bara 5dagar sen sist!


o ja jag tycker det e helt okej faktiskt! just nu e det en timme kvar innan det man väntat på as länge börjar nämligen idol! tjohooooo! as snajsigt lixom. men iaf idag börja vi 9.00 o jag gick upp 20 över 8, misstag! jäklar va jag fick stressa o sminket blev kaos håret kläderna ja allt! aldrig igen att jag tänker snosa igen ligg kvar lite till bara, för fasen det funkar inte för mig! men jag kom in springande (lite sådär halv lökig och anfådd efter springet i trapporna på vägen dit) prick kl 9. mentorstid o estet stog sen på schemat o helt seriöst jag hatar estet numera! iaf sen mat, chili con carne vidrigt. men jäklar va kul vi hade sen helgalet! bara satt o skratta i typ en timme xd vi böla av skratt o mitt skratt e lite konstigt så det låter skit högt o som ett pip typ. o mitt när jag skrattar o det kommer ett sånt pip hör man, "va fan va det?" från ett annat bord. hahahhaahah! idrot näst på schemat o jag har haft ångest inför det för vi skulle spring 2 on halv km! men när vi väl kom dit så va det bara 800m idag o nästnästa vecka 2,5km så det va ju inte så jobbigt. sen kötta vi lite styrka o lite mer kondis o efter det frisbee o jag va faktiskt bra på det! galet. fotboll hann vi även med ett tag..därefter full stress för o hinna gå tillbaka få nyckeln byta om o hinna upp till svenskan, men det funka!

efter skolan kila jag hem o vände innan jag kila ner på stan igen för o möta linnea, o precis som vi alltid gör så gick vi längs kullagatan o vände i slutet för att sen normalt gå till espresso house. Meeen idag gick vi till grand coffee eller va det heter, myspys! vi kila hem till mig sen o satte oss framför tvn o datan, nädå vi e inte alls lata!

o det e nu dagens smarthet kommer in i bilden! jag e sjukt lat det e helt galet! jag tränar inte, äter massa skit, älskar godis, älska o ligga i soffan, va på datan göra ingenting! helt seriöst det funkar inte.. så nu har jag kommit på nåt det ska bli en ändring i mitt lilla liv. godiset har jag slutat med o jag har inte ätit på 1vecka o 2dagar, det e sjukt bra! så det ska jag fortsätta med minst till den 1 oktober! sen ska jag leta upp motivationen o börja träna o börja äta frukt o sluta ligga i soffan! shiiet om jag lyckas med detta medn vi får se jag ska anstränga mig faktiskt!


                                                                                                                 /ella♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback