Duschen kallar

Har legat vaken nu nån timme, käkat frukort i sängen och uppdaterat mig på lite bloggar och givet facebook. Känner att jag bara vill dränka mig när jag knallar förbi en spegel. Ska därför i ren desperation hoppa in i duschen och förhoppningsvis tvätta ur lite av färgen. Fan jag deppar igen. Det skulle jag ju sluta med igårkväll..  Ska peppa upp mig själv lagom tills imorron för då blir det nämligen lite helig tid i malmö. Ihhh!

Grattis mini!



Puss. Puss. Puss. Puss. Puss.

Jag tycker synd om mig själv

De senaste timmarna har spenderats med alla lampor släckta och endast tvn som ljuspunkt, liggandes i min säng och tyckt så jävla synd om mig själv.

JAG VILL HA TILLBAKA MIN HÅRFÄRG

Ska fortsätta deppa tillsammans med "Håkans bar"..



Bud på snagg nu, lackar på livet

Ångesten är över nu börjar deprissionen

..........................

ÅÅÅÅNGEST

Det är dags. Om 2 timmar sitter jag i stolen för att återigen färga håret. Det är med en ångest utan dess like jag går dit. Usch, jag vill inte. Fast ändå vill jag.. Kluven. Jag tar iaf bussen ner för att påvägen plocka upp mina joggingskor. En timme tills bussen går nu, herregud. Aja det ska väl gå bra! Nu behöver huvet en uppgiggning och jag måste fixa naglarna innan jag drar hehe. Hörs sen med en antingen gråtande Ellinor, fast vi hoppas på en superglad brud som går ut från salongen. PUSS

Axellång

Nyss hemkommen från en trevlig kväll tillbringad med Jonna, Måns och Kalle. Blev lite filmmys med Pirates of the Caribbean, med iaf två sovande själar. Insåg också att jag borde växa till mig.. jag nådde inte ens upp till måns axel, känns bra. Dagen innan detta var katastrof.. Dock en jävligt bra katastrof. Började med att vi skulle på fotboll, Råå- Ramlösa södra. Så ja tänkte jag och tog på mig skinnjacka och en blus skippa halsduken, för ähh vi ska ju vara inne. Så Malin skulle skjutsa mig och sen vid Ih jag baar vafan, vart är du påväg? Ehum, kolla fotboll kanske. UTOMHUS. Fan, det var givetvis utomhus. Det blev därav 5minuters uppvärming och max 10min som vi kolla hahaha. Därför blev det pingis SM. Dör av garv nu. Det va så jävla kul att vi satt där i en timme och kolla in småpojkarna. Dock ganska kul att se Gleerups lilla nylle igen. Sen blev det handboll och därefter så mötte jag upp gabbe en sväng. Mysig dag! Ihh, trött på att skriva. Hörs senare inatt förmodligen.

Fotboll

Klockan är mycket nu och jag o Ckaudia konstaterade nyss att halva dagen typ passerat. Jag ska börja gå upp 8 typ. Tydligen hade det planerats för en cykeltur inför dagens roligheter på Ih, men jag hoppas kunna få mrs. Hedin att inse att bussarna också fungerar. Men hennes mobil tycks vara hennes sista fokus, känns bra att hon priorioterar shopping framför mina noveller. Du är för fan kvinna, två saker samtidigt ska du klara.

Jag ska göra ett tappert försök att få det att se ut som jag har vaknat. Efter lite mascara och en hel del andra skönhetsprodukter ska jag förhoppningsvis se mer levande än död ut. Måste dessutom fixa till min kära fläta, beroende. Så nu ska jag återgå till mitt dansande i underkläder och sjunga så bror min vaknar. Pussis


John Blund**

Kommentar  
jonnis om Dessa bloggar:
detta är skandal... peter pan!?! JOHN BLUND ANNARS FUCK FACE!! xD
IP: 83.249.140.165

HAHAHAAHAAHAH!

.

Im not gonna make it.

Dessa bloggar

Dessa jävla bloggar, man fastnar så lätt. Tack vare dem har jag verken borstat tänderna eller tatt bort sminket.. Inte helt bra. Ska jag orka kvällen med Måns och gänget imorron borde jag iaf sova 4timmar. Med detta sagt önskar jag mig själv lycka till att nå mitt mål med sömnen.. Kan inte Peter Pan komma och drösla lite pulver i mina ögon? Behöver lite trötthet nu faktiskt!


Ben och fötter

Fotomanicken tycks på ett magiskt sätt fått både ben och fötter och pinnat iväg ifrån mina normala ställen.. Tragiskt för er, super jobbigt för mig. Förmodligen ligger den ensam, naken, exposed, rädd hos pappa och saknar mig någon fruktansvärt. Får försöka hämta upp min goda kamrat imorron tillsammans med joggingskorna som jag lyckades glömma idag. Därför får bilderna vänta till imorron helt enkelt.

Satan, jag ligger här och föresäller mig min frukost. "Knappt hungrig". Ungefär 6 timmar dit skulle jag tippa. Nattmat borde intas, men orkar inte väcka resten av huset.. Därför fantiserar jag just nu om mackor och liknande, väldigt trevliga fantasier! Tycker nog allt att det är dags att krafsa bort gårdagens smink också kanske, börjar kännas lite skabbigt. Äh, vafan lite skabbigt är nice. Min målning av naglarna får väl kompensera upp för denna slapphet. Tanken slog mig nyss att vi inatt vrider fram klockan en timme, fan e det för crap. Pröva ha samma tid alltid, jävla påhitt.

Kameran var det ja

Min kväll har varit fantastisk.. Ja fantastiskt tråkig alltså. Vill inte berätta om den för ni bli deprimerade. Men imorron verkar det hända grejer. Jag ska bla annat träffa Malin som jag inte träffat på hmm.. LÄNGE. Polski skulle också med, me like. kvällen därimot är ännu en röra, men något kommer ske. Känns bra! För nu jävlar är det slut slöstat på kvällar detta lov. Ska för er skull gräva mig ner i min egen röra och försöka lokalisera kameran som jag just nu önskar hade en sändare.

Black beauty

Som väntad kände pappa min desperation av att bränna lite stålar, så det slutade med en tur till väla faktiskt. Sitter just nu och betraktar mina nya redan älskade penslar. För er med intresse blev det 2 ögonskuggspenslar, en mårdhårs och en syntet. Kanske anstränger mig lite för er skull och fotar min lilla samling senare denna trevliga lördagskväll. Mitt lilla shopping tåg med papi skulle komma att bli ännu bättre, jag fick nämligen med mig två tröjor och ett halsband hem. Får ju inte glömma mini totteband heller, är ju numera tok kär i att ha fläta. Men mitt halvt kala huvud blir det då en mussvans kvar i slutet. Och seriöst hur nice är det med en svart tofs virad 589 varv som tar upp hela flätan..? Nej, jag tog tag i mitt i-lands problem och införskaffade i genomskillniga minisar. Förstår att ni alla sitter och skriver flitigt i ert intresseblock nu, sorry guys.

Hör ekandet av att krubbet är redo, tur säger jag för annars hade mamma mött ett lik med tom mage..

Cleaning

Godmorron folks.

En uppsättning sminkpenslar är nu tvättade och omhändertagna. Jag är duktigt sugen på att åka upp och addera lite fler till min samling.. Blir eventuellt en sväng utom Kicks för att inhandla några svarta skönheter från Make up store. Det blev förövrigt en tidig kväll för mig igår, helt sjukt faktiskt. Kvart i ett släckte jag ner och blev lätt deprimerad när jag hörde regnet. efter två dagar med riktigt varmt och fint väder blir man snabbt bortskämd. Att sedan vakna till samma tråkiga väder är ju ingen hit direkt..

Jag känner för att bikta mig angående mitt shoppande. Mitt kort har inte blivit draget på en månad. Det är utan tvekan rekord och det känns super! Har inte rört en krona av mina fördelsepengar heller. Aldrig förr har jag spenderat så lite pengar en månad, tror faktiskt att jag hållt med under den otroligt låga siffran av 200kr. Imponerande faktiskt. För att fira mitt månadsjubileum har jag börjat planera för en heldag i Malmö, inte bra för kontot men fint för själen.

En natt spenderad i min säng

Anledningen till att jag mer eller mindre dog igår var för att vi faktiskt beslutade oss att flytta. Meningen var att det skulle ske idag, men likabra att satsa. Så jag har sovit första natten i mitt nya crib och det är så jävlna nice. Kärlek till mitt rum. Kommer trivas satan här dudes. Nu har vi dessutom internet också, tummen upp!

NU HAR JAG LOOOOOOOV!!!!! Känslan är enormt god och jag rådiggar den extra lilla måndagen efter lovveckan som ska spenderas sängliggande, bitandes på naglarna och bara leva ut ångesten av skolan dagen därpå. Men den deppen den dagen för nu har jag 10 dagar i himlen.

Lovets premiär kväll blir faktiskt släktmys. Farfar fyller år och vi ska upp och käka, gosa och ha lite gulligull. Jag gillar faktiskt att umgås med min kära släktis, ni är hjärtiga! Så det lär väl bli en heldel gootigheter och snask, men stay strong Kadanik! Tagga sommar snart...

Grattis



Min lilla ex-classmate! 17 bast, niiiiice.

Vädret

En liten väderrapport till er data nissar som sitter inlåsta på ett tråkigt kontorsjobb och släpps ut efter 7. Vädret idag är helt underbart. Imorse tänkte jag vafan nu skippar jag koftan underskinnjackan och det var fan ett bra val. När sista lektionen nu var avklarad möttes jag av solen, och normalt är det kallt även om den kikar fram. Men idag, idag mina vänner möttes jag av värme! Förstår ni hur jävla great det är? Åhh jag bar gick och typ njöt av att inte ens vinden var kall. Man brukar ju huttra och halv jogga hem, men dagens vandring var perfekt. Nu är det vår på riktigt. Så ja lite kärlek till solen får jag allt skänka!

Sex and the city på tv, musiken högt pumpad i datorn, solen in genomfönstret och en allmänt mysig och obäddad säng. Kan det bli bättre just nu? Faktiskt, är sugen på att shoppa.. Cashen kliar liksom i fingrarna. Inte så bra, men får väl se om nån är taggad. Om jag nu orkar pallra mig iväg föresten, plötsligt kändes det sjukligt jobbigt. Facebook rullar och nyss skrek Paulo till mig: NU SKA FETTET BRINNNNNNNNNNAA! Yeahyeah.

Låt dagen flyga förbi

Första lektionen pågår och den är inte slut förrens om en halvtimme. Känns som dagens snarare lär gå med en sån långsam fart att sengångarna krålar längs benen. Issh, inte någon rolig dag idag. Veckans övriga dagar har varit toppen, korta och roliga. Inte ens att det är 2dagar till lov lockar idag. Förjävligt det som normalt brukar få en att hoppa högt av glädje och ge det där lilla extra! Det taktiken känns inte av överhuvettaget. Kan inte det feelingen skölja över mig som en våg just nu. Det är totalt sex lektioner innan jag låser in hjärnan i skåpet.

Ber om ursäkt

Har väl inte direkt nån skyldighet att kila in här och skriva om mitt förtillfället så otroligt roliga liv varje dag.. Men känns ändå lite fail att inte uppdatera på 3dagar, beroende kanske?

Iaf för att uppdatera er om mitt liv de senaste dagarna så har det faktiskt (Hör & häpna) hänt en del. Låt oss börja med tråkigheter: Min kära lilla katt lyckades få upp balkong dörren, kila ut för att sedan ramla ner 4 våningar. Ja, ni såg rätt 4 våningar. Som galning sprang vi runt på gården och kallade på henne och leta igenom buskarna. Men ingen Kajsa upphittad så vi började väl fundera över att vi förmodligen sett henne för sista gången.. Lappar som vädjade om någon vänlig själ att ringa om de stötte på katten tejpades upp lite här och där, och för att komma till det roliga. Grannen ringde och sa; Vi ser er katt, den sitter utanför porten. Hon är tillbaka, utan en skråma från att ha fallit 4våningar ner. Förmodligen har hon väl bara 8 liv kvar nu men det ska nog gå bra.

Förutom detta så har vi även flyttat hela helgen och de senaste dagarna. Allting är på plats och sista lasset, sängarna vill säga går i helgen. Feeeeeeeeeeeeels good. Sen jävlar är vi flyttade och klara. Hade en väldligt trevlig helg förövrigt också faktiskt. Får väl passa på att tacka grabbarna för o lördags med! Hihi.

Nu är jag nyss hemkommen från skolan som idag bestod av ett prov och sen lite fotövningar. Yeahyeah, det låter kul men det är dagens sanning. Vi skulle gå på tårna, nypa tag om papper o gå på hälarna och massa crap. Ergonomi kursen suger faktiskt riktigt hårt. Dock fick vi sluta en halvtimme tidigare för att hinna kasta i oss lite käk innan det va dags för Skolstads eventet! Yeah. Lite fotboll, span på folk och dans och grejer. Riktigt pinsamma vissa av dem faktsikt! En hel del skratt alltså, satt med Jonna och hennes classmates vilket gjorde det ännu roligare. Skå gå och spana in kylen nu för magen börja känna lite hunger. Ciiiao

Dödare än ett lik?

Nice att sitta här en lördag död, uttråkad och supertagg på samma gång. Äh, jobbig känsla.. Finns dock lite alternativ men vet inte om jag orkar peppa upp mig ur soffan för att ge mig iväg. Liksom min kväll lutar åt en kväll med elektroniken. Mobilen, datan och tvn. Niiice.

Tragiskt, riktigt tragiskt..

När man tillbringar en kväll hängandes på knutan, då är det ille känner jag. Därför erkänner jag inte att jag och alex brfann oss på knutan mer än två timmar... Vår första och sista kväll på knutpunkten kan jag medge. Vi har börjat smida planer inför lovet och lovat varann att det inte ska vara ett dött lov. Feels good. Innan vår deprimerade fredagskväll hade vi super mysigt. Tillsammans med Jonna satt vi på espresso house och snacka skit, sen blev det en sväng inom donken innan jonna valfärdade hem. Puss på er flickor, ni är fina!

Imorron måste jag göra nåt, annars får jag nog ett psykbryt..


Ehh.. nä?

Hela 5 avsnitt senare ligger jag fortfarande här. Geek? Nä, skulle inte tro det. Snarare en uttråkad och alldeles för pigg tös. Klockan kryper sig sakta mot 2, vilket innebär att om lite mer en 4 timmar är jag totalt uppfångad i en perfekt dröm. Fast då sker det som man bara hatar, larmet ringer. Livrädd vaknar man upp, ser sig själv springade för att attackera telefonen så den kniper käft. Därefter sakta falla tillbaka i den varma sängen och skita i hur huvet ser ut bara för att få de där extra 20 minuterna. Ahh, lovely. Frukost hade suttit så fint nu.. Men får väl vänta inte morgonens timmar innan vi börjar fylla på matlådan. Ciao darlings!


Troja

Ännu en gång var Troja sedd. Den är helt enkelt bra! Kan ju säga att jag sen klockan 8 suttit som klistrad framför tvn. Känner att jag blivit lite biten av vampyrer. Hajar ni?! Biten av vampyrer.. Hahaha. Jag är ju som ett galen stalker på en kändis till denna serien. Känns bra att tv galningen inom mig äntligen hittat rätt igen. Återigen är det nog minst en serie varje dag som bara måste ses. Tänkte låta glamorama brudarna underhålla mig ett slag nu innan det blir dags för att inta sömnen. Deprimerande. Varför kan man inte bara vara vaken alltid?

Ångest

Engelsk redovisning idag. Satan va jag är bra på det språket, någon av mina mates som håller med? Trodde inte det heller. Ähh, svårt att vara så jävla bra på allt. Dock är det gjort och det är ett projekt mindre kvar. Feels goooood. Jaqline banga simning idag och jag showar inte ensam. Tackar givetvis hjärtligt för denna diss och känner mig hedrad att ge dig en krigsmålning imorron om tillfälle ges.

Vampire diaries om 40min, inte att missa. Buzy tills dess med diverse skönhetsproblem. Hårinpackning hit och dit, blir det nån skillnad? Slängde en snabb span i spegeln innan, ogillar min vita nuna. Så imorron bålar vi cash och öka riskerna för rynkor. Men fan, det ska väl synas man levt när man är 80 bast?! Förhoppningsvis kilar man stadigt med en mindre charmerande gubbe som gillar en även med rynkor. Annars är det bara att följa hollywoodfruarnas exempel och spruta huvet fullt med botox..? Nice.


Sovgott

Mina kära läsare, det är dags att krypa ner.. Noway. Det är dags att börja skriva, ja min novell alltså. Fast har nog inte så mycket kvar. Sitter med ångest på en obekväm datastol, då mobilen behövde laddas. Ångest va det ja, buss eller bil? Imorronbitti då alltså. Väljer jag buss tar jag bussen 08.00 och med bilen kör vi 07.40.. Vi börjar ju 08.45 så kan ju bli lite jobbigt att vänta ja.. Fan insåg nyss att det inte är nåt problem, jag måste ju ta bussen. Satan. Ogillar fortfarande bussar faktiskt.

Längtar till frukost gör jag också, så allt är som vanligt. Rådiggar även mitt blåmärke på röven. Försök aldrig armbåga ner ribban för att sedan hoppa rakt på den med röven. Slutar hyfsat blått. Niced, höjdhopp är verkligen min grej. Så nu kan ni skratta. Sussa sött

7

Jag är så trött på allt nu känner jag. Plugget står mig upp i halsen, dags att spy. Orkar inte att mailen klabbar heller. Svenska imorron, skriva en berättelse. Har en satans bra tanke, måste bara överföra den från hjärnan till pennan till pappret. Tur det finns en baksida på dygnet. Då jävlar är jag effektiv. Måste dessutom skriva över engelska redovisningen jag har på datan, för det fuckade mailen. Kill me.

Tänkte bara göra er uppmärksamma på att jag gick upp 06.50 för att gå ut att powerwalka imorse. IMPONERANDE. Sen skola, och friidrott. Crap, faila hårt med mina 1.10m på höjdhopp.. Va bara tvungen att kötta lite jogging, en halvtimme när jag kom hem. Så jävla duktig, "inte alls stolt av mig själv". Im good.

Angående överskriften, det är 7 skoldagar kvar till lov. Måste älska det alltså.

Jonnis



Im here for you
- always -


Frisörtid

Ny frisör tid inbokade. Känns.. förjävligt. Lär bli ännu en hårfärg att lägga på CVt. Men jag är öppen för förslag. Snuskhumrar, jag snackar öppen för nya hårfärger. Hoppas dock på att det blir bra. Orken på färg är liksom slut. Gult och grönt, nej det är inte jamaica jag försöker efterlikna. Fyfan, det är verkligen dags för en normal färg nu. Come on håret, give me a break. Men som många gånger sagt förut; Det kan inte bli värre?

Jag behöver

Jag behöver en ny telefon.
Jag behöver plugga.
Jag behöver tuggummi.
Jag behöver nagellack.
Slutlingen behöver jag lov.

Ciiiao

Vädret är fint & det är facebook som gäller atm.. En on halvtimme kvar, lovely.

Det är sol!

Det blev lite sömn trots tragedin igår. Vaknade vid 10 typ och då var det upp och i joggingskorna. Det är så jävla härligt att det äntligen är sol ute. Det är till och med varmt där det inte blåser.. Åhh, nu vill jag ha sommar! Jag har inte sett röken av gubbarna, eller oj. Hahahaha. När man pratar om trollen. Ja nu ska alltså dom rensa några rör. Det var faktiskt inga gubbar heller iofs. Ganska kul, dom plinga på och jag öppna. Tror han blev lite paff att nån va hemma, så han bara: Öhh vi ska typ rensa rör.. Hahaha, fan va kul. Så fort dom drar så blir det duschen och sen tar jag bussen mot mamma. Det vankas väla vettni, hihi.

Gud jag dör, hörde nyss: "Fan nu fucka du hela, en minut senare: Ehum en sak gick isönder, vi ska kolla i bilen om vi har en ny" Hahahahahaah!


Säkrat

En spindelsäker tandborstningstur och ett lagom imponerande garv framför havrefras reklamen är det nu dags att sövas. Det är med ångest jag blickar bort mot sängen. Fan, ska jag banga.. Nej sova inatt känner jag. Det är sjukt vilken panik man kan få av en liten krälande sak som är 1000 gånger mindre än en själv. Men det är nog lite av en inbillningsjuka jag lider av just nu, för enligt mig finns det femtio spindlar bara på min kvadratmeter. Inte så troligt. Hjärnan spelar ett spratt med mig. Fy, jag är beroende av tuggummi också. Tuggar som en galning nu när det är det godaste i mitt tråkiga "nyttiga liv". Inte en kaka, glass eller godisbit har under det senaste 9 dygnen slunkigt ner. Därför har tuggummit blivit en ersättare när sockersugen plötligt drabbar mig. Ska kryma ner nu stel som en pinne och hoppas att någon slår mig medvetslös innan jag innan mina funderingar drar igång. Sov gott guys.


Release

No school imorron. Känslan är underbar. Typ som en release från fängelset kan jag tänka. Den där spindeln drar mig lite från min skönhetssömn då jag inte är villig att mysa med dennas fru/man inatt. När jag väl mot min egen vilja somnar någongång mot morgonens uppgång, lär jag snabbt väckas av de satans gubbarna som ska hit imorron. Det var dags för någon rensing i några rör tror jag visst. Så det lär väl väcka mig och lär bli vettskrämd med en främmande man i mitt rum. Fast jag lär låtsas sova tills de tar sitt pick och pack och pallrar sig från mitt hus faktiskt. Ska bara snegla lite smått sådär. Därefter ska jag ta mitt liv till fånga och ge mig ut på en morgonrunda. Älskar känslan väl hemma igen, när man sätter sig och med riktigt gott samvete käkar frukost. Cant wait. Men först nu ska jag göra en spindel-check på barrummet för att överhuvet taget kunna gå in i detta smala utrymme med endast en utgång. Tänk om ett monter väntar i dörrhålet och jag blir instängd med ett åtta armat monster.. Fy. Jag väljer att blicka framåt till morgongdagens måste: De lysande rören. Måste börja bekanta mig med dem för det här går inte länge till. Tror jag är pågränsen till genomskilnig, så i morgon checkar jag in några minuter i det fejkade solparadiset.

Spindel, spindel på väggen där

USCH LIGGER OCH SER PÅ TV, VÄNDER UPP BLICKEN OCH DÄR KRYPER DEN.

Den lilla spindel jäveln som ska göra min kommande sömn till en ständig vaka. Eller ett ständigt disco ljus, då lamporna lär tändas och släckas en del. Funderingar över var den partner befinner sig, känner krympningarna på benen. Springer den under mitt täcke? Äsch, va fan va du tvungen att springa på min vägg för? Inget positivt, en sömnlös natt för mig och din död. Spindel jävel.

Återigen

Problem med inloggningen igår igen. Blir galen typ.

I vilket fall så var jag på karatetävling igår och spana in min kära moa och hennes lillasyster. Halv 9 stack vi dit och var sen hemma vid halv 5 typ, en heldag. Jag var förmodligen mer nervös än moa själv när hon tävla. Haha, både jag och feffe hade troubles med andningen ett tack. Det resulterade iaf i en 1a plats och en 3de plats för moa. Wii! På kvällen skulle sen moa och familjen komma och käka hos oss, spana lite melodifestivalen och så. Allting börja skitbra och det va typ trevligt. Sen kom jonna också och meldodifestivalen satte igång. Därefter gick det snabbt utför. Jag säger bara sverige, sverige, sverige... HUR I HELVETE SKA EN 18ÅRING MED CONVERSE TIGHTS OCH FIN KLÄNNING MED EN SEG LÅT JÄVEL OCH ETT TRÅKIGT SHOW NUMMER VINNA?!?!?! Kan inte svenskafolket inse att det inte håller måttet utomlands. Inga andra länder i röstningen igår röstade ju på henne. Nä, fan svt nästa år får vi faktiskt ha en jury som avgör. För sveriges invånare är fan heller kapabla till det.

En lektion

Festsminkning idag, sitter med lösögonfransar och allmänt pimpad av kära anna. Gulligt värre ska jag säga er. Faktiskt inte så jävla lätt att fästa dom dära fransarna med lim och pincett, pilligt satan. Jag faila lite med Annas, blir till att öva hihi. Med engelskan avklarad återstår nu matte, som numera är väldigt roligt och (peppar peppar) LÄRORIKT! Ihh, me like. Blir till att kila mot mami sen och springa en sväng sen är det helgmys som gäller. Detta verkar bli en riktig girl weekend. Tur jag är så förtjust i några brudar!

Usch, lyssna nyss på låten: människa, från Tarzan.. Vår avslutningslåt. Det ligger många minnen i den, fyfan. Jag saknar er.

Vakna med the voice

Vaknat nu med the voice as usual. Lite förtidigt då jag inte kom ihåg att fejjan skulle vara naturlig. Alltså inget smink. Bli inte rädd om någon ser mig i backen, det är inget spöke! Idag är det 20-tals smink röda små läppar, bleka ansikte, markerade ögon och mörka ögonbryn. Fan va fett. Ska sitta här och bli uppdaterad av the voice en halvtimme och käka fralla, fin morgon. Tydligen så är det denim-dagen idag? Hörs!

Tråkig dag

Tråkig dag utan nyheter och trevligheter. Ciaaaoo.

Running

Duktig, duktig, duktig. Usch ja, jag är fan duktig. Idag sprang jag helt utan stopp i en halvtimme! Så jävla stolt. Jag fick pressa mig så in i helvete och med gamla låtar i öronen så gick det as nice. Blev powerwalk det sista 20minuterna hem. Im goooood.

Dålig bloggning idag. Ber om ursäkt, verkligen.

Redovisning imorron om en låt imorron, dags att ta tag i det nu maybee. En sak att säga er: Vampire diaries.. RÅDIGGAR!!!

Abstinens

Känner att min blogg har en dragningskraft idag. Det är fan inte varje dag. Hoppas man kan flyta med den vågen ett tag till. Min mail laggar satan fortfarande, så arbetena ligger fina och klara här på min dator. Har varnat mina lärare så det blir väl förhoppningsvis bra iaf. Jag behöver färga mitt hår igen, fyfan. Skumfärg nu asså.

Ska spana in resten av filmen nu, vätta huvet från detta lilla smink den hade och sen umgås med min mobil. Love sms. Riktigt bra funktion, bästa uppfinningen typ. Det är ju så mysigt och typ ha en konversation på sms, sitta och vänta, läsa och le stort och sen svara. Super. Sitter alltid och skrattar högt också om det är kul.. Haha. Godnatt på er.

1994

                   Justin Bieber ft Ludacris - Baby



Denna lilla killen, lilla och lilla men 94a. Supersöt låt! Kan ha lyssnat några gånger för mycket på den. Tror min lilla förövriga saknade blondin visade mig mig honom för typ nåt år sen(?!) Och nu är han tydligen lite så här stor. Nice.

Brutet förbud?

NEEEEEJ! Im good. Och tävlingsmänniska. Övriga gruppen käka pizza med jag höll mig till kycklingsallad, en äcklig sådan. Ingen sås, tråkig sallad, vidrig rödlök, tomtato och lite majs. Nice? Nä tror inte det. Men pressa in det i flabben iaf. Ni vet äta bör man annars dör man.

Jag har som så många gången förr låtit mig falla i förälskelsens grop för en materiell sak. Rätt, det är lägenheten som får mig att sväva bland röda hjärtan. Det kommer bli så jävla nice! ♥

Jag har två glamorama avsnitt att spana in så ska varva dom med min pluggning. Jag vill kalla det micropauser som dom i skolans värld säger är super. Vi håller tyst om att pauserna där oftast är 2min och består av lite skaka-loss moves och sträcka ut kroppen. Shhh.


New apartment guys

Schools out. Fast det lär inte kännas som det.. Har plugg att göra, i mängder. Så ingen vila och ingen träning buhu. Tänka ut och rasta fläsket idag igen, men med studies to do OCH... en ny lägenhet att spana in! Ihh, jag ska flytta. Till en stor lägenhet där vi nu kan rymma 6personer istället för tre. Jag får alltså tillökning i familjen. Åhh, mitt rum är så stort och fint, öppenspis och stora fönster. Fyra meter i tak och såna asballa gammaldagsa lister i taket. Märks det att jag rådiggar min flytt och mitt rum? (Om jag nu får det rummet jag har satt ögon i..) Jag vill flytta direkt, typ nu. Wihooo!


MAIL

wpdncpnqepodåf¨q!!!!!!!

GAAAHH, MAILEN FUNKAR INTE! MITT ARBETE SOM JAG KÄMPAT SATAN MED KOMMER ALLTSÅ INTE IN.......

Kärleksförklaring

Jag dyrkar dig. Du är min ögonsten, min favorit. Your the light when im feeling dark. Min tv, min älskling.

Ergonomi, viktigt men way to boring

Usch känner att städning tillochmed är roligare. Liksom "Varför är ryggraden S-formad?" CAREFACE.. Nej, satan. Plugg inför morgondagens lektion är med andra ord i fullgång, om nu läsning av frågor räknas in. Svarat på 2 av 14 frågor, nice. Arbetet med deceniumens olika smink och hårtrender, alltså typ 20-, 30-, 40-tal osv. Jävligt intressant arbete faktiskt. Nu varje tisdag framöver ska vi få träda in i rollen som dessa 9 olika decenniers skönhetstrender. Kan hjälpa mig med mitt mål att få bloggen mer färgfull. Endast kvarten kvar innan jag dunkar mig själv i soffan för en fullspäckan tv-night. Dating in the dark, desperate housewifes och cougartown. Tackar så hjärtligt kanal5 för en klockren kväll. Bugar och bockar.


Summer'














Plugg, plugg och åter plugg?

Damn, det är så min efter middag borde sett ut. Nice. Nej, jag har halvsovit, spanat in häxorna, käkat lunch. Känner ingen drivkraft ingen röst i huvet som skriker: "Gå och studera din fula skit" Fan då, kan ingen komma och och hoppa in i mitt hjärnkontor.

Vilken dag, men en dag närmre veckans slut. Det ser vi fram emot. Permanent today, igen.. Vår kära mentor var sjuk så blev inte 20-tals looken idag. Istället blev det ett osminkat, blekt, prickigt, dött face som mötte mina classmates imorse. Otroligt stolt över min prestation idag, ja att gå osminkad hela dagen alltså. men även mina sjukt skillz i datorkunskap. Ellinor "hjärta" excel..? Njää, bli inte rädda jag har inte gått och blivit plugghäst. Råkar bara vara ett underbarn helt enkelt.

Åttonde mars

Sitter funderande över en riktig skum film. Jag behöver borsta tänderna känner jag och dessutom sätta mig in i studiernas värld ett slag. Längtar även en efter en svart blank yta på mina "vackra & långa" naglar. Det tycks få vänta då mitt lack fått ben och sprungit långa milen. Förjävligt. För er information så är det e riktig jävla psykfilm, mord av sin make mitt undermiddag med kidsen sitatnde i köket. Fullt normal, yeah right. Kan riktigt känna mig själv vakna upp imorron utvilad och pigg framtills ögonblicket då jag ska lämna min säng och göra min prio 1, frukost. Vid sänglämnandet lär jag inse att jag är otränad och får träningsverk ruskigt lätt. Men jag låter det bli morgondagens problem. Jag är dessutom kär i min trasiga mobil med alla fel ni kan tänka er. Minneskortslucke bortfall, trasiga knappar, fast tejpande siffror, repor, inga samtal lagras etc. Men ändå ligger den mig så varmt om hjärtat. Rådigger den hårt. Hjärtat det ordet också, rådiggar. Ett samtal bort ligger ännu en färg att addera in på mina forna hårfärger, det är inte ett samtal jag gläderligen tar upp till ytan. Drar helst ut på det några weeks till. Den dagliga granskningen resultearde i en akut ångest attack som framkallade solningsbehov också. Ännu ett cancerbesök, nice. Mörkret drar mig närmre så jag fimpar min skrivmaskin här och nu. 500 inlägg nu, borde hyllas. Over and out.


Svenska hollywood fruar

Mitt liv känns just nu fulländat av ett tv program. Hollywood fruarna är back on screen och fyfan va jag rådiggar dom. Kära ostkroksbruden är min favorit trots allt. Men miss Anka kan väl inte hålla sin flabb länge innan nån ny härlig kommentar lämnar näppen, lovely. Det är helig tid du dudes, har inegn td att sitta här och snacka trams. Slå på tv3 damn it!

Bloggen känns återigen färglös

Måste verkligen bli bättre på att lägga upp bilder. Ni stackare som sitter och läser mpste typ dö av uttråkning.. Och jag vill gärna slippa ha dödsfall på nacken. Så jag lovar att försöka iaf, hihi. Ungefär likastor risk som att vi helt plötsligt skulle ha en rosa sol, men whatever. Ett försök är ett försök.

Tänkte upplysa er om att body shops lotion jordgubb är älskvärd. Min kära lilla lillebror (host mamma) tyckte väl jag va uttorkad eller nåt. Nä hade faktiskt gott och sniffat lite innan min "stora dag". Finns bara ett ord för hur underbart det känns att känna en svag doft av jordgubbar och sommar: LOVE.

Usch ja, sommar skulle jag solklart kunna döda för i nuläget. Solen kändes så varm inifrån innan att jag bara var tvungen att gå ut o test sola på the balkoni. Men satan, han ungefär ut med ena foten innan jag hade hönspiggar på hela mig. Skenet bedrar.

Här skulle kommit ett potpurri av söta sommerpics, men den söta datorn (hatobjeket) krånglar givetvis!

Det är officiellt.

Satan dudes, jag måste vara en av sveriges mest otränade människor. Min nya karriär som jogga började nämligen idag, om man nu kan kalla det jogging när man med jämna mellanrum måste börja gå istället. En timme blev det idag, men bara 30min jogging kanske hahaha. Kasst. Men det kommer väl.. Sitter och skrattar sönder medans detta skrivs, crazy att ha så kass kondition.

Menmen, nu är jag igång iaf och får väl hoppas på snabba resultat så jag slipper flåsa som en hund i solen efter 200m.. Lovely. Annars blir det plugg nu resten av dagen.

Har förövrigt varit "ren" från onyttigheter 3 dagar, jävligt imponerande!

Ticktack

Ser att tiden på datorns ork att hålla ögonen öppna sinar så det får bli en snabbis. Dagen innehåller många fails.. Övningskörde andra gången i mitt liv och det gick super, framtills jag hamnar i typ en korsning och en bil full med killar som ska in där jag också ska in. Great att jag då lyckas med klassickern: Motorstopp. Som att inte det va nog att dom garanterat skrattade satan, så såg dom mitt huve och jag fick panik ofc. Så då gör jag det en gång till, motorstopp. Ganska pinsamt ska jag säga er, men glad att jag kunde bjuda någon på ett skratt!

Dagens pinsamheter fortsatte sedan när planerna var satta på badminton. Lovely att förlora mot Gabbe. Kommer jag knappt få höra.. Tycker jag är värd revansch! Dock ganska nöjd med mina 21-5 mot Fredrik, det kan inte vara lätt. Var tvungen att vara lite taskig då jag egentligen tjurar över min förlust, känns bra att kvitta det med min vinst. Aja, nog biktat för idag. Måndag imorron, känns för jävligt.

Its sunday

Borde lipa egentligen, helgen är över och imorron är det återigen måndag. Död åt vardagar. Men endast 3ynka små veckor fram till lovet nu, därefter är det enligt mina matematiska beräkningar 10 veckor kvar till sommarlov. Sommaren har känts så lång från verkligheten, men nu känns det faktiskt som det är på väg. Med solen på himlen ch hyfsad värme när man sprungit ifrån blåsten. Ganska knäckande att vakna upp med solen i ansiktet och med värme i rummet för att sen kliva ut i minusgradigt vintersol. Dock är det bättre, så mycket bättre än snö is och snask som den senaste tiden varigt vår vardag. Nämn att jag är en total sol dyrkare? Åhh, jag vill bara knäppa med fingrarna och ligga på stranden. Finns först några måsten att göra innan man är reda för playan, ta tag i träningen och faktiskt komma i form! Måste dessutom raggas bikinis och fixa den kära gröna hårfärgen.. Talk to u later.

...

Sverige fortsätter i vanlig takt.. Med att rösta åt helvete fel alltså! När ska dom kära tv bolagen inse att vi bör ha en jury och inga amatörer som sitter hemma och röstar?! Samma sak varje gång. LÄR ER. Sitter här lite smått irriterad och nyser, jävla förkylning. Kan den inte bara inse att jag aldrig kommer välkomna den med ett leende på läpparna? (Med ett undantag av jobbiga skoldagar, då skulle jag vilja ha ett direktnummer!)

Melodifestival

Bra start på denna jävla tvångsframkallade helgaktivitet. Pernilla slår ut pain off salvation... Way to old, typisk schlager låt och allmänt lamt dansande. Inte okej.


Bogarts

Långdag idag, satan. Permanent-rullning 3timmar och humöret har ju varit bättre.. Men tillslut då jävlar, helt utan coaching från Miss A&F. Ohja! Matrast, host, Bogarts. Godis sitter så jävla bra just nu såhär dagen innan mitt total stopp med onyttigheter.. Tagiskt, men tomorrow darling. English nu och we dont have much to do. Snart är det helg som gäller, alltså en vecka mindre kvar till påsklovet, det efterlängtas så jävla hårt. Bara matte kvar nu och vi rådiggar Sergai, vår vikarie. Så jävla nice att man finally får in lite i skallen. MVG på provet igår btw. *Stolt*


HEEEEEEEEEEEEEEJ

Fanny är söt.

Bild nu, känns förjävligt. Nada att göra.. Matte sen och engelska, livet leker.

Skridskor

Min dag har varit den längsta dagen på länge, fast egentligen inte. Den bara kändes otroligt dryg, går knappt att beskriva den ena lektionens tempo. Klockan spanades in var minut och varje gång "borde" det ha gått minst en timme. Sick. Men iaf, vi hade skridskor idag. För min del innebar detta första gången i mitt numera 17år långa liv som jag stog på ett par kill skridskor. Satan det var skillnad.. Kunde fan knappt åka! Usch, never again. Efter skolan skulle jag mött upp mina små höner till vänner. Det e fan tur ni står på rätt sida av mitt hjärta för annars hade ni inte legat jätte bra till nu. Galet oplanerade. Det slutade med att lilla mamma hämta upp mig och sen bar det hem mot bondeland, haha. 

Vårt godis och allmänt anti onyttigeheter förbud börjar från och med den 5 mars. Tack vare mig och mitt otroliga behov av att äta godis på mitt eget kalas på fredag. Därför är det framskjutet 3dagar..

Jag har as mycket plugg att göra egentligen, men engelskan är inget som ligger mig varmt om hjärtat och lär förmodligen aldrig göra heller.. I helgen krävs dock en akut ansträngning på detta otroligt lama språk då ett 5veckors arbete ska presteras på en dag. Som handen i handsken, typiskt mig.

Its my birthday bitch

Har inte sett solen på flera månader men just idag då jävlar skiner det! Satan vad jag måste vara bra asså. Kan inte hjälpa det dudes..

Seventeen

Lovely, klockan är slagen och nu är jag officiellt ett år äldre. Invigningen består främst av snytningar och feberfrossa. Yeah 17.............



Date med dessa två väntar morgondagen.. Nice!

Så räknas det ner..

Sitter här som ett annat offer endast iklädd handuk då jag tycker för synd om mig själv för att röra mig. Liksom förkyld och förmodligen en värmebölja i hela kroppen. Och 17 bast imorron. Nice kombo? Typ två timmar sen jag släpa mig in i badkaret för typ tredje gången sen vi flyttade hit eller nåt. men fan va man gör rätt i att duscha istället. Känner mig fan sjukare nu än innan. Därför har jag endast orkat släpa mig ut i soffan, håret är torrt iaf! Positivt.

Det är nu mindre än en timme kvar tills jag som så många andra av mina vänner ska starta det år som lär bli mitt livs sämsta, längsta och mest plågossamma år. Misslyckat från dag ett. Det känns bara som en lång väntan till vad som komma skall, alltså 18! Som att stå i en kö och bara vänta på att få komma in.. Äsch det känns för jävligt. Och jag har goda planer på att spola fram tiden tills mitt liv kan börja. Fan jag måste vara den deprimeraste tjejen ever. Satan vad jag alltid har nåt att klaga på. Men jag gillar det på nåt sätt. Att skriva ut alla mina deprimerande och tjuriga emotions.

Mina krafter är samlade och jag känner mig redo att vandra den långa vägen (5m) in på mitt rum för att häva mig i sängen. Ska försöka dra ut otroligt länge på denna sista timmen innan även jag ska fångas av det deprimerade året. Hoppas mina spå-feelings är totalt ute att cyklar guys.