket engelska ord och märkte innan att jag har börjat snacka med dom också. Men me like!

Klippning på fredag btw. Cant wait!

                                                                           Jag vill ha hem dig nu älskling!



The lake house


Nu blir det mer film för min del, the lake house. Knappt geek. Men det av as längesen jag såg den så kommer knappt ihåg vad den handlar om faktiskt. Vet bara att jag tyckte den var skit bra. Så det är ett måste att se den igen. Börjar nu 21.00 på 3an..

Jag har cp ont i halsen, kan knappt svälja. Det suger! Efter filmen blir det duschen och sen hörs vi säkert igen.





Hell yeah!


HEEEEJ!

Jag e klar med det jävla natur arbetet och jag är superglad. Dock har min dag sugit rumpa.. Vakna med migrän så det var bara till att ta tabletter och gå tillbaka till sängen. Sov några timmar och vakna lagom urtrubbad! Alltid charmigt. Men jag var ju tvungen att jobba klar med det sista på naturen så det var bara och anstränga hjärnan. Nu är jag nere hos dady igen för jag behövde plugga lite mer. Har precis spanat en asbra film fast vad den hette vet jag ikke, haaha! And i promise att va mer på bloggen. Gud, jag suger.




Naturkunskap i mitt hjärta


Måste säga att det bästa i mitt liv, det som riktigt lyser upp min dag är NO♥♥

Givetvis ett stort fett SKÄMT! Fan va trött jag är på typ vattenkraftverk.. Men inte så långt kvar nu så ska se till att bli klar ikväll/inatt hehe. Cant wait. Nu är iaf paradise hotel vilket innebär en paus i mitt arbete. Skönt! Imorron börjar vi halv 1 vilken känns perfekt då min natt lär bli lång. Så har vi 2lektioner och sen är ännu en dag över.

Min vecka är fantastisk!

Måndag - 08.50-11.00
Tisdag - 12.30-15.15
Onsdag - 08.10-16.00, håla från 10.10-12.40
Torsdag - 12.25-13.55 (ev. till 15.10) Öppethus och sminka varandra 17.00-20.00
Fredag - Ledigt!

Feels goood




Död blogg


Lite ångest för min dåliga uppdatering, men jag skyller på en fullspäckad lördag och idag skyller jag på..hmm.. Nä, där sprack det. Idag har jag fan inte gjort mycket. Jag har bara varit hemma och pluggat, städat lite och lagat mat. Vi va på fest igår och det fan as kul, tack för kvällen! Kameran stannade hemma så jag har inga bilder att ploppa ut. Söta lilla Alex och jag lagade mat när vi kom hem vid 3, ganska charmigt! Korv och pasta. Sen låg vi och pratade jätte länge innan vi tillslut bestämde oss för att sova. VI elva kvickna vi til och sen blev det frukost, jag käka typ lika mycket som en man.. Hon skulle träna så hon kila hemåt med bussen. Jag fick min tröja av moa och sen kila hon på bussen hon med. Ni är så bra tjejer!

Så nu sitter jag här, med lite ångest för att det är skola imorron. Men det får funka, lediga på fredag ju vafan! Nu börjar min film igen så puss..




Gonattt


Hehe, sjukt bra kväll! Natti..




Piics


Bilder från skolan och kvällen!



Jag och puss-Jooohan!

Blev extremt få och lökiga bilder så vi skippar fler, hihi. Blir väl sängen nu, natti.




Data trubbel


Jävlar vilket snille jag är ibland, har nyss fixat nätverket med hjälp från pappa via telefonen. Han är på väg till Stockholm och jag sluta vid 3 typ så kom jag hem satte mig i soffan med datan och bara wtf. Närtverket funka inte på nån av datorerna. Typ helt perfekt när fassan inte är hemma att vara utan internet.. Men jag ringde fassan och efter massa krångel funkar nu nätet, wiho! Ikväll komemr moa hit och vis ka bara chilla i think. Imorron blir det fest i rydebäck, lär bli en najs helg!

Ska laga mat oxå ikväll.. Så skriver jag inte mer vet ni varför! Jag har brunnit upp.

Postar lite school pictures från idag senare oxå, hhi. Allmänt skönt hantevrksorientering nu är över, sista lektionen idag.. Jippi!




Natur..


Hatar natur.. Speciellt när man inte har nåt och göra, men nu slutar vi och det blir matte! Matteprovsresultat.. Yeah elleer inte. Det ser vi, ciiao!




Låt helgen komma!


Jag har lägenheten för mig själv hela helgen, hur gott är inte det. Fassan ska till Stockholm och undra om inte jag kunde vara här hemma och passa katterna då, hehe. And sure, mata dom två gånger om dagen och städa deras låda. Jag trivs bäst och vara själv hemma och längtar seriöst galet mycket tills jag flyttar hemifrån. Men det kommer. Detta är najs, jag måste lära mig och laga lite mat, typ Billys och toast! Det är Ellinor recept. Så lär bli en fete helg!

Ska plugga nu har ett arbete som ska vara inne imorron och det är inte klart, så ciao!






Pizza


Ville bara ge er ett litet tips: Gör aldrig toast i ugnen utan ost.. Det blir vidrigt.

Nu ska jag äta pizza strax och är hungrig för som sagt bör man inte göra toast utan cheez. Btw så har jga inte blivit klokare på verken skorna eller vilka kurser jag ska ta. It sucks. Jag ska fan ha foto!




Forgive me father for i have sinned


Inte helt okej att jag nyss var på stan med Jaqline och att det ligger ett par skor här brevid mig.. Int okej alltså. Jag hade lovat mig själv att inte köpa dom, men nu sitter jag här och skorna ligger en fin scorett kass. Usch, detta är ångestframkallande. Men jag ska nog lämna dom igen, kanske. Om jag inte blir alltför kär. Det är svårt att säga i nuläget, men var iaf tvungen att ta hem dom och se dom till lite kläder och så. Men gud jag suger verkligen.

BESLUTSÅNGEST




Förrvirrad


Usch nu är jag hemma igen från den lilla informationsmässan inför individuellavalet i 2an. Det var faktiskt jätte bra att komma dit och att kunna prata med respektive lärare om vad man egentligen lär sig inom kursen. Jag hittade en kurs som jag bestämde mig för direkt, fotografisk bild A. Perfekt kurs för mig, dels för att jag är intresserad av foto men också inför mitt kommande yrke. Där kommer man att ständigt jobba nära fotografer och man måste ha koll på hur ljuset påverkar bilden och liknande. Dessutom kommer vi ju att behöva en portfolio och då är det ju inte fel att kunna hantera en kamera själv. Likaså bild redigering och framkallning av våra bilden. Som ni fattar är jag helt exalterad över denna kurs. Det som förrvirrar mig är att jag inte har någon aning om vad jag ska välja som andra- och tredjehandsval. Jag menar nu vet jag vad jag vill gå och det är inte alls säkert jag kommer in ju.. Så vad fan ska jag ta som andra handsval? Typ företagsekonomi, spanska, design.. Usch inte alls kul när man fastnat för nåt!

Aja, Jaqline smsa nyss att hon var på hm så jag kilar ner!




3timmar


Godmorron.

Jag har precis vaknat nu och det känns så skönt att slippa sätta klockan. Me love. Dock är jag superhungrig, precis som jag är varje morgon.. Därför får det bli frukost nu och sen lite chillande till skolan börjar, om sådär tre timmar. Skiteer nog i stan nu faktiskt, blir nog en sväng efter skolan istället. Nu ska jag gå och frossa i frukost så vi får höras senare, hihi.





Presentation Bläckvard


Jag tänkte bara presentera min kära vän och klasskamrat:

Anette "Bläckvard" GustaFsson (glöm inte F:et för helvete)

Citat: "Vadå, det är ju skit snyggt med idominläppar?! ;O", "Min huvud ser stort ut utan volym i håret"

Från Miss kinder till Miss peta i luggen and from now on allas vår Miss BLÄCKVARD..



Stadsduva med avklippta vingar..pff! Jag flyger bara fint ;)



Im happy!


Heej guys!

Typ super glad jag är nu istället. Jag hade nämligen missförstått att vi skulle ställa in vår lektion imorron.. Jag trodde det var nästa vecka. Så man kan ju säga att det var tur att jag sma Jaqline för att höra om vi börja i vanlig tid imorron. För fuck off babes, imorron börjar jag halv 2. Ja, du läste rätt halv två på eftermiddagen. Så himla skönt, bud på att skrika ut det genom fönster typ. Lovely. Så imorron när ni knatar till skolan sover jag lugnt och fint här hemma.. Bonnarna måste ju anpassa sig efter tider då deras bussar endast utsätter sig för landsväg en gång i timmen. Så möter upp dom vid ett för att sen kila mot Olympia och lyssna eller typ upptäcka lite om individuella val inför 2an. Faktiskt en jäkligt bra ide, då jag absolut inte vet vad jag ska välja. Fast lutar väl åt fotografisk bild eller typ företagsekonomi. Hoppas på att få lite vishet imorron.. För att äckla er lite till slutar vi efter informationen på olympia, hihi.

Tänkte nog kila nerom stan imorron innan skolan faktiskt, sova till typ 10 och kila ner vid 11. Perfa! Fast det beror ju på om jag är lika pepp som just nu. Har nog drabbats av ett akut shopping anfall och jag känner för att ha en miljon i handen, vara i Stockholm och shoppa upp allt typ. Dessutom är man ju galet trött på Helsingborgs shopping.. Jävligt klent alltså. Aja nu ska spana two and a half men och sen får vi se!




Dusch


Ska hoppa in i duschen nu sen har jag massa roliga saker och berätta.. (Iaf enligt mig själv då hehe) Kisskiss




4 a clock!


Tjaa!

Sluta fyra idag, hyfsat segt faktiskt. Dessutom blev det massa strul med lektionerna som vanligt.  Aja, jag hade iaf en positiv grej att säga om dagen. Jag fucking lyckades med mitt arbete till NO om hur kosten påverkar hud och hår. Det var tydligen så bra att vi ska använda det som undervisningsmaterial! Hell yeah.

Jag fick framflyttat bokrecensionen till onsdag nästa vecka och det känns typ över bra, jag har verkligen inte tid med den nu också. Så det var goodie. Det blev inget farmor och farfar för Jim skulle komma hem i tid och ge oss mat, hihi. Fast den gamla mannen va för klen för att få lämna sjukhuset i tid, så jag sitter just nu typ super hungrig och väntar på att han ska komma hem och laga mat. Låt han komma snart så han slipper möta ett lik i soffan.. NU KOMMER DOM! puss




School


Usch på skolan alltså. Verkligen. Idag fick vi ett arbete till där vi skulle jobba två och två och ta reda på vad ett visst rengöringsmärke har för produkter. Jag och Jaqline fick excuviance, så vi kila ner på stan hela ligan och det fanns ju såklart inga tester på det.. Vi skulle nämligen ta med tester och sen göra en rengöring på redovisningen. Men inga tester fanns på vårt och vi gick igenom alla skönhetsbutiker i stan, så det blir väl till att byta. Orkar inte att ingenting funkar för mig! Allt klabbar. Hahha, men ja nu sitter jag hemma för vi fick håla. Orka inte sitta i cafeterian och löka. Slutar 4 idag och då hämtar förmodligen farfar mig, för vi ska käka där. Mys!




One Tree Hill


Heej!

Hemma från skolan nu, det sög! Vi hade redovisning  av typ tidslagen, men den gick nog helt okej haha. Sen matte på det, där vi jobbade lite iaf. Men jag är inte på blogg humör, så får väl skriva lite sen. Kollar OTH nu!






Håla


SLapp bilden i och med att jag jobbar hemma så nu sitter jag och Jaqline hemma hos mig och har nyss skrivit klart vårt arbete. Jävlar vad sånt kan klabba. Blir så jävla sur på sånt här skit, stör mig på folk..

Iaf så ska vi tillbaka till skolan vid halv ett och då ska vi ha ARL sen matte och därefter hörs vi igen! Jag tänkte käka lite nu så jag inte avlider under eftermiddagen. Träffa snutte Malin idag och fan saknar att träffa mina babes varje dag..

Btw så hade frisören ingen tid förrens nästa veckan, så får vänta lite på att det ryker av. Humöret är för övrigt liite bätre än igår men det är fan knappt.. Så jävla trött på brudar, skolan och plugg förtillfället!





Jobbigt


Jag hatar grupparbete, ett missförstånd och allt failar. Jag hatar att jag inte är pepp på skolan. Att jag inte hittar ambitionen och motivationen. Ogillar också starkt att jag inte känner samma glädje att gå till skolan. Saknar 9B och inser hur jävla mycket det betydde att ha en taight klass.. Det är så inte samma sak längre och det kommer det aldrig att bli heller. Allt känns bara fel nu. Pallar inte riktigt.

Ska sova nu och gräva ner mig själv under täcket.. Hoppas på en något mer peppad Ellan imorron faktiskt!





Trauma!


BIG fucking love till trauma!♥





Food-time guys


Cutiepaajs!

Dags för käk, magen är lite hungrig. Så varför inte köra på min favvis, blir "bara" tredje dagen på rakten ju.. Haha, men vafan får nog typ äta nåt annat imorron för att inte tröttna. Sen skolan har jag hunnit göra exakt ingenting och kollat på tv, lite Ellan style vet ni. Ellinor ♥ TV! Men nu är det dags att sätta igång med pluggningen i nån timme och sen tonight är det mitt nya älsklings program: Trauma! 3an kl 21.00, rekommenderas starkt till alla er som ockå är typ feed-up på Csi. Det är ju samma jävla sak i alla fall, bu på det.

Kastar in lite "Dagens outfit" bilder när jag ändå är på det humöret! Puss









Total waste


Så jävla onödigt att gå till skolan imorse.. Jag kommer dit och möter Valentina då hon bara: Gunilla är inte här. Jag bara Men för helvete! Det är såå mångt ifrån första gången. Hur jävla svårt kan det vara att skicka iväg ett mail eller något och informera om att lektionen blir inställd. Orkar inte. Men så är det alltid.. Vi kila ner och satte oss i cafeterian iaf och snacka lite. Känner dock att jag var hyfsat opepp och allmänt osocial, men det är väl så första dagen efter lovet. Skyller på det iaf, hihi. Så halv 11 börja iaf vår nästa och sista lektion, på den gjorde vi lite sånt halv lekaktigt. Typ kryssa i hur din kompis är och sånt. Man kan ju inte driekt säga att det var en meningsfull dag men nu ska man inte tjata. Det var iaf en mjukstart, hehe!



Ge mig sommar, sol, värme och lov! Jag o lillfjanten (;




Back to life


Hej snyggingar!

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller. Skolan startar och jag hade rätt, 10 i 9 smäller det. Då börjar andra terminen av gymnasiet.. Låt oss hoppas på att den går lika fort som den första och att sommarlovet kommer snabbt! Jag är trött på vinter..

Jag måste klä på mig och kladda på lite mascara nu så vi hörs när jag kommer hem, vid typ 12 bör jag va hemma! Can´t wait..




Johan Falk


Känns som att min dag har blivit en aning tv och data inspirerad, hihi. Det är liksom det ända jag gjort idag. Jag har faktiskt inte ens gått ut genom ytterdörren, det är liite illa på en hel dag. Men skit i det. Sista lov dagen bör fanemig vara en riktig chill dag där man absolut inte gör nånting alls. Alltså har jag gjort helt rätt.  

Men det känns typ över hemskt att man imorron måste ställa klockan och gå upp tidigt. Längtar dock till frukost, det är det bästa med morronen. Jag kommer inte riktigt ihåg när vi börjar, men jag tror det är 10 i 9. Ska dubbelkolla det sen för att slippa starta upp skolan med försening. Vi har iaf datakunskap, så mycket vet jag. Tror faktiskt det är ett prov som inviger skolan i år.. Fan jag har förlorat min koll! Äsch den kommer strax tillbaka. Vi slutar innan lunch imorron så det är ju en ganska soft start iaf.

Jag sitter och spanar på 4an, Johan Falk. Faktiskt jävligt bra. Påminner lite om Beck och Wallander, såna svenska kriminalare. Jag hatar lite att den går på 4an för klockan 10 blir det lång paus med nyheter och väder.. Ingen höjdare! Men nu fortsätter visst filmen strax så jag ska springa in och byta om till fete T-shirt. jogging och mafioso strumpor. Charmigt!





Helt sick


Ni anar inte hur mycket jag längtar tills jag kan fixa mitt hår yill normal färg, nu känns det som att vad jag än tar på mig, hur jag än sminkar mig osv.. Liknar jag ändå en apa! Det är inte kul nån jävla stans. Så nu tycker jag att mitt hår ska skärpa sig och friskna till, så det kan bli lite bättre färg på skitet. It´s gonna be darker. Det lär bli halv mörkt för blondt funkar inte längre med min hårkvalitet. Usch, jag vill va en blondie egentligen. Men jag har ingen annan att skylla på förutom mig själv. Så inom någar veckor eller nån månad hälsar vi Kindereggs Kadanik hjärtligt välkommen tillbaka.. Sug min rumpa!

Hela dagen har snart gått och det gör fan ta mig ont att veta att detta är lovet sista dag och imorron är det back to hell. Just "hell" kanske är att ta i lite väl, men vem fan vill hellre gå i skolan än att ha lov. Jag längtar till studenten.. Som fan. Vill bara spola fram tiden 2,5år och vara där. När skitet är slut och när plugget är över, galet skönt det ska bli. Jag längtar till en sak till, att fylla 18. Om 1år och 3månader är det min tur. Gash, känns så långt bort men vafan det e ganska snart ändå. Att fylla 17 ser man ju fan inget poitivt med alltså, haha. Nog den sämsta åldern i hela tonåren.. Inte ett skit förändras.

*  Liksom 13, yeah jag är tonåring!
*  14, fjortis och allmänt cool man känner sig.
*  Sen kommer 15 och man blir byxmyndig, köra moppe och cykelhjälmen slipper du!
*  Vid 16 då får man börja övningsköra och leka lite ball! Grundskolan e öveer.
*  17 inte ett jävla skit förändras.. Pissålder.
*  Arton! Då jävlar ska det ut och festas!
*  19år, ingen förändring men vafan då är ju redan 18! Studenten kommer ju dessutom.

Bud på att hoppa över 17..

                                                   





 


New things


Bilderna på vad som shoppades på Nova Lund/Center syd:


                                                    

                                                                               Ormskinns tights - Gina tricot
                                                                                   Lack tights - NewYorker
                                                                                      Poncho - NewYorker



Fool´s gold


Jag tror att canal+ har visat Fool´s gold minst 100gånger förra året och jag såg den minst 10 utav gångerna. Och nu sitter man här igen, men fan så bra den är! Men jag känner mig så sunk, helt osminkad fete sov t-shirt på.. Galet, så nu ska jag sminka mig och fräscha till mig lite, kanske även fixa bilderna som jag lovat.






Wakiewakie


Gomorron!

Jag sitter och spanar på Aladdin nu haha. Känner mig runt typ 7år, härligt! Pappa målar sista biten i garderoben och jag är lite för lat för att hjälpa till. Illa.

Jag kom på att mina flikar ser lite lökiga ut, om man trycker på nån av dem kommer de bara ett inlägg på kategori ju. Men jag orkar inte sitta och sortera in alla mina inlägg i rätt kategori, men hädanefter ska jag lägga dem i rätt på direkten. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, lite plugg får jag väl se till att lägga in under dagen. Annars är det bara lite rrensing och vikning i garderoben som jag vet måste göras. Fattar inte hur jag lyckas stöka till så fort.. Lite deprimerande. Aja, nu ska jag kolla klart på Aladdin. Hörs strax!





Missing u


Heeej!

Kajsa, nu räcker det med Indien för din del! Du saknas hemma och jag är avundsjuk på dig för att du är i värmen.. Du kommer bli neger och jag albino, inte okej.

Jag pallar nog inte hålla på så mycket mer med bloggen nu, ska bara changa färg sen e det klar för idag. Jag gillar mina kategorier där uppe, mycket stolt att jag lyckades få dit dom helt själv faktiskt. Diggar även min namnsdags grej, så nu kan ni spana in om nån söt liten människa ni känner har namnsdag. Ska fixa det sista nu och sen hoppa ner i sängen! Sussa söt, pussar på er.







Buzy!


Ohja jag har fixat ny design och jag gillar den. Bara en header som ska fixas nu den blir det perfa.

Idag har jag typ tills klockan 5 målat och fixat i min garderob, spackling stod dock inte jag för hihi. Sen kila vi till Oj och hanlda lite, min favvis mat. Potatissallad, skicka och ananas. För jävla underbart! Käka så mycket så att jag kände mig typ som en gravid elefant. Även om jag är typ super mätt är jag duktigt frestad av gårdagensgodis som står framför mig.. Men en dag i veckan är det som gäller och jag ska överleva det.

Jag skulle ha gjort många saker idag, men jag har inte gjort något. Ganska härligt för lovet är snart slut och jag typ älskar att bara vara. Liksom inte göra ett skit och låta en hel dag bara flyta förbi hhihi. Jag tänkte att jag skulle ha bokat tid hos frisören, tagit bild på mina nya kläder som jag lovade, plugga på ett arbete. Men vafan, det är en dag imorron oxå. Ska fortsätta fixilixa med bloggen nu, see you later!





Fixare dag


Det spacklas och fixas i min garderob, nu jävlar ska den bli klar snart!





New rings




Love them♥

Sov gott gullisar, för det tänker jag göra.





Fetma


Tjena babes!

Jag känner mig fet, fet och lite mer fet fyyyfan! Jag har käkat på både Mcdonalds och Burger king på en och samma dag.. Det är fan riktigt illa alltså. Kycklingburgare ggr 2 dessutom, hhi. Dessutom har jag stoppat i mig en massa godis, usch inte bra detta. Men en dag i veckan är tillåtet.

Ikväll komma Jonna hit och vi spana på let´s dance och snacka. Alltid mysigt! Hon kila nyss hem till sin lilla Felix så nu tänkte jag ploppa in lite bilder i datan. Nämligen var jag duktig och stoppa i laddaren innan idag, man är väl född med en välutrustad hjärna vet ni.

Tänkte bara göra er uppmärksam på att "kvinnan med jättebenen" har ben som väger lika mycket som mig. Tänk att släpa runt på två mig som ben.. Stackars kvinna! 46kgx2, alltså 92kg ben. Det är fan ta mig inte att leka med!





Shopping


Nova lund var en super stor besvikelse och likaså topshop. Asså inget av deras snygga saker fanns i butiken, hitta lite söta trosor annars köpte jag inget där. Nä usch det sög. Men jag köpte ormskinnsliknande tights på Gina tricot iaf, har spanat in dom innan så nu jävlar. Hehe, sen gick vi runt lite över allt och jag blev förälskad i ett par skor.. 1000spänn och högklackat stoppa dock mig på nåt konstigt sätt, men det är jätte mycket möjligt att dom hamnar hos mig tillslut.. Aja, när vi insåg att det verkligen var för jävla boring att gå där, tråkiga affärer, litet blabla så kila vi till löddeköpinge. New Yorker, love den affären. Sure, där är massa skit men man kan hitta massa balla saker också. Jag hitta iaf 2ringar, ett par lack tights och en typ poncho. Den blir as ball på min skinnjcka nu medans det är typ 10000 grader minus.. Dör fan så kallt det är. Bilder på det fixar jag nog imorron, hihi.

Ikväll vet jag inte om nåt händer men jag har snackat med jonna och lite med johan så vi ser. Annars är det ju Let´s dance idag, så det kan sluta med candy och allmänt fetande framför tvn.

Ska kika vidare på gamla top model avsnitt nu, sen blir det avfärd mot far min. Puss!





Topshop


Va inne och spana lite på deras sida nu och dsmn jag gillar massor, hoppas bara affären inte affären bara har fula saker inne. Men lite smycken och skit ska man väl alltid kunna få med sig hem, hihi.





Imorron spanar jag efter bland annat detta! (:

Klockan ringer 08.15 imorron, suck.  Sussa sött.. Vakna blött, mohahaha.





Nights over


Blev faktiskt ganska mysigt. Super god mat iaf, bandspagetti och typ nån grytsak. Glass och maränger och sånt as gott efter, men nejnej. Jag är ju duktig och äter snask endast en dag i veckan, benhård på det nu fan. Jag är trött på att vara godismonster.

Jag är så galet glad, imorron ska jag och mamma till Nova Lund. IIHHH! Topshop, likee. Fast vi får gå upp tidigt för vi siktar på att vara där kl 10. Men det är härligt och börja vänja sig vid att ställa klockan idag. Ska spana two and a half men nu, höres!




Familjemiddag


Ikväll kommer det lite gäster hit, så då blir det lite mysekväll med god mat och sånt. Det är vår förra grannar, dom kila på resa med som kommer över hihi. Så det blir säkert kul. Jag har faktiskt kommit ur sängen idag, imponerande måste jag säga.. Men jag kom inte upp förrens två, jag spana dessutom runt lite till mitt arbete och lekte duktig. I´m good. Ett inhopp i duschen vänta sen och fyfan va jag har´tar mitt hår lalala. Fan asså, så jävla onödigt. Bud på att bli brownie igen.. Tragiskt. Jag e fan blond och det klär min insida, hahha! Men det är lidrigast mot håret. Trots allt så är jag heller brunettän flintskallig, hehe. Efter en typ timmes dusch, fattar inte hur jag lyckades?! Fast jag va ju duktig med inpackning och peeling och sånt iofs.. Naglarna har sen imorse haft tre olika färger. Det börja liksom att jag skulle fila dom lite och fixa till dom, så jag tog bara genomskilnigt på dem. Men sen jag äsch fan va tråkig jag är. (Har ju alltid svart eller genomskilnigt) Så jag klottra på lite knallrött och ja jag fattar varför jag inte använder det, likna en fucking kärring med typ konstiga fingrar. Skumt.. Svart fick det bli och jag är ju så lat så jag måla på det röda. Givetvis blev inte det bra för det syntes ju och jag kladda utan för och GAAH! Dampet. Nagellacksborttagningen fick rädda mig och nu är dem silvriga. Jävla problem man kan ha.. En timme spenderades nog också på att välja kläder och sminket ska vi inte snacka om. Och givetvis håret! Asså vissa dagar funkar ta mig fan inget.

Nu ska jag städa för här liknar ett bombnedslag.. Tyckte inte det va längesen jag skrev det. Jag måste vara expert på att skita ner och kasta saker överallt. Skit egenskap.



Bara mami som fattas!




Halvt vaken..


I´m up. Fast ja det har jag ju iofs varit ett tag nu. Runt tio kila jag upp och åt frukost direkt. Är alltid typ hungrig som en varg på morrnarna..(?!)  Gott att kasta sig i sängen igen efter och det är precis vad jag har gjort. Så nu ligger jag här med datan i knäet och småspanar lite på Biggest loser. Det programmet äcklar mig och jag önskar verkligen jag orkade gå fram och hämta fjärrkontrollen.. Men kroppen jobbar emot mig tror jag! Bud på att skaffa röststyrd-tv, "Kanal 5 tack". Typ drömma går ju. Jag har lovat mig själv att börja plugga kl 12, det känns riktigt jävla jobbigt.. Väla klingar mycket bättre i min hjärna. Så kan det dock inte bli idag, jag måste, måste, bara måste plugga!






Godnatt!


Nu är det sovetid för mig, klockan har typ sprungit iväg.. Min dag idag bestod av en jäkla massa fotboll, nyårssaluten på ih. Jag kila dit 9 imorse med min lilabror hihii, så sött så. Vid 12 stack han och då satt jag en halvtimme själv typ innan Malin och Claudia kom. Efter ett tag kom Tobbe och Elias också! Sen va vi väl kvar där till halv 5 typ, vi vandra ner till knutan. Inte så lata och tar bussen. Efter lite väntan och lite fight kom Malin på sin 1a och vi andra på 2an. Jag hoppa direkt av och gick in hos farmor och åt. Alltid mysigt. Sen kila jag hemåt och ja sen dess har jag fan knappt rört mig ur sängen..

Hörs imorron!





You know i bad


Dålig bloggning idag, men nej jag har inte glömt er!

Inlägg om min lilla dag kommer inom nån timme, puss.



SOMMAR, SOMMAR OCH SOMMAR!





Nyårssaluten


20 över 12 tar jag bussen med Claudia för att kila in och kolla nyårssaluten, tydligen har jag valt den sämsta dagen att åka in för det är ingen rolig som spelar. Men skit i det, hiihi. Man måste va där nån gång, det bara e så.

Ikväll ska vi till några familjevänner, så jag har ingen aning om jag kommer hem imellan eller inte. Men annars hörs vi sent ikväll! Jävlar nä nu hinner jag inte skriva mer, måste fixa upp mitt trött ansikte..




The proposal


Ännu en dag över nu och nu är det fan inte långt kvar på lovet. Jag hatar det. Jag vill fan ha lov fram tills sommaren nu! Gud jag känner för att pensionera mig, men Ellinor tänk positivt BARA 50år kvar..

Haha, var ju och åt hos mormor innan. Det va super charmigt och gott! Påvägen hem kila vi inom Bogarts och hyrde film, The proposal. Och fyfan va den var bra! Jag och mamma har typ suttit och asgarvat, ni borde verkligen se den alltså. Jag måste bnara säga dessutom att jag är typ mega stolt över mig själv! Bogarts är min favvo godisaffär och mamma sa såhär: Köp nu godis, så mycket ni vill! Och här kommer det..Jag köpte inte en ända liten godisjävel. Mm, that´s right. Fyfan va bra jag är, helt sinnes.

Men nu ska jag sätta lite fart och börja plugga på en inlämning om branschorganisationer. Typ lika kul som det låter.




Hata snö


Hejhej!

Sitter just nu med min lilla data i hallen på golvet, hihi. Anledningen till att jag sitter på hallgolvet är att mamma har fått ett ryck att rensa igenom hela sin garderob och då måste jag vara smakråd. Så just nu sitter jag ja, nej, nej, ja. You get it. Mätt och allmän fet känsla efter frukosten som idag bestod av varm choklad med vispgrädde. Det snöar ju som in i helvete ute! Eller ja, kanske inte nu längre men när jag vakna då jävlar snöa det. Och jag är så trött på denna snön, jag bara längtar till sommaren solen och brunheten. Nu liknar man ju fan ett genomskilnigt spöke. Usch jag är verkligen ingen vinter tjej. Haha, Kajsa packa ner mig i din resväska!!

Vid halv fyra ska vi upp och äta med lilla mormor, mys på den! Fast sen när vi kommer hem igen blir det plugg.. Buhu.





Sista kvällen i frihet


Idag känns som sista kvällen innan helvetet. Imorron måste jag nämligen börjar plugga för att få allt klart i tid, känns lite halv deprimerande faktiskt. Men jag har ju intalat mig själv att all min motivation till skolan nu ska vara tillbaka, så vad jag egentligen tänkte säga var att det känns förjävla bra att inviga 2010 med plugg!

Min kväll har innehållit en aning nördande av Sims och lite film. Allmänt gulligt kväll. Nu tycks dessutom min trötthet ha försvunnit konstigt nog, jag kände ju av den innan alltså hihi. Inatt kan det alltså hända att klockan för detta känns som the end på lovet.. Tänkte ev fixa en ny header också, men vi får väl se hur det blir med det. PUSSSS





Snusk


Mitt rum just nu är värsta snuskrummet.. Det ligger saker överallt och bäddsoffan är utdragen, kuddar o lakan är kastade lite här o där. Sen tappa jag nyss ut hela min nescecär på golvet så allt smink och alla nagellack rullar runt fint bland all annat skit. Jag blir så glad ibland med min tur. Mitt i röran ser jag dessutom en chokladtomte, men jag får inte käka upp den för det är godis. Men jag är duktig så nej jag ska inte käka den. Jag är tyvärr inte tillräckligt duktig för att orka städa här inne. Så nu ska jag gå ut och äta för magen skriker och jag blir deprimerande över att vistas här.

Jag är avunsjuk på Kajsa som åker till Indien om 2dagar, jag vill också resa.






Lång natt

Gomorron!

Äääh, det är galet. Vår natt bestod av värsta djupsnacket om typ döden, meningen med livet, kärlek, vad händer efter döden, deja vú moments och drömmar. Vi snacka i flera timmar om sånt och det va så inte likt oss att typ snacka deep-talk. Men det va ju ganska kul och lilla Jonna är ju dessutom en liten pipsill, hihi. Vid halv 5 eller 5 insåg vi att vi kanske skulle sova och sluta snacka för Kajsa och jag skulle upp 8.. Sug min rumpan lite. Så klockan 8, tre timmar efter vi hade somnat var det bara till att hoppa upp och peta i Kajsabajsa lite frukost. Sen kila hon med min mamma hem till sig, hon är galen åker frivilligt och kollar gymnastik när hon sovit knappt tre timmar.. När hon kilat ut ur mitt hus, kasta jag mig i sängen igen och fortsatte sova. Sen vakna vi allihop typ lite över 11 och gud va jag får ångest av att sova så länge. Jag menar nu ör klockan redan halv 2 och jag har verkligen inte gjort nåt, förutom att typ äta frukost. Riktigt jävla ångest framkallande.

Idag har jag ingen aning om vad som händer, måste dock plugga lite för vi har ganska mycet som ska vara klart till efter lovet. Pallar inte att dom måste lämna ut saker över lovet. Då är det väl fan heller lov? Aja, det måste ju göras. Det är bara till att applicera ett stort fet smile och le åt allt plugg. Suck..

Jonna kila nyss och Moa ska också kila hemåt snart, så får väl ta ett litet ryck här då det liknar ett smått bombnedslag. Tack baabes för en typ skum natt!


Mongo ;s




Myselimys!


Heej!

Vi har haft en super mysig kväll med massa snack, fetma och annat charmigt! Jesper är hemma och vi andra sitter kvar här o myser. Mina små flickor ska sussa över här inatt så det kommer vara en as najs natt, hehe.

Men jag orkar inte skriva mer, så vi hörs senare inatt.





Väla


Cheeezes! Nyss hemkommen från väla nu och jag har bara varit där 6 timmar.. Det är helt insane med tanke på att jag inte kom hem med fem miljoner kassar, utan endast en liten mascara. Men jag är ju ingen rea tjej, och just nu är det rea överallt. Det suger. Jag vet inte varför jag är emot rea, men det känns så billigt? Fast det är ju klart meningen.. Men aja, jag är nöjd med en mascara iaf!

Jag sussa till kvart i 11 idag, för någon satt ju uppe och spela sims hela natten (?!) Precis då fick jag ett sms från min kära farmor och hon undra om jag ville med till väla. När mamma vakna till liv ville hon också haka på så vi tre kilade iväg vid halv 12. Sen lämna vi alltså väla kvart i 6, hahah! Inte normalt. Hann dock med både lunch/fukost på Graffiti min älskade kyckling-curry röra och sen en varmchoklad på Bergs. Det sitter ju inte fel, speciellt när Gunisen bjuder! Hihi.

Snart kommer Kajsa och Jesper hit, Moa skulle komma men hon är allmänt tankspridd och hennes mobil nannar. Så vi får väl se när hon hör av sig, hihi.

Sitter här med mina 2 liter vatten och ja, kan man annat än älska vatten?

Hörs sen, puss!





Sims 3


Haha, typ 200år sen jag spela sist. Men jag fastna och nu en kl halv 5, galet! Sova satan nu, hihi.

Nattinatti!




Nyårslöfte


Tänkte publicera mina nyårslöften nu för att jag inte ska kunna fuska. Så hold on tight, för dessa ska följas!

1. Sluta bita på naglarna.
2. Dricka 2liter vatten dagligen.
3. Träna minst två gånger i veckan.
4. Äta godis endast 1 gång i veckan, även på kalas och special tillfället!
5. Pierca tungan, (fast det är ju inte säkert jag vågar)
6. Uppdatera bloggen minst en gång varje dag!



Wish me luck guys!




Tvåtusentiiiiiiiiiiio!


Hej bloggen!

Nu är det nytt år och jag hade en toppenkväll igår. Dock var det fan hur kallt som helst och klänning utan strumpbyxor rekomenderas inte vid minusgrader.

Dagen började med kalas hos min kära lilla kusin Karolin, hon fyller nämligen år nyårsafton. Så lite kalas där vid halv 2, påvägen hem fiska vi upp Jonna och sen kila vi hem till oss. Då börja vi fixa oss nästan direkt och det blev silvrigt och glittrigt på ögonen, hattarna med! Sen körde Jim oss mot tågaborg till Frida, så hade vi lite mys med kort, snack och kina-mat. Vi skulle ha ätit pizza men vi kom på sen att det va nyår och att allt va stängt, hihi. Blonda hela högen?! Men aja, nån liten kines sak va öppen. Jonna va ju inte dirket nöjd med maten, men jag gillade det för en gångsskull. Efter ett tag kila vi ut och smällde lite smällare, jag älskar o smälla hihi. Jonna och jag drog sen för vi skulle vidare till Nicole. På bussen träffa vi lite boys som oxå skulle dit, tack vare dom slapp vi yra runt och leta hihi. Paaaarty! Massa dansande, snack, förfrysningsskador, dricka, skratt! Vid tolvslaget gick vi ut till nåt ställe och smällde lite, spana in raketer. Men vi var inte ute länge några få minuter och vi höll på att dö typ. Så Alexandra, Jonna, jag och William sprang hem igen. Och vi skaka så mycket vi förs super länge efter vi hade kommit in haha. Galet! Vid 2 så börja dock alla dra typ.. Sög lite men vi fick ju ha kul vi som va kvar! Vid 3 nån gång ringde jag sen min privattaxi, farfar! Hihi, han är så söt som alltid kommer och hämtar. så vid kvart i fyra var jag sen hemma och la satte mig och glodde lite tv.. Bara det att jag somna i soffan vid kvart över fyra. Jag vakna sen halv 6 och bara shit, det va bara till att hoppa upp klicka tvn, borsta gaddarna och ta av lite av glittret på ögonen. Sen blev det nattinatti!

Tack för en kul kväll!
Och tack till nicole för vi fick komma.

Bilderna från igår har ni här:









































Puss!